موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2016-10-14 ساعت 12:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-14 ساعت 13:46 توسط mostafa2017.)
مهران جان، کمی انرژی مثبت بفرست. هرچی خدا بخواد همون میشه و همه ماهم استرس خودمونو داریم. فکر میکنم اینطوری بخوای پیش بری شش ماهم دووم نمیاری چه برسه کل ماراتن که یک ساله.
مثبت فکر کن تا مثبت هم سمتت بیاد
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه ممکنه آدرس گروه تلگرام برندگان 2017 رو برام ارسال کنید
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تعداد ويزا لاتاري مشخصه ٥٠هزار عدد در سال
حالا اينكه براي ايران ليميت ميذارن دليل نميشه كه ويزا براي بقيه كشورها صادر نكنن
هرروز دارن براي مصاحبه شوندگان ويزا صادر ميشه و از تعداد ٥٠هزار عدد كم ميشه
كلاً ليميت خوب نيست
انشالله كه همه كارنت بشن و ويزا بهشون برسه
در ضمن دوستان عزيز بنده ١٠٠٪ خدمتتون عرض ميكنم كه + بيانديشيد.
شكي توش نيست.
امّا واقع گرا هم باشيد.
لطفاً
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان هنوز روند کار شروع نشده و برای قضاوت خیلی خیلی زوده الان مشکلی هنوز پیش نیومده یه سری دیر فرم فرستادن و سفارت ترکیه هم بعلت شرایط که داره کمتر مصاحبه گذاشته اینها جم شده روی هم و این ماه کمتر برای مصاحبه گرفتن .
من خودم اول خیلی ناراحت این موضوع بودم ولی با پرس و جو و متوجه شدم موضوعی نبوده تاریخ مصاحبه ها اقتاده همه توی این بکی دو ماه چون دیر فرستادن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من نمي دونم چرا بعضي از دوستان اينقدر إصرار دارند كه وضعيت بده من فكر مي كنم هر كدوم از ما كه برنده شديم به أندا زه كافي استرس هاي مختلفي داريم كه دوست داريم وقتي مي اييم اينجا هم أروم بشيم هم اطلاعاتمون زياد بشه نه اين كه با حدس و گمان بعضي ها و پيش بيني هاي شخصي شون همه را ناآرام كنند اگه از سايت معتبري اطلاعات داريم يا أفراد آگاه به اين موضوع خيلي هم خوبه كه اينجا بيان كنيم ما رآه خيلي طولاني در پيش داريم پس بهتره اينجا مثل يه خانواده بأهم همراه باشيم و به هم آرامش بديم تا اين دوران زودتر بگذره
شماره كيس:2017AS54xx
تاريخ رويت قبولي:3may
تعداد اعضاي كيس:٣نفر
تاريخ ارسال فرم:23may
تاريخ دريافت نامه دوم:28march
محل مصاحبه:آنكارا تغير به أبوظبي توسط خودشان
تاريخ مصاحبه:7may
من و پسرم يكضرب و همسرم ap
رتبه:
2
2 تشکر در 2 ارسال
دوستان عزیز سلام
اینطور که از امضاهای ثبت شده دوستان تازه کارنت شده معلومه ظاهرآ همه هفته اول دسامبر مصاحبه هاشون هست
چرا بعد از 8 دسامبر کسی نیست؟
با این اوصاف وقتی کارنتی های دسامبر اعلام بشن آیا احتمال داره اونها از 10 دسامبر به بعد باشن یا دیگه حتما میرن برای ژانویه؟
no sign
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
اول اینکه این ظرفیت ۳۵۰۰ نفر ویزایی که میگویند برای ایران وجود داره تصور من اینست که فقط مربوط به لاتری است اگر غیر از این هست لطفا راهنمایی کنید یعنی بقیه موارد ویزا ها رو هم شامل می شه؟
دوم اینکه با توجه به تعداد برندگان ایرانی ثبت شده در این سایت یعنی ۲۴۳ نفر و با احتساب نفراتی که ثبت نکرده اند در بدترین حالت تقریبی ۵۰۰ نفر برنده وجود دارد که با احتساب میانگین ۳ نفر برای هر کیس (باز هم بدترین حالت) می شود ۱۵۰۰ ویزا اصلا می گوییم ۲۰۰۰ ویزا باز هم با ۳۵۰۰ فاصله هست بنابراین مصمم باشید و امیدوار
دوستان اگر نظری متفاوت دارند لطفا بحث کنید.به هر حال من فکر نمی کنم مشکلی باشد
شماره کیس: ##46-----تاریخ رویت قبولی: MAY 12-----تعداد اعضا: 3------ارسال فرم: 10 JUN
محل مصاحبه: ارمنستان----تاریخ کارنت: JAN 12----تاریخ نامه دوم: 20 JAN
تاریخ مصاحبه: MAR 23- AP
تاریخ update کیس اصلی: 28-27-24 MAR و 2 MAY و 25,28 AUG
تاریخ update بقیه اعضاء: 27-24 MAR و AUG 28
تاریخ کلییرنس: AUG 28 بدون بنافاید
دریافت ویزا: *
ورود به آمریکا: *
مقصد: *
تاریخ دریافت گرین کارت: * <<انتظار>>
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مدرک دانشگاهی از خارج از ایران امکان داره کلیرنس نخوره مثلا فوق لیسانس اونم توی رشته ای که اصلا کار براش نیست توی ایران مدیریت ساخت.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-17 ساعت 21:30)saeidsh نوشته: (2016-10-16 ساعت 09:07)sf_home81 نوشته: دوستان عزیز سلام
اینطور که از امضاهای ثبت شده دوستان تازه کارنت شده معلومه ظاهرآ همه هفته اول دسامبر مصاحبه هاشون هست
چرا بعد از 8 دسامبر کسی نیست؟
با این اوصاف وقتی کارنتی های دسامبر اعلام بشن آیا احتمال داره اونها از 10 دسامبر به بعد باشن یا دیگه حتما میرن برای ژانویه؟
salam vaghte mosahebe man bad az 8 december hast
دوست عزیز ممنون میشم امضاتونو تکمیل کنین. با سپاس
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر