کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
سلام خدمت دوستان خوبم
میخواستم راجب به یک موضوع با شما عزیزان مشورت کنم
تو 2 هفته اخیر به شدت گروه های تلگرامی تشکیل شده و تقریبا اکثر دوستان برنده 2017 عضو این گروه ها شدن که بعد از عضویت تو یک گروه تقریبا 6 و یا 7 گروه دیگر هم مجبورید عضو شوید به طور مثال گروه کالیفرنیا و سیاتل و...
این کار چند مزیت و چندین چند مضرات داره
مزیتش اینه که خب تو کمتر از چند دقیقه به سوالتون پاسخ داده میشه و ..
اما به نظر من عیب این کار اینه که پراکندگی مطلب خیلی توش اتفاق میفته و هیچ برنامه خاصی برای پیداکردن مطالب مورد نیازتون ندارید و ازون مهمتر باعث میشه که فعالیت تو سایت مهاجرسرا که مرجع اصلی برندگان لاتاری برای حل مشکلاتشون هست کمتر بشه و برای سالهای بعد هیچ مطلب مفیدی توش ثبت نشه.
باتشکر از کسانی که پیگیر تشکیل گروههای تلگرامی هستند من خواهش میکنم که تمرکز و فعالیتمون رو روی همین سایت بگذاریم.
بازم اگر فکر میکنید نظر من اشتباه هست خوشحال میشم بفرمایید.

تشکر کنندگان: mohammadg846 ، masiharezoo ، koool ، samane1363 ، ahfpca
(2016-08-26 ساعت 17:17)shahrokh11 نوشته:  ميشه يكي از دوستان توضيح بده اگر كيس من دو خطي شده و دوباره بعد از چند روز يك خطي شد چه اتفاقي داره ميوفته ؟؟؟

سلام
دوست عزيز لطفا كنترل كنيد ببينيد آيا orشديديانه اگه شديد طبيعي هست وقتي orميشد دو خطي يك خطي ميشه وجاي نگراني نيست
تشکر کنندگان: matin86
(2016-08-21 ساعت 19:13)eezadpanah نوشته:  سلام به همگی
من بعد از دریافت کردن ایمیل تکمیل شدن AP، برای ارسال مدارک بیشتر تو سایت AIS برای PTT ثبت نام کردم ولی وقتی میخوام رسید پستی رو پرینت کنم، فقط یه صفحه خالی میاد بالا.
لطفا راهنمایی کنید.

سلام
زنگ به زنيد به همون شماره سفارت كه توايميل تكميل مراحل اداري براتون اومده وبگيداون صفحه روبراتون ايميل بكنند بعدازاون پرينت بگيريدمن همين كاروكردم تلفن روقطع نكرده ايميل اومد
تشکر کنندگان:
(2016-08-21 ساعت 10:19)Alirsh نوشته:  
(2016-08-21 ساعت 07:48)mehrdadfa نوشته:  
(2016-08-19 ساعت 14:32)malekimh نوشته:  دوست عزیز آنکارا یه ذره ضعیف عمل کرد امسال ولی الان داره خوب کار میکنه. من اصلن امیدی به کلیر شدن نداشتم و دو ماه پیش پرونده لاتاری رو بستم ولی کلیر شدم و هنوزم باورم نمیشه. تو ایمیلی که به سفارت زدم که آیا وضعیت فعلی ترکیه تاثیری به روند کار سفارت داره گفتن به هیچ وجه تاثیری نداره. توصیه من به همه برنده های 2017 اینه که تو این پروسه خیلی صبر داشته باشن. من خودم پارسال این موقع همش تو این تاپیک بودم و خیلی به هم میریختم. خدا رو شکر به نظرم امسال همه سفارت ها دارن خوب کار میکنن و فکر میکنم که بازمانده نخواهیم داشت نگران نباشید.

سلام
دوست گرامي  ٤آپريل مصاحبه داشتيم كه همسرم وبچه ها يكضرب گرفتندومن apشدم فقط يك آپديت ٥اپريل داشتم يك اپديت هم ٨اگوست كه دوخطي شدم و٩اگوست or و١١اگوست سايت سفارت complatedشدم وايميل كلري هم بعد چندساعت اومد باتوجه به اينكه سربازي من س بود وسفرهاي فراوان بيش از١٠٠سفرخارجي به به اروپا وتركيه وجاهاي ديگه داشتم شما اصلا نگران نباشيد اگه خودتون ميدونيد مشكلي نداريد وباصداقت فرم ٢٦٠روپركرديد مطمئن باشيد همين روزا نامه كلري شماهم به اميدخدا مياد

سلام. خیلی ممنون از پاسختون  لطفا امکان داره امضا خودتون هم بگذارید؟
سلام
دوست عزيز متاسفانه چون پست كم داشته ام نميشه امضا درست كنم اميدوارم كه تاالان نامه كليري شما هم اومده باشه
تشکر کنندگان:
(2016-08-25 ساعت 01:33)esbluesky نوشته:  براي من ايميل امد كه مراحل اداريتون كامل شده و مدارك و پاسپورت را از طريق پست براي سفارت بفرستيد پاسپورت و مدارك را از طريق ptt ارسال كردم حالا ميخوام بپرسم چطوري بدونم پاسپورت تحويل سفارت شده و كي سفارت ويزا را صادر و براي پست ارسال ميكنن؟

سلام
دوست عزيز تورسيدپستي شما يك شماره باركدهست شماوارد سايت pttبشيدhttp://gonderitakip.ptt.gov.tr/وشماره باركدروواردكنيدلحظه به لحظه وضعيت مرسوله شماروتالحظه تحويل نشون ميده انشالله بعدازاينكه ايميل سفارت مبني بر ارسال مداركتون به پست انتخابيتون رودريافت كرديدبازباشماره باركدي كه سفارت بهتون ميده ميتونيد بفهميدكه آيا پاستون به پست رسيده يانه
(2016-08-24 ساعت 04:39)mitra1364 نوشته:  سلام دوستان
یک سوال برای من پیش اومده وقتی ویزا بخوره تو پاس 6 ماه وقت داریم که آمریکا باشیم یعنی برای دوستانی که مرداد ماه ویزاشون را گرفتن تا دی و بهمن وقت دارن برن آمریکا

سلام
دوست گرامي توويزايك قسمتي هست نوشته IV expieres on كه جلوي او يك تاريخي هست شما بايد تااون روزواردخاك آمريكا شده باشيد مثلا من اول شهريورويزام روگرفتم زده تا٣٠سپتامبر
تشکر کنندگان: matin86 ، mitra1364
چرا هیچ خبری نمیشه ?
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
اپدیت بغیر از ایمیل هیچوقت
خدمت ارتش
تحصیلات کارشناسی ارشد شیمی
شغل مدرس آزاد
تشکر کنندگان:
سلام

میخواستم بپرسم که کسی از شما دوستان ایمیل سفارت ابوظبی رو ( برای مکاتبه و پیگیری پرونده ) داره ؟

ممنون
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

تشکر کنندگان:
(2016-08-27 ساعت 20:15)amir2640 نوشته:  سلام

میخواستم بپرسم که کسی از شما دوستان ایمیل سفارت ابوظبی رو ( برای مکاتبه و پیگیری پرونده ) داره ؟

ممنون

فقط از قسمت contact us در همان سایت که شمارتون رو چک میکنید .
2016----3      سفارت : ابوظبی   مصاحبه : نیمه ژانویه   سربازی : ارتش  Big Grin    تعداد  :4   مدرک : دکتری    شغل : خصوصی    وضعیت : کلیرنس  
آپدیت سفارت: فقط یکبار بعد از مصاحبه      آپدیت سیاک  :25 ژانویه کلی و 20 آپریل فقط کیس اصلی Wink و 29 و 31 جولای دوخطی و 1 آگوست OR
کلیری :   یکی از بهترین روزهای خدا 4 آگوست  
اولین ورود : ؟
تشکر کنندگان: amir2640 ، matin86
(2016-08-27 ساعت 21:20)koool نوشته:  
(2016-08-27 ساعت 20:15)amir2640 نوشته:  سلام

ممنون

فقط از قسمت contact us در همان سایت که شمارتون رو چک میکنید .

ايميل مستقيمAbudhabiiv@state.gov
//2016AS4*** Case مصاحبه  مارچ ابوظبي// تعداد ٢ نفر//وضعيت:ap//برنده اصلي همسر شغل كارمند شركت خصوصي خودم سربازي ار ت شغل ازاد
/آپدیت ها 21و22 اپریل 27 جولای با ایمیل 5 اگوست نفر دوم دوخطی 7 orاگوست   10 آگوست نفر اصلی دوخطی
به لطف خدا ١١ اگوست كلير
تشکر کنندگان: amir2640
ممنون.

حالا اگر بخوام در مورد وضعيت كليرينسم بهشون ايميل بزنم از كدام يك ازين ها بايد استفاده كنم ؟
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

تشکر کنندگان:
(2016-08-27 ساعت 08:45)Ali--usa نوشته:  سلام خدمت دوستان خوبم
تو 2 هفته اخیر به شدت گروه های تلگرامی تشکیل شده و تقریبا اکثر دوستان برنده 2017 عضو این گروه ها شدن که بعد از عضویت تو یک گروه تقریبا 6 و یا 7 گروه دیگر هم مجبورید عضو شوید به طور مثال گروه کالیفرنیا و سیاتل  و...
اما به نظر من عیب این کار اینه که پراکندگی مطلب خیلی توش اتفاق میفته و هیچ برنامه خاصی برای پیداکردن مطالب مورد نیازتون ندارید و ازون مهمتر باعث میشه که فعالیت تو سایت مهاجرسرا که مرجع اصلی برندگان لاتاری برای حل مشکلاتشون هست کمتر بشه و برای سالهای بعد هیچ مطلب مفیدی توش ثبت نشه.
باتشکر از کسانی که پیگیر تشکیل گروههای تلگرامی هستند من خواهش میکنم که تمرکز و فعالیتمون رو روی همین سایت بگذاریم.

موافقم
تشکر کنندگان:
(2016-08-27 ساعت 08:45)Ali--usa نوشته:  سلام خدمت دوستان خوبم
تو 2 هفته اخیر به شدت گروه های تلگرامی تشکیل شده و تقریبا اکثر دوستان برنده 2017 عضو این گروه ها شدن که بعد از عضویت تو یک گروه تقریبا 6 و یا 7 گروه دیگر هم مجبورید عضو شوید به طور مثال گروه کالیفرنیا و سیاتل  و...

سلام این گروه ها برای دوستان 2016 است که ویزاشون را گرفتند و در صدد سفر و کار و کسب اطلاعات این چنینی هستند و هر گروهی که وجود داره که نباید عضو شد ، بعضی از دوستان 2017 اومده بودن تو گروه کلیرنس 2016 تو تلگرام عضو شده بودن و تو اون تایمی که بیشتر بچه های 2016 پر استرس بودن و سه ماه بود کلییری قفل شده بود سوالای نامرتبط می پرسیدن از فرم 260 و ... که چند بار بهشون تذکر داده شد و حتی در صورت تکرار تصمیم به حذفشون گرفته شد
متاسفانه بعضی ها فکر میکنن هر جا وارد شن از زرنگیشون است مثل اینکه من الان برم تو گروه مقیمان در آمریکا عضو شم با وجود اینکه هنوز مقیم نیستم
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: daniyal1351 ، matin86
(2016-08-11 ساعت 13:08)Alirsh نوشته:  دوستان اگر به فرض مثال تا 10 سپتامبر کسی کلیر نشه از گرفتن ویزا باز میمونه؟ چون من میبینم که از اپدیت خوردن دوستان تا دریافت ویزا راحت 20 روز زمان میبره تازه اگر در بهترین حالت آپدیتی ک میخورن مربوط به کلیر شدن باشه.

(2016-08-28 ساعت 12:16)alireza21mehr نوشته:  متن نامه اینه. نمیدونم منظورش سوابق 30 سال پیش خودمه یا من نمیفهمم؟
Please kindly provide us with the following information: A list of employees, titles, and responsibilities of employment for the past 30 years. Include details of current position, how many people you supervise, and to whom you report (including that person’s title).

برداشت من این بود که سوابق و مسولیت های خودمو میخواد. ولی 30 سال پیش چیه. من  کلا 12 سال سابقه کار دارم.
اگر کسی میدونه ممنون میشم که راهنماییم کنه. تا امشب جوابمو بفرستم.

بطور کلی گفته. منظورش این نبوده که شما 30 سال پیش هم کار میکردید یا رییس کسی بودید. بقول معروف این یک نوشته از پیش تعیین شده هست و برای شخص شما ویرایش نشده که 12 سال رو منظور کنه. کلی گویی کرده و گفته سوابق کاریتون رو بیارید
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
خدمت ارتش
شغل مدرس آزاد
(2016-08-28 ساعت 12:34)Alirsh نوشته:  
(2016-08-11 ساعت 13:08)Alirsh نوشته:  دوستان اگر به فرض مثال تا 10 سپتامبر کسی کلیر نشه از گرفتن ویزا باز میمونه؟ چون من میبینم که از اپدیت خوردن دوستان تا دریافت ویزا راحت 20 روز زمان میبره تازه اگر در بهترین حالت آپدیتی ک میخورن مربوط به کلیر شدن باشه.

(2016-08-28 ساعت 12:16)alireza21mehr نوشته:  متن نامه اینه. نمیدونم منظورش سوابق 30 سال پیش خودمه یا من نمیفهمم؟
Please kindly provide us with the following information: A list of employees, titles, and responsibilities of employment for the past 30 years. Include details of current position, how many people you supervise, and to whom you report (including that person’s title).

برداشت من این بود که سوابق و مسولیت های خودمو میخواد. ولی 30 سال پیش چیه. من  کلا 12 سال سابقه کار دارم.
اگر کسی میدونه ممنون میشم که راهنماییم کنه. تا امشب جوابمو بفرستم.

بطور کلی گفته. منظورش این نبوده که شما 30 سال پیش هم کار میکردید یا رییس کسی بودید. بقول معروف این یک نوشته از پیش تعیین شده هست و برای شخص شما ویرایش نشده که 12 سال رو منظور کنه. کلی گویی کرده و گفته سوابق کاریتون رو بیارید

کی براتون نامه اومده؟
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
خدمت ارتش
شغل مدرس آزاد
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان