موضوعها: 0
رتبه:
3
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز روی عکس خیلی دقت کنید تا موفق بشید خخخخییییلی مهمه به امید موفقیت
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
زوم باعث میشه فرم کلی عکس به هم بخوره
بهترین کار تغییر سایز عکس هست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و شب بخیر خدمت دوستان مهاجرسرایی
یه بچه ی چهار ماهه داریم که هر جوری عکس گرفتم و با photo tool هر جوری crop کردم آخرش یکی از دو نسبتی که تو دستورالعمل ثبت نام راجع به مشخصات عکس اومده تو عکس بچه جفت و جور نمیشه ( نسبت 50 تا 69 درصدی فاصله بالای سر تا نوک چانه به ارتفاع کل عکس و نسبت 56 تا 69 درصدی چشم تا پایین تصویر به ارتفاع کل عکس )
دوستان پیشنهاد یا راه حلی ندارید ؟
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-16 ساعت 21:27)mohammad1990 نوشته: دوستان من ثبت نام کردم ولی عکسم رو از اون قسمت تاییدیه که گذاشتن هرکار کردم تایید نمیشد! گفتم ولش دیگه و ثبت نام کردم بازم! به نظرتون مشکل داره و به مشکل میخورم؟
منظورم این صفحه هستش: http://travel.state.gov/content/visas/en...hotos.html
چون من همه ویژگی های عکس رو رعایت کرده بودم توی عکسم، پس زمینه سفید، 600*600 و بدون هیچ دستکاری ای! ولی یک کم فکر کنم صورتم تپل افتاده بود واسه همین این لینکه درست کار نمیکرد و وقتی سرم رو بین دو تا دایره سبز میذاشتم و crop میکردم اررور میداد که بیشتر تنظیم کن یا یک عکس دیگه بگیر! و اون دکمه save هم فعال نبود تا crop رو نمیزدم. بعدشم من اصلا فکر میکنم این لینکی که دادم بدرد کسی میخوره که مثلا عکس ۳ در ۴ داره و میخواد crop کنه ولی من که عکسم از اول 600*600 اصلا نیازی به این ندارم اصلا، من این عکس رو جدید گرفتم به عکاسی هم گفتم واسه لاتاری میخوام.
درود
دوست عزیز اگر عکس شما 600*600 پیکسل هست و سایر مشخصات مربوط به عکس مورد قبول برای ثبت نام در لاتاری رو داره، دیگه نیازی نیست با ابزار photo tools تغییری در عکستون ایجاد کنید. معمولا وقتی عکس شرایط اولیه رو داره، دیگه کراپ نمیشه. عکس من هم به همین صورت بود و تمام شرایط رو داشت. زیاد سخت نگیرید. مهم عکسی هست که به امید خدا بعد از قبولی به سفارت ارائه میدید.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-17 ساعت 12:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-17 ساعت 13:10 توسط delikanle.)
دوستان من ثبت نام کردم عکس ر وعکاسی گرفتم تقریبا وارد بود حالا فقط تو تست عکس قرار ندادم و همون جوری تو سایت فرستادم عکس رو برا ثبت نام 600در600
الان که میرم تو سایت و عکس رو برا تست قرا میدم و کلید تایید برا تست رو میزنم قبول میکنه و لود میشه به نظرتون عکسم درست بوده؟؟؟؟؟که تست عکس تو همون حالت قبولش میکنه و تایید میشه بدونه جا به جا کردنش؟؟
2-دوستان عکس خانومم با مقنعه بود و گردی صورد کامل مشخص مشکل ساز نمیشه|؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-17 ساعت 14:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-17 ساعت 14:21 توسط kookia.)
سلام؛
سوال من اینه که اگر بینی یا خال عمل کرده باشی و یا مو و ابرو رو رنگ کرده باشی باید چکار کنی، چون با عکس پاسپورت و عکس سال قبل تفاوت فاحش هست
البته منظورم در صورتیه که انتخاب شدی، ایا باید نامه پزشک ببری همراه خودت؟ عکس پاس رو عوض کنی؟