موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشيد
محل مصاحبه من انكارا انتخاب شده
سوالى كه دارم اين است كه ايا بايد كليه مدارك ترجمه شده قبل از مصاحبه به سفارت پست شود ؟؟
لطفا در مورد PTT توضيح دهيد و اينكه در مورد انتخاب شعبه پستى كمى توضيح دهيد
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان بهمه دوستان که امسال برنده شدن تبریک میگم میخواستم بدونم بهترین مکان برای مصاحبه کجاست؟ آنکارا ابوظبی یا ارمنستان؟
و سوال دوم اینکه کیس نامبر 4200 کی وقت مصاحبش میشه حدودا؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به شما دوستان عزیز
یکجا تو گامهای مراحل اقدام برای گرین کارت امریکا خوندم که اگه قبلا برای کانادا یا آمریکا اقدام کردید مواظب باشید که اطلاعات نقض ندید
ما دوسال پیش برای کانادا اقدام کردیم و اقامت کانادا را گرفتیم و چون خودم main applicant بودم اطلاعات شغلی همسرم را خیلی دقیق وارد نکردم در واقع فقط سالهای شروع و خاتمه شغلهاش را به اشتباه حدود یکسال جابجا وارد کردم(چون ارسال کرده بودم دیگه تغییر ندادم)
اما الان برنده اصلی همسرم هستن چه کنم؟ اطلاعات دقیق را وارد کنم یا همونی که برای کانادا تو رزومه همسرم فرستادم وارد کنم .(همسرم سابقه کار دولتی هم داشتن و به احتمال زیاد چک می خورن!!)
1- بنظرتون همون تاریخ های دقیق را وارد کنم که کمی تاریخهاش با Application کانادا فرق می کنه؟ ایا بعدا مشکلی پیش نمیاره؟
2-آیا گواهی اشتغال بکار و بیمه و اینها رو هم می خوان؟
3- آپدیتهایی که دوستان در سالهای قبل اشاره کردن که ازشون خواسته شده بود چه چیزهایی بودن؟
واقعا درگیری ذهنی پیدا کردم ونمی تونم فرمها رو تکمیل کنم
پیشاپیش از کمکتون تشکر می کنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میشه یکم در مورد شرایط یکظرب توضیح بدین ؟ من معافیت دارم و شغل دولتی هم نداشتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشيد تاپيك مربوط به مصاحبه در آنكارا بسته شده بود به اين دليل اينجا سوالم رو مطرح ميكنم.
من مصاحبه ام براى آنكارا هست و كلا تعريفى از آنكارا نميشنوم . از چند نفر شنيدم كه خيلى از كيس ها رو اونجا رد ميكنن، اين موضوح صحت داره؟ ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خسته نباشید من یکی از برندگان ۲۰۱۷ هستم و تا دو ماه دیگه واسه ادامه تحصیل میرم ایتالیا و کیس نامبرم هم دوروبر ۷۰۰۰ هستش میخواستم بدونم سفارتم که انکارا هستش میتونم به ایتالیا تغییر بدم و اینکه ایا اینکار تاثیر منفی داره یا نه؟ همچنین میتونم ایتالیا درسم رو تموم کنم و برم امریکا در صورت دریافت ویزا؟ ورودی ارشد ۲۰۱۶ هستم و ۲۰۱۸ فارغ التحصیل میشم
خیلی ممنون