کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
این سه ۴ روز آخر من هم مثل شماها سرد شدم .
بقول معروف من هستم ولی خستم .
لب ساحل یک لیموناد خنک یک رویای بی پایان
ته ته دنیاست .راستی امروز gta v بازی کردم لامصب خیابونا کپی لاس انجلس
امسال خیلی امیدوارم به اینکه اسمم جزء برنده های لاتاری 2017 هست
امیدوارم هر کسی که می خواد واقعا بره اسمش امسال دربیاد ایشاله
امسال من برنده میشم شرط می بندم
تشکر کنندگان: msr839 ، jalayevatan ، copol ، aram_hpanahi ، mehran.bash ، m_ganj
(2016-04-29 ساعت 20:47)sobhan12345 نوشته:  بعد لطفا بگين كه چه طور ميشه فهميد برنده شدم يا نه

كانفرم نامبر رو اگه احيانا گم نكرده باشيد تو سايت ميزنيد و ...
شما سال اول هست كه ثبت نام ميكنيد؟
احتمالا واسه همين استرس داريد ، بعد از ١٤-١٥ سال واستون حساسيتش رو از دست ميده
تشکر کنندگان: dv2017 ، alirezanz ، msr839 ، aram_hpanahi ، m_ganj
اول بگم به قول @redbull@ عزیز منم هستم ولی خستم ، هیچ سالی اینجوری نبودم ، نمیدونم شاید چون سال اولی مهاجرسرا هستم  اینجوریه   Cool  

موافق باشید بریم ایالت فلوریدا شهر تامپا  /ˈtæmpə/ که در جنوب شرق ایالات متحده واقع شده .
[عکس: b9zgffmwdku8gb7eg7il.jpg]

از شکلهای زیر اطلاعات کلی در مورد این شهر دستتون میاد
[عکس: egc75p7yk36n9e3im1vu.jpg]
[عکس: pxez18dhzt8ryo7vziuh.jpg]

دانشگاههای این شهر :

• University of South Florida-Main Campus  (Full-time enrollment: 35,920; Location: 4202 East Fowler Ave; Public; Website: www.usf.edu; Offers Doctor's degree)
• Hillsborough Community College  (FT enrollment: 19,838; Location: 39 Columbia Drive; Public; Website: www.hccfl.edu)
• Ultimate Medical Academy-Tampa  (FT enrollment: 16,672; Location: 9309 N Florida Ave Ste 100; Private, for-profit; Website: www.ultimatemedical.edu)
• Everest University-Brandon  (FT enrollment: 7,702; Location: 3924 Coconut Palm Dr; Private, for-profit; Website: www.everest.edu/campus/brandon; Offers Master's degree)
• The University of Tampa  (FT enrollment: 7,216; Location: 401 W Kennedy Blvd; Private, not-for-profit; Website: www.ut.edu; Offers Master's degree)
• Strayer University-Florida  (FT enrollment: 2,723; Location: 4902 Eisenhower Blvd Ste 100; Private, for-profit; Website: www.strayer.edu/florida/tampa-westshore; Offers Master's degree)
• International Academy of Design and Technology-Online  (FT enrollment: 1,545; Location: 5104 Eisenhower Blvd; Private, for-profit; Website: www.iadt.edu/Online)
• Everest University-Tampa  (FT enrollment: 1,139; Location: 3319 W Hillsborough Ave; Private, for-profit; Website: www.everest.edu/campus/tampa; Offers Master's degree)
• South University-Tampa  (FT enrollment: 839; Location: 4401 N Himes Ave, Suite 175; Private, for-profit; Website: www.southuniversity.edu; Offers Doctor's degree)
• D G Erwin Technical Center  (FT enrollment: 804; Location: 2010 E Hillsborough Ave; Public; Website: erwin.edu)
• International Academy of Design and Technology-Tampa  (FT enrollment: 752; Location: 5104 Eisenhower Blvd; Private, for-profit; Website: www.iadt.edu/tampa)
• Concorde Career Institute-Tampa  (FT enrollment: 675; Location: 4202 W Spruce; Private, for-profit; Website: www.concorde.edu)
• Sanford-Brown Institute-Tampa  (FT enrollment: 629; Location: 5701 E. Hillsborough Ave.; Private, for-profit; Website: www.SBI-tampa.com)
• ITT Technical Institute-Tampa  (FT enrollment: 540; Location: 4809 Memorial Hwy; Private, for-profit; Website: www.itt-tech.edu)
• Manhattan Hairstyling Academy  (FT enrollment: 447; Location: 4315 S Manhattan Ave; Private, for-profit; Website: www.manhattanhairstylingacademy.com)
• Remington College-Tampa Campus  (FT enrollment: 357; Location: 6302 E. Dr. Martin Luther King Jr. Blvd, Ste 400; Private, not-for-profit; Website: www.remingtoncollege.edu/tampa-technical-school-overview)
• Fortis College-Tampa  (FT enrollment: 315; Location: 3910 US Hwy 301 N Suite 200; Private, for-profit; Website: fortis.edu)
• Argosy University-Tampa  (FT enrollment: 283; Location: 1403 N. Howard Avenue; Private, for-profit; Website: www.argosy.edu/tampa; Offers Doctor's degree)
• Artistic Nails and Beauty Academy-Tampa  (FT enrollment: 269; Location: 4951-A Adamo Drive; Private, for-profit; Website: www.artisticbeautyschool.com)
• Paul Mitchell the School-Tampa  (FT enrollment: 237; Location: 14210 N Nebraska Ave; Private, for-profit; Website: tampa.paulmitchell.edu/)

بعضی از ترین های این شهر هم عبارتند از :

• #7 on the list of "Top 101 cities with the most mentions on city-data.com forum"
• #11 on the list of "Top 101 cities with largest percentage of females in occupations: Law enforcement workers including supervisors (population 50,000+)"
• #16 on the list of "Top 101 cities that people commute into (largest positive percentage daily daytime population change due to commuting) (population 50,000+)"
• #18 on the list of "Top 101 cities with the highest number of police officers in 2006 per 1000 residents (population 50,000+)"
• #18 on the list of "Top 101 cities with the largest percentage of likely gay men couples (counted as self-reported male-male unmarried-partner households) (population 50,000+)"
• #18 on the list of "Top 101 cities with the largest percentage of people in military barracks, etc. (population 50,000+)"
• #20 on the list of "Top 101 cities with largest percentage of males working in industry: Electronic shopping and mail-order houses (population 50,000+)"
• #21 on the list of "Top 101 cities with the highest number of assaults in 2006 per 10,000 residents, excludes tourist destinations and others with a lot of outsiders visiting based on city industries data (population 50,000+)"
• #21 on the list of "Top 101 cities with the most local government spending on current operations of parking facilities per resident in 2004 in $"
• #23 on the list of "Top 101 cities with the largest percentage of likely homosexual households (counted as self-reported same-sex unmarried-partner households) (population 50,000+)"

[عکس: 51aoewdu9s0sa1iipi7z.jpg]
[عکس: 80vy2cp1377uaey6i0w1.jpg]

اینجا استادیوم ریموند جیمز که عکسش رو به @alirezanz@ عزیز و @jalayevatan@ عزیز تقدیم میکنم   Wink  
[عکس: s11419ujwqnxws2s01sq.jpg]

اینجا هم پل sunshine skyway به طول تقریبی 7 کیلومتر ( اشتباه نکنم فیلم true lies یکی از صحنه هاش همینجا بود )
[عکس: ww0y7kb5tcryc7fn0twg.jpg]

منابع هم طبق معمول bestplaces.net , areavibes و city-data
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
(2016-04-29 ساعت 22:46)alirezanz نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 18:21)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 18:05)mehran.bash نوشته:  دوستان من هر طور فکر میکنم امسال برنده میشم.
شما هم مثا من فکر میکنین؟

احتمالا به خاطر کم تجربگیتونه Big Grin من که امسال خیلی آزاده هستم و اصلا فک نمیکنم که اگر در بیام چی میشه و ذهنم معطوف فرصت مطالعاتیمه Big Grin

مطالعه که فرصت نمیخواد، تو مترو هم آدم اگه بخواد مطالعه میکنه Big Grin  والااا  Tongue

مشکل اینه که اینجا مترو نداریم مجبورم برم از متروی گینزویل استفاده کنم Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: alirezanz ، redbull ، نسل سوخته ، msr839 ، aram_hpanahi ، Malmal60
(2016-04-29 ساعت 23:49)redbull نوشته:  این سه ۴ روز آخر من هم مثل شماها سرد شدم .
بقول معروف من هستم ولی خستم .
لب ساحل یک لیموناد خنک یک رویای بی پایان
ته ته دنیاست .راستی امروز gta v بازی کردم لامصب خیابونا کپی لاس انجلس

v خیلی خوبه
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: redbull ، mom ، msr839 ، arminqt ، aram_hpanahi ، Malmal60
(2016-04-29 ساعت 23:43)Mahdiam نوشته:  سلام دوستان
از استرس زیادی اومدم ثبت نام کردم یکم آروم شم Smile)
سال اوله که ثبت نام کردم. فقط امیدوارم که بشه...
اصولا شانس یه چیز ارثیه. دوستم پارسال، اولین باری بود که ثبت نام میکرد. اسمش در اومد رفت. سال قبلش عمش به همین صورت، و سال قبل ترش عموش.
امیدوارم تک تک اونهایی که نیاز دارن به این فرصت، اسمشون در بیاد.
یه جواریی تنها امیدمه در حال حاضر...
خوش اومدید   Smile  
دست راست دوستتون زیر سر همه مهاجرسراییها

امیدوارم امسال شما و همه اونایی که نیاز دارن ، آرزوشونه ، قطع امید کردن از اینجا و ... حالا به هر دلیلی میخوان قبول شن ، برنده بشن
تشکر کنندگان: mom ، taptan ، LAlover ، msr839 ، arminqt ، asrainman ، aram_hpanahi ، alirezanz ، Mahdiam
سلام دوستان عزیز و دوستاران آمریکا
هیچ وقت یادتون نره
(((( هر آنچه در ذهن و قلب شما باشه همان میشود فقط افکار که میخواهید اتفاق بیافته براتون در ذهن داشته باشید و بهش ایمان داشته باشید مطمئن باشید همان فکر اتفاق میافته فقط ایمان داشته باشید به افکارتون و فکر منفی نکنید)))
با آرزوی قبولی و موفقیت برای هممون
تشکر کنندگان: alirezanz
منم لَخت و كرخت شدم يه جورايى .. حرفم نمياد ... واقعاً ديگه چيزى نمونده ها ... آدرنالينيه كه واسه خودش در حال ترشحيدنه .. يه سال ديگه هم از انتظار بى پايان برنده شدن گذشت ... خوش بحال روزگار
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: dv2017 ، redbull ، msr839 ، jalayevatan ، arminqt ، asrainman ، aram_hpanahi ، Malmal60 ، alirezanz
(2016-04-30 ساعت 00:05)mary59 نوشته:  امسال من برنده میشم شرط می بندم

جداً ؟ شرط سر چى؟
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi ، Malmal60 ، alirezanz
سلام رفقا، من سالی یک پست میزارم که بگم، آره، منم منتظرم...
آرزو میکنم که دوستانی که واقعا حقشونه و به صلاحشون هست قبول بشن..
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، dv2017 ، taptan ، redbull ، LAlover ، msr839 ، jalayevatan ، amirmc ، asrainman ، aram_hpanahi
(2016-04-29 ساعت 23:43)Mahdiam نوشته:  سلام دوستان
از استرس زیادی اومدم ثبت نام کردم یکم آروم شم Smile)
سال اوله که ثبت نام کردم. فقط امیدوارم که بشه...
اصولا شانس یه چیز ارثیه. دوستم پارسال، اولین باری بود که ثبت نام میکرد. اسمش در اومد رفت. سال قبلش عمش به همین صورت، و سال قبل ترش عموش.
امیدوارم تک تک اونهایی که نیاز دارن به این فرصت، اسمشون در بیاد.
یه جواریی تنها امیدمه در حال حاضر...

بابا تورو خدا این خانواده خوش شانس روبه ما معرفی کنید بریم یه دخیل بهشون ببندیم شاید یه فرجی هم برایه ما شد Big Grin
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: dv2017 ، tenardie2bai ، redbull ، LORDAmiroo ، msr839 ، jalayevatan ، arminqt ، aram_hpanahi ، m_ganj ، Malmal60 ، alirezanz
(2016-04-30 ساعت 00:56)tenardie2bai نوشته:  
(2016-04-30 ساعت 00:05)mary59 نوشته:  امسال من برنده میشم  شرط می بندم
جداً ؟ شرط سر چى؟
تناردیه جان ، شهر هدفت لاس وگاسه  Big Grin  Wink
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، araz2012 ، msr839 ، aram_hpanahi ، Malmal60 ، alirezanz
سلام

دوستان امروز صبح شاهد اون بودید که من درخواستی از مدیران انجمن داشتم که در زیر میارمش:

(2016-04-29 ساعت 12:16)milade نوشته:  سلام

به نظرم بهتره اون دوستی/مدیری که crysis رو محروم میکنه اعلام کنه که علت چی هست.
این بنده خدا که تا ثبت نام میکنه و علیرضا اسمش رو میاره محرومش میکنید.

من درخواست دارم که اکانت اولشون رو باز کنید ایشون هم قول بدهند که دیگه زیاد روی نکنند در سر کار گذاشتن مردم.
والله توی این 262 صفحه که قرار نیست که مباحث فیزیک رو حل کنیم، طرف اومد یه فان داشت و ما هم روحمون شاد شد.
این حرکت که ایشون رو با صفر پست محروم میکنید بدون اینکه کاری کرده باشه بیشتر به دیکتا.توری شبیه.

اینجا ما داریم دم از آمریکا میزنیم که به ازادی نسبی برسیم، خوبه مدیر محترمی که همچین حرکتی میکنند دلیل مناسبی برای رفتارشون بیارند که بدون هیچ علتی کاربران رو مسدود میکنند.
حداقل مردم سالاری رو در رفتارمون داشته باشیم...

موفق باشید.

موضوع مورد بحث کاربری بود که چند سالی هست توی منتظر سرای ما بوده و حالت فانی به انجمن میداد با عباراتی مثل نازی و ناز شی و ... که تکه کلام خیلی از ما هم شده بود!
توی این یکسال کذشته بیش از 100 اکانت ساختند که نشون از همت والاشون داره! ( سوء برداشت نشه، من این رفتار رو تایید نمیکنم! )
خلاصه اینکه من صبح دیدم کاربری که ایشون جدید ساخته با همون نام کاربری معروف crysis و بدون هیچ پستی محروم شد! برای من عجیب بود و از مدیران درخواست شفاف سازی رو داشتم که در این بین دوستانی هم گفتند ما کاربریم حق مدیر هست اخراجمون کنه که زیاد منطقی نمی اومد.

گذشت تا اینکه ساعاتی قبل جناب @Kaveh عزیز که از مدیران هستند به من پیام خصوصی رو ارسال کردند و با تصویری که ضمیمه شده بود نشان دادند که کاربر کراسیس بیش از 50 اسپم که نیاز به تایید مدیر داشتند ارسال کردند.

در همین مکان من از کاوه عزیز کمال تشکر رو دارم و امیدوارم همیشه سلامت باشند.

اما لطف دیگری که ایشون کردند این بود که یوزر اصلی کراسیس رو که همون @Crysis هست رو آزاد کردند تا کراسیس هم بتونه در انجمن کما فی السابق فعالیت کنند هرچند که مدیریت گویا محدودیت موقت تاییده پست رو برای ایشون لحاظ کردند.

کراسیس عزیز، من و دیگر کاربران از شما دعوت میکنیم تشریف بیارید به انجمن خودتون و اون فان رو هم داشته باشید، اما لطف کنید به مدیری که این احترام رو قائل شدند ، احترام بگذارید و تا تایید پستتون اسپم نکنید یا بهتره بگم کمتر اسپم بکنید! ( پنجاه تا زیاده واقعاً!! )
جان اسد ( رئیس جمهور سوریه ) اون جمله "من 20 بار ثبت نام کردم" رو هم بیخیال بشو و همون توی سبک نازی کار کن. جو ایجاد نکن و فضا رو ملتهب تا دوباره درگیر مسائل ریز و درشت نشوی.

من مجدداً از روشنگری مدیر عزیز، @Kaveh و لطفی که به کاربران دارند و زحماتی که برای حفظ یکپارچگی انجمن میکشند کمال تشکر رو دارم.

امیدوارم همیشه سالم باشند.

تشکر از شما.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان