موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-04 ساعت 19:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-12 ساعت 01:08 توسط م.صاد.)
سلام دوستان خوشبختانه مصاحبه به خوبی گذشت با نتیجه یکضرب
ما با پرواز 2شنبه ماهان رفتیم که هزینه ی بلیط 8شب هتل ترانسفر عوارض و بیمه همه با هم شد 2300000!
من 2شنبه 28سپتامبر ساعت 12 وقت دکتر داشتم که سریع بعد از رسیدن به هتل مجبور شدم برم مطب دکتر نزدیک کوگولو پارک تو کوچه بود که انتهای کوچه دفتر ماهان و شیدا تور هم هست طبقه چهارم مطب دکتر اونگان هست..اول وارد که شدم منشی گفت پاسپورت پرینت تعیین وقت کارت زرد واکسن و بشین تا عکس بگیرم بعد یه سری کاغذ داد و گفت برم برای ایکس ری و آزمایش خون و بعد از انجام اونا برگشتم پیش منشی...گفت بشینید تا صداتون کنم و 45دقیقه حدودا طول کشید تا صدا زد و رفتم پیش خانم دکتر که اونروز اصلا خوش اخلاق نبود پرسید دیابت تیرویید فشارخون سل جراحی بیماری روانی چیزی داشتی که گفتم نه و در حین جواب دادن سریع 2تا واکسن زد و اصلا نفهمیدم چی شد ولی بعد از اینکه جوابشو گرفتم فهمیدم واکسن آبله مرغون و آنفولانزا بوده و منشی گفت فردا ساعت 3 بیا جوابشو بگیر...هزینه دکتر 210$ و عکس و آزمایش 47.5$
خوب بریم سراغ اصل مطلب...روز مصاحبه ساعت 7:15 از هتب رفتم بیرون چون مصاحبه ساعت 8 بود وقتی رسیدم دیدم همه منتظر هستن.بعد پلیس گفت که اونایی که 7.5 مصاحبه دارن بیان و بعد از اون 8 که رفتیم تو صف و خلاصه بعد از اینکه پاسپورت و پرینت ایمیل سفارت که روز و ساعت مصاحبه روش بودو دادیم و بعد از کلی چک کردن وسایل و خودمون خلاصه وارد سفارت شدیم یه خانم ایرانی بود که اسمهارو چک میکرد و میپرسید مصاحبه فارسی باشه یا انگلیسی که من گفتم فارسی و به هرکسی یه شماره میداد ورفتیم و نشستیم منتظر اینکه شمارمون رو اعلام کنن و بلاخره اعلام شد به قول دوستان سالهای قبل دینگ 403 باجه ی 9 مدارکی که توی ایمیل گفته بود و پاکت مدیکال رو گرفت و دینگ دوم 330 دلار و بعد از 1 ساعت دقایق پر استرس و البته به یادماندنی بلاخره دینگ سوم به صدا در اومد و رفتیم برای اثر انگشت و مصاحبه
سلام میدونی باید قسم بخوری؟
بله ولی قبلش چندتا اشکال در فرم 260 داشتم...که گفتم بهش
اوکی مشکلی نیست قسم میخوری؟
بله.
مدرکت این هست؟بله
رشتت؟شیمی
کار میکنی؟ خیر
اونجا میخای کار کنی؟ اگه بشه
چرا میخای بری؟ چون فکر میکنم بهتر میتونم پیشرفت کنم
کسیو داری اونجا؟ بله
اوکی از نظر من مشکلی نیست موفق باشید 5 تا 7 روز دیگه پاسپورتتون آماده میشه
و من خوشحال و خندان اومدم پیش بقیه دوستان...اونروز من نفرم دوم بودم برای مصاحبه آخه شماره هارو به ترتیب اعلام نکردن یه خانواده 4نفره قبل از منfbi چک خوردن و زوج بعد از من هم خوشبختانه یکضرب گرفتن فرداش متوجه شدم یه زوج دیگه که پزشک بودن و دوتا خانم دیگه هم یکضرب گرفتن ولی از بقیه دوستان خبری ندارم متاسفانه که انشاالله که هرچی خیرشون هست همون بشه!
پاسپورتمم متاسفانه بعد از 6 روز به دستم رسید و مجبور شدم با پرداخت 30دلار پروازو جابجا کنم و هتل هم شبی 100دلار تمدید کنم.
یادم رفت بگم هتل انکارا پلازا 4ستاره بود هتل خوبی بود به سفارت و دکتر و خیابانهای کیزیلای و تونالی نزدیک بود صبحانه ی خوبی هم داشت و خیلی هم تمیز بود.
چندتا چیز کوچیک که امیدوارم به دردتون بخوره:
اصلا استرس نداشته باشید همه چیز خیلی راحتتر از چیزی که فکر میکنید میگذره و اصلا بهشون دروغ نگید چون میفهمن و خیلی سوال پیچتون میکنن...
حتما اگه پروازتون نزدیک به مصاحبه هست و وقت ندارید منتظر پاستون بمونید بهش یجوری بگید مثلا بگید لازم هست پروازمو جابجا کنم چون فلان روز پرواز دارم..اینجوری پاستون زود میاد و مجبور نمیشید پروازتونو جابجا کنید من متاسفانه یادم رفت ولی به بقیه دوستان که گفتم کارشون راه افتاد و مثلا فرداش پاسشون اومد..
آنکارا هواش سرده تقریبا ولی خوب بعضی روزا هم خیلی گرم بود همه جور لباسی با خودتون ببرید.
فلش کیف موبایل دوربین هیچی با خودتون در سفارت نبرید چون مجبور میشید بندازید دور یا اینکه بدید به دکه ی کنار سفارت.
مرکز خریدای خوبی داره آنکارا اگه بخاید خوب میتونید خرید کنید که چندتاشو مینویسم براتون
کیزیلای...next level...آرمادا...آنکامال...پرونا..و آکواریوم که تو ناتاوگا بود
مقبره و موزه ی آتاتورک حتما برید اگه وقت دارید قشنگه..
هر سوالی داشتید پیام بدید
سعی کردم همه چیز براتون بنویسم تقریبا و خیلی هم طولانی نشه که حوصلتون سر نره...
شرکت پاریز تراول خیلی به من کمک کرد تو این مدت و من از آقای سپهر آقای اسدی و خانم خادم واقعا ممنونم
برای همتون آرزوی موفقیت میکنم انشاالله به همون چیزی که دوست دارید برسید و ی
شاد باشید
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اینم اطلاعات دست و پا شکسته من به امید اینکه به کار بیاد.
من روز 1 اکتبر روز مصاحبه ام بود
1- اول از همه بلیط هواپیما با ایران ایر و هتل اتاپ بلوار که جمعا 1300000
• اتاپ بلوار از نگاه من هتل خوبی بود و نزدیک سفارت ، دکتر و دفتر پست بود.تو خیابون هتل پر از رستوران ها و کافه های باحال.صبحانش بد نبود ولی در حد هتل 3 ستاره بود.
2- 27 سپتامبر وارد آنکار شدم چون 28 وقت دکتر داشتم.
3- 28 صبح ساعت 8 مطب بودم که تا ساعت 11 کارم تموم شد.2 تا واکسن نوش جان شد .هزینه :300 دلار و 143 لیر(مطب دکتر کنار پارک هست.تو بلوار آتاتورک از میدان کیزیلای به سمت بالا بعد از سفارت یه چند متری که برید دست چپ پارکو می بینید.مطب دکتر داخل یه کوچه ماننده)
4- 29 سپتامبر از ساعت 3 تا 6 بعد از ظهر برای گرفتن جواب آزمایش می شد رفت که من هم 3 اونجا بودم و جوابو گرفتم.
5- 1 اکتبر ساعت 8 سفارت بودم و بعد از گذروندن مراحل و پرداخت پول 330 دلار و یه سوال جواب ساده ویزا اوکی شد و ساعت 12 کارم تموم شد.
6- 3 اکتبر صبح به پست yeneshehir سر زدم که گفت 2 به بعد بیا.خلاصه همون روز بعد از ظهر ویزا رو دریافت کردم .
*از جاهای دیدنی قونیه ، مقبره و موزه آتاتورک رو دیدم.( قونیه رو با قطار سریع السیر با هزینه بلیط 27 لیر رفت و 27 لیر برگشت رفتم.فقط بلیط رفت و برگشتو با هم بخرید چون برگشت از قونیه بعد از ظهرا پره )
از پاساژ ها که به نظرم ارزش رفتن داره ناتاو گا ، آنکا مال و پاساژ میدان کیزیلای هستند.
پیشنهاد میکنم یه سیم کارت بخرید که فقط اینترنت داشته باشه.من یه ترک سل خریدم و از اینترنتش مواقعی که دنبال یه جایی بودم استفاده میکردم. برای باز کردن GOOGLE MAP
و در پایان 4 اکتبر با دست پر برگشتم تهران.
هر سوالی داشتید خوشحال می شم کمکتون کنم.مختصر نوشتم چون خیلی خوب نمی نویسم.
شماره کیس : **4
تعداد افراد : ۱
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : ۱ oct
دریافت ویزا :3 OCT
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
هوراااا بالاخره نوبت من شد اينجا پست بزرام
تمام مراحل مثل چيزايي هست كه دوستان فرمودن
تنها فرق من با دوستان اينه كه من متاهل هستم و همسر جانم متاسفانه مشغول خدمت سربازي هستند و نتونستند براي مصاحبه منو همراهي كنند و آفيسر چندتا سوال راجب همين موضوع ازم پرسيد و با ويزام موافت كرد.
دوستان مركز خويد آنكا مال ميريد حتماً لير ببريد چون دلار قبول نميكنند و صرافي هم ندارند سيم كارتم حتماً تهيه كنيد چون انگليسي متوجه نميشن بعضي چيزارو ميتونيد براشون ترنسليت كنيد به تركي بهشون نشون بديد فست فوداشون خيلي چرب قرص معده همراه داشته باشيد برنامه maps.me دانلود كنيد خيلي بدرد ميخوره چون بصورت آفلاين هم كار ميكنه. نزديك هتل ددمان هم چندتا رستوران ايراني هست.
شماره كيس:**٦
تعداد افراد:٢نفر(١ نفر ميرم)
كنسولگري:آنكارا
تاريخ مصاحبه:٨ اكتبر
نتيجه:???يكضرب❤️❤️❤️
اولین ورود:20 فوریه2016
مقصد:واشنگتن دی سی
دریافت گرین کارت:14 آپریل2016
درخواست پاس سفيد:22فوريه 2017
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
2015-12-09 ساعت 00:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-09 ساعت 00:02 توسط Ali Sepehr.)
ho_tasha عزيز
مهاجرسرا پيام هايي كه خلاف مقررات و قوانين سايت نباشه رو بهيچ عنوان كاري باهاش نداره.
بنده عرض كردم بعضي از اين سايت ها مبالغى رو در ازاي هر دانلود پرداخت مي كنند و يك سخن عمومى بود حالا چرا شما به خود گرفتيد رو دليلش رو نمى دونم اما موارد زيادي توي سايت بوده و فقط سفرنامه شما قصد مطلب من نبود.
جالبه كه شما راجع به بحث Pay per download فرموديد ولى راجع به هدايت ترافيك مهاجرسرا به بيرون هيچ حرفي نزديد. بهرحال هر جايي كه ما وارد ميشيم بايد به قواعدش احترام بگذاريم و همه ي دوستان ديدند كه بنده هم در مهاجرسرا و هم در كانال تلگرام پاريز تراول بي دريغ همه دوستان رو حتي اونهايي كه با شركت قرارداد ندارند رو راهنمايي مى كنم و هدف رو چيز بالاتر از مسائل مالى مي دونم و قصدم فقط كوتاه كردن دست كلاهبرداران سو استفاده جويى هست كه در نزديك سفارت ها با ايجاد استرس سعى در سو استفاده دارند و اگر همه ما با هم در چارچوب قوانين سايت متحد باشيم مسلما باعث انزواى هرچه بيشتر اين كلاهبرداران فحاش مى شويم كه مطمئنم قصد شما هم كمك به دوستانه و همونجورى عرض كردم شخصا دست تمامي كسانى كه بدون چشمداشت در اين سايت مطلب ، پاسخ ، سفرنامه و ... مي گذارند رو مي بوسم.
رتبه:
2
2 تشکر در 1 ارسال
سلام
ما امروز رسیدیم تهران.خوندن تجارب ما در این سفر خالی از لطف نیست.از اونجایی که تقریبا اصول کار مشخصه وارد جزییات میشم.
کیس ما شامل دو نفر بود.بعد از قبولی ازدواج کردیم کار آزاد و معاف.بخاطر همین احتمال یه ضرب زیادی میدادم.پس بلیط رو سیستمی 11 روزه گرفتم.هتل هم هیلتون رو برای 5 روز رزرو کردم.البته چون طرف آشنا بود قیمت خیلی خوبی گرفتم.ترنسفر هم گرفتم که کاره خوبی بود.مدیکال رو برای 4 زانویه و مصاحبه 7 زانویه.ما 3 زانویه با ماهان رفتیم و ترنسفر اومد و کلی راهنمایی کردن که واقعا بدرد خورد.هتل هم خوب بود.همون موقع هم که رسیدیم رفتم مطب دکتر رو پیدا کردم.
4 زانویه مدیکال
ما صبح زود رفتیم.منشی اومد.دوستان گفته بودن عکس 3*4 ببرین.اما اونجا گفتن که خودشون عکس میگیرن.رفتیم برای تست خون و ایکس ری برای 2 نفر 95 لیر.گفتن فردا جوابش حاضره.بعدم رفتیم برای دکتر.اول خانمم رفت.به خانمم گفتم تا خواست واکسن بزنه به تست آنتی بادی بنویسه.خانمم رفت داخل بعدم من رفتم.دکتر من رو معاینه کرد و خواست واکسن بزنه گفتم تست بنویس.گفت اوکی.گفت برو بیرون (منظورش همسرش بود بیرون اطاق) بگو بنویسه.منم اومدم بیرون دیدم خانمم واستاده گفت بهش واکسن زده اصلا نذاشته بگه.خلاصه زنش نوشت گفت برو آزمایشگاه.رفتم آزمایشگاه اونم زنگ زد بالا.گفت قیمت آنتی بادی سیصد و خورده ای میشه جوابشم پنج شنبه حاضر میشه اگه میخواین چهارشنبه حاضر بشه چهارصد و خوردهای لیر میشه.منم پرسیدم واکسن چنده گفت 130 دلار.که میشه 390 لیر.دیدم واکسن به صرفه تره.پس سرمو عین بچه آدم انداختم رفتم واکسنو زدم.یه حرف زشت خیلی بدم دادم.البته تو دلم.چون کسی جرات اخم کردنم نداره.اونجا بود که فهمیدم خیلی دکتره عوضیه.یکی از دوستانم که با ما بود به زور به خودش واکسن زدن اما واسه خانمش تست نوشته بودن که 4 شنبه حاضر میشد 32 دلار.کلا قیمتا دل بخواهی بود انگار.در ضمن واکسیناسیون ما کامل بود.خلاصه که 200 دلار پول ویزیت شد 260 دلار واکسن
7 زانویه مصاحبه
ما صبح زود رفتیم.از قبل سفارت رو پیدا کرده بودیم.تو صف واستادیمو بعدم رفتیم داخل.من عکسارو یادم رفته بود بیارم اما گفتن عکسایی که فرستادین خوبه.خیلی طول نکشید که وقت مصاحبه شد.طرف که مصاحبه میکرد قیافش شبیه اندونزیایی ها بود.خیلی شاد بود.ما گفتیم فارسی مصاحبه کنن اونام لطف کردن اهمیت ندادن و انگلیسی مصاحبه کردن کیس ما واسش خیلی جالب بود خیلی سوال کرد.البته کیس ما ابهامات زیادی داشت.منم به خانمم گفتم بذار فقط من جواب بدم.سوال زیاد پرسید ولی هر کاری کرد ویزا نده حریف من نشد و جوابشو دادم.از اونجایی که ازدواج ما بعد برنده شدن بود مدارک برده بودیم که اثبات کنبم.خدایی هم خوب جواب دادم.از قبل خیلی تمرین کرده بودم.خلاصه دیدم یه برگه صورتی لای پاسامونه اما مطمئن بودم یه ضرب میده.بعدم گفت پاساتون بمونه 7 روز دیگه ویزا حاضره
چند روز بعد
برگه صورتیو خوندم دیدم نوشته موقتا بهتون ویزا تعلق نگرفته.منم گیج شدم کلی تحقیق کردم.از شانسه بعد مهاجرسرا هم در دست تعمیر بود.11 زانویه ایمیل اومد که پاساتونو تحویل پست دادیم.ما هم رفتیم پست گفت نیومده.12 زانویه رفتیم نیومده بود.دیگه 13 زانویه رفتیم اومده بود.مدارک یا ساعت 11 میرسن یا 3.
سعی کنید قبل از اومدن به ترکیه یه سری چیزای کلیدی رو به ترکی یاد بگیرین چون واقعا به کار میاد.اگه خواستین تاکسی بگیرین با تاکسی متر نرین.قیمت رو از هتل بپرسین بعد با تاکسی طی کنید.حتما نقشه آفلاین داشته باشید.مردم آنکارا بر خلاف تصور خوب و خونگرمن.از هر کس که سوال میکردم هر طور که بود راهنمایی میکرد.حتی باهامون میومدن تا راه رو نشون بدن.کلا آدمای خوبی بودن.
در مورد ترکیه میگن پیکاپ ندارن.اما ازانسی که ما ترنسفر گرفته بودیم پیکاپ میکردن نفری 100 دلار.ما ترجیح دادیم خودمون بگیریم که تو هزینه اشتباه بود
هتل هم از آزانسای ایران بگیرین که قیمت با قیمت board هتل خیلی خیلی فرق داره
دوستان اگه کسی سوالی داشت بپرسه اگه منم چیزی یادم اومد میگم
با تشکر از همه دوستانی که کمک کردن و به امید گرفتن ویزا برای دوستان
شماره کیس: 31xx تاریخ رویت قبولی: 8jun
کنسولگری: ankara تعداد افراد منظور در کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 24jul کارنت شدن کیس: 18nov
مصاحبه: 7jan ویزا یه ضرب
دریافت ویزا: 13 jan ورود به آمریکا: 21 apr دریافت گرین کارت: jun 22
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستای عزیز
من ترجیح می دم خیلی توضیح ندم که چطوری گذشت و اما اولش یکم از شرایط خودم میگم شاید شرایط یکم راحت تر پیش بره برای دوستان
من 5 ژانویه مصاحبه داشتم تو انکارا و تنها بودم . برای مدیکال من همه واکنسا رو زده بودم و حتی تست آنتی بادی رو هم در کارت زرد برام وارد کرده بودن . دکتر انیستیو پاستور تجریش گفت بگیر نگیر داره شاید قبول کنه این تست رو شاید نه .
تمام دوستایی که با من مدیکال داشتن اون روز واکسن خودن به غیر از من . مدیکال چند طبقه هست و هر بخش از کار شما تو یه طبقه انجام میشه البته با کمال آرامش و زمان بندی خیلی خوب و احترام
یه مورد که به نظرم لازمه دوستان بدونن اینه که سفارت و شرایطش یک مقدار متفاوته . مصاحبه شما تو یه اتاق یا همچین چیزی نیست . سفارت مثل بانک می مونه . 11 تا باجه داره که با توجه به شماره ای که به شما دادن این شماره تو صفحه دیجیتالی که تو سالن هست ظاهر میشه و شما به اون باجه میرید تا بخشی از کارتون رو انجام بدید . من همیشه نسبت به گفته دوستان فکر می کردم واسه مصاحبه آفیسر تو یه اتاق نشسته و باید برم بشینم جلوی اون و باهاش صحبت کنم . اما اینطور نبود . صندلی برای افرادی که منتظر هستن صداشون کنن وجود داره و پشت باجه صندلی ای نیست .
در نهایت من مدارک رو دادم . نشستم . دوباره شمارم نمایان شد . پول رو پرداخت کردم و دوباره نشستم تا صدا کنن واسه مصاحبه . بعد در نهایت فراخوانده شدم برای قسم و مصاحبه . از کارم پرسید که کجا کار می کنم . زمینه کاری من چیه و کجا خدمت کردم . در نهایت گفت پرونده شما بسیار کامله و ما هیچ مشکلی تو پروندتون نمی بینیم . پرونده شما یه پرسه اداری رو باید طی کنه که حدود 2 ماه زمان می بره و ما به شما ایمیل میزنیم که بیاید و ویزاتون رو دریافت کنید (احتمالا به خاطر خدمت من که تو سپاه بوده).
این هم روند کاری سفارت بنده .
اگر از بنده کمکی برمیاد من در خدمت هستم . D:
شماره کیس 2016as21xx
تاریخ رویت قبولی: 15 می 2015
کنسولگری: انکارا
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: jan 5
دریافت ویزا: کلیرنس
کلیر : 16 می
دریافت ویزا من: 2 june
دریافت ویزای همسرم : سپتامبر
ورود به آمریکا: 2 نوامبر
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: حدود 30 میلیون ناقابل
خدمت س - کارمند شرکت خصوصی کامپیوتری
همسرم کارمند دولت - کارشناس فناوری
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
2016-06-20 ساعت 12:34
سلام دوستان عزیز مهاجرسرایی
به دلیل اینکه من تمام راه از ابتدای قبولی تا گرفتن ویزای یک ضرب در آنکارا را از طریق سایت مهاجر سرا یاد گرفتم وظیفه ی خودم دونستم که سفرنامه خودمو بنویسم تا دوستان دیگر هم بتونن استفاده کنن.
من اوایل تیر ماه سال 94 یعنی تقریبا 2 ماه دیرتر متوجه قبولی در لاتاری 2016 شدم و البته چون کیس نامبر من بالای 7000 بود تونستم مراحل رو بدون تاخیر پشت سر بذارم.
مصاحبه من تاریخ 6 جون 2016 در سفارت آنکارا بود یک ماه قبل ما از طریق سایت دکتر اونگان وقت گرفتم که روز جمعه 3 جون برای من تاریخ میداد بخاطر تعطیلی یکشنبه که من بتونم جواب آزمایشم رو هم بگیرم و بعد برای پست اقدام کردم که پست من هم همون ینی شهیر معروف بود که روزهای شنبه باز هستش.
من از طرق تور اقدام به خرید بلیط و رزرو هتل کردم برای 5 شنیه 2 جون که ساعت 7:30 صبح پرواز من بود به سمت آنکار با ماهان و هتلم هم گلد هتل بود هتل خوبی بود سه ستاره و همراه با پرسنل مهربون. چون من تنها رفتم و اتاقم سینگل بود یکم گرونتر شد اما خوبی هتل گلد اینکه تمام تختهاش دو نفره است و خیلی راحت.
روز 5 شنبه که رسیدم بعد از یکمی استراحت به همراه دوستانی که در فرودگاه باهاشون آشنا شدم رفتیم مطب دکتر اونگان رو پیدا کنیم بلوار آتاتورک رو به سمت سفارت آمریکا رفتیم و مطب دکتر قبل از پارک داخل یه فرو رفتگی هستش رو پیدا کردیم چون من فرداش ساعت 9 وقت دکتر داشتم.
صبح ساعت 8:30 به سمت مطب رفتم اونجا عکس نیاز نداره خودشون عکس میگیرن به ترتیب افرادی که زودتر رسیدن وقت شما در نظر گرفته میشه 2 نفر جلوی من بودن و من میشدم نفر سوم.
بعد از معاینات معمولی دکتر اونگان لطف کردن 2 تا واکسن به من زدن که یکیش بخاطر اشتباه انیستو پاستور ایران بود واکسن ام ام ار برام زد که همین باعث شد من روز بعد از معاینه مریض بشم و از تب و لرز و حالت تهوع کلا از هتل بیرون نیام.
روز شنبه ساعت 11 جواب من حاضر بود و چون روز تعطیلی بود و منشی دست تنها من مجبور شدم تا ساعت 12 اونجا بشینم و بعد جواب رو بگیرمو با حال خراب برگردم هتل.
روز یکشنبه من با 3 تا از دوستهای خیلی خوبم که اونجا باز باهاشون آشنا شدم که از بچه های بازمانده لاتاری 2014 بودن رفتیم آنیت کبیر و آنکارا کستل. واقعا بهمون خوش گذشت و زیبا بود.
این رو هم در نظر بگیرید که کلا با تورهایی که لیدرتون بهتون پیشنهاد میده هیچ جا نرید چون اگه خودتون برید 1 سوم قیمت اونها میشه .
مردم آنکارا واقعا مهربونن و بهتون کمک میکنن.
بهترین چیزی رو که من میتونم بهتون پیشنهاد بدم اینکه حتما برنامه مپس.می رو دانلود کنید چون نقشه اش آفلاین هم کار میکنه
Application : Maps.me
صبح روز دوشنبه که من وقت سفارت داشتم ساعت 4 صبح از خواب بیدار شدم کم کم آماده شدم و ساعت 5:30 صبح دم در سفارت بودم حالا چرا انقدر زود
دلیلش تجربه من از سفارت فرانسه در ایران بود که من 4 صبح اونجا بودم کلی شلوغ بود
اما گول نخورید اصلا من بیچاره تک و تنها اونجا منتظر بودم پیشنهاد من اینکه ساعت 7 تا 7:10 جلوی سفارت باشید خوبه
ناگفته نمونه که منی که زود رسیده بودم کلا پلیسها مراقب من بودن که اتفاقی برام نیوفته ازم سوال کردن که چرا اونجام و گفتن که خیلی زود اومدی اما گشتی هاشون هم هر دفعه از جلوی من رد میشدن مراقب من بودن.
جلوی من یه نفر بود که ساعت 7:30 وقت مصاحبه داشت و من نفر دوم ساعت 8.
بعد از چک امنیتی سفارت وقتی وارد شدیم نوبت مصاحبه گرفتیم به زبان فارسی
وقتی شروع کردن به اعلام شماره ها اول رفتم اصل مدارک رو تحویلشون دادم بعد مبلغ 330 دلار و در نهایت مصاحبه.
من یک پیرهن رسمی آستین بلند پوشیدم با یه شلوار که آفیسر از کمر به بالای شما رو میبینه.
بعد از سلام و احوال پرسی با آفیسر و لبخند زدن به همدیگه
2 تا سوال از من پرسیده شد
1- رشته تحصیلی که من گرافیک خوندم
2- شغلم که گرافیست هستم
و در نهایت آفیسر من که آقا بودن با یک لبخند گفت که با ویزای من موافقت میکنه 2 تا 3 روز کاری برم پست پاسپورتمو تحویل بگیرم.
خب اون روز روز خوبی بود توی سفارت من 3 نفر غیر از خودم دیدم برای لاتاری که هر سه ویزای یک ضرب گرفتیم
یه نفر آقا و دو تا خانوم دیگه
تجربه من کلا این بود که اصلا مرحله سختی نیست فقط با آرامش و لبخند صحبت کنید چون تصمیم قبلا گرفته شده
به امید ویزای یک ضرب همه دوستان و کلیر شدن بازم همه دوستان بخصوص 2 دوست گلم که سفر آنکارای منو برام خیلی جذاب کردن
کیس نامبر : 7XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : ۱ / ارسال فرمهای سری اول: 30 june / کارنت شدن کیس: 20 April / مصاحبه: 6 June