2015-12-18 ساعت 19:38
دوستان من امتحان كردم ميشه بيشتر از يكبار هر نفر راي داد محدوديت نداره حتي با اسم مستعار يا هر چي لطفاً كمك مضاعف بفرماييد.
مچكرم
مچكرم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
HR158 یا اصلاحیه جدید قانون لغو روادید آمریکا با 38 کشور
|
2015-12-18 ساعت 19:38
دوستان من امتحان كردم ميشه بيشتر از يكبار هر نفر راي داد محدوديت نداره حتي با اسم مستعار يا هر چي لطفاً كمك مضاعف بفرماييد.
مچكرم
2015-12-18 ساعت 22:19
(2015-12-18 ساعت 19:38)Sam-90 نوشته: دوستان من امتحان كردم ميشه بيشتر از يكبار هر نفر راي داد محدوديت نداره حتي با اسم مستعار يا هر چي لطفاً كمك مضاعف بفرماييد. سلام آقا/خانم محترم خواهش میکنم این کار رو نکنید آی پی ثبت میشه... مک آدرس ثبت میشه ... اگر بخان میتونن راحت افرادی که زیاد امضا کردن رو شناسایی کنند ... حالا آی پی ایران هم هست... دیگه هیچی مهم اینه که امضا کنندگان کامل بشن میتونید انرژی رو روی تبلیغ لینک بذارید و در شبکه های اجتماعی تبلیغ کنید یادم هست اون زمان که دانشجویان ایرانی سعی کردن که ویزای دانشجویی ایالات متحده رو مالتیپل اینتری کنند ... و موفق هم شدن... با تلاش موفق شدن و نه با کلک زدن سعی کنید افرادی که قصد مهاجرت دارن و یا گرین کارتی هستن رو تشویق به امضا این پتنشن کنید موفق باشید
stock-FEx-bond
Market و دیگر هیچ تشکر کنندگان: behjan ، j.modarres ، lingni
2015-12-19 ساعت 06:12
تصویب شد و به امضای رییس جمهور هم رسید
2015-12-19 ساعت 11:54
(2015-12-19 ساعت 06:12)soufia نوشته: تصویب شد و به امضای رییس جمهور هم رسید منبع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ali.sepehr@pariztravel.com هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد. https://telegram.me/pariztravel تشکر کنندگان: behjan ، Danoosh ، termeh_med ، Sam2014 ، tabrizi
2015-12-19 ساعت 18:54
(2015-12-19 ساعت 18:19)online27H نوشته:[CRYING FACE][CRYING FACE][CRYING FACE][CRYING FACE][CRYING FACE][CRYING FACE][CRYING FACE][CRYING FACE](2015-12-19 ساعت 06:12)soufia نوشته: تصویب شد و به امضای رییس جمهور هم رسید
شماره کیس 29xx
تعداد کیس 2 نفر مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس ?????? اندکی صبر سحر نزدیک است ??????? (2015-12-19 ساعت 18:19)online27H نوشته:(2015-12-19 ساعت 06:12)soufia نوشته: تصویب شد و به امضای رییس جمهور هم رسید محدودیتهای تازه ویزای آمریکا با امضای اوباما به قانون تبدیل شد تشکر کنندگان: free pigeon ، Sam2014 ، lingni
2015-12-20 ساعت 00:55
حالا ماها چی میشیم
شماره کیس 29xx
تعداد کیس 2 نفر مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس ?????? اندکی صبر سحر نزدیک است ??????? تشکر کنندگان: ali-2015
2015-12-20 ساعت 01:49
دوستان من اولین سفرم را هنوز انجام ندادم و امروز خبری را شنیدم که خیلی نگران شدم ولی از صحت خبر کاملا مطمئا نیستم. یکی از برندگان 2015 که اولین سفرش را با همسرش به آمریکا داشته بعد از 6 ماه خانومش به ایران برمیگرده ظاهرا خانومش در ایران نامه ای را از سفارت سوئیس دریافت می کنه که در صورت سفر مجدد به آمریکا تا 10 سال اجازه خروج از آمریکا را ندارد. متاسفانه من راهی را برای برقراری ارتباط با شخص مربوطه برای پی بردن به اصل ماجرا نتونستم پیدا کنم و خیلی نگران شدم که این یعنی چی؟ . آیا این چنین مسیله ای اگر صحت داشته باشه می تونه مربوط به این قانون جدید باشه یا از پیامدهای اون باشه ؟ اگر کسی چیزی شنیده کمک کنه از نگرانی در بیام ؟
بازم می گم نیت من شایعه پراکنی نیست و مطمین از صحت خبر نیستم . ببخشید اگر کسی را نگران کردم.
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
2015-12-20 ساعت 03:36
طرح محدودیت ویزا در قالب طرح بودجه آمریکا با ۶۶ رای موافق و ۳۳ رای مخالف از تصويب مجلس سنا گذشت و به امضای باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا هم رسید. این طرح آن دسته از شهروندان ۳۸ کشور از جمله بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا را که به ایران، عراق، سوریه و سودان سفر کنند، یا تابعیت دوگانه داشته باشند، ملزم می کند تا برای ورود به خاک #آمریکا #ویزا بگیرند.
منبع خبر bbc
2015-12-20 ساعت 03:52
يعني كسايي كه گرين كارت دارند هم بايد براي ورود به امريكا ويزا بگيرند؟!
تشکر کنندگان: termeh_med
2015-12-20 ساعت 07:52
2015-12-20 ساعت 09:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-20 ساعت 09:24 توسط alireza_guitar.)
29 آذر 1394 اوباما قانون محدودیت صدور روادید برای مسافران ایران را امضا کرد رئیسجمهوری آمریکا بی اعتنا به اعتراض گسترده ایرانیان در محیطهای مجازی و تهدید معاون حقوقی ظریف به «اقدام»، قانون محدودیت صدور روادید برای مسافران ایران را ابلاغ کرد. خبرگزاری فارس: اوباما قانون محدودیت صدور روادید برای مسافران ایران را امضا کرد به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، در حالی که جنجال بر سر اینکه «آیا محدودیت سفر برای مسافران ایران در حکم نقض برجام هست یا نه» رسانهها را به خود مشغول کرده بود، رئیسجمهوری آمریکا دیشب این مصوبه کنگره را بیسروصدا در میان اعداد و ارقام بودجه 1.1 تریلیون دلاری تصویب و برای اجرا ابلاغ کرد. بر اساس فصل 203 متن لایحه بودجه سال 2016 آمریکا که اکنون قانون شده است، شهروندان 38 کشوری که تاکنون میتوانستند برای تجارت یا گردشگری، مدت 90 روز بدون اخذ روادید در خاک ایالاتمتحده اقامت داشته باشند، اگر در 5 سال گذشته به سوریه، عراق، سودان و ایران سفر کرده باشند، دیگر «نمیتوانند» مانند قبل بدون روادید وارد آمریکا شوند. این یعنی اتباع بسیاری از کشورهای اروپایی که میخواهند برای تجارت یا گردشگری به ایران پساتحریم سفر کنند، باید بین پای گذاشتن روی خاک ایران و سخت شدن ورود به آمریکا، یکی را انتخاب کنند. برخی معتقدند که این کار به منزله بازگشت و اجرای غیرمستقیم تحریمها علیه ایران و در حکم «نقض برجام» است. این بند جنجالی از بودجه سال آینده آمریکا گریبان ایرانیهای مقیم خارج را هم میگیرد. یعنی آن دسته از ایرانیانی که به هر ترتیب، شهروند کشورهای معاف از روادید (برای ورود به آمریکا) مانند انگلیس و استرالیا شدهاند، اکنون دیگر نمیتوانند به عنوان یک انگلیسی یا استرالیایی، بدون روادید به آمریکا سفر کنند و باید با همان گذرنامه غیرایرانی خود، در صف صدور روادید سفارتخانههای آمریکا بایستند. سیدعباس عراقچی، معاون حقوقی وزارت امور خارجه و عضو ارشد تیم مذاکره کننده هستهای کشورمان، چندی پیش گفته بود که «اگر» این محدودیتها اعمال شود و مغایر برجام باشد، ایران اقدام خواهد کرد. «آلن ایر» سخنگوی فارسیزبان وزارت خارجه آمریکا هم در صفحه فیسبوک نوشته بود که صدای اعتراض ایرانیان را به گوش مافوقهای خود میرساند؛ صدای اعتراضی که اگر هم رسیده باشد، گوش شنوایی در واشنگتن نداشته است. انتهای پیام/ع
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared ♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال) ♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن ★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!) توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم) توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت انسان با Hope زندس
2015-12-20 ساعت 20:24
سلام دوستان
واقعا ناراحت كنندس كه تصويب شد و به قانون تبديل شد،واقعا شانس نداريم خيلي نامرديه،حالا كه نوبت ما شد بايد اينطوري بشه، دوستان من و همسرم از طريق ويزاي مهاجرتي eb3 اقدام كرديم و تازه كيس نامبر گرفتيم تا مراحل بعدي زمانه زياددي حدود ١/٥ باقي مونده،ما براي اين ويزا خيلي هزينه كرديم،همه ي زندگيمونو گذاشتيم براش، حالا چه اتفاقي ميوفته تو پروسه امون ؟؟!! اميدي هست،ادامه بديم!؟ ما هزينه ي وكيل رو در طي پروسه پرداخت مي كنيم كه تا كنون ١٠ هزار دلار پرداخت كرديم!!![emoji17][emoji17][emoji17]خيلي ناراحتيم |