موضوعها: 0
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
ترامپ میگوید که «وظیفه شماره یک وی حفاظت از مردم آمریکاست».
دونالد ترامپ تصمیم دیوان عالی این کشور در اجرایی کردن بخشهایی از فرمان ممنوعیت موقت ورود اتباع شش کشور عمدتا مسلمان و پناهندگان به خاک این کشور را «یک پیروزی آشکار برای امنیت ملی آمریکا» خواند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، رییسجمهوری آمریکا در بیانیهای که کاخ سفید روز دوشنبه پنجم تیرماه منتشر کرد گفته است: «حکم امروز دیوان عالی، به من اجازه میدهد تا از ابزاری مهم برای محافظت از میهنمان استفاده کنم».
آقای ترامپ ضمن بیان اینکه «وظیفه شماره یک وی حفاظت از مردم آمریکاست»، تاکید کرده است که به عنوان رییسجمهوری نمیتواند اجازه دهد «مردمی که قصد صدمه زدن به آمریکا را دارند وارد این کشور شوند».
جف سشنز، دادستان کل آمریکا، نیز با تقدیر از اقدام دیوان عالی گفت: «این تصمیم یک گام مهم رو به جلوست برای اعاده مجدد اصل تفکیک قوا در بخشهای مختلف دولت فدرال».
وی افزود: «پرونده ممنوعیت مسافرتی باعث ایجاد پرسشهایی عمیق درباره تعادل صحیح بین این نیروهای وابسته به قانون اساسی شده است».
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
قضات و وکلای مخالف در طوفانی توییتری اعلام کردند با این حکم در دادگاه عالی مبارزه خواهند کرد.
باید منتظر اتفاقات بعدی بود.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-06-26 ساعت 22:26)amir_esp نوشته: سلام
متأسفانه با اجرای این فرمان کلا تمام کیس های باقیمانده برای امسال قادر به دریافت ویزا نخواهند بود
دوست عزیز
چرا از مطلبی که اطمینان ندارید این قدر با اطمینان صحبت میکنین؟ نظر شما رو به لینک ذیل جلب میکنم:
شانس برندگان لاتاری 2017 ، 50-50 هستش، نظر شخصی من
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز همراه
ازتون دعوت میکنم به گروه "خانواده ایران-امریکا" در تلگرام بپیوندید. در اون گروه ما آخرین اخبار درباره دستور اجرایی رو با دوستان به اشتراک میذاریم. یک سری کارهای حقوقی و اطلاع رسانی هم هست که در دست بررسی و آماده سازی هست. فقط این اطمینان رو داشته باشید که هنوزم همه بچه های لاتاری 2017 شانس دارند و هیچ چی هنوز تمام نشده. برای همینم من بیشتر انرژیم در اون گروه هست و کمتر به این فوروم سر میزنم. به امید دیدار شما عزیران در اون گروه.
https://t.me/joinchat/AAAAAEDij8W-HZzxOOuFAA
انرژی مثبت یادتون نره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان
میگم که این NMC چیه ؟
و توی سفرنامه ها میخونم که دوستان گفتن که مثلا ساعت 5 صبح "راننده" اومد دنبالمون ، با این راننده ها از کجا باید هماهنگ کرد ؟
و دوستان میگم که بنظر شما آیا تفاوتی وجود داره توی ادامه ی پروسه در آنکارا ، دبی و ایروان ؟ که باعث بشه یکی از دیگری بهتر باشه ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کسی هست که تو این یکی دو روزه بعد فرمان جدید رفته باشه امریکا؟ ما ویزامون رو گرفتیم ولی میترسم بریم فرودگاه باطل کنند یا مشکلاتی دیگه پیش بیاد
کیس نامبر:2017as1xxx
رویت قبولی:3 may
اعضای کیس: 2 نفر (برنده اصلی آقا)
شروع فرم: 4 may
ارسال فرم: 8 may
مصاحبه: انكارا بود كه تغيير دادم به ارمنستان
کارنتی اکتبر
وقت مصاحبه : 2016-oct-11
نتیجه مصاحبه :AP
سفرنامه
آپدیت :6 فوریه در اثر ارسال ایمیل
آپدیت: 10 مارچ در اثر ارسال ایمیل
آپدیت:16 می
کلییر :16 می
ایشود: 26 می
دریافت ویزا:26 می
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2017-07-02 ساعت 18:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-07-02 ساعت 18:22 توسط mostafa2017.)
دوستان عزیز
به لینک زیر رفته و متن نامه شکایت درباره لاتاریهای 2017 رو امضا کنین. میتونین برای اطلاعات بیشتر هم به لینک زیر در تلگرام بپیوندید:
ادمین
@ALNVB
https://t.me/joinchat/AAAAAEDij8W-HZzxOOuFAA
NoBanDvLottery2017
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
یه سوالی که ذهن من رو بدجوری درگیر کرده اینه که کسی که همسرش برنده لاتاری و نفر اصلی هست و الان سه سال هست که آمریکا هستن و هنوز سیتیزن نشدن اگر از هم جدا بشن و طلاق بگیرن مشکلی برایش پیش می یاد یا نه؟
با تشکر