کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مدیکال، مصاحبه و سایر امور مرتبط با سفارت
عباس جان فقط خودت یا کل کیس؟ ایشاله که خیره و زود خبر خوشش رو میشنوی
شماره کیس: 2017AS000024xx
تعداد افراد: خودم
رویت قبولی: می
تکمیل فرم: 18 می
کارنت: 9 سپتامبر
نامه دوم: 21 سپتامبر
محل مصاحبه: انکارا تغییر به ابوظبی توسط KCC
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر(تعطیل رسمی در امارات) بعد ار ایمیل به سفارت تغییر به 29 نوامبر - سفارت 11 اکتبر تماس گرفت و ایمیل داد و رسما روز مصاحبه رو به 29 نوامبر تغییر داد
سربازی: معافیت پزشکی
نتیجه: دریافت یک ضرب ویزا
God Bless America Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: فرناز٥٧
(2016-11-09 ساعت 19:09)farid993 نوشته:  عباس جان فقط خودت یا کل کیس؟ ایشاله که خیره و زود خبر خوشش رو میشنوی

فريد جان كل كيس چون نفر اصلي خودم بودم...
پاسخ
تشکر کنندگان: farid993
(2016-11-09 ساعت 20:59)AbbasHTC نوشته:  
(2016-11-09 ساعت 19:09)farid993 نوشته:  عباس جان فقط خودت یا کل کیس؟ ایشاله که خیره و زود خبر خوشش رو میشنوی

فريد جان كل كيس چون نفر اصلي خودم بودم...

انگار امسال کلا مشکلشون جدا از سربازیه! ولی با توجه به اینکه شما مشکل سربازی نداری ایشاله زود کلیرت میاد
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر(تعطیل رسمی در امارات) بعد ار ایمیل به سفارت تغییر به 29 نوامبر - سفارت 11 اکتبر تماس گرفت و ایمیل داد و رسما روز مصاحبه رو به 29 نوامبر تغییر داد
پاسخ
تشکر کنندگان: فرناز٥٧ ، AbbasHTC
دوستان به نظرتون چرا ويزا بولتن واسه ماه دسامبر تا كيس نامبر ٣٦٠٠ رو كارنت كرده؟!!منطقه آسيا رو تا ٤٠٠٠ كارنت كردن به جزء ايران و نپال
کیس نامبر:حدود **15
وضعیت کیس:مجرد
ارسال فرم:12 می
نامه دوم:22 آکوست
مصاحبه:هفته دوم اکتبر تغيير از آنكار به ابوظبي توسطkcc
متاسفانه AP شامل من شد! ١١ اكتبر اولين آپديت سفارت!١٨ اكتبر سيس، ٧ مي آپديت سفارت به خاطر ارسال رزومه،١٦مي آپديت سفارت،١٧ مي آپديت دوخطي، ١٨ مي آپديت او آر، ٢١ مي كليير
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام خواستم چند نکته رو در رابطه با سوالات دوستان عرض کنم : 1-مدیکال رو من تلفنی سوال کردم گفتند وقت گرفتن نیازی نیست. فقط اگر بچه کوچیک ندارید، دو روز زودتر ساعت 8 تا 9 اون جا باشید. آدرس و کد پستی محل سکونت ایران و آدرس و کد پستی آمریکا رو که تو فرم 260 نوشتید، باید همراهتون باشه. عکس 6 قطعه از همه اعضا 3*4 و نامه دعوت به مصاحبه و پاسپورت و کپی و نفری 975 درهم و کارت زرد واکسن همراهتون باشه .کمی پول اضافه هم محض احتیاط داشته باشید. 2- برای رجیستری پست با یک اکانت که برای عضو اصلی باز می کنید، همه اعضای کیس رو ثبت نام می کنید و پرینت اش رو می گیرید. البته من محض احتیاط برای هر عضو یک پرینت گرفتم. 3- عکس مصاحبه 5*5 باید باشه بدون رتوش و پشت نویسی شده. سوالی بود در خدمتم. سبز باشید.
کیس نامبر: 2017AS22##
تاریخ رویت قبولی: 3 MAY
اعضای کیس: 3 نفر (برنده اصلی همسرم+ من و دخترم)
تاریخ ارسال فرم260: 14 MAY
آنلاک اول: 20 MAY
آنلاک دوم: 24 MAY
تاریخ کارنت: September
نامه دوم: 20 September
تاریخ مصاحبه: 16 November
نتیجه مصاحبه: AP
محل مصاحبه: آنکارا، تغییر به ابوظبی توسط KCC
در انتظار کلیرنس
ارسال ایمیل به سفارت: 13 April
آپدیت برنده اصلی: 17 April
ارسال ایمیل به سفارت: 21 May
آپدیت برنده اصلی: 30 May
آپدیت برنده اصلی  و دو خطی: 13 Jun
آپدیت کل کیس: 18 Jun
دریافت ایمیل بونافاید: 25 Jun
تمدید مدیکال: 12 Aug
تحویل مدارک به سفارت: 13 Aug
آپدیت ها: 13-14-15 Aug
ایشود: 16 Aug
دریافت ویزا: روز تاریخی و با شکوه 17 آگوست 2017

پاسخ
تشکر کنندگان: elikad ، hesgan ، farid993 ، فرناز٥٧ ، Lilimamali ، Paniz888 ، moh.moh
سلام
من کارم طوری هست که نمیتوانم بیشتر از 2 روز مرخصی بگیرم.
آیا میتونم 4 هفته که مونده به وقت مصاحبه ام. برم توی یک روز آزمایش رو انجام بدم و بعد از آزمایش دادن برگردم ایران و 2 روز مونده به وقت مصاحبه برگردمم دبی و جواب آزمایش را بگیرم و بعد برم مصاحبه. ؟
اینجوری ارزونتر هم میوفته ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-11-10 ساعت 01:24)rahghozar نوشته:  دوستان سلام خواستم چند نکته رو در رابطه با سوالات دوستان عرض کنم : 1-مدیکال رو من تلفنی سوال کردم گفتند وقت گرفتن نیازی نیست. فقط اگر بچه کوچیک ندارید، دو روز زودتر ساعت 8 تا 9 اون جا باشید. آدرس و کد پستی محل سکونت ایران و آدرس و کد پستی آمریکا رو که تو فرم 260 نوشتید، باید همراهتون باشه. عکس 6 قطعه از همه اعضا 3*4 و نامه دعوت به مصاحبه و پاسپورت و کپی و نفری 975 درهم و کارت زرد واکسن همراهتون باشه .کمی پول اضافه هم محض احتیاط داشته باشید. 2- برای رجیستری پست با یک اکانت که برای عضو اصلی باز می کنید، همه اعضای کیس رو ثبت نام می کنید و پرینت اش رو می گیرید. البته من محض احتیاط برای هر عضو یک پرینت گرفتم. 3- عکس مصاحبه 5*5 باید باشه بدون رتوش و پشت نویسی شده. سوالی بود در خدمتم. سبز باشید.

سلام و ممنون از توضیحاتتون

پشت عکس ها چه چیزی باید نوشته بشه؟
پرونده: EB1
حرفه: فیلمساز
اپروو شدن پرونده: خرداد 95
ارسال مدارک هویتی به ان وی سی: مرداد 95
تاریخ مصاحبه: آذر 95
نتیجۀ مصاحبه: AP
سفرنامه
کلیرنس: ---
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-11-10 ساعت 12:19)hesgan نوشته:  
(2016-11-10 ساعت 01:24)rahghozar نوشته:  دوستان سلام خواستم چند نکته رو در رابطه با سوالات دوستان عرض کنم : 1-مدیکال رو من تلفنی سوال کردم گفتند وقت گرفتن نیازی نیست. فقط اگر بچه کوچیک ندارید، دو روز زودتر ساعت 8 تا 9 اون جا باشید. آدرس و کد پستی محل سکونت ایران و آدرس و کد پستی آمریکا رو که تو فرم 260 نوشتید، باید همراهتون باشه. عکس 6 قطعه از همه اعضا 3*4 و نامه دعوت به مصاحبه و پاسپورت و کپی و نفری 975 درهم و کارت زرد واکسن همراهتون باشه .کمی پول اضافه هم محض احتیاط داشته باشید. 2- برای رجیستری پست با یک اکانت که برای عضو اصلی باز می کنید، همه اعضای کیس رو ثبت نام می کنید و پرینت اش رو می گیرید. البته من محض احتیاط برای هر عضو یک پرینت گرفتم. 3- عکس مصاحبه 5*5 باید باشه بدون رتوش و پشت نویسی شده. سوالی بود در خدمتم. سبز باشید.

خواهش می کنم پشت عکس ها اسم کامل، کیس نامبر و تاریخ تولد را به انگلیسی بنویسید.
کیس نامبر: 2017AS22##
تاریخ رویت قبولی: 3 MAY
اعضای کیس: 3 نفر (برنده اصلی همسرم+ من و دخترم)
تاریخ ارسال فرم260: 14 MAY
آنلاک اول: 20 MAY
آنلاک دوم: 24 MAY
تاریخ کارنت: September
نامه دوم: 20 September
تاریخ مصاحبه: 16 November
نتیجه مصاحبه: AP
محل مصاحبه: آنکارا، تغییر به ابوظبی توسط KCC
در انتظار کلیرنس
ارسال ایمیل به سفارت: 13 April
آپدیت برنده اصلی: 17 April
ارسال ایمیل به سفارت: 21 May
آپدیت برنده اصلی: 30 May
آپدیت برنده اصلی  و دو خطی: 13 Jun
آپدیت کل کیس: 18 Jun
دریافت ایمیل بونافاید: 25 Jun
تمدید مدیکال: 12 Aug
تحویل مدارک به سفارت: 13 Aug
آپدیت ها: 13-14-15 Aug
ایشود: 16 Aug
دریافت ویزا: روز تاریخی و با شکوه 17 آگوست 2017

پاسخ
تشکر کنندگان: hesgan ، Paniz888 ، moh.moh
(2016-11-10 ساعت 15:30)rahghozar نوشته:  
(2016-11-10 ساعت 12:19)hesgan نوشته:  

دوست عزیز چندتاعکس5/5لازم است؟وعکسابایدهمون عکس ثبت نام اولیه باشن؟
کیس نامبر**26
تعدادنفرات خودم
تاریخ مشاهده قبولی یادم نیس
تاریخ ارسال فرم18جون
محل مصاحبه انکارا تغییردادن به ابوظبی
نامه دوم هنوز نیومده :21نوامبر
زمان مصاحبه هفته اول ژانویه
نتیجه:یک ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-11-11 ساعت 12:30)ssahar نوشته:  
(2016-11-10 ساعت 15:30)rahghozar نوشته:  
(2016-11-10 ساعت 12:19)hesgan نوشته:  سلام و ممنون از توضیحاتتون

نه عکس ثبت نامتون خیلی قدیمیه. قانونشون اینه که عکس نباید از 6 ماه قدیمی تر باشه که متاسفانه چون دوستان عکس خیلی قدیمی بردن و سفارت قبول نکرده اینجوری جا انداختن که عکستون در حد حتی یک هفته قبل از مصاحبه باید باشه وگرنه سفارت قبول نمیکنه و عکس ما برای دو هفته قبل بود و قبول نکرد که اشتباه خودشون رو اینجوری توجیه کنن (نظر شخصی منه! از اونجایی که قانونشون همین 6 ماهه و حتی مادر خودم توی سفارت گفتن عکست برای چند وقت پیشه و گفته هفت هشت ماه پیش و جدیده Big Grin Big Grin اون موقع من از قانون خبر نداشتم وگرنه میگفتم عکس جدیدتر ببره Big Grin ولی خب ازش قبول کردن حالا شاید چون یه مادر و دختر بودن و نخواستن دیگه زیاد اذیت کنن ولی در کل دیگه در حد یک هفته و یک ماه نیست!)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-11-11 ساعت 12:44)farid993 نوشته:  
(2016-11-11 ساعت 12:30)ssahar نوشته:  
(2016-11-10 ساعت 15:30)rahghozar نوشته:  خواهش می کنم پشت عکس ها اسم کامل، کیس نامبر و تاریخ تولد را به انگلیسی بنویسید.

نه عکس ثبت نامتون خیلی قدیمیه. قانونشون اینه که عکس نباید از 6 ماه قدیمی تر باشه که متاسفانه چون دوستان عکس خیلی قدیمی بردن و سفارت قبول نکرده اینجوری جا انداختن که عکستون در حد حتی یک هفته قبل از مصاحبه باید باشه وگرنه سفارت قبول نمیکنه و عکس ما برای دو هفته قبل بود و قبول نکرد که اشتباه خودشون رو اینجوری توجیه کنن (نظر شخصی منه! از اونجایی که قانونشون همین 6 ماهه و حتی مادر خودم توی سفارت گفتن عکست برای چند وقت پیشه و گفته هفت هشت ماه پیش و جدیده Big Grin  Big Grin اون موقع من از قانون خبر نداشتم وگرنه میگفتم عکس جدیدتر ببره Big Grin ولی خب ازش قبول کردن حالا شاید چون یه مادر و دختر بودن و نخواستن دیگه زیاد اذیت کنن ولی در کل دیگه در حد یک هفته و یک ماه نیست!)

ممنون اما من اخرمتوجه نشدم عکسم چ تاریخی باشه وچندتا؟
کیس نامبر**26
تعدادنفرات خودم
تاریخ مشاهده قبولی یادم نیس
تاریخ ارسال فرم18جون
محل مصاحبه انکارا تغییردادن به ابوظبی
نامه دوم هنوز نیومده :21نوامبر
زمان مصاحبه هفته اول ژانویه
نتیجه:یک ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-11-04 ساعت 13:06)hesgan نوشته:  
(2016-11-03 ساعت 23:37)narcciss نوشته:  سلام
 مرسی از مطالب خوبی که به اشتراک گذاشتید. من میخوام بعنوان همراه مادرم(برنده و مسن هستن) روز مصاحبه (6 دسامبر)با ایشون باشم.آیا لازمه از قبل کاری انجام بدم؟ یا اینکه میتونم باایشون وارد سفارت بشم و زمان مصاحبه کنارشون باشم؟
ممنون از راهنماییتون

سلام

بطور معمول فقط شخص مصاحبه شونده اجازه داره وارد سفارت بشه، اما چون شرایط شما خاص محسوب میشه و با توجه به سن مادرتون، به احتمال خیلی زیاد می تونین همراهشون وارد بشین. اما بهرحال بهتره از قبل با سفارت مکاتبه کنین و موضوع رو به اطلاعشون برسونین. اگر پاسخ دادن و گفتن مشکلی نیست حتماً از جوابشون پرینت تهیه کنین و روز مصاحبه با خودتون ببرین که دم در به افسر نگهبان نشون بدین.

متشکرم، لطف کردید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-11-11 ساعت 13:29)ssahar نوشته:  
(2016-11-11 ساعت 12:44)farid993 نوشته:  
(2016-11-11 ساعت 12:30)ssahar نوشته:  دوست عزیز چندتاعکس5/5لازم است؟وعکسابایدهمون عکس ثبت نام اولیه باشن؟

نه عکس ثبت نامتون خیلی قدیمیه. قانونشون اینه که عکس نباید از 6 ماه قدیمی تر باشه که متاسفانه چون دوستان عکس خیلی قدیمی بردن و سفارت قبول نکرده اینجوری جا انداختن که عکستون در حد حتی یک هفته قبل از مصاحبه باید باشه وگرنه سفارت قبول نمیکنه و عکس ما برای دو هفته قبل بود و قبول نکرد که اشتباه خودشون رو اینجوری توجیه کنن (نظر شخصی منه! از اونجایی که قانونشون همین 6 ماهه و حتی مادر خودم توی سفارت گفتن عکست برای چند وقت پیشه و گفته هفت هشت ماه پیش و جدیده Big Grin  Big Grin اون موقع من از قانون خبر نداشتم وگرنه میگفتم عکس جدیدتر ببره Big Grin ولی خب ازش قبول کردن حالا شاید چون یه مادر و دختر بودن و نخواستن دیگه زیاد اذیت کنن ولی در کل دیگه در حد یک هفته و یک ماه نیست!)

ممنون اما من اخرمتوجه نشدم عکسم چ تاریخی باشه وچندتا؟

از شش ماه مونده به تاریخ مصاحبه میتونید عکس بندازید. مدیکال ارمنستان رو یادم نیست که عکس با چه سایزی میخواست. میتونید منتظر بشین که نامه ی دومتون بیاد و ببینید کجا مصاحبه دارید که وقتی میرید عکس میگیرید هم عکس 5*5 سفارت رو بگیر هم همونو براتون مثلا 3*4 هم چاپ کنن(مدیکال دوبی)
پاسخ
تشکر کنندگان: ssahar ، Paniz888
سلام دوستان ما ابوطبی مصاحبه داشتیم
و ابوطبی هم هتل گرفتیم
شهر خیلی بزرگی نیست
اینجا وسیله نقلیه عمومیش فقط اتوبوس هست و هر مسیری یه شماره ای داره و تو خودت ایستگاه اتوبوس ساعت هایی که اون شماره از اون ایستگاه خاصی که هستین رد می شه رو نوشته
باید کارت حفیلات بگیرید
تو دبی اسمش نول کارت هست و تو ابوطبی حفیلات
ما با اتوبوس همه جا رفتیم
مرکز خرید ابوطبی یعنی ابوطبی مال ،الوحدا مال،جزیره یاس که یاس مال اونجا هست و پارک ابی یاس و فراری ورلد
اینجا از ایستگاه اوتوبوس خیابان مینا می رفتیم جزیره یاس و برگشت هم همون جا پیاده می شدین
تو مراکز خریدشون و پایانه های اتوبوسشون اون کارت حفیلات رو می تونید تهیه کنید مثلا ما از مرکز خرید ابوطبی با استفاده از دستگاه اتوماتیک کارت رو گرفتیم
ان ام سی ابوطبی خیلی خوب بود امروز صبح ما رفتیم مدیکال فردا صبح جواب رو به ما دادند یعنی یک روز طول میکشه تا جواب رو بدن
و اینکه اینجا تاکسی هم هست خیلی زیاده از ۳:۵۰درهم شروع میشه ما از همون مینا تا سفارت رو ۲۷ درهم دادیم
Sspsk Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: ekhveh ، MOZHDEHHHHHH ، فرناز٥٧ ، Paniz888 ، hesgan ، farid993 ، moh.moh
ما که راصی بودیم از اینکه ابوطبی بودیم
ما حتی از دوبی با مترو و اتوبوس اومدیم ابوطبی
و یه هتل خوب گرفتیم ولی می تونید یه هتل ۴ ستاره بگیرید و با پرواز الاتحاد مستقیم بیاید ابوطبی که هزینتون کمتر بشه
اینجا بیچ عمومی داره کلی مرکز خرید و فراری لند و پارک ابی یاس
Sspsk Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: ekhveh ، MOZHDEHHHHHH ، فرناز٥٧

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان