موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز :مهر۲۰۱۷
من هم مثل شما ساکن امریکا هستم...و هنوز هیچ ایمیلی دریافت نکرده ام: ممکن است ازتون خواهش کنم ،،ایمیلی را که دریافت کرده اید؛ با حذف مشخصات شخصی اتان برای دیگر دوستان اینجا کپی کنید.
با یه دنیا مهر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز :مهر۲۰۱۷
من هم مثل شما ساکن آمریکا هستم...و هنوز هیچ ایمیلی دریافت نکرده ام: ممکن است ازتون خواهش کنم ،،ایمیلی را که دریافت کرده اید؛ با حذف مشخصات شخصی اتان برای دیگر دوستان اینجا کپی کنید.
با یه دنیا مهر
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
The title of letter is : diversity visa adjustment letter
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
متن فايل فايل اتچد شده تقريبا اينه:
Dear mehr.....
Thank you for informing us that you plan to apply for adjustment of status with u.s. Citizenship and immigration service.
Befor you apply, you should know there are some restrictions on who qualifies for adjustment of status in the united states.for more information on the requirements and form needed, please see the uscis website at......
As indicated on the uscis website, you must include your diversity lottery selection notice when you submit your adjustment of status application to uscis ......
Also , it is important to remember that you cannot apply for adjustment of status until immigration visa number is available. To see if visa number is available......visa bulletin........ If uscis determines you are eligible to adjust status, you must pay non-refundable diversity-processing fee of 330.......... ادامه هم در مورد اعضاي احتمالي خارج از امريكا تو ضيح داده
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
معمولا اين پروسه براي افرادي كه امريكا حضور دارن چند ماه زمان ميبره؟