موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یک سوال داشتم
ادرسی شخصی رو که تو فرم 260 نوشتم در آمریکا و می خوام برم اونجا الان عوض شده و می خوام آدرس جدید رو از همین الان تصحیح کنم باید چیکار کنم؟
چون ممن شنیدم حتی بعد ورود به آمریکا تو فرودگاه هم آدرس جدید رو بدیم و حتی موقع پرداخت پول هم تو uscisآدرس جدید رو بدیم باز ممکنه اشتباه کنن
به من گفتن فرم ds-230 رو پرکنید با خودتون ببرید سفارت و الان آنلاک هم نکنید برای تغییر آدرس
الان من چه کار باید انجام بدم؟چه جوری این تغییر آدرس رو اعلام کنم ؟
Sspsk
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوشبختانه شماره من كارنت شده حالا پشيمونم كه چرا وقت دكترمو عوض كردم! تو اين مدت تقريبا تمام فرم ها رو پر كردم فقط يه سوالي داشتم در مورد پول هاي واريزي . من متوجه نشدم كه الان بايد اين پول ها رو پرداخت كنم و رسيد ها رو پست كنم همزمان؟ يانه و اينكه تمام اين فرم ها رو بايد همزمان پست كنم يا مثلا اوني كه مربوط به ان:شت نگاري ميشه رو بايد با خودم ببرم براي انگشت نگاري؟ اگه كسي ميدونه لطفا دقيق توضيح بديد چون من الان خيلي استرس دارم ممنونم
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
ممنون از راهنماييتون. من فكر ميكنم يه جايي خونده بودم كه اون فرم پزشكي رو كه از دكتر ميگيريم بايد باز نشده روز مصاحبه با خودمون ببريم ولي الان جزو موارد AOS PACKAGE هست!بايد پست كنم؟ و يه مورد ديگه من همه جا زنگ ميزنم واكسن فلو نيومده من هفته آينده وقت دكتر دارم
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان دكتر اصلا فلو نخواست ولي اگه از TB تست تون بيشتر از يك سال گذشته دوباره بايد انجام بديد و آزمايش ادرار هم مثل اينكه اضافه شده