کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-07-13 ساعت 11:35)saraza نوشته:  
(2016-07-13 ساعت 11:15)هادی هادی نوشته:  
(2016-07-13 ساعت 11:11)mohajerUsa نوشته:  دوستان کسی از دسامبر تا مارچ کسی رو میشناسه که کلیر شده باشه؟
فکر میکنم افراد کمی تو مهاجرسرا فعال هستن و نمیشه فهمید که بقیه چه وضعیتی دارن.

درود بر دوستان ای پی خورده.یک بررسی آماری به صورت نمونه گیری از سایت سیس انجام دادم برای دوستان علاقه مند.که اگر دوستان هر کدام بصورت پنجاه تایی انجام بدن و نتایج رو اعلام کنن یک کار آماری وماندگار برای تایپیک باقی می مونه .حالا شرح عمل.
کیس نامبر از 1 تا 25 واز3800 تا 3850 رو یکی یکی وارد سایت سیس کردم و هر کدومو نتیجه شو جلوی خودش نوشتم از این قرار...
1_از 75 کیس33کیس به مصاحبه نرفتن که شاید برای غیر ایرانی ها دلیلش میتونه پرداخت 300 دلار باشه یا هر چیز دیگه...
2_از 75 تا کیس 6 تا تو سایت شناخته نمیشه که میتونه دلیلش بعد از برنده شدن و باز کردن کیس مشکلات قبول نشدن عکس یا پر کردن فرم یا هر چیزدیگه که باعث رد درخواست شده باشه هستش...
3_از 75 کیس 2 تا رفیوز شدن..
4_از 75 تاکیس32 نفر به همراه خانوادشون جمعا 51 ویزا داده شده که البته خانواده های دوتایی سه تایی یا چهارتایی هم توش بوده که کلا این عدد در مجموع هستش...
5_از 75 کیس 3 نفر ای پی خوردن که یکیش نفر دوم کیس بوده...متاسفانه همه ایرانی..(به درصد بشه هر 100تا کیس 4تا ای پی تو8000 کیس 320تا ای پی...)
که وقتی ارقام جمع بشه 76 در میاد چون یک ای پی نفر دوم کیس بوده و نفر اصلی که خانم بوده ویزا گرفته پس همون عدد75 میرسیم.جالب. اینجا هستش هر چه شماره های کیس بالا میره مثلا از 8000 ببعد کسایی که اصلا فرم 260 رو پر نکردند و نوبت دهی نشدند بیشتر میشه این به این معنی هستش جذابیت لاتاری بین ما ایرانیها ازهمه جا بیشتر هستش رقیب بعدی ما سفارت مالزی هستش وتعداد معدود سفارت دیگه از بحث خارج نشم حالا بریم سر اصل مطلب...
6_از75تا کیس 51 ویزا مصرف شده وقتی به درصد تبدیل شه میشه از هر 100 تا کیس68 تا ویزا داده شده حالا با در نظر گرفتن 10500 کیس دعوت شده  7140 ویزا مصرف میشه که گویی با سهمیه آسیا اگه 8000 تا باشه که دقیقا نمیدونم بازم جای امید هستش هرچه این آمارگیری نقطه به نقطه بیشتر انجام بشه و معدل گیری بشه به واقعیت بیشتر نزدیک میشه......
نتیجه گیری مشکل ویزا نیست فقط مشکل کلیر شدن تا قبل از 30 سپتامبر یا بهتر بگم چند روز قبل از اون هستش این مشکل برای لاتاریها هستش نه کتگوریهای دیگه.با ایمیل زدن به سفارت هم هیچ مشکلی حل نمیشه اما یک راه هست که قبلا برای تعویض پاسپورت مسیج زدم به سایت سفارت مجازی آمریکا در تهران تو صفحه FB شون اونا جواب دادن وراهنمایی کردن حالا میخام  دوباره به اونا بگم که با توجه به عدم پاسخگویی سفارتها و محدودیت زمانی کیسها لاتاری به هر کسی که مربوط میشه این موضوع رو در میان بگذارند که روند ای پی لاتاری ها زود تر از بقیه مشخص بشه میتونید مسیج فارسی بزنید دو سه روزه جواب میدن ضرر نداره دوستان این موضوع رو به چالش بکشند و نظرات تکمیلی بدهند خوشحال میشم...

ممنون از امار خیلی خوبتون . خیلی لطف کردید .
به نظر شما با توجه با این که ویزا فکر نمی کنیم کم باشه که قطعا هم همین طوره پس چرا اینقدر کم و کند کلیر می کنند؟ و اینکه چرا به ماه های اولیه سر نمی زنند!!!!!!!!!!!؟
یک جا شنیدم خانم سارا ..یکی از سخنگوها گفته همه برنده ها رو به مصاحبه میبریم شاید میخان اول ویزای بک ضربها رو بدن بعدش ای پی هارو .دلیل دومش اتفاقات داخل امریکا .افغانی و پاکستانی عرب اعمال تروریستی میکنن ما تابلوییم دودش تو چشم ما میره.راستی تو فرم uscisکه سفارت بهم داده بود چند ماه اول کیس منو نمیشناخت و تازه میگفت اگه تازه اپروود(قبول)شدید 5 روز صبر کنید اگر سایت کیس رو نشناخت تماس بگیرید.الان وقتی کیس رو میزنم میگه ساکسید(موفق)به خاطر همین به سفارت مشکوکم شاید کلیر جوابش اومده اونها نگه داشتن .دوستان همه چک بکنن لازم نیست پولی بدن تو مرحله اول سایت uscisمشخص میشه.بخصوص اونایی که تازه مصاحبه رفتن نتیجه رو اعلام کنید ممنون....
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86 ، smpf
[quote='samira2016' pid='717593' dateline='1468394387']
ایمیل سفارت مجازی رو میزارید من یه ایمبل بزنم
[/quote
این پاسخ رو به من دادن
دوست عزیز،

از تماستان با ما سپاسگزاریم. لطفا پرسشهای کنسولی تان را به آدرس VirtualUSEmbassyTehr@state.gov بفرستید.

موفق باشید.
سفارت مجازی تهران
وزارت امور خارجه آمریک
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان: smpf
من فیلتر شکن اینا ندارم تو فیس نمی تونم برم میشه ایمیل بدید اگه کسی داره
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
(2016-07-13 ساعت 12:40)samira2016 نوشته:  من فـیـلـتــر شکن اینا ندارم تو فیس نمی تونم میشه ایمیل بدید اگه کسی داره
بفرمایید ایمیل رو فارسی بزنید
از تماستان با ما سپاسگزاریم. لطفا پرسشهای کنسولی تان را به آدرس ‎VirtualUSEmbassyTehr@state.gov‎ بفرستید.

موفق باشید.
سفارت مجازی تهران
وزارت امور خارجه آمریک
خواهشا متن سوال و جواب ایمیل تون رو به اشتراک بگذارید....
تشکر کنندگان: مل مل ، samira2016 ، smpf
(2016-07-12 ساعت 21:38)milaveh نوشته:  
(2016-07-12 ساعت 17:08)matin86 نوشته:  
(2016-07-11 ساعت 23:50)hes94 نوشته:  این دو خط که می گید منظورتون اینه که اون اسلش بین mailed و available دو تا بشه؟
خير
قبل از اعلام كليرى ابتدا آپديت ميشين كه اگر با فايرفاكس سيس رو بازكنيد و از خط اول تا آخر متن administrator  processing رو سلكت كنين و راست كليك كنيد و گزينه  view source رو انتخاب كنيد اگر يك خط طولانى نمايش داد كه ميگن يك خطى و يعنى هي اتفاقى نيفتاده اما اگه دوخط نشون داد و اول سطر دوم inaddition زده بود يعنى بزودى كلير ميشين و پشت بندش بين mailedو available،اسلش برداشته ميشه و orنوشته ميشه
اگه سفارت ارمنستان يا آنكارا باشيد سريع فرداش كلير ميشين و اگه ابوظبى باشين طى چند روز آينده

این با آندروید هم جواب میده؟!
خير -فقط با فايرفاكس
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
(2016-07-13 ساعت 08:05)ستوده نوشته:  دوستان عزیز
از دیشب قسمت اعلام شماره کیس از سایت سفارت آمریکا در ارمنستان برای من قابل مشاهده نیست !

This page can’t be displayed

این مشکل برای دوستان هم وجود داره ؟

خير-من اين مشكل رو ندارم .
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
(2016-07-13 ساعت 11:15)هادی هادی نوشته:  
(2016-07-13 ساعت 11:11)mohajerUsa نوشته:  دوستان کسی از دسامبر تا مارچ کسی رو میشناسه که کلیر شده باشه؟

درود بر دوستان ای پی خورده.یک بررسی آماری به صورت نمونه گیری از سایت سیس انجام دادم برای دوستان علاقه مند.که اگر دوستان هر کدام بصورت پنجاه تایی انجام بدن و نتایج رو اعلام کنن یک کار آماری وماندگار برای تایپیک باقی می مونه .حالا شرح عمل.
کیس نامبر از 1 تا 25 واز3800 تا 3850 رو یکی یکی وارد سایت سیس کردم و هر کدومو نتیجه شو جلوی خودش نوشتم از این قرار...
1_از 75 کیس33کیس به مصاحبه نرفتن که شاید برای غیر ایرانی ها دلیلش میتونه پرداخت 300 دلار باشه یا هر چیز دیگه...
2_از 75 تا کیس 6 تا تو سایت شناخته نمیشه که میتونه دلیلش بعد از برنده شدن و باز کردن کیس مشکلات قبول نشدن عکس یا پر کردن فرم یا هر چیزدیگه که باعث رد درخواست شده باشه هستش...
4_از 75 تاکیس32 نفر به همراه خانوادشون جمعا 51 ویزا داده شده که البته خانواده های دوتایی سه تایی یا چهارتایی هم توش بوده که کلا این عدد در مجموع هستش...
5_از 75 کیس 3 نفر ای پی خوردن که یکیش نفر دوم کیس بوده...متاسفانه همه ایرانی..(به درصد بشه هر 100تا کیس 4تا ای پی تو8000 کیس 320تا ای پی...)
که وقتی ارقام جمع بشه 76 در میاد چون یک ای پی نفر دوم کیس بوده و نفر اصلی که خانم بوده ویزا گرفته پس همون عدد75 میرسیم.جالب. اینجا هستش هر چه شماره های کیس بالا میره مثلا از 8000 ببعد کسایی که اصلا فرم 260 رو پر نکردند و نوبت دهی نشدند بیشتر میشه این به این معنی هستش جذابیت لاتاری بین ما ایرانیها ازهمه جا بیشتر هستش رقیب بعدی ما سفارت مالزی هستش وتعداد معدود سفارت دیگه از بحث خارج نشم حالا بریم سر اصل مطلب...
6_از75تا کیس 51 ویزا مصرف شده وقتی به درصد تبدیل شه میشه از هر 100 تا کیس68 تا ویزا داده شده حالا با در نظر گرفتن 10500 کیس دعوت شده  7140 ویزا مصرف میشه که گویی با سهمیه آسیا اگه 8000 تا باشه که دقیقا نمیدونم بازم جای امید هستش هرچه این آمارگیری نقطه به نقطه بیشتر انجام بشه و معدل گیری بشه به واقعیت بیشتر نزدیک میشه......
نتیجه گیری مشکل ویزا نیست فقط مشکل کلیر شدن تا قبل از 30 سپتامبر یا بهتر بگم چند روز قبل از اون هستش این مشکل برای لاتاریها هستش نه کتگوریهای دیگه.با ایمیل زدن به سفارت هم هیچ مشکلی حل نمیشه اما یک راه هست که قبلا برای تعویض پاسپورت ایمیل زدم به سفارت مجازی آمریکا در تهران (ا‎VirtualUSEmbassyTehr@state.gov‎ )اونا جواب دادن وراهنمایی کردن حالا میخام  دوباره به اونا بگم که با توجه به عدم پاسخگویی سفارتها و محدودیت زمانی کیسها لاتاری به هر کسی که مربوط میشه این موضوع رو در میان بگذارند که روند ای پی لاتاری ها زود تر از بقیه مشخص بشه میتونید ایمیل فارسی بزنید دو سه روزه جواب میدن ضرر نداره دوستان این موضوع رو به چالش بکشند و نظرات تکمیلی بدهند خوشحال میشم...
راستی تو فرم uscisکه سفارت بهم داده بود چند ماه اول کیس منو نمیشناخت و تازه میگفت اگه تازه اپروود(قبول)شدید 5 روز صبر کنید اگر سایت کیس رو نشناخت تماس بگیرید.الان وقتی کیس رو میزنم میگه ساکسید(موفق)به خاطر همین به سفارت مشکوکم شاید کلیر جوابش اومده اونها نگه داشتن .دوستان همه چک بکنن لازم نیست پولی بدن تو مرحله اول سایت uscisمشخص میشه.بخصوص اونایی که تازه مصاحبه رفتن نتیجه رو اعلام کنید ممنون.....
دوستان چندروز پيش از فيس بوك آلن آنلاين اينو پرسيدن و هم به سفارت مجازى ايميل زدن و اونها گفتند كه به سفارت مربوطه ايميل بزنيد آلن كه اصلا از لاتارى اطلاعى هم نداشت .
همه اين كارها انجام شده و بى فايدست .بايد ديد درچند روز آينده چه اتفاقى ميفته و منتظر موند .تنها راه همينه هيچ كار ديگه اى از دستمون برنمياد .
دوستان یه سوال
من دیروز 12 july به سفارت ایمیل دادم برای همسرم و همون روز آپدیت شدم به خاطر ایمیل
دوباره امروز هم آپدیت شدم من برای 13 july
منتها همسرم آپدیت نشده
همونطور ک کامل توی امضا نوشتم من ویزا گرفتم و همسرم نگرفته
به نظر شما دلیل آپدیت من دوباره برای چی هست ؟
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: smpf ، matin86
سلام دوستان وقتتون بخیر
من هم نقص مدرک خوردم .فقط فرمی که به من داد اصلا با سایتی که آدرس توش همخونی نداره.
خود کنسول که به من گفت فقط نقص مدرک ایمیل کن ولی الان جواب ایمیل میاد که این مدارک به عنوان سند قابل قبول نیست .
حالا من باید الان جای ثبت نام کنم یا صبر کنم طبق گفته سایت  اول شماره کیسم تو سایت اعلام بشه ؟
یا  تماس تلفنی داشته باشم ؟
لطف میکیند راهنمایی کنید
موفق باشید
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin

سلام ما ماها مارچ بوديم و هيچ خبري نيست يكي ميگه سيستمشون ايراد پيدا كرده يكي ميگه طبيعيه معلوم نيست چه خبره جالب اينكه از ماه اپريل به بعد دارن آپديت ميكنن ورسيدگي قبلاز اين ماه هيچي براي ما كه اينجوري بوده
//2016AS4*** Case مصاحبه  مارچ ابوظبي// تعداد ٢ نفر//وضعيت:ap//برنده اصلي همسر شغل كارمند شركت خصوصي خودم سربازي ار ت شغل ازاد
/آپدیت ها 21و22 اپریل 27 جولای با ایمیل 5 اگوست نفر دوم دوخطی 7 orاگوست   10 آگوست نفر اصلی دوخطی
به لطف خدا ١١ اگوست كلير
تشکر کنندگان: moh.saee ، مل مل ، smpf ، matin86
(2016-07-13 ساعت 15:25)yazdanf نوشته:  

سلام ما ماها مارچ بوديم و هيچ خبري نيست يكي ميگه سيستمشون ايراد پيدا كرده يكي ميگه طبيعيه معلوم نيست چه خبره جالب اينكه از ماه اپريل به بعد دارن آپديت ميكنن ورسيدگي قبلاز اين ماه هيچي براي ما كه اينجوري بوده

همین کلیری آپریل و می که از ابوظبی هم شروع شده هنوز به بقیه سفارت ها سرایت نکرده متاسفانه. فقط باید برای همدیگه دعا کنیم. تعدادمون زیاده و هممون منتظریم. فقط اتفاق خوب می خوایم.
کیس نامبر: 56**
محل مصاحبه :ایروان
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
وعده آفیسر: دو هفته دیگه کلیر میشی
کلیر: بعد از 105 روز انتظار(10 آگوست)
تحصیلات: کارشناسی ارشد
تعداد افراد: 2 نفر
تشکر کنندگان: مل مل ، smpf ، matin86 ، behzad mg
خانم چكاوك فكر ميكنم همسرتون كلير شدن چون ارمنستان يه كيس اعلام كرد
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه 
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
تشکر کنندگان: smpf ، matin86
2457 از ارمنستان کلییر شد
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: TiredAdmin ، saraza ، masiharezoo ، moh.saee ، مل مل ، smpf ، هادی هادی ، matin86
(2016-07-13 ساعت 16:13)samira2016 نوشته:  2457 از ارمنستان کلییر شد

مبارکشون باشه
ای کاش ابوظبی هم برگرده رو ماه های اول
کیس نامبر =   **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
مدرک= لیسانس مهندسی مکانیک
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
سیس = 27jun(به خاطر ایمیل ) ،9feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
5 شهریور 1400 سفر مجدد بعد از دو سال غیبت
ارزوی سعادت و کلیر شدن براتون دارم ?
تشکر کنندگان: moh.saee ، مل مل ، smpf ، behzad mg
(2016-07-13 ساعت 12:08)هادی هادی نوشته:  
(2016-07-13 ساعت 11:35)saraza نوشته:  
(2016-07-13 ساعت 11:15)هادی هادی نوشته:  درود بر دوستان ای پی خورده.یک بررسی آماری به صورت نمونه گیری از سایت سیس انجام دادم برای دوستان علاقه مند.که اگر دوستان هر کدام بصورت پنجاه تایی انجام بدن و نتایج رو اعلام کنن یک کار آماری وماندگار برای تایپیک باقی می مونه .حالا شرح عمل.
نتیجه گیری مشکل ویزا نیست فقط مشکل کلیر شدن تا قبل از 30 سپتامبر یا بهتر بگم چند روز قبل از اون هستش این مشکل برای لاتاریها هستش نه کتگوریهای دیگه.با ایمیل زدن به سفارت هم هیچ مشکلی حل نمیشه اما یک راه هست که قبلا برای تعویض پاسپورت مسیج زدم به سایت سفارت مجازی آمریکا در تهران تو صفحه FB شون اونا جواب دادن وراهنمایی کردن حالا میخام  دوباره به اونا بگم که با توجه به عدم پاسخگویی سفارتها و محدودیت زمانی کیسها لاتاری به هر کسی که مربوط میشه این موضوع رو در میان بگذارند که روند ای پی لاتاری ها زود تر از بقیه مشخص بشه میتونید مسیج فارسی بزنید دو سه روزه جواب میدن ضرر نداره دوستان این موضوع رو به چالش بکشند و نظرات تکمیلی بدهند خوشحال میشم...

ممنون از امار خیلی خوبتون . خیلی لطف کردید .
به نظر شما با توجه با این که ویزا فکر نمی کنیم کم باشه که قطعا هم همین طوره پس چرا اینقدر کم و کند کلیر می کنند؟ و اینکه چرا به ماه های اولیه سر نمی زنند!!!!!!!!!!!؟
یک جا شنیدم خانم سارا ..یکی از سخنگوها گفته همه برنده ها رو به مصاحبه میبریم شاید میخان اول ویزای بک ضربها رو بدن بعدش ای پی هارو .دلیل دومش اتفاقات داخل آمریکا .افغانی و پاکستانی عرب اعمال تروریستی میکنن ما تابلوییم دودش تو چشم ما میره.راستی تو فرم uscisکه سفارت بهم داده بود چند ماه اول کیس منو نمیشناخت و تازه میگفت اگه تازه اپروود(قبول)شدید 5 روز صبر کنید اگر سایت کیس رو نشناخت تماس بگیرید.الان وقتی کیس رو میزنم میگه ساکسید(موفق)به خاطر همین به سفارت مشکوکم شاید کلیر جوابش اومده اونها نگه داشتن .دوستان همه چک بکنن لازم نیست پولی بدن تو مرحله اول سایت uscisمشخص میشه.بخصوص اونایی که تازه مصاحبه رفتن نتیجه رو اعلام کنید ممنون....
منظورتون از اول یه ضربی ها بعد ای پی ها کیسای نصفه است؟
والا بقیه کشورا میزنن می کشن ما باید جواب پس بدیم .
انشاالله که هر چه زودتر ماه های اولو کلیر کنند . به خدا دیگه خیلی خسته شدیم .
کیس نامبر =   **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
مدرک= لیسانس مهندسی مکانیک
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
سیس = 27jun(به خاطر ایمیل ) ،9feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
5 شهریور 1400 سفر مجدد بعد از دو سال غیبت
ارزوی سعادت و کلیر شدن براتون دارم ?
تشکر کنندگان: alakanzas ، مل مل ، smpf ، هادی هادی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان