بعد کلی سروکله زدن با سایت بالاخره چک کردم و جمله معروف رو دوباره دیدم.کلا اینجوری به قضیه نگاه می کنم اینکه قبول نشدم باری از رو دوشم برداشته شد چون تازه دردسرها بعد قبولی شروع میشه.دوستان عزیز که تو مهاجرسرا عضو هستید من بار چهارم است که شرکت می کنم و هر سال همچین جوی در مهاجرسرا هست زیاد خودتونو ناراحت نکنید.ببینید اولا با تعداد زیاد شرکت کننده ها دیگه شانس قبولی خیلی پایین اومده دوما حتی بعد قبولی هم تازه دردسرا شروع میشه و استرس و کلیر خوردن و بعد کلی هزینه شاید ویزا نگرفتن.
من خودم دفعات قبل مخصوصا دفعه اول خیلی ناراحت میشدم ولی ایندفعه خیلی منطقی با این مساله برخورد می کنم چون واقعیتش شانس برنده شدن خیلی کم است و نباید توقع زیادی داشت. برنده شدن در لاتاری اقبال بلندی می خواد و کسانی که قبول شدند باید خوش شانس ترین آدم های رو زمین باشند و ما هم شاید در این مورد شانس نداریم و باید شانس خودمونو در سایر موارد زندگی جستجو کنیم.خدایا ازت ممنونم و سپاسگذار بابت چیزهایی که به من دادی ولی من فرصت سپاسگذاری نداشتم.
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
2016-05-04 ساعت 01:31 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-04 ساعت 01:35 توسط jack87.)
گرین کارت کجایی دقیقا کجایی. کجایی تو بی من،تو بی من کجایی
.
منم برنده نشدم بالطبع ناراحتم یمقدار ولی زندگی جریان داره
اما به همه دوستانی که خودشون یا عزیزانشون برنده شدن تبریک میگم و از ته دل براتون آرزو بهترین ها رو دارم.به هر حال شانس همگی برابر بود و قرعه بنام شما عزیزان افتاد امیدوارم همگی ویزاتون رو بگیرید