2017-03-04 ساعت 17:38
نامه همه تو یه روز ارسال میشه؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
نامه دعوت به مصاحبه (نامه دوم)
|
2017-03-04 ساعت 17:38
نامه همه تو یه روز ارسال میشه؟
2017-03-04 ساعت 17:51
سلام
در نظرات کاربران زیر پست سیمون همه عزیزان ایرانی که نمیدونم اینجا هم عضو هستن یا نه نوشتن ما نامه دوم رو در یافت نکردن ، اما خود سیمون تو پست نوشته که دریافت نامه ها از چند ساعت تا در مواردی شاید دو روز طول بکشه حالا اینکه چقدر صحیح هست من هم مثل همه شما دوستان People have started receiving their 2NLs for April 2017 interviews. It will take a few hours – and possibly even a couple of days before all have gone out. As we know, these 2NLs were significantly delayed this month, most likely due to the additional work for KCC caused by the travel ban canceled interviews that needed to be rescheduled. چه کنیم دیگه ، کاری که از دستمون ساخته نیست فقط باید به لطف خدا امیدوار باشیم .
3 may : ?
c/n : +6000 ds_260 : 20 may Resubmit : 09 nov Current : April Interview : 16 jun Embassy : ank >>>abudhabi Status : in transit نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست. «خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش ای بخشاینده مهربان.
2017-03-04 ساعت 18:04
[quote='Paniz888' pid='745450' dateline='1488633689']
سلام در نظرات کاربران زیر پست سیمون همه عزیزان ایرانی که نمیدونم اینجا هم عضو هستن یا نه نوشتن ما نامه دوم رو در یافت نکردن ، اما خود سیمون تو پست نوشته که دریافت نامه ها از چند ساعت تا در مواردی شاید دو روز طول بکشه حالا اینکه چقدر صحیح هست من هم مثل همه شما دوستان People have started receiving their 2NLs for April 2017 interviews. It will take a few hours – and possibly even a couple of days before all have gone out. As we know, these 2NLs were significantly delayed this month, most likely due to the additional work for KCC caused by the travel ban canceled interviews that needed to be rescheduled. چه کنیم دیگه ، کاری که از دستمون ساخته نیست فقط باید به لطف خدا منم خوندم براي أون ٧ كشور شما متوجه شديد اومده يا نه؟
شماره كيس:2017AS54xx
تاريخ رويت قبولي:3may تعداد اعضاي كيس:٣نفر تاريخ ارسال فرم:23may تاريخ دريافت نامه دوم:28march محل مصاحبه:آنكارا تغير به أبوظبي توسط خودشان تاريخ مصاحبه:7may من و پسرم يكضرب و همسرم ap
2017-03-04 ساعت 18:21
(2017-03-04 ساعت 18:04)فرناز٥٧ نوشته:دوستان زیر نظرات سایمون یه نفر از لیبی و یه نفرم از عراق هست که گفتن نامه دوم نگرفتن(2017-03-04 ساعت 17:51)Paniz888 نوشته: سلام بنظر میاد چون تعلیق و تاخیر مصاحبه برای این ۷ کشور اتفاق افتاده حالا هیچ کدوم نامه دوم نگرفتن حالا یا با تاخیر میاد یا اینکه کلا میره ماه بعد متاسفانه خود سایمونم به دوست ایرانی توصیه کرده که فقط صبر کنه، همین....! Hi Brit I’m from Iran and my case no is AS2017AS48XX, I’ve submitted ds260 form on may 21th and like Maryam I didn’t get the second letter either, is it possible that I receive the letter in current month or I should wait until next month ,and does it help to send an email to KCC regarding this issue? thanks a lot BritSimon March 4, 2017 at 6:55 am JUst wait. That’s all.
کیس: حدود ۴۰۰۰
رویت قبولی: ۱۵ اکتبر ۲۰۱۶- برنده مرحله دوم ارسال فرم: ۱۵ اکتبر ۲۰۱۶ محل مصاحبه: ابوظبی تاریخ مصاحبه : ۴ می ۲۰۱۷ تعداد افراد کیس: ۲ نفر شغل آزاد سربازی معاف نتیجه: ویزای یک ضرب سفرنامه ...... مى گويند مگر زمين خدا وسيع نبود تا در آن مهاجرت كنيد *سوره نساء*
2017-03-04 ساعت 18:44
هر چي مي خواد پيش بايد ديگه وإلا خستمون كردن با اين سيستم شون حالا هم كه دو روز تعطيلن
شماره كيس:2017AS54xx
تاريخ رويت قبولي:3may تعداد اعضاي كيس:٣نفر تاريخ ارسال فرم:23may تاريخ دريافت نامه دوم:28march محل مصاحبه:آنكارا تغير به أبوظبي توسط خودشان تاريخ مصاحبه:7may من و پسرم يكضرب و همسرم ap تشکر کنندگان: Paniz888
2017-03-04 ساعت 19:02
انشالله كه اينطور نباشه و رودتر نامه هاتون بياد دوستان ولي جاي نگراني نيست به نظرم اگر ميخواستن وقت مصاحبه ندن اصلا كارنت نميكردن از ايران در ضمن اقاي سپهر از كجا پس متوجه شدن كه نامه ها اومده ؟
تعداد افراد خودم
رویت قبولی :3may ارسال فرمها :30 may کیس نامبر 2017AS000020xx محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي نامه دوم : ١٤ اكتبر تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر نتيجه مصاحبه :جانم AP بقیه اش هم با خداااااااااااااا تشکر کنندگان: شهرادلیلا
2017-03-04 ساعت 19:27
دوستان نگران نباشید بدلیل اینکه ازدحام ایرانی ها در سفارت ها زیاد شده زمان مصاحبه ها یکم به عقب افتاده. وقت های جدید انشالله در هفته آینده اعلام میشه. من دو سه روز پیش به KCC نامه زدم و در جواب نامه گفتند که کیس شما آماده است و بزودی وقت مصاحبه تعیین میشه حتی گفتند درخواست انلاک هم نمی تونم بدم چون کیس رفته به مرحله تعیین وقت مصاحبه و گفته بودند اگر مشکلی هست حضورا مدارکتون رو به افیسر مصاحبه کننده ارائه کنید. پس جای نگرانی نیست.
شماره کیس: 2017AS4XXX
تاریخ رویت قبولی: 3 مي 2016 تعداد افراد کیس: 2 کنسولگری: آنکارا تاریخ ارسال فرم: 26 مي 2016 کارنت شدن کیس: 8 فوریه 2017 تاریخ دریافت نامه دوم: 28 مارچ 2017 تاریخ مصاحبه: 04می 2017 نتیجه: خانم : یکضرب آقا : Ap آپدیت : 8 جون ( تبدیل به or ) نامه کلیر : 9 جون ارسال پاسپورت (حضوری): 12 جون صدور ویزا : 19 جون
2017-03-04 ساعت 19:43
(2017-03-04 ساعت 19:27)hamed98 نوشته: دوستان نگران نباشید بدلیل اینکه ازدحام ایرانی ها در سفارت ها زیاد شده زمان مصاحبه ها یکم به عقب افتاده. وقت های جدید انشالله در هفته آینده اعلام میشه. من دو سه روز پیش به KCC نامه زدم و در جواب نامه گفتند که کیس شما آماده است و بزودی وقت مصاحبه تعیین میشه حتی گفتند درخواست انلاک هم نمی تونم بدم چون کیس رفته به مرحله تعیین وقت مصاحبه و گفته بودند اگر مشکلی هست حضورا مدارکتون رو به افیسر مصاحبه کننده ارائه کنید. پس جای نگرانی نیست.بله منم فک میکنم با تاخیر همین ماه نامه ها میاد، چون اگه می خواستن بندازن ماه دیگه اصلا کارنت جدید اعلام نمیکردن توکلتون بخدا باشه دوستان به سال دیگه اینوقت فک کنید که همه نگرانیها و انتظارهای فعلی تموم شده و جاشو به اتفاقات جدید داده ان شا الله
کیس: حدود ۴۰۰۰
رویت قبولی: ۱۵ اکتبر ۲۰۱۶- برنده مرحله دوم ارسال فرم: ۱۵ اکتبر ۲۰۱۶ محل مصاحبه: ابوظبی تاریخ مصاحبه : ۴ می ۲۰۱۷ تعداد افراد کیس: ۲ نفر شغل آزاد سربازی معاف نتیجه: ویزای یک ضرب سفرنامه ...... مى گويند مگر زمين خدا وسيع نبود تا در آن مهاجرت كنيد *سوره نساء*
2017-03-04 ساعت 20:20
با سلام
ممنون که اطلاع رسانی می کنید اگه درست متوجه شده باشم نامه ذوم می بایست تا هفته بعد یعنی ماکزیمم 15 مارچ بیاد؟ سابقه داشته که اصلا برای کسی نیاد؟ برای افرادی که سال قبل قبول شده بودند تا 10 روز بعد ارسال شده بوده با سپاس
2017-03-09 ساعت 03:28
(2017-03-04 ساعت 19:27)hamed98 نوشته: دوستان نگران نباشید بدلیل اینکه ازدحام ایرانی ها در سفارت ها زیاد شده زمان مصاحبه ها یکم به عقب افتاده. وقت های جدید انشالله در هفته آینده اعلام میشه. من دو سه روز پیش به KCC نامه زدم و در جواب نامه گفتند که کیس شما آماده است و بزودی وقت مصاحبه تعیین میشه حتی گفتند درخواست انلاک هم نمی تونم بدم چون کیس رفته به مرحله تعیین وقت مصاحبه و گفته بودند اگر مشکلی هست حضورا مدارکتون رو به افیسر مصاحبه کننده ارائه کنید. پس جای نگرانی نیست. ممنون عزیز از خبر خوبی که دادی ... یعنی بعد از ۱۶ مارچ هم مصاحبه کردن بر قراره ؟؟ میشه با یه ایمیل تتوی این قضیه رو در بیاری دوست عزیز .. خیلی ممنون میشم واقعا ..
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
من کیس نامبرم 47** و الان یک ماه هستش که تا ۵۳۰۰ کارنت شدن و حتی امروز هم دوباره تا ۶۳۰۰ کارنت شدن ، اما هنوز نامه دوم رو دریافت نکردم! واقعا چی شده؟! کسی از کیس نامبر ۴۶۰۰ تا ۵۳۰۰ که ماه پیش کارنت شده، نامه دوم رو دریافت کرده؟! واقعا این داستان رو اعصاب رفته دیگه!
تشکر کنندگان: شهرادلیلا
2017-03-10 ساعت 04:02
(2017-03-10 ساعت 03:50)hadanin نوشته: من کیس نامبرم 47** و الان یک ماه هستش که تا ۵۳۰۰ کارنت شدن و حتی امروز هم دوباره تا ۶۳۰۰ کارنت شدن ، اما هنوز نامه دوم رو دریافت نکردم! واقعا چی شده؟! کسی از کیس نامبر ۴۶۰۰ تا ۵۳۰۰ که ماه پیش کارنت شده، نامه دوم رو دریافت کرده؟! واقعا این داستان رو اعصاب رفته دیگه! منم زير 5000 هستم نيومده شما كي فرم و فرستادي؟
2017-03-10 ساعت 18:52
(2017-03-10 ساعت 03:50)hadanin نوشته: من کیس نامبرم 47** و الان یک ماه هستش که تا ۵۳۰۰ کارنت شدن و حتی امروز هم دوباره تا ۶۳۰۰ کارنت شدن ، اما هنوز نامه دوم رو دریافت نکردم! واقعا چی شده؟! کسی از کیس نامبر ۴۶۰۰ تا ۵۳۰۰ که ماه پیش کارنت شده، نامه دوم رو دریافت کرده؟! واقعا این داستان رو اعصاب رفته دیگه! متاسفانه گویا برای ایرانی ها نامه دوم رو ارسال نمیکنند تا تکلیف فرمان جدید مشخص شه. شما که کارنت شدید یک ایمیل به kcc بزنید و سوال بکنید که برنامشون برای ارسال نامه چطوریه . حتما جواب میدن . اگر لطف کنید و جوابشون رو برای ما هم بگید ممنون میشیم.
2017-03-10 ساعت 20:19
سلام
یه سوال در مورد لاتاری وقتی شماره ای کارنت بشه چند وقت دیگه نامه دوم میاد و مصاحبه ها چند وقت دیگه برگزار میشه ممنون
❶ کيس نامبر: 2017AS75##
❷ تعداد افراد: دو نفر ❸ کنسولگری: ایروان ❹ نامه دوم: 22 می ❺ تاریخ مصاحبه: 11 جولای ❻ قبولی: ویزای یک ضرب ولی به دلیل قانون بن صادر نشد... امید ما هنوز همون دو روز آخره البته اگه مشکلی پیش نیاد |