موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-12 ساعت 17:21)ehsank2 نوشته: (2016-06-12 ساعت 17:13)hesam87 نوشته: (2016-06-12 ساعت 17:04)yazdanf نوشته: سلام به همه دوستان
كسي از ماه مارچ به تازگي آپ ديت داشته يا كلير شده باشه؟
چرا هـيچ اتفاقي نمييوفته خيلي خسته شديم تو اين راه خدايا هيچ بنده ايترو نا اميد نكن
من مارچیم.نه خبزی نیست.به همه اونایی که کلیر شدن ازته دلم تبریک میگم.مارم دعاکنید.دیگه جون ندارم
من هم یک مارچ بودم ،نه نداشتم
من هم یک مارچی هستم و بدون آپدیت (به امضا توجه فرمایید). ظاهرا ماه مارچ رو جا انداختند. تبریک به همه کلیر شده ها.
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-12 ساعت 14:53)Aliakbarasghari نوشته: به ياد دوست قديميمون كه هي اينجا هورا ميكشيد
ههههههووووووررررررررااااااااااا
سلام منم ويزام رو گرفتم
البته باز كمي استرس داشت ولي تموم شد پاسم رو گرفتم
ولي رفتارشون خيلي خوب بود و احتمالا كارم بايد ميرفت تا سه شنبه چون كفتن برو سه شنبه ببا ولي موقع خروج تو گيت نگباني بيرون سفارت دوباره صدام كردن برگشتم تو و ويزام رو دادن والان كلي خوشحالم و از صميم قلب ارزو ميكنم تك تكتون اين حس. رو تجربه كنيد
قربون شما
علي
تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییکک !
کیس:2017AS42XX رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2 نظام وظیفه:معافیت سفارت: ایروان اولین ارسال: 28 می 2016 کارنت:10 ژانویه2017 نامه دوم:20 ژانویه2017 مصاحبه: 16مارچ 2017 نتیجه:AP اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-12 ساعت 15:56)amirak7 نوشته: الان دیگه مطمین شدم قضیه دو خطی درسته و از طریق سفارته چون امروز آمریکا تعطیله ،به امید کلیری وخبرای خوب واسه همه تو این هفته
سلام دوست عزیز
فکر میکردم از اونجایی که تعطیلی امارات
روزهای جمعه و شنبه است پس سفارت در ابوظبی روزهای یکشنبه کار میکنه
اینطور نیست؟
درضمن این کیسها رو من چک کردم ، OR شده بودن
ولی دوخطی نشده بودند.
یعنی دوخطی شدن شرط لازمه ؟
[/quote]
سلام
بله سفارت یکشنبه ها کار میکنه امروز مصاحبه ام بود دو تا از دوستانم یکضرب گرفتند
وقتی کیس تبدیل به or میشه از حالت دو خطی خارج میشه پس میشه نتیجه گرفت هر وقت کیستون آپدیت شد چک کنین ببینین دو خطی شده یا نه اگه دو خطی شده باشه آپدیت بعدیتون or میشه
به امید کلیری همه دوستان زوده زود
شماره کیس: 56xx ---- تاریخ رویت قبولی:May 18, 2015 ---- کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- 2015 --- کارنت شدن کیس:8فوریه مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP. : ١١،٢١،٢٢ آپريل -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم Ready : ١١،١٩،٢١ آپريل - ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم این دو خطی چیه؟ or رو می دونم ولی این دو خطی رو جدید شنیدم. لطفا توضیح بدید چیه.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-12 ساعت 18:20)satellite نوشته: دوستان خوبم این دو خطی چیه؟ or رو می دونم ولی این دو خطی رو جدید شنیدم. لطفا توضیح بدید چیه.
فهمیدن تقریبی زمان کلیر شدن از آپدیتها:
من و خیلی از دوستان فکر می کردیم که آپدیت or از جانب آمریکا اعمال میشه، ولی بعد از دیدن چند آپدیت در روز شنبه و در ساعت اولیه صبح به این نتیجه رسیدم که آپدیت or از جانبه سفارت و به منزله پایان فرایند ای پی هستش. پس باید یه آپدیتی دیگه هم باشه که نشون بده ما از طرف آمریکا کلیر شدیم.
و اما فهمیدن این آپدیت، شما وقتی تو سایت ceac کیستون رو چک میکنید برای ای پی بودنتون یه متنی مینویسه که با Your visa case is شروع میشه و با has been reached خاتمه پیدا می کنه. در حالت عادی تمامی متنها یکی هستش ولی وقتی کد html بعضی از متنها رو چک میکنید با هم فرق میکنه و دو مدل هستش که به یک خطی و دو خطی معروفه. اینو بچه های پارسال کشفش کردند ولی چیزی که مهمه رابطه اون با کلیر شدنه.
برای دیدن کد متن از همه مرورگرها میشه استفاده کرد ولی راحتترین مرورگر فایر فاکسه. برای اینکار متن ای پی تون رو هایلایت (انتخاب) کنید بعد کلیک راست و گزینه View selection source رو انتخاب کنید. در حال حاضر دو حالت ممکنه پیش بیاد
گزینه اول: کل متن ای پی شما در یک سطر قرار داره و نوشته شده که بهش میگن یک خطی
گزینه دوم : کل متن ای پی شما در دو سطر نوشته شده ( سطر دوم با In addition شروع میشه) به این حالت میگن دو خطی
در مورد سفارت ابوظبی با بررسی و آزمایش حدود 100 کیس به این نتیجه رسیدم که میشه گفت اگر متن آپدیت شما یک خطی باشه یعنی هنوز مشمول ای پی هستید و اگه دو خطی باشه یعنی از جانب ارگانهای آمریکا کلیر شدید !
اگر آپدیت دو خطی شده باشید احتمالا (نه قطعا) بین یک روز تا حتی سه هفته ممکنه طول بکشه که آپدیت or داشته باشید و دلیلش هم اینه که سفارت ابوظبی در روز های خاصی از ماه این کارها رو انجام میده و اگه دقت کرده باشید دوستانی هم که ایمیل میزنن میبینند که بعد از چند روز یک دفعه به همه ایمیل ها پاسخ داده میشه
برای مثال الان میتونین کیس نامبر 2016AS5461 رو چک کنین که دو خطی شده ولی هنوز or نشده
شماره کیس: 56xx ---- تاریخ رویت قبولی:May 18, 2015 ---- کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- 2015 --- کارنت شدن کیس:8فوریه مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP. : ١١،٢١،٢٢ آپريل -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم Ready : ١١،١٩،٢١ آپريل - ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون توضیحات بسیار کامل و جالبی بود. در مورد کیس 2016AS3330 چی؟ نفر اول که or شده ولی یک حطی هست؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2016-06-12 ساعت 19:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-06-12 ساعت 19:53 توسط Aliakbarasghari.)
دوستان گلم
من با اجازتون كم كم ميرم به تاپيك اولين سفر
باور كنيد اين مهاجرت هم برام سخته
بهتون عادت كردم و با هم زندگي كرديم ماه ها كنار هم مونديم و بهم دلداري و اميد داديم
احساس ميكنم اينجا خونمه ولي خوب لازمه كمي توي اون تاپيك متمركز شم چون ١٩ جون يعني كمتر از يك هفته ديگه پرواز داريم
ايمان داشته باشيد كه كليرنس ٢٠١٦ هم شروع شده و كم كم همتون ميان تو اون تاپيك
دست تك تكتون رو ميفشارم و اگر مشكل شرعي ندارين روي ماهتون رو ميبوسم !!!
فارغ از اينكه كي هستيم و چي هستيم و كجا هستيم مطمئنم اين همه همگرايي نيروي مثبت ما در اين سايت دوست داشتني طبيعت رو وادار ميكنه كه اون چه كه ميخوايم بهمون بده
بشرطي كه هر چيز خوبي رو اول براي ديگران و دوستانمون بخوايم بعد براي خودمون ، نكته اي كه دوست خوبم هم اشارتي بهش كرد (اتحاد)
بشخصه از همتون تشكر ميكنم و هر كمكي كه از دستم بر بياد انجام ميدم
باقي بقايتان
تابستان تفتيده ابوظبي
١٣٩٥
كره زمين
كهكشان راه شيري
" اي كاش ادمي وطنش را ميشد همچون بنفشه ها با خود ببرد هر كجا كه خواست " فرهاد
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه = > دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه)
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!
ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2016-06-12 ساعت 20:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-06-12 ساعت 20:09 توسط milaveh.)
(2016-06-12 ساعت 19:40)Aliakbarasghari نوشته: دوستان گلم
بهتون عادت كردم و با هم زندگي كرديم ماه ها كنار هم مونديم و بهم دلداري و اميد داديم
احساس ميكنم اينجا خونمه ولي خوب لازمه كمي توي اون تاپيك متمركز شم چون ١٩ جون يعني كمتر از يك هفته ديگه پرواز داريم
فارغ از اينكه كي هستيم و چي هستيم و كجا هستيم مطمئنم اين همه همگرايي نيروي مثبت ما در اين سايت دوست داشتني طبيعت رو وادار ميكنه كه اون چه كه ميخوايم بهمون بده
بشرطي كه هر چيز خوبي رو اول براي ديگران و دوستانمون بخوايم بعد براي خودمون ، نكته اي كه دوست خوبم هم اشارتي بهش كرد (اتحاد)
باقي بقايتان
تابستان تفتيده ابوظبي
١٣٩٥
كره زمين
كهكشان راه شيري
چقدر خداحافظیتون شیرین و دلچسب بود ، از خدا ، همین دم غروبی ، از شمالی ترین شمال ایران ، میخوام سعادتمند باشید و به همه خواسته هاتون برسید ، ما رو از دعای خیر تون بی نصیب نکنید
خیر پیش و دست خدا همراهتون
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
هوراااااااااااااااااااا...تبريك به همه ي كلير شده ها...انشالله نوبت بقيه هم برسه به زودي
شماره کیس 2016AS37##
سفارت ابوظبي 1نفر
تاریخ مصاحبه هفته سوم January
اپدیت سفارت 21 Jan
اپدیت سیس
20 January
21 January
25 January
27 January
31 January
2 February
21 April email ( بي پاسخ)
01 May email
03 May email(آپديت ايميل)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2016-06-12 ساعت 21:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-06-12 ساعت 21:18 توسط hesam87.)
(2016-06-12 ساعت 20:08)milaveh نوشته: (2016-06-12 ساعت 19:40)Aliakbarasghari نوشته: دوستان گلم
باقي بقايتان
تابستان تفتيده ابوظبي
١٣٩٥
كره زمين
كهكشان راه شيري
چقدر خداحافظیتون شیرین و دلچسب بود ، از خدا ، همین دم غروبی ، از شمالی ترین شمال ایران ، میخوام سعادتمند باشید و به همه خواسته هاتون برسید ، ما رو از دعای خیر تون بی نصیب نکنید
خیر پیش و دست خدا همراهتون
من دم افطار التماس دعا دارم
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه: march
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش