موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سه سیلی محکم که بشر را از خواب چندین هزار ساله بیدار کرد
سیلی اول را " کوپرن ک " نواخت! او ثابت کرد زمین مرکز کاینات نبوده بلکه سیاره ای کوچک است که گرد خورشید میگردد!
سیلی دوم را " چارلز داروین " نواخت! او به انسان که " اشرف مخلوقات " نامیده میشد نشان داد که چندان اختلافی با سایر جانداران ندارد!
سومین سیلی را " زیگموند فروید " به گوش انسان زد: او اثبات کرد که عقل پادشاه انسان نیست، رفتار و گفتار بشر سر چشمه مهم تری دارد و آن ناخودآگاه است!
و سیلی ای که امروز میبایست مردم خواب آلوده سرزمین های بخواب رفته را بیدار کند این است که:
راه آزادی و مدنیت نه از خیابان با مشت های گره کرده، بلکه از آرامش کتابخانه ها می گذرد!
برای همین است که کتابخانه در سرزمین های به خواب رفته امن ترین مکان برای عنکبوت هاست..!
رتبه:
39
44 تشکر در 9 ارسال
**درسی بزرگ از سرنوشت تلخ نوکیا برای همه**
شرکت نوکیا یکی از قدرتمندترین شرکت های دنیا و بزرگترین تولید کننده گوشی های تلفن همراه در جهان بود که اخیرا پس از کاهش 99 درصدی ارزش سهامش توسط شرکت مایکروسافت خریداری شد. در طول برگزاری نشست خبری اعلام فروش این شرکت به مایکروسافت رییس این شرکت گفت: "ما بهترین تیم مدیریتی و اجرایی را در اختیار داشتیم، ماهیچ اقدام اشتباهی انجام ندادیم، سخت تلاش کردیم اما علی رغم همه این ها شکست خوردیم." بعد از گفتن این جمله تمام تیم مدیریتی نوکیا و خود رییس آن شرکت به طور غم انگیزی گریه کردند.
از اوایل سال 1990 تا سال 2012، نوکیا یکی از قدرتمندترین کمپانی های دنیا و بزرگترین تولیدکننده گوشی های تلفن همراه در جهان با در اختیار داشتن 80 درصد سهم بازار بود. قیمت هر سهم این شرکت 42 دلار و ارزش این شرکت 250 میلیارد یورو بود. نوکیا یک شرکت فوق العاده قوی با مدیرانی کاربلد و حرفه ای بود که کارشان را به خوبی انجام می دادند. اما متاسفانه امروزه به خوبی کار کردن و حفظ وضع موجود برای موفقیت کافی نیست.
رهبران نوکیا، به دنبال یادگیری مداوم و تغییر و نوآوری سریع نبودند. آنها نتوانستند تغییرات مداوم و سریع صنعت تلفن همراه را که به واسطه شرکت های سامسونگ و اپل آورده شدند را پیش بینی کنند. شرکت های اپل و سامسونگ تا چند سال قبل هرگز گوشی موبایل تولید نمی کردند اما آنها شرکت های یادگیرنده ای بودند و مدام به دنبال یادگیری، تغییر و نوآوری می گشتند.
خیلی سریع iphone و Galaxy گوشی های نوکیا را در بازار کنار زده و سهم قابل توجهی از بازار گوشی های تلفن همراه را به خود اختصاص دادند. از سال 2011 تا 2013 نوکیا از رتبه اول بازار به رتبه دهم سقوط کرد. سهم بازار 80 درصدی نوکیا به 3 درصد رسید. ارزش هر سهم نوکیا از 42 دلار به 2.5 دلار کاهش پیدا کرد. هزاران کارمند سخت کوش نوکیا از کار برکنار شدند. ارزش شرکت نوکیا با کاهشی 99 درصدی از 250 میلیارد یورو به 3.79 میلیارد یورو رسید.
شرکت نوکیا هیچ اشتباهی نداشت. آنها هیچ کار خطایی انجام ندادند اما جهان به سرعت در حال تغییر است. ضعف آنها در عدم یادگیری، رشد و تغییر مداوم و سریع بود. آنها به این خاطر که یادگیری مداوم را فراموش کردند، نه تنها شانس خود برای رسیدن به موفقیت را از دست داده بلکه شانس بقا را نیز از دست دادند.
امروزه اگر به دنبال رشد و پیشرفت نباشید و از موفقیت امروز خود راضی بوده و به دنبال حفظ وضع فعلی باشید شکست خواهید خورد. نوکیا به واسطه موفقیت چشمگیری که داشت شکست خورد. آنها قربانی موفقیت خود شدند.
اگر شما از وضع خود راضی باشمث ید و به جای آموزش های جدید و یادگیری مداوم به دنبال حفظ وضع کنونی بوده و از یادگیری و آموزش دست بکشید قطعا قربانی خواهید شد.
Starts in 2000
&
.
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 HAS NOT BEEN SELECTED
2019 HAS NOT BEEN SELECTED
2020 HAS NOT BEEN SELECTED
2021 HAS NOT BEEN SELECTED
2022 HAS NOT BEEN SELECTED
2023 HAS NOT BEEN SELECTED
2024 ?
زندس HOPE انسان با
رتبه:
54
2 تشکر در 1 ارسال
اینم یه انرژی مثبت ازحضرت مولانا ...برای دوستمون که شاعره msr839
امروز غم دیروز و پریروز و فلان سال و فلان حال و فلان مال که بر باد فنا رفت،نخور
به خدا حسرت دیروز عذاب است
مردم شهر به هوشید...؟؟؟؟؟؟؟
هر چه دارید و ندارید بپوشید و برقصید و بخندید که امشب سر هر کوچه خدا هست
روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست
نه یکبار و نه ده بار که صد بار به ایمان و تواضع بنویسید
خدا هستو.........
خدا هستو.........
خدا هست..........
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!!
♧.::سیاتل::.♧
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سال نو مبارک پس از مدتی غیبت حاضری می زنم .سال خاصی برای همتون باشه
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]
لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
اینجا چرا پست ها باید تایید بشه تا نمایش داده بشه؟ آیا فقط برای کاربران تازه واره این طوریه ؟ اگه بله ، تا کی این وضعیت ادامه داره؟ من صبح پست میزنم شب تایید میشه. زمانی هم که پست من منتشر میشه 20 تا پست دیگه بعدش ارسال شده و نمایش داده شده و این باعث میشه که پست من دیده نشه. لطفاً یکی شفاف سازی کنه.
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-01 ساعت 18:32)arman2010 نوشته: سلام به همه منتظرین جواب لاتاری 2017
امیدوارم که اسم همتون امسال دربیاد، شامل ما هم بشه. میخواستم بدونم کیس نامبر از چه شماره ای شروع میشه و چطوریه؟از کجا بفهمیم کیس نامبرمون خوبه یا نه؟ منظورم اینه که بالاست یا نه. مرسی از همتون.
کیس نامبر ها از شماره 1 شروع میشه ، از 1 تا 4000 کیس نامبر پایین محصوب میشه ، 4000 تا 6000 هزار هم نسبتا خوابه ولی خب چون مصاحبه رو به ماهها ی آخری میره ی کم ریسکی هست و بالای 6000 کمی ریسکی ، هرچند امسال شماره های بیشتری کارنت کردن و نسبتا سال خوبی خواهد بود
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یعنی شماره ی کیس نامبر روی گرفتن ویزا تأثیر داره؟! من فکر می کردم فقط رو وقت مصاحبه تأثیر داره
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
بعضی ها از ترس اینکه ويزا شون اوکی نشه هيچي نمیگن ولی جالب اینجاست که یکی از آشناها ميگفت بورس تحصیلی گرفته و پس از پیله شدن مشخص شد که لاتاری برنده شدن و هفته ديگه ميرن...
یاد بگيرين D-:
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-02 ساعت 00:24)DV 17 نوشته: دوستان یعنی شماره ی کیس نامبر روی گرفتن ویزا تأثیر داره؟! من فکر می کردم فقط رو وقت مصاحبه تأثیر داره
کیس نامبر پایین باعث ميشه زودتر مصاحبه برید و همینطور زودتر ويزا بگیرد
چون کسانی بودن که به خاطر کیس بالا ويزا بهشون نرسیده و یا دیر کلیر شدن
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
امروز داشتم با ننم در مورد کشورهای مختلف صحبت میکردم ، صحبت به جایی رسید که ...
من گفتم : همه دنیا ایران رو ت.ح.ر.ی.م کردن و کشور ما ارزشی تو دنیا نداره
ننم : واسه این که ما مهم هستیم ، همه آدم های مهم دشمن زیاد دارن ، ایران هم همچنین
من: خیلی از آدم های بزرگ و معروف میخواستن بیان ایران ، اجازه ندادن ( تاپ گیر و ... )
ننم: اینا همشون دشمنای ایران هستن ، با خودشون ویروس میآرن ، جماعت رو میکشن
من :l
DV 2016 ....... قسمت نبود
DV 2017 ....... شرکت نکردم
DV 2018 ....... یا قسمت !