2017-07-10 ساعت 13:16
(2017-07-09 ساعت 18:18)saeidsh نوشته:(2017-07-03 ساعت 09:25)tirip نوشته: سلام دوستان
من شیراز زندگی می کنم . اینجا رفتم مرکز پزشکی ۳تا واکسن بهم زدن ( td , MMR , Hepatite B ) یک واکسن دیگه رو هم باید برم حلال احمر بزنم یادم نیست اسمش چیه فکر کنم مننژیت باشه دقیق نمیدونم . حالا یک سوال داشتم بهم گفتن یک ماه دیگه بیا دور دوم واکسن هارو بزنم ولی از اونجایی که این واکسن رو فقط روز های ۲ شنبه تو شیراز تزریق می کنن من در تاریخ مقرر آنکارا هستم و باید بیام تهران زودتر !!! می خواستم بدونم اول لازم هست که دور دوم رو بزم ؟ اگر اره تهران هم مثل شیراز روز های خاصی برای انجام این واکسن ها مشخص شده ؟ و آدرس این مرکز رو که واکسن ها رو میزنن لطف کنید ممنون میشم . فکر کنم باید برم انستیتو پاستور اینجور که معلومه از صحبت های بچه ها
سلام همشهری
اول اینکه سوال بپرسید که تهران با کارت زرد شیراز براتون انجان میدن یا خیر و اینکه تهران هزینه میگیرند.
دوم اینکه هر چی واکسنا را در ایران بزنید به نفعتونه تو خارج از کشور باید با هزینه خیلی بالاتر تزریق کنید. من هپاتیت را شیراز مجانی زدم تو ایروان(ارمنستان) مرحله 3 واکسن هپاتیت شد 11000 درام یعنی حدودا 88000 تومان.
ثالثا واکسن مننژیت را باید از یه هفته قبلش به حلال احمر زنگ بزنید تا اسمتون را یادداشت کنند فک کنم 25000 تومان باشه.
سوال دیگه ای هم هست در خدمتم.
ممنون ، خدا کنه بتونم مرحله ۲ رو هم بزنم و بعد برم ترکیه
زود تر هم میرم تهران ببینم میتونم بزنم یا نه