موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
منم از سال 2008 هر سال ثبت نام کردم البته هم خودم هم همسرم. ولی همسرم چند سال از من جلوتر هم ثبت نام میکرده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-03 ساعت 17:15)usamohajer نوشته: دوستان بگید هر کدوم چندمین باره لاتاری شرکت میکنید؟ من 15 ساله شرکت میکنم از زمانی که باید فرم کاغذی پر میکردیم و با پست میفرستادیم
بابا دمت گرم و خدا قوت !!!
آدمه اميدوار به شما ميگن . انشاالله امسال قبول ميشيد
من سال اوليم )
Dv 2017 = not selected
Dv 2018 = not selected
Dv 2019 = not selected
Dv 2020...
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
اخرین لحظاته چیزی دیگه تا اعلام نتایج نمونه
برای یک عده راه جدیدی پیش روشون قرار میگیره یک عده هم باز به قول دوستان جمله معروف رو میبینن اما چه بهتر که همه ما خودمون راه جدید رو واسه خودمون باز کنیم.
این تاپیک هم مثل پارسال خوب بود همراه با فراز و نشیب خاص خودش.دوستی ها امید ها که به هم میدادن...بعضی موارد دعوا بحث و جدل...بحث های مفید...معرفی شهرها...رد و بدل شدن اطلاعات...دوستان خوبی که زحمتش رو میکشیدن و همیشه طی این مدت بودن.امیدوارم همیشه دوستی ها باشه حرفه های خوب و مفید بمونه و کینه های از بین برن.
امشب هر اتفاقی که افتاد هر نتیجه ای که بود اول خدارو شکر کنیم بعد فارغ از همه چیز کمی تامل کنیم و در مورد خودمون زندگیمون اهداف و ایندمون بیندیشیم.
هرجا که هستیم در هر حالی اول از همه در نام یاد خداوند باشیم دوم انسان باشیم پاک در فکر روح جسم سوم خودمون باشیم بدون تقلید از کسی.
امیدوارم همه دوستان به اهدافشون برسن و ارزوهاشون محقق بشه و بهتر از همه سلامتی داشته باشن در همه حال و همه جا.
خداوند نگهدارتون
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هااااااااا از صميم قلبم براتون آرزو مي كنم كه اگر اين برنده شدن به خير و صلاحتون هست خدا كنه كه برنده بشيد
هيچ كسي بهتر از اوسا كريم نميدونه برامون چي خوبه چي بد
شايد الان به امضاي من نگاه كنيد و يه چيزي تو دلتون بگيد ولي واقعيتش اينه كه ما انقدر بي خيال قبولي بوديم كه شهريور ماه خيلي تصادفي سايتو چك كرديم و ديديم قبول شديم طوري بودش كه اصلا اميدي به اينكه وقت مصاحبه بهمون برسه نداشتيم همون موقع گفتم خدايا اگر به خير و صلاحمون هست همه چيزو خودت جور كن اگرم نيست كه يه راه ديگه اي جلوي پامون بزار كه نشدن اين كار يادمون بره
به عنوان يكي كه يكم توي اين مسير تجربه اش بيشتر از شماست عرض ميكنم كه اگرم برنده نشديد خييييييييييييييييييييلي خودتونو اذيت نكنيد راههاي موفقيت زياد ولي قبول دارم يكم سخت تر هست
با آرزوي موفقيت براي تك تكتون
يا حق
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP
آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.
اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دیگه یواش یواش به لحظات ملکوتی اعلام نتایج نزدیک میشیم. با اخلاص باشین تا همه حاجت روا بشین ایشالا