موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش مي كنم تؤي اين رآه طولاني به هم انرژي منفي نديم حتماً يكي دليلي داره كه اين كار رو انجام دادن و به اين معني نيست كه ويزا به كيس هاي بالأتر نمي رسه و اگر نه چرا دوباره شماره هاي بيشتري رو براي قبولي أعلام كردن
شماره كيس:2017AS54xx
تاريخ رويت قبولي:3may
تعداد اعضاي كيس:٣نفر
تاريخ ارسال فرم:23may
تاريخ دريافت نامه دوم:28march
محل مصاحبه:آنكارا تغير به أبوظبي توسط خودشان
تاريخ مصاحبه:7may
من و پسرم يكضرب و همسرم ap
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-12 ساعت 18:00)Mehran11 نوشته: (2016-10-12 ساعت 17:49)mostafa2017 نوشته: (2016-10-12 ساعت 16:54)Mehran11 نوشته: ماکزیمم سهمیه ایران 3500 که معمولا هر سال 90 درصدش در بهترین حالت بدن الان 50 درصد این 90 درصئ ویزا افتاده او رنچ 3000-5000 پس ویزا دیگه نمیرسه به کیس های بالا مگه با ap دادن جلو دادن ویزا بگیرن که به همه برسه.
مهران عزیز منم شوکه شدم و مطمئن هستم باقی دوستان هم همین طور با وبزا بولت نوامبر و سهمیه کم ایران. اما امیدت به خدا باشه. یادت باشه یک سال سخت پیش رو داریم و نباید زود تسلیم بشیم. من به شخصه مطمئن هستم پشت همین انتخاب شدن هریک از ما هم داستانی نهفته است که هیچ گاه آشکار نمیشه. پس امیدتو به خدا از دست نداه و در کنار این دوران صبر کارهای روزمره زندگیتو انجام بده. این موج منفی و ناراحتیت نمیذاره دوران خوبی رو تا یک سال دیگه طی کنی. الان که فشار کار Kcc زیاده(حتا تا 4000 ویا 4500)، مطمئن هستم پس از طی شماره های اولیه، در ماههای پیش رو شماره های بیشتری کارنت میشن. پس امیدت به خدا باشه و راضی باش به رضاش. ایشالله که هرکی هرچی قسمتش هست انجام بشه، ماها دیگه کاری ازمون برنمیاد جز صبر کردن.
من به خاطر همین پروسه طولانی و نا مشخصم دو تا بورس استاد رو ار دست دادم الان کاری ندارم بکنم اقلا یک سال و نیم بیکارم بعدم مشکل کارنتی نیست که اینها کارنت میکنند سفارت پول مصاحبه بگیره الان احتمال نرسیدن ویزا برای کیس های بالا خیلی زیاد شده . این نشون داد اکثر کیس های ایران شمارشون پایینه و این یعنی ویزا به بالایی ها نمیرسه برای ایران نه بقیه اسیا .
هممون مجبوریم یک سری فداکاریهایی بکنیم. من هم انجام دادم. اما کنارش نمیخوام اجازه بدم موج منفی منو از پای در بیاره. هم زمان 2-3 نقشه دیگه هم میبرم جلو. شد خدا رو شکر. نشد هم از زندگی عقب نیوفتم. این طوری فکر کن و + فکر کن. حتا امسال هم اگه میخوای میتونی ثبت نام کنی دوباره وقتی شانستو کم میبینی.
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2016-10-12 ساعت 18:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-12 ساعت 18:32 توسط AbbasHTC.)
دوستان عزيز تا كيس نامبر ٣٢٠٠ كارنت شدن..تبريك و به اميد ويزاي يكضرب براي همگي....
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-12 ساعت 18:26)AbbasHTC نوشته: دوستان عزيز تا كيس نامبر ٣٥٠٠ كارنت شدن..تبريك و به اميد ويزاي يكضرب براي همگي....
البته تا 3200 برای ایران
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-12 ساعت 18:42)Mehran11 نوشته: (2016-10-12 ساعت 18:24)mostafa2017 نوشته: (2016-10-12 ساعت 18:00)Mehran11 نوشته: (2016-10-12 ساعت 17:49)mostafa2017 نوشته: مهران عزیز منم شوکه شدم و مطمئن هستم باقی دوستان هم همین طور با وبزا بولت نوامبر و سهمیه کم ایران. اما امیدت به خدا باشه. یادت باشه یک سال سخت پیش رو داریم و نباید زود تسلیم بشیم. من به شخصه مطمئن هستم پشت همین انتخاب شدن هریک از ما هم داستانی نهفته است که هیچ گاه آشکار نمیشه. پس امیدتو به خدا از دست نداه و در کنار این دوران صبر کارهای روزمره زندگیتو انجام بده. این موج منفی و ناراحتیت نمیذاره دوران خوبی رو تا یک سال دیگه طی کنی. الان که فشار کار Kcc زیاده(حتا تا 4000 ویا 4500)، مطمئن هستم پس از طی شماره های اولیه، در ماههای پیش رو شماره های بیشتری کارنت میشن. پس امیدت به خدا باشه و راضی باش به رضاش. ایشالله که هرکی هرچی قسمتش هست انجام بشه، ماها دیگه کاری ازمون برنمیاد جز صبر کردن.
من به خاطر همین پروسه طولانی و نا مشخصم دو تا بورس استاد رو ار دست دادم الان کاری ندارم بکنم اقلا یک سال و نیم بیکارم بعدم مشکل کارنتی نیست که اینها کارنت میکنند سفارت پول مصاحبه بگیره الان احتمال نرسیدن ویزا برای کیس های بالا خیلی زیاد شده . این نشون داد اکثر کیس های ایران شمارشون پایینه و این یعنی ویزا به بالایی ها نمیرسه برای ایران نه بقیه اسیا .
هممون مجبوریم یک سری فداکاریهایی بکنیم. من هم انجام دادم. اما کنارش نمیخوام اجازه بدم موج منفی منو از پای در بیاره. هم زمان 2-3 نقشه دیگه هم میبرم جلو. شد خدا رو شکر. نشد هم از زندگی عقب نیوفتم. این طوری فکر کن و + فکر کن. حتا امسال هم اگه میخوای میتونی ثبت نام کنی دوباره وقتی شانستو کم میبینی.
من واسه دو تا کشور fund گرفتم هر دوشم به مشکل ویزا و مهاجرت برخوردم و fund کنسل شد.
انشالله این سومی دیگه انجام میشه دوست عزیز. مثبت فکر کن. موفق باشی
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک عرض میکنم خدمت دوستانی که کارنت شدن
استنباط من اینه که تراکم برندگان ایرانی بین 3000 تا 3200 زیاد بوده و سفارت ها زمان لازم برای مصاحبه بیشتر رو نداشتن ولی این دلیل نمیشه که این تراکم واسه کیس های بالاتر هم تکرار بشه بنابراین دلیلی واسه نگرانی وجود نداره
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-12 ساعت 19:15)خوش لحن نوشته: تبریک عرض میکنم خدمت دوستانی که کارنت شدن
استنباط من اینه که تراکم برندگان ایرانی بین 3000 تا 3200 زیاد بوده و سفارت ها زمان لازم برای مصاحبه بیشتر رو نداشتن ولی این دلیل نمیشه که این تراکم واسه کیس های بالاتر هم تکرار بشه بنابراین دلیلی واسه نگرانی وجود نداره
تشکر دوست عزیز
شما کیس نامبرتون چه حدودی هست ؟
کجا مصاحبه دارید ؟
c/n : +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09 nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اگه به جدول صفحه ی اول نگاه کنید میشه دید که امسال تعداد برندگان اسیا کم هستند و نسبت به سالهای اخیر (منهای 2015 که قضیه اش کلا فرق داره) عدد 3500 شاید حتی عدد خیلی بزرگی باشه برای این ماه! استنباط من اینه که برندگان ایرانی رو که زیاد هستند کمتر اعلام کردن که تا ماه اخر مشغول باشن به جای اینکه چند ماه اخر سماق بمکن چون همین الان هم عدد 3200 برای ایران نسبت به تعداد کل برنده های امسال و مقایسه با سالهای اخیر عدد بزرگیه و جای نگرانی نیست. روی 100 هزار و نود هزار اینا به وضعیت کارنتی همه ی شرکت کنندگان رسیده اند 80 هزارتای امسال که به جز سال 2007 کمترین تعداد برنده توی ادوار برگزاری لاتاری هست! به نظر من هیچ حای نگرانی ای وجود نداره
شماره کیس: 2017AS000024xx
تعداد افراد: خودم
رویت قبولی: می
تکمیل فرم: 18 می
کارنت: 9 سپتامبر
نامه دوم: 21 سپتامبر
محل مصاحبه: انکارا تغییر به ابوظبی توسط KCC
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر(تعطیل رسمی در امارات) بعد ار ایمیل به سفارت تغییر به 29 نوامبر - سفارت 11 اکتبر تماس گرفت و ایمیل داد و رسما روز مصاحبه رو به 29 نوامبر تغییر داد
سربازی: معافیت پزشکی
نتیجه: دریافت یک ضرب ویزا
God Bless America
رتبه:
2
2 تشکر در 2 ارسال
آقا با توجه به اعلام بولتن جدید الان داستان چجوریه؟
نامه های دعوت به مصاحبه از چه تاریخی شروع میشن؟ مصاحبه ها الان برای چه ماهی خواهند بود؟
یه سئوال؟ چرا اسمش نوامبر هست؟ یعنی دعوت شوندگان در ماه نوامبر باید بروند مصاحبه؟
اگه اینطوریه پس چرا کسانی که در بولتن اکتبر کارنت شدند مصاحبه هاشون در نوامبر بود؟ اینو من از روی امضاهای تکمیل شده دوستان میگم.
no sign
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-12 ساعت 20:29)sf_home81 نوشته: آقا با توجه به اعلام بولتن جدید الان داستان چجوریه؟
نامه های دعوت به مصاحبه از چه تاریخی شروع میشن؟ مصاحبه ها الان برای چه ماهی خواهند بود؟
یه سئوال؟ چرا اسمش نوامبر هست؟ یعنی دعوت شوندگان در ماه نوامبر باید بروند مصاحبه؟
اگه اینطوریه پس چرا کسانی که در بولتن اکتبر کارنت شدند مصاحبه هاشون در نوامبر بود؟ اینو من از روی امضاهای تکمیل شده دوستان میگم.
سلام
نوامبر نامه دوم براشون میاد و تاریخ مصاحبه بهشون ابلاغ میشه تا ماه بعد .
امضاء شما چرا تکمیل نشده
ببخشیدا .
3 may : ?
c/n : +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09 nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.