موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
نکته نظرات آرش عزیز از معده شخصی شان نیست! بلکه تحلیل مطالب از منابع مختلفی که هست که بخشهایی از آن به گوش من و شما هم خورده ولی ایشون اینجا به خوبی مطلب رو فهرست وار نوشتن.
در اینکه آمریکا عمرا تحریمهای چند ساله رو یک شبه حذف کنه شکی نبود و من مطمئن بودم که بامبولی در خواهند آورد ولی نمیدونستم چطور که الان تقریبا شیر فهم تر شدم!!
فعلا که همینجوریشم ظاهرا گفتن که فقط بخشهای خارج از آمریکای شرکتهای آمریکایی میتونن بعد از رفع تحریمها وارد معامله با ایران بشن. یعنی کماکان ارتباط مستقیم با ایران رو صلاح نمیبینن!!
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
راستش اصولا تحریم فقط قشر بیدفاع را هدف گرفته بود و درحد قطع واردات شیرخشک بچه و داروهای مریضها و توقف امتخانات انگار بود... والا همون زمان تحریم شرکت گاز ایران از هالیبرتون امریکائی که دیک چنی شهامدار بزرگشه پایپ میاورد. وزارت بازرگانی خرید غله سالانه و شکر را با دولت امریکا مستقیم انجام میداد و هنوز هم ادامه داره... اینها فقط فیلمهائی هست که دوطرف از دوره کارتر بازی کردند.
حساس شدن به ایرانیها را تائید میکنم. قبلا ویزا دانشجوییها خصوصا دکترا و پست داکا میومدن از سازمان افبی... باهاشون قرار میذاشتند و از اول زهرچشم میگرفتن... ولی الان می شنوم از ایرانیهای قدیمی هم شروع کردن به این بازجوئیها... قدیمیهای اینجام که کلا خارج از رده و ماشالا اطلاعاتشون درحدپارینه سنگی مونده...اصلا نمیفهمم چرا دیگه به اونها حساس شدند؟؟
موضوعها: 0
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2015-12-25 ساعت 01:02)mazlom khanom نوشته: پلیس گیت فرودگاه که تحت استخدام دولت آمریکا هست این حق را داره که ویزا را باطل کنه.اگر حس کنه که شخص یا اشخاص ممکن خطری برای کشور آمریکا باشند.حتما این خانواده مشکلی داشتند که نزاشتن وارد آمریکا بشوند.ضمن این که جدیدا معلوم شده که ت.ر.و.ر.ی.س.ت ها ماشینهای چاپ ویزا و پاسپورت ها ی مختلف را دارند. ت.ر.ا.م.پ هم فعلا جز شغل خودش ( دولتی نیست)، کارهی نیست که بخواهد از ورود یا خروج کسی جلوگیری کنه.اگر برنده انتخابات بشه، کارش را از ژانویه ۲۰۱۷ شروع میکنه. پس سعی نکنید که کاسه کوزه را سر اون خراب کنید.
آره خانوادگی میخواستن بترکونن
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
-5
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-28 ساعت 00:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-28 ساعت 00:46 توسط aidin123.)
سلام
من پریروز اومدم آمریکا
کسی هم ازم چیزی نپرسید . بدون مشکل ، توی فرودگاه همه کارها خیلی زود انجام شد.
فکر کنم همه چیز بستگی به خود فرد و یا پلیس امیگریشن فرودگاه داره.
رتبه:
62
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ارجمند و پيشكسوت و داناي من
خداييش با وجود انسانهاي باتجربه و دنيا ديده اي مثل شماها اگه اين تاپيك هم منحرف بشه از بحث اصليش دگ واي بحال ديگر تاپيك ها
همونطور كه بقيه هم گفتن ايراد نظر هيچ اشكالي نداره ولي ترجيحا توهيني در متن نباشه خيلي قشنگتره
برسيم به بحث شيرين تاپيك خودتون رو عشقه
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!
طلب خير براي همه دوستان
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
شاید اصلا ربطی به تاپیک و این موضوع نداشته باشه.اما....
خیلی خیلی خوشحالم که آرش دوباره پست میزاره.خوشحالم که یامی هنوز هست.جایی می خوندم که به جای پرسه زدن و وقت تلف کردن تو تاپیک های کلیرنس بهتره مطالب این دوستان و دوستان دیگه چون امیر مهاجر و سهیل بادامی و یه تعداد انگشت شمار دوستان دیگه رو به دقت مطالعه کنین.من شاید به صورت تمام قد از کسی دفاع نکنم.اما به شخصه تو این مدت سه سالی که اینجا هستم مطالب و پست های این دوستان رو بیشتر به واقعیات نزدیک می دونم.امیدوارم همچنان باشن.هر چند بودن تو این شرایط کمی براشون سخته.
موفق باشین.
لاتاری 2013
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-28 ساعت 21:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-28 ساعت 21:24 توسط ehsan99.)
اينکه باطن قضيه چيه که حرف درش زياد هست اما ظاهرا اضافه شدن ايران به اين ليست بخاطر سکشن 6j و بودن در ليست کشورهای حامی تروريسم بود که خود به خود باعث ميشه ايران به هر ليستی اضافه بشه
اما کاش اينا حتی برای ظاهر قضيه يه بهانه بهتر پيدا ميکردن که کمتر بسوزيم. هدف اين طرح نهايتا سکيور کردن مرز های آمريکا بود .کاش حداقل ميگفتن اضافه شدن ايران به اين ليست بخاطر نداشتن روابط ديپلماتيک با ايران ، نداشتن رابطه بين ارگان های امنيتی دو کشور ، نداشتن سفارت در ايران و اصولا نداشتن ديتابيس آپديت شده اي از ايران بوده. اينجوری يکم قابل قبول تر بود که چرا مثلا پاکستان و عربستان نبايد تو اين ليست باشن اما ايران هست.
من جلسه علنی هيرينگ اين طرح در سنا رو کامل گوش دادم.
سناتور از متخصص ها و نمايندگان مجلس ميپرسيدن
آيا اين طرح جلوی حمله کاليفرنيا رو ميتونست بگيره ؟ ميگفتن نه
ميپرسيدن آيا اين طرح جلوی اروپاييهايی که به سوريه و عراق ميرن رو ميتونه بگيره؟ ميگفتن نه
آيا جلوی اونايی که خودشون رو قاطی پ ن اهنده های س و ر ی ميکنن رو ميتونه بگيره و جواب نه بود
و سوال های ديگری که بطور کامل نشون از ناکارمدی اين لايحه داشت و جالب بود که در کل اون 2،3 ساعت جلسه حتی يک بار اسم از ايران برده نشد و فقط بحث سر عراق و سوريه بود
اما در نهايت سنا هم به اين لايحه بله گفت.
پشت پرده چه خبره خدا ميدونه. خوشبينانه ترين برنامه اينه که بعد از حملات پاريس و کاليفرنيا ، ناکارمد خونده شدن سياست های اوباما در ميدل ايست، وجود سوراخ های امنيتی در مرز ها و برنامه های مهاجرتی و صدور ويزا
که ميتونست جلوی اين حملات رو بگيره ،اين طرح بدون تحقيقات درست و حسابی مطرح شد و با سرعت هر چه تمام تر امضا شد تا به جامعه عصبانی آمريکا بگه يه کاری انجام شده.
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2015-12-28 ساعت 00:44)aidin123 نوشته: سلام
من پریروز اومدم آمریکا
کسی هم ازم چیزی نپرسید . بدون مشکل ، توی فرودگاه همه کارها خیلی زود انجام شد.
فکر کنم همه چیز بستگی به خود فرد و یا پلیس امیگریشن فرودگاه داره.
ازکدوم گیت وفرودگاه وارد شدید؟
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس