موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
جناب سعید عزیز
امید که پیش بینی تون به حقیقت تبدیل بشه و طبق فرمایشتون این ماه کلیرنس ژانویه ای ها شروع بشه.
[/quote]
به امید خدا این ماه از 20 june به بعد باید منتظر کلیر شدن ژانویه ای ها و ایشالا هر کی که قبل از ژانویه هنوز کلیر نشده باشیم. امیدم به خداست.
[/quote]
با سلام
چرا از 20 June ?
آیا دلیل خاصی دارید یا احساستونه ؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2016-06-08 ساعت 00:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-06-08 ساعت 00:58 توسط ahfpca.)
(2016-06-07 ساعت 23:42)Aliakbarasghari نوشته: دوستان سلام
جديد ترين خبر اينه كه تو سايت سيّس ديدم ويزاي همسرم و پسرم أيشيو شده ولي من همچنان AP نمايش ميده
موندنم تو كار اينها نمي دونم چرا پس پاس همه مون رو گرفتن
مديران محترم و دوستان با تجربه تا الان چنين موردي ديدند؟؟
ممنونم
آقا ویزات ردیفه ایشالا، فقط تحویل گرفتی فورن اینجا خبر بده که همگی خوشحال شیم.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشید دوستان آنکارایی
به نظر دوستان آنکارایی خیلی فعال نیستند! کسی از وضعیت کلیریهای آنکارا خبری نداره ،
در تاپیک بولتن ویزا یکی از دوستان با نام کاربریmakan9713 به نظر یکی دو روز پیش به سلامتی مصاحبه موفقی داشتند به گفته ایشان گویا در روز مصاحبه ایشان بیشترکیسهای لاتاری یکضرب گرفته اند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از دوستان کسی آماری خبری داره از آنکارا؟؟؟؟
شماره کیس2016as5*** تاریخ رویت قبولی:19 نوامبر 2015 کنسولگری: آنكارا تعداد افراد منظور در کیس :۳ برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015 کارنت شدن کیس:9 فوريه2016 نامه دوم : 22فوريه2016 مديكال: 2آپريل 2016 مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶ نتیجه:AP آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ، 8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست دریافت ویزا: 18 آگست ورود به آمریکا:14 سپتامبر دریافت گرین کارت: