موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
ممنون از دوستان عزیز (Mohamad 1980 , Lilimamali)،
Lilimamali عزیز، متشکرم چون با دیدن پاسخ اول شما، مجبور شدم بیشتر تحقیق کنم. Mohamad 1980 عزیز ممنونم از پیگیری هاتون. در واقع با توجه به پرس و جوهایی که کردم ظاهرا هنوز شانسی وجود داره و میتونم امیدوار باشم، هر چند هیچ کیسی تا لحظه آخر از قطعیت کامل برخوردار نیست. حالا ببینیم چی میشه، هر چی بشه راضی هستیم و خبرشو به اشتراک میزارم. موفق باشید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان . می خواسنم بدونم یعد از ارسال فرم DS160 چقدر طول میکشه که از طرف KCCجواب بیاید و تاریخ مصاحبه معلوم شود؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزيز
٣ سوال. واسم پيش آمده و از دوستان عزيزي كه اطلاعاتي در اين مورد دارن خواهش ميكنم به آن پاسخ دهند:
١) چنانچه بعد از اينكه در مصاحبه بگويند بايد چك ap. شويم و اين چك پيش از يك سال طول بكشه ، و از ماه سپتامبر سال آينده بگذره ، آيا امكان اينكه ويزا ندهند وجود دارد؟
٢) با توجه به مطالعه اي كه توي سايت داشتم ، براي ترجمه مدارك آيا بغير از مهر مترجم ، نيازي به تاييديه مهر دادگستري و وزارت امور خارجه هست؟(واسه سفارت آمريكا در انكارا)
٣) اگر مدارك را ترجمه كنيم ، تاريخ ترجمه آن حداكثر چقدر زمان اعتبار دارد؟(براس سفارت آمريكا در انكارا)
از اينكه جواب سوالاتم ميدهيد صميمانه سپاسگذارم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-15 ساعت 22:03)سحررر75 نوشته: سلام من امسال برندہ شدم و حدود کیسم 7000 ھست میخواستم ببینم تقریبا کی واسہ مصاحبہ دعوت میشم ؟؟؟
سلام سحر جان. خیلی بهتون تبریک میگم. اگه با روند کارنتی های 2016 ای ها بگم مصاحبت میفته تو ماه جون (خرداد) ولی خوب سال های قبل تر باز فرق داشته. ولی در کل تقریبی خرداد یا تیر یا مرداد سال 96 فکر کنم زمان مصاحبتون باشه.
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-30 ساعت 18:33)Mehrzad1355 نوشته: سلام خدمت دوستان عزيز
٣ سوال. واسم پيش آمده و از دوستان عزيزي كه اطلاعاتي در اين مورد دارن خواهش ميكنم به آن پاسخ دهند:
١) چنانچه بعد از اينكه در مصاحبه بگويند بايد چك ap. شويم و اين چك پيش از يك سال طول بكشه ، و از ماه سپتامبر سال آينده بگذره ، آيا امكان اينكه ويزا ندهند وجود دارد؟
٢) با توجه به مطالعه اي كه توي سايت داشتم ، براي ترجمه مدارك آيا بغير از مهر مترجم ، نيازي به تاييديه مهر دادگستري و وزارت امور خارجه هست؟(واسه سفارت آمريكا در انكارا)
٣) اگر مدارك را ترجمه كنيم ، تاريخ ترجمه آن حداكثر چقدر زمان اعتبار دارد؟(براس سفارت آمريكا در انكارا)
از اينكه جواب سوالاتم ميدهيد صميمانه سپاسگذارم.
سلام
1)بله. اگر از ماه سپتامبر بگذره و کلیر نشید متاسفانه ویزا به شخص تعلغ نمیگیره.
2) برای سفارت نیازی به تأییدیه دادگستری نیست ولی اگر در آمریکا بخواهید ادامه تحصیل بدهید نیاز به تأییدیه ی دادگستری هست.
3) برای ترجمه های مدارک تحصیلی چون قرار نیست تغییری در مدارک باشه اعتبارش دائمی است ولی در کل بهتره 1الی2 ماه قبل تر از روز مصاحبه مدارکتون رو ترجمه کنید.
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزيز
من خانمم برنده لاتاري ميباشد وآخرين مدرك تحصيلي ايشان كارداني رشته مامايي ميباشد، با ٦ سال سابقه كار در بيمارستان خصوصي.
در فرم ds-260 من فقط آخرين مدرك كارداني مامايي از فلان دانشگاه اسم بردم و بهمراه تاريخ شروع و پايان تحصيلاتش . مدرك كارداني بهمراه ريز نمرات هم دارم . لذا من اشاره اي به ١٢ سال دپيلم ايشان نكردم، در صورتي كه مدرك پيش دانشگاهي ايشان بهمراه ريز نمرات هم دارم.
حال سوال اينجاست آيا نيازي به انلاك كردن فرم ds-260 هست كه در آن در پيش دانشگاهي را اضافه كنيم؟
يا اينكه اگر موقع مصاحبه ريزنمرات پيش دانشگاهي بهمراه ريز نمرات كارداني از دانشگاه ببريم مشكلي پيش نمي آيد؟
ممنون ميشم اگر بتونيد مرا راهنمايي كنيد...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به هم دوستان يك سوال داشتم ميخواستم ببينم نامه دوم كه دعوت به مصاحبه هستش براي كسي اومده يا نه؟ چون من ٢٠ روز پيش فرم ٢٦٠ رو پر كردم ولي نامه دوم براي من ارسال نشده ممنون از پاسختون