موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان بولتین این ماه اعلام شد تا 3500 البته زده ایران تا 3200
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-12 ساعت 16:08)فام مج نوشته: سلام دوستان بولتین این ماه اعلام شد تا 3500 البته زده ایران تا 3200
ما که نفهمیدیم تو کله اینا چی میگذره
توکل به خدا .
3 may : ?
c/n : +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09 nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
(2016-10-11 ساعت 15:50)ترنم هستی نوشته: (2016-10-11 ساعت 09:55)TiredAdmin نوشته: (2016-10-11 ساعت 09:21)bahareh75 نوشته: بله من ديروز مصاحبه داشتم من اصلا فكرش رو هم نميكردم AP شامل حالم بشه!من مجرد و فوق ليسانس رشته غير حساس هستم و نميدونم چرا چك شامل من شد!!به هرحال تنها دليلش شايد داشتن فوق ليسانس باشه!به زودي يكم كه حالم جا بياد سفرنامه رو مينويسم!تقريبا ديروز دو خانم مجرد با شرايط خودم فقط فرقشون اين بود كه ليسانس داشتن و يك زوج درجا گرفتن بقيه دوستان چك امنيتي خوردن.يك زوج هم با اينكه آقا سريازي نرفته بودن و دولتي كار نميكردن هم چك امنيتي خوردن!ولي خوب گويا همسرشون پرستار بيمارستان دولتي بودن.دوستان نگران نباشين ايشاله همگي درجا ميگيرين اگه سربازي و كار دولتي و فوق ليسانس نداشته باشين
خسته نباشید و ایشاللا زود ویزا بگیرید.
فقط در مورد ای پی، آیا سابقه تدریس در هر مقطعی یا سفر خارجی متعدد نداشتین؟ رشته تون درمانی یا مربوط به بحث بهداشت نبود؟
دوست عزيز مطمئنن هرچي باسوادتر باشين پرونده ي شما سنگين تر از نظر اونا!من سابقه ي تدريس نداشتم و رشته ام معماري بود!در واقع رشته ي من هنري محسوب ميشه!ولي خوب اميدوارم كليير بشم.من در حال نوشتن سفرنامه ي خود هستم و به زودي تجربياتم رو در اختيار بجه ها قرار ميدم توكلتون به خدا باشه به قول يكي از دوستاني كه روز مصاحبه همانند من چك امنيتي شاملشون شد لاتاري هديه اي هست كه از جانب خدا به ما داده شده و خدا هيچ وقت هديه اش رو پس نميگيره اميدوارم همه موفق بشن
کیس نامبر:حدود **15
وضعیت کیس:مجرد
ارسال فرم:12 می
نامه دوم:22 آکوست
مصاحبه:هفته دوم اکتبر تغيير از آنكار به ابوظبي توسطkcc
متاسفانه AP شامل من شد! ١١ اكتبر اولين آپديت سفارت!١٨ اكتبر سيس، ٧ مي آپديت سفارت به خاطر ارسال رزومه،١٦مي آپديت سفارت،١٧ مي آپديت دوخطي، ١٨ مي آپديت او آر، ٢١ مي كليير
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
(2016-10-12 ساعت 15:31)Mehran11 نوشته: (2016-10-11 ساعت 09:55)TiredAdmin نوشته: (2016-10-11 ساعت 09:21)bahareh75 نوشته: بله من ديروز مصاحبه داشتم من اصلا فكرش رو هم نميكردم AP شامل حالم بشه!من مجرد و فوق ليسانس رشته غير حساس هستم و نميدونم چرا چك شامل من شد!!به هرحال تنها دليلش شايد داشتن فوق ليسانس باشه!به زودي يكم كه حالم جا بياد سفرنامه رو مينويسم!تقريبا ديروز دو خانم مجرد با شرايط خودم فقط فرقشون اين بود كه ليسانس داشتن و يك زوج درجا گرفتن بقيه دوستان چك امنيتي خوردن.يك زوج هم با اينكه آقا سريازي نرفته بودن و دولتي كار نميكردن هم چك امنيتي خوردن!ولي خوب گويا همسرشون پرستار بيمارستان دولتي بودن.دوستان نگران نباشين ايشاله همگي درجا ميگيرين اگه سربازي و كار دولتي و فوق ليسانس نداشته باشين
خسته نباشید و ایشاللا زود ویزا بگیرید.
فقط در مورد ای پی، آیا سابقه تدریس در هر مقطعی یا سفر خارجی متعدد نداشتین؟ رشته تون درمانی یا مربوط به بحث بهداشت نبود؟
فوق لیسانس فک نکنم دلبل بشه من دوستم دانشجوی دکترا بود گرفت کیس ها فرق دارن با هم شزایط کاری چون به فرض یکی رشته اش کشاورزیه بعد هم بیکاره میزه یع قوق هم میگیره بعدش هم بازم بیکاره خوب
من تنها دليل اي پي خوردن رو داشتن فوق ميدانم و اين مطلب رو خود آفيسر به يكي از دوستان گفت به هرحال اين مسئله حكم منزل خدا نيست احتمال داره سليقه اي هم عمل بشه!سابقه ي كار با مدرك بالا براي اونا آلارم محسوب ميشه!به هرحال من كه شامل اي پي شدم با اينكه همه ميگفن درجا ميگيري!
کیس نامبر:حدود **15
وضعیت کیس:مجرد
ارسال فرم:12 می
نامه دوم:22 آکوست
مصاحبه:هفته دوم اکتبر تغيير از آنكار به ابوظبي توسطkcc
متاسفانه AP شامل من شد! ١١ اكتبر اولين آپديت سفارت!١٨ اكتبر سيس، ٧ مي آپديت سفارت به خاطر ارسال رزومه،١٦مي آپديت سفارت،١٧ مي آپديت دوخطي، ١٨ مي آپديت او آر، ٢١ مي كليير
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-13 ساعت 11:35)bahareh75 نوشته: (2016-10-12 ساعت 15:31)Mehran11 نوشته: (2016-10-11 ساعت 09:55)TiredAdmin نوشته: خسته نباشید و ایشاللا زود ویزا بگیرید.
فوق لیسانس فک نکنم دلبل بشه من دوستم دانشجوی دکترا بود گرفت کیس ها فرق دارن با هم شزایط کاری چون به فرض یکی رشته اش کشاورزیه بعد هم بیکاره میزه یع قوق هم میگیره بعدش هم بازم بیکاره خوب
من تنها دليل اي پي خوردن رو داشتن فوق ميدانم و اين مطلب رو خود آفيسر به يكي از دوستان گفت به هرحال اين مسئله حكم منزل خدا نيست احتمال داره سليقه اي هم عمل بشه!سابقه ي كار با مدرك بالا براي اونا آلارم محسوب ميشه!به هرحال من كه شامل اي پي شدم با اينكه همه ميگفن درجا ميگيري!
باسلام دوست عزیز من دو مورد دیگه هم امسال دیدم که درشیتکت بودن و ای پی خوردن .شنیدم که جدیدا معماری جزء رشته های حساس شده
کیس نامبر**19
ارسال فرم: 26 می
ارسال فرم بار دوم:7جون
سفارت:ابوظبی
تعدادافراد کیس :3نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-10-13 ساعت 12:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-13 ساعت 12:39 توسط fortminor.)
سلام دوستانی که میخوان سندیگو لند کنند و همه اونهاييكه كلي سوال داريد و اوهايي كه كلي تجربه
يك گروه تو تلگرام راه اندازي كرديم كه همه با كمك هم بتونيم آينده بهتري داشته باشيم
از دوستاني كه سنديگو زندگي ميكنند خواهشميكنم به ما ملحق بشن تا از تجربيات گرانبهاشون استفاده كنيم اينم لينك عضويت در گروه است
https://telegram.me/joinchat/DdJCewqLWAnQ7E--hjix1Q
ازتون ميخوام دوستان سنديگويي خود و كساني كه سنديگو رو براي لندينگ و زندگي و يا حتي توريستي انتخاب كردن رو دعوت كنين تا بتونيم جامعه اي منسجم داشته باشيم تا شايد چراغ راهي بشود براي كساني كه سوالات گوناگوني در اين زمينه دارن پيشاپيش از همتوم ممنونم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
احتمال قوی نامه دوم ما هم 15 روز دیگه بیاد به امید خدا
کیس نامبر: 2017AS1XXX
تعداد اعضای کیس : 3 نفر
تاریخ رویت قبولی : 3 می
سربازی : معافی
شغل :شرکت خصوصی
تاریخ اولین ارسال فرم : 15 می
درخواست آنلاک : 3 مرتبه
کامل شدن و امضا فرم DS260 :جولای 20
تاریخ دریافت نامه دوم : 20 دسابر
تاریخ مصاحبه : 9 فوریه
تاریخ مدیکال : 8 فوریه
نتیجه مصاحبه - AP -Administrative Processing
آپدیت ها : 13 فوریه ، 14 فوریه,17فوریه ،12 آپریل(توسط ایمیل)،،23 می(توسط ایمیل)،14 جون
کلیرینس: 14 جون
وضعیت ویزا : ؟