2017-04-08 ساعت 15:36
ضمن تایید صحبت های پانیز عزیز، به علت تاکید بیشتر عرض کنم که بهتره مدارکی بیشتر از مدارک خواسته شده به سفارت ندهید چون اگر شامل فرآیند AP بشید این فرآیند ممکنه که بیشتر طول بکشه. اگر هم اصرار به همراه داشتن مدارک اضافه (جهت اطمینان بیشتر) دارید بهتره که این مدارک جداگونه باشند برای مثال یک نامه تمکن مالی و یک نامه دیگر برای گردش حساب. تا اگر سفارت درخواست کرد مدرک دوم را هم ارایه بدید. چون در روز مصاحبه منشی به شما میگه که تمام مدارک را بدید و بعد اگر مدرکی اضافه بود به شما بر میگردونه و اگر کم هم بود به شما میگه. این نکته را هم جهت اطمینان بگم که اگر در روز مصاحبه مدرک اضافه ایی خواستند و یا مدرکی را فراموش کرده بودید، نیازی به تحویل حضوری مدارک یا پستشون نیست بلکه باید آن ها را ایمیل کنید و فقط ممکنه در روز صدور ویزا از شما اصل مدارک را جهت رویت طلب کنند.
در مورد نامه تمکن مالی هم پیشنهاد میکنم اگر وابستگی به این صندوق ندارید، بهتره از یکی از بانک (چه خصوصی یا دولتی) که به نهاد خاصی مرتبط نیستند. نامه دریافت کنید. کل فرآیند اش شامل انتقال پول و دریافت نامه نهایتا 48 ساعت طول میکشه(البته بعضی از بانک ها در لحظه نیز این کار را انجام میدن).
در مورد نامه تمکن مالی هم پیشنهاد میکنم اگر وابستگی به این صندوق ندارید، بهتره از یکی از بانک (چه خصوصی یا دولتی) که به نهاد خاصی مرتبط نیستند. نامه دریافت کنید. کل فرآیند اش شامل انتقال پول و دریافت نامه نهایتا 48 ساعت طول میکشه(البته بعضی از بانک ها در لحظه نیز این کار را انجام میدن).
(2017-04-08 ساعت 14:47)Paniz888 نوشته:(2017-04-08 ساعت 12:35)sayhoon نوشته: دوستان من نامه تمکل مالی از موسسه اعتباری کوثر گرفتم که توش هم جمع گردش 6 ماهه رو زده و هم موجودی نهایی رو، این که اشکالی نداره؟ چرا که تو خیلی از فروومها دیدم میگند گردش نباشه چرا؟
بعلاوه نفر اصلی خانمم هست و من گردش حساب خودم رو گرفتم.
چیزی که برداشت من از مطالعه مطالب مربوط به تمکن مالی هست :
_ بهتر است تمکن مالی از بانک های معتبر باشه تا موسسات مالی ، مخصوصا موسساتی که وابسته به ارگان خاص هستند
_ گردش شش ماهه نیازی نیست و ارایه مدارک اضافه فقط پیچیده شدن کیس و امکان پروسه اداری را سبب میشود
_ و اینکه معمولا تمکن مالی به نام فرد برنده اصلی هست
این برداشت بنده از تجربیات سایر دوستان هست و نه چیز دیگری
باز هرجور شما و دوستان با تجربه تر صلا ح بدونن .
موفق باشید
Case number: 32xx
Family number: 1
First letter: May
DS-260 Completion: Jun
Second letter: November
Embassy: Ankara Turkey==> Abu Dhabi --- Changed By KCC
Status: Visa holder
Destination: Austin,TX
Total Cost: about 5 milion
Looking for a ROOMMATE
Family number: 1