2015-02-08 ساعت 11:29
(2015-02-08 ساعت 03:05)ghazal72 نوشته: سلام دوستان. من حدود 4 ماه قبل در بانک ولز فارگو یک حساب چکینگ باز کردم. اون موقع سوشال نداشتم هنوز. پرسیدم میتونم الان برای سکیور کردیت هم اقدام کنم. گفتن نه برای اون باید سوشال داشته باشی.
هفته قبل رفتم تو سایت بانک فرم درخواست سکیور کردیت کارد رو پر کردم. از اونجایی که هنوز کار نمیکنم ، تو فرم زدم که کار نمیکنم. یک جای فرم گفته بود اگر شما که بیکاری منابع دیگری داری که ازشون پول دریافت میکنی بنویس ولی احتیاجی نیست فاش کنی که پول از کجا به دستت میرسه. من هم نوشتم بعله سالی .... دلار درآمد دارم از منابعی به غیر از کار.
امروز از بانک نامه اومده که:
We are unable to offer you a credit card because: Remaining income after monthly debt payments is to low
و در ادامه گفته تصمیم ما بر اساس اطلاعاتی هست که از کردیت ریپورت شما از یک آژانس کردیت ریپورت گرفته ایم.
در صورتی که من تا حالا اصلا کردیت کارد نداشتم که بخواد ریپورتی هم داشته باشه.
سوالم اینه: مگر نه این که سکیور کردیت برای کسانی هست که کردیت ندارند و تازه میخوان شروع کنند؟
مگر نه این که کردیت من همون دپازیتی هست که من به بانک میدم؟ پس این جوابی که به من دادن چیه دیگه؟
و سوال آخر:
کسی راهی میتونه به من نشون بده یا بانکی که با شرایط فعلی که من دارم (نداشتن کار) ، بتونم ازش سکیور کردیت بگیرم؟؟
ممنون از دوستان
ذوست عزیز سکیورد کردیت اصلش برای کسایی هست که بد کردیت هستن و اینجا میگن بد کردیت بهتر از نو کردیت (بدون سابقه) هست. طبیعتا وقتی شما نو کردیت باشی و امپلوید هم نباشی وضع سخت میشه.
در این مورد بخصوص شما نباید آن امپلوید معرفی بشید بلکه میتونین سلف امپلوید رو انتخاب کنین و درامد سالانه تون رو هم اعلام میکنین و بعیده که دینای بشه و میتونین بانک دیگری رو هم انتخاب کنین و دوباره انجام بدید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند