موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دو سال پیش مثل امشب، با نامزد سابقم در پایتخت یکی از شهرهای آسیای میانه قدم میزدیم که به سه تا خارجی کوله بر برخوردیم، کوله برها توریست هایی هستند که با کمترین هزینه مسافرت میکنند. هاج و واج با نقشه درگیر بودند و معلوم بود خیلی خسته هستند. به نامزدم گفتم بریم جلو باهاشون صحبت کنیم ببینیم مشکلشون چیه، اگر انگلیسی بلد بودند من حرف میزنم اگر روسی تو حرف بزن. رفتیم و فهمیدیم دو تاشون زوج فرانسوی هستند و یکیشون یه خانم لهستانی که تازه با اتوبوس از یه کشور دیگه رسیدند. دنبال یه هتل خیلی ارزون بودند از کتابچه راهنماشون که وقتی تماس گرفتم براشون، معلوم شد اون هتل بسته شده. با پیشنهاد به نامزدم ازشون دعوت کردیم که شب رو میتونن خونه من بمونن. خیلی خوشحال شدن و اومدن. ازشون حسابی پذیرایی کردیم. کلی هم از دستشون خندیدیم موقع خواب میخواستن از کیسه خوابشون استفاده کنن
این بود که اون شب نتونستم نتایج لاتاری رو چک کنم! فردا صبح که چک کردم باورم نمیشد برای مراحل بعد اسمم در اومده! در پوستم نمیگنجیدم.... مطمئن بودم نتایج خیلی قبل تر از لطفی که من در حق خارجی ها کرده بودم مشخص شده بوده اما نمیدونم چرا مدام به اون ها میخواستم ربط بدم! نتیجه اینکه هر شرایطی که پیش اومد و خدا خواست اسمتون در اومد یا قسمت نبود و در نیومد. سعی کنید کار درست و خوب رو انجام بدید. امیدوارم خوشحالی اون روزم رو تک تکتون تجربه کنید
شماره کیس: 2015-4XXX رویت قبولی: 2 می کنسولگری: از آلماتی درخواست به Yerevan دادم تعداد افراد منظور در کیس: از 2 تبدیل به یک
ارسال فرمهای سری اول: می 2014 >>>> آنلاک سپتامبر >>>> ارسال مجدد 30 اکتبر
کارنت شدن کیس: Feb 2015 نامه دوم: 24 Feb مصاحبه 6 آوریل دریافت ویزا 15 آوریل
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-03 ساعت 18:58)mr.amir007 نوشته: (2016-05-03 ساعت 18:56)usamohajer نوشته: (2016-05-03 ساعت 18:54)amin_sh نوشته: من 4
گزینه یک
تا الان نزدیک 10نفر گفتند این رو همه ادامه بدید و بگید لطفا
بقیه دوستان احترام بزارند و بگند کدام گزینه
گزینه یک
.
.
.
.
.
.
.
2008 HAS NOT BEEN SELECTED
2009 HAS NOT BEEN SELECTED
2010 HAS NOT BEEN SELECTED
2012 HAS NOT BEEN SELECTED
2013 HAS NOT BEEN SELECTED
2014 HAS NOT BEEN SELECTED
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 ............Achieve my dream
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
زمان شما محدود است
آن را با زندگی کردن در دنیای دیگران هدر ندهید.
استیو جابز
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
طبق مشاهدات خودم ، هر چقدر دیرتر چک کنید ، شانس قبولیتون بیشتره.
حالا خود دانید.
برید لحظه اول چک کنید و به بختتون لگد بزنید.
شماره كيس :احتمال افتادن زباله فضایی تو سرم بیشتر از قبولیم هست. اخه هر کی رو می شناسم امسال شرکت کرده. ( شده قضیه بخت آزمایی که همه به امید برنده شدن بلیط میخرن و همه هم می بازن)
تعداد : خودم + خودم
سفارت :
رؤيت قبولي :
ارسال فرمها :
كارنت :
نامه دوم :
مصاحبه :
كلير :
مقصد :
اگر قبول نشدید ، ناراحت نشید ، چرا که زندگی خیلی واقعی تر از اونی هست که ما همیشه در ذهنمون ازش تصور داریم.
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من باید برم،امیدوارم اتفاق های خوب براتون بیفته
و موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
این کارمندان کی سی سی چرا اینقدر دیر میرن سر کار؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
(2016-05-03 ساعت 18:52)mr.amir007 نوشته: اقا سوال همگانی همه باید به صورت پست جواب بزارید
شما ایا ساعت هشت و نیم همان دقایق اول که نتایج رو اپلود کردن تو سایت چک می کنید
یا کاذب بشینید عین اون پرنده که زمستون یادش می ره کجا خوراک گذاشته به خودتون دلداری میدید و چند روز بعد چک میکنید ؟
گزینه یک : 8:30 چک میکنم
گزینه دو: 1 ساعت بعدش چک می کنم
گزینه 3: فردا چک می کنم
گزینه 4: چند روز بعد چک میکنم
لطفا به این پست احترام بزارید و همه جواب بدید
1
من همون لحظه چک می کنم. احتمالا اونموقع سایت بخاطر ترافیک بالا جواب نمیده بعد میرم سراغ گزینه های بعدی. تا گزینه 4 میرم که خیالم راحت بشه.
البته احتمال اشتباه سایت خیلی کمه. اگر گزینه های 1 تا 3 رو امتحان کردید دیگه گزینه 4 رو می تونید فراموش کند.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .