کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-08-03 ساعت 10:26)khodamtanha نوشته:  
(2016-08-03 ساعت 03:30)rezaahvaz نوشته:  
(2016-08-02 ساعت 22:39)khodamtanha نوشته:  ای خدا من کی کلیر میشم خسته شدم

فکر کنم من و شما با هم کلیر بشیم

شما کیس نامبرت 1300 و هنوز کلیر نشدی؟وای بر مننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن

زیاد نگران نباش من یک روز زودتر از شما رفتم مصاحبه ایشالا دو تایی با هم همین جا هورا میکشیم
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان:
(2016-08-03 ساعت 18:25)هادی هادی نوشته:  
(2016-08-03 ساعت 17:59)khodamtanha نوشته:  
(2016-08-03 ساعت 17:09)هادی هادی نوشته:  عجب داستانی شده ابوظبی 2016شش ماه کلیر نسلش بر میافته یه روز سایت ابوظبی غش میکنه امروزم فرودگاه دبی پوکییییییییید کلیه پرواز ها تا اطلاع ثانوی قطع......اینجا شده مسابقات امریکن نینجا......بابا 1 اگوست اپ طلایی منو زدید پس چی شد....... لاتاری لاتاری که میگفتن این بود .....ابوظبی ایمیل ...اپدیت....جون بکن بابا.........

پروازا چرا قطع شده مگه اتفاقی افتاده

هواپیماشون از هند برمیگشته بعد از فرود اتش گرفته پرواز ورودی فعلا تعطیل خروجی با تاخیر......قبل از پرواز سایت فرودگاه خودمونو چک کنید اسیر نشید........http://ikia.airport.ir/
جوک امروز ولی واقعی...ایران ایر یوم عادی همیشه تاخیر داره امروز همه پروازهای دوبی کنسل کردن اون زده on timeمثل اینکه بیرون ترمینال مسافر زده سایتو نگاه کنید.......

مژده
پروازهایی دوبی از سر گرفته شد
کیس نامبر 6300
تاریخ مشاهده قبولی 5 می   2016
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ دریافت نامه دوم 25 مارس 2016
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
وضعیت : AP همه افراد کیس
آپدیت : 7 ، 10 ، 11 می ،1 آگوست بعد از ایمیل زدن به سفارت ، 2 آگوست ،16 آگوست و دو خطی ، 23 آگوست و 25 آگوست
کلییر : 17 آگوست
تحویل مدارک به پست DHL : 22 آگوست
دریافت ویزا : 26 آگوست
سفر به آمریکا : 4 دسامبر
خدایا چنا کن سرانجام کار                   تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: ahfpca ، مل مل
281 روز انتظار . 6 ماه بدون آپدیت . نوکرتم اوستا کریم . دیروز هر دو آپ 2 آگوست رو دشت کردیم و من or شدم و یه خطی و خانم که اصلی بود دو خطی شد و امروز 3 آگوست دوباره هر دو آپ شدیم و ایمیل طلایی کلیری خانم اومد . توی ایمیل صحبتی از همراه نبود آیا من که or شدم باید منتظر دوخطی یا ایمیل کلیری برای خودم باشم یا غیره . اساتید فن نظر بدن ممنون میشم .
شماره کیس : 2016AS13$$
مکان مصاحبه : ابوظبی
زمان مصاحبه : هفته آخر اکتبر
تعداد افراد : دو نفر
نفر اصلی : همسر ( خانم )
کلیرنس : هر دو
شغل : مهندس عمران
سربازی : نیروی هوایی ارتش
آپدیتها : سفارت روز مصاحبه 9 دسامبر و 25 ژانویه CEAC
تشکر کنندگان: daniyal1351 ، khmp ، atm849 ، behzad mg ، ارزوامیررضا ، ahfpca ، amirak7 ، koool ، مل مل
(2016-08-03 ساعت 20:21)ali.htm نوشته:  دوستانی که راجع به ثبت نام CSC  ارمنستان سوال میکنن پست قبلی آپدیت کردم دوباره بخونن
با سلام
csc همون پست مدارک هستش؟
مگه واسه سفارت ارمنستان هم باید پست کنیم مدارک رو؟
کیس نامبر: 2017AS1XXX
تاریخ رویت قبولی: 2016 May 09
تعداد اعضای کیس: (---1---)
تاریخ شروع فرم: (2016 May 12)
تاریخ ارسال فرم: (2016 May 15)
سفارت: Yerevan
تاریخ کارنت شدن: 2016 August 09
تاریخ دریافت نامه دوم: 2016 September 22
تاریخ مدیکال: (Oct 30 2016)
تاریخ مصاحبه: 2016 November اوایل
تشکر کنندگان:
(2016-08-03 ساعت 20:02)خسرو سیویل نوشته:  281 روز انتظار . 6 ماه بدون آپدیت . نوکرتم اوستا کریم . دیروز هر دو آپ 2 آگوست رو دشت کردیم و من or شدم و یه خطی و خانم که اصلی بود دو خطی شد و امروز 3 آگوست دوباره هر دو آپ شدیم و ایمیل طلایی کلیری خانم اومد . توی ایمیل صحبتی از همراه نبود آیا من که or شدم باید منتظر دوخطی یا ایمیل کلیری برای خودم باشم یا غیره . اساتید فن نظر بدن ممنون میشم .

مبارک باشه اقا اور مدال طلاس دو خطی نقره ....خونه اخر اور که بشی یه خطی میشی.طبیعیه. ایمیل چه ساعتی اومد.میتونی متن ایمیل رو بذار بهر حال باید همراه همسرتون برید.احتمال میدم هردو ویزا بگیرید اگه متن ایمیلت مثل دیگران که مشابه شما بودن رفتن و ویزا گرفتن باشه نگران نباش ...... و سایت سفارترو هم مرتب چک کن با درود....
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان: ahfpca ، eliati ، amirak7 ، مل مل
دوستان این چندوقته سفارت آنکارا کلیری داشته ؟

تشکر کنندگان:
(2016-08-03 ساعت 21:44)Ali--usa نوشته:  دوستان این چندوقته سفارت آنکارا کلیری داشته ؟

yes 2 case
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
تشکر کنندگان:
هوراااااااااااااا منم بلاخره or شدم .
کیس نامبر :2016AS2k
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ مصاحبه : اواخر اکتبر
وضعیت : ap
تعداد کیس : یک نفر
کارشناس ارشد رشته روانشناسی
کار در کلینیک درمانی
آپدیت ها : ۹ دسامبر ، ۱۱ ژانویه با ایمیلی که برای شناخته شدن کیسم ارسال کردم ، ۲۵ ژانویه ، اول آگوست آپدیت شبانه ساعت ۳۰ : ۲۳ دو خطی  Big Grin بعد از آپدیت  ۲۵ ژانویه و بعد از  ۲۸۰ روز . آپدیت ۲ آگوست ساعت ۵ بعد از ظهر . آپدیت ۳ آگوست در ساعت ۷ عصر و بلاخره or شدم و در روز ۴ آگوست ساعت ۵ بعد از ظهر ایمیل کلیری اومد . نامه کلیری هم در سایت ابوظبی ۷ آگوست ساعت ۵۰ : ۱۲ ظهر اومد . ایشود ویزا ۱۶ آگوست . دریافت ویزا ۱۸ آگوست . . اولین سفر به آمریکا : ۲۰ نوامبر . دریافت گرین کارت : ۶ فوریه ۲۰۱۷
تشکر کنندگان: khmp ، atm849 ، behzad mg ، شاپرک ، ahfpca ، eliati ، amirak7 ، koool ، مل مل
دوستان سفارت ابوظبی که or شدن ، هم ایمیلشونو چک کنن و هم سایت سفارت رو. تا اونجایی که من متوجه شدم نامه کلیری یک سری از طریق ایمیل میاد و یک سری از سایت سفارت.
جفتشو چک کنید که جا نمونید از ویزا. به کیس ما 3 هفته وقت دادن برای گرفتن ویزا.
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or).  نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
تشکر کنندگان: behzad mg ، ahfpca ، مل مل
(2016-08-03 ساعت 10:33)ali.htm نوشته:  سلام دوباره به دوستان عزیز
خوشبختانه همین الان مشکل ثبت نام پست من حل شد.
-ثبت نام و انتخاب گزینه اول ( سایت آپدیت شده و گزینه none کار نمیکنه )
-ایمیل به سفارت پاسخ سریع دادن که تو صفحه select iv service گزینه اول i need to register an immigrant visa appointment  انتخاب کنم
نکته عملی :موقع ثبت نام زبان فارسی انتخاب کردم انگلیسی جواب نداد ،کیس نامبر کامل با صفرها بزنید .بعد از ثبت نام اتوماتیک تاریخ و ساعت  مصاحبه نشون میده
-تماس به شماره +37460270113 و انتخاب زبان فارسی و ویزای مهاجرتی ،یکم دقت کنین چون قسمت غیرمهاجرتی مطلقا هیچ اطلاعی نداره و اشتباه راهنمایی میکنه
-پاسخگو وضعیت اکانت را درست میکنه قرار مصاحبه حذف و شما خیلی سرراست continue , print
سریع پرینت یا pdf بگیرین چون سایت به نظرم هر لحظه امکان سکته داره
برای ما هم دعا کنین

برای دوستانی که پرسیدن اسکرین شات پیوست کردم تو صفحه ای که میبینین گزینه اول انتخاب کنین .تو صفحه اول موقع ایجاد اکانت هم گزینه اول انتخاب کنین تلفن آمریکا هم روی صفحه کلیرنس هست اگر بشه تماس گرفت خیلی ارزونتر از ارمنستانه . به جز خودم برای یه نفر دیگر هم  کیس خانوادگی بود همین روش اینجا انجام دادیم بلافاصله حل شد .اگر پاسخگو درست جواب نداد دوباره بگیرید یه پاسخگوی خوب به پستتون بخوره  بعضی از پاسخگوها واقعا مزخرف و بی مسئولیتن و بدون درک شرایط مردم جواب الکی میدن  (متاسفانه آقایان ) ولی خانمها دلسوز و کار راه بندازن یه مورد که بجای تاریخ اصلی مصاحبه new appointment  میداد پاسخگوی خانم بلافاصله و بدون دردسر خودش courier receipt صادر کرد . نگران نباشید چیز خاصی نیست
دوست عزیز
ضمن تشکر از زحمات شما
من اسکرین شات پیوستی رو مشاهده نکردم
میشه بفرمائید چطوری میتونم ببینم ؟
تشکر کنندگان:
باسلام انكارا هم امشب كيس هاي زيادي رو كلير كرده .از دوستان كسي بوده كه نفر اصلي دوخطي شده باشه ولي همسرش در ابتدأ دوخطي نشده باشه و روزهاي بعدي به فاصله نزديك دوخطي شده باشه.؟امشب كيس اصلي كه خودم هستم دوخطي شدم ولي همسرم نه.

كيس نامبر:51** تعداد كيس: 4تا تاريخ مصاحبه:6اپريل كليرنس:منتظر
تشکر کنندگان: سفید برفی ، koool
درود دوستان

امشب منم آپدیت و دو خطی شدم ولی خانمم یه خطی مونده، مثل شرایط خانم hadis1379.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: amirak7 ، koool ، مل مل
(2016-08-04 ساعت 00:04)ahfpca نوشته:  درود دوستان

امشب منم آپدیت و دو خطی شدم ولی خانمم یه خطی مونده، مثل شرایط خانم hadis1379.

ميشه شرايط همسرتون رو بفرماييد من خيلي ناراحتم

كيس نامبر:51** تعداد كيس: 4تا تاريخ مصاحبه:6اپريل كليرنس:منتظر
تشکر کنندگان: amirak7
سلام من هر دقیقه پیامهای شما رو میخونم من برنده ۲۰۱۷ هستم خیلی این لاتاری استرس و هیجان داره خدا به خیر کنه
تشکر کنندگان:
(2016-08-03 ساعت 22:52)ستوده نوشته:  
(2016-08-03 ساعت 10:33)ali.htm نوشته:  سلام دوباره به دوستان عزیز
خوشبختانه همین الان مشکل ثبت نام پست من حل شد.
-ثبت نام و انتخاب گزینه اول ( سایت آپدیت شده و گزینه none کار نمیکنه )
-ایمیل به سفارت پاسخ سریع دادن که تو صفحه select iv service گزینه اول i need to register an immigrant visa appointment  انتخاب کنم
نکته عملی :موقع ثبت نام زبان فارسی انتخاب کردم انگلیسی جواب نداد ،کیس نامبر کامل با صفرها بزنید .بعد از ثبت نام اتوماتیک تاریخ و ساعت  مصاحبه نشون میده
-تماس به شماره +37460270113 و انتخاب زبان فارسی و ویزای مهاجرتی ،یکم دقت کنین چون قسمت غیرمهاجرتی مطلقا هیچ اطلاعی نداره و اشتباه راهنمایی میکنه
-پاسخگو وضعیت اکانت را درست میکنه قرار مصاحبه حذف و شما خیلی سرراست continue , print
سریع پرینت یا pdf بگیرین چون سایت به نظرم هر لحظه امکان سکته داره
برای ما هم دعا کنین

برای دوستانی که پرسیدن اسکرین شات پیوست کردم تو صفحه ای که میبینین گزینه اول انتخاب کنین .تو صفحه اول موقع ایجاد اکانت هم گزینه اول انتخاب کنین تلفن آمریکا هم روی صفحه کلیرنس هست اگر بشه تماس گرفت خیلی ارزونتر از ارمنستانه . به جز خودم برای یه نفر دیگر هم  کیس خانوادگی بود همین روش اینجا انجام دادیم بلافاصله حل شد .اگر پاسخگو درست جواب نداد دوباره بگیرید یه پاسخگوی خوب به پستتون بخوره  بعضی از پاسخگوها واقعا مزخرف و بی مسئولیتن و بدون درک شرایط مردم جواب الکی میدن  (متاسفانه آقایان ) ولی خانمها دلسوز و کار راه بندازن یه مورد که بجای تاریخ اصلی مصاحبه new appointment  میداد پاسخگوی خانم بلافاصله و بدون دردسر خودش courier receipt صادر کرد . نگران نباشید چیز خاصی نیست
دوست عزیز
ضمن تشکر از زحمات شما
من اسکرین شات پیوستی رو مشاهده نکردم
میشه بفرمائید چطوری میتونم ببینم ؟

http://expirebox.com/download/494192cfd5...a0d57.html

http://s000.tinyupload.com/download.php?...4024371107
تشکر کنندگان: eliati

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان