موضوعها: 0
رتبه:
2
2 تشکر در 2 ارسال
و دوستان یک سئوال دیگه اینکه مصاحبه ی من روز 4شنبه هست
اگر احیانأ و انشالله ویزا یکضرب بدهند آیا پنجشنبه حاضر میشه یا باید تا سه شنبه بعدش بمونیم؟؟؟
no sign
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-12-03 ساعت 21:20)sf_home81 نوشته: و دوستان یک سئوال دیگه اینکه مصاحبه ی من روز 4شنبه هست
اگر احیانأ و انشالله ویزا یکضرب بدهند آیا پنجشنبه حاضر میشه یا باید تا سه شنبه بعدش بمونیم؟؟؟
در بهترين حالت دو يا سه شنبه حاضر ميشه
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من مصاحبه دارم ابوظبی به نظرت بیلیط تک بخرم یاباتور,چتدروزه,ممنون راهنمایی کنین
کیس نامبر**26
تعدادنفرات خودم
تاریخ مشاهده قبولی یادم نیس
تاریخ ارسال فرم18جون
محل مصاحبه انکارا تغییردادن به ابوظبی
نامه دوم هنوز نیومده :21نوامبر
زمان مصاحبه هفته اول ژانویه
نتیجه:یک ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خب ظهر ایمیل سفارت اومد و رفتم پست پاسپورت رو تحویل گرفتم خدا رو شکر تموم شد دیگه
فقط تا پنج شنبه الکی باید اینجا بمونم :دی البته هوا خوبه تهران سرده :دی
عباس جان ایدیم رو پی ام میکنم برات
سحر خانوم با تور بگیرید ارزونتر در میاد فقط پرواز رو قیمتش رو یه چکی بکنید ببینید سیستمی چنده و چارتر چنده چون اژانس به من گفت پروازت سیستمیه ولی اینجا که رفتم تمدید کنم گفت چارتره! پونصد درهم جریمه دادم البته خب پرواز رفت و برگشت رو اژانس برای من 650 تومن گرفته بود حالا ببینید سیستمی چنده و جریمه ی تغییر تاریخش هم ببنید چنده متاسفانه چون من سیستمی نبودم نمیدونم جریمه ی اون چقدره ولی دفتر ماهان دوبی بهم گفت چون اژانست پوینت داشته الان شد پونصی درهم وگرنه هزار و خورده ای درهم میشد!!! در کل نمیدونم الان خوب شد یا بد :دی ولی هتل با تور ارزونتر در میاد
من از ۲۵ نوامبر اینجام تا شنبه بود تورم. سه شنبه که یه ضرب شدم رفتم تمدید کردم تا پنج شنبه ی این هفته
شماره کیس: 2017AS000024xx
تعداد افراد: خودم
رویت قبولی: می
تکمیل فرم: 18 می
کارنت: 9 سپتامبر
نامه دوم: 21 سپتامبر
محل مصاحبه: انکارا تغییر به ابوظبی توسط KCC
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر(تعطیل رسمی در امارات) بعد ار ایمیل به سفارت تغییر به 29 نوامبر - سفارت 11 اکتبر تماس گرفت و ایمیل داد و رسما روز مصاحبه رو به 29 نوامبر تغییر داد
سربازی: معافیت پزشکی
نتیجه: دریافت یک ضرب ویزا
God Bless America
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-12-05 ساعت 17:34)farid993 نوشته: خب ظهر ایمیل سفارت اومد و رفتم پست پاسپورت رو تحویل گرفتم خدا رو شکر تموم شد دیگه
سحر خانوم با تور بگیرید ارزونتر در میاد فقط پرواز رو قیمتش رو یه چکی بکنید ببینید سیستمی چنده و چارتر چنده چون اژانس به من گفت پروازت سیستمیه ولی اینجا که رفتم تمدید کنم گفت چارتره! پونصد درهم جریمه دادم البته خب پرواز رفت و برگشت رو اژانس برای من 650 تومن گرفته بود حالا ببینید سیستمی چنده و جریمه ی تغییر تاریخش هم ببنید چنده متاسفانه چون من سیستمی نبودم نمیدونم جریمه ی اون چقدره ولی دفتر ماهان دوبی بهم گفت چون اژانست پوینت داشته الان شد پونصی درهم وگرنه هزار و خورده ای درهم میشد!!! در کل نمیدونم الان خوب شد یا بد :دی ولی هتل با تور ارزونتر در میاد
من از ۲۵ نوامبر اینجام تا شنبه بود تورم. سه شنبه که یه ضرب شدم رفتم تمدید کردم تا پنج شنبه ی این هفته
سلام تبرييييييك فراوان به شما.
ميشه لطفن بفرماييد مدرك تحصيلي و شغلتون چي هست؟
با تشكر
شماره کیس: 2017AS32XX
تاریخ رویت قبولی: 2016 July 12
برنده اصلی: همسر (مرد)
تعداد افراد کیس: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی توسط خودمون
تاریخ ارسال فرم: 2016 July 14
کارنت شدن کیس: 2016 9Nov
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 Dec 2016
تاریخ مصاحبه: 2017 Feb 12
نتیجه مصاحبه: AP
21 جولای دوخطی
23جولای آپدیت و تبدیل به یک خطی و OR
مقصد: هیوستون شاید هم دالاس
issued: 09.09.2017
visa: 09.14.2017
arrival to USA: 10.10.2017
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-12-05 ساعت 17:34)farid993 نوشته: خب ظهر ایمیل سفارت اومد و رفتم پست پاسپورت رو تحویل گرفتم خدا رو شکر تموم شد دیگه
سلام دوست عزیز
بهتون تبریک میگم ایشالا همیشه مثل الان خوشحال و خندون باشید.
خب یه کم در مورد شرایطتتون بگید که تا چه مقطعی درس خوندین و این چیزا.
بازم تبریک فراوان
شماره کیس: 2017AS31XX
تاریخ رویت قبولی:04 MAY
تعداد افراد:1
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان توسط خود KCC
تاریخ ارسال فرم: MAY 29
کارنت شدن کیس: 12 October
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 October
تاریخ مصاحبه: 20 Dec
تبدیل به 2 خطی: Feb 08
تبدیل به Feb 09 :or
آپدیت ها: Feb 13، Feb 09، Feb 08، Dec 23
ورود به آمریکا: Feb 16
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از دوستان
مدرکم it عه
مجرد
راستش نمیدونم چی رو بگم دیگه :دی اگه سوال کنید جواب میدم :دی
شماره کیس: 2017AS000024xx
تعداد افراد: خودم
رویت قبولی: می
تکمیل فرم: 18 می
کارنت: 9 سپتامبر
نامه دوم: 21 سپتامبر
محل مصاحبه: انکارا تغییر به ابوظبی توسط KCC
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر(تعطیل رسمی در امارات) بعد ار ایمیل به سفارت تغییر به 29 نوامبر - سفارت 11 اکتبر تماس گرفت و ایمیل داد و رسما روز مصاحبه رو به 29 نوامبر تغییر داد
سربازی: معافیت پزشکی
نتیجه: دریافت یک ضرب ویزا
God Bless America
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-12-05 ساعت 22:45)farid993 نوشته: ممنونم از دوستان
مدرکم it عه
مجرد
راستش نمیدونم چی رو بگم دیگه :دی اگه سوال کنید جواب میدم :دی
تبریکککککککککککککک شغل دولتی یا خصوصی؟ کارشنسی یا ارشد؟
کیس:2017AS42XX رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2 نظام وظیفه:معافیت سفارت: ایروان اولین ارسال: 28 می 2016 کارنت:10 ژانویه2017 نامه دوم:20 ژانویه2017 مصاحبه: 16مارچ 2017 نتیجه:AP اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه من دوتا از دوستام بچه های برنده امسال هستن و مصاحبه هم رفتن ولی کیس نامبرشونو سایت ابوظبی نمیشناسه میخواستم ببینم کسی همچین مشکلی داشته بعد از مصاحبه و اگه آره چطور رفعش کرده کیس نامبرو که میزنیم این پیغامو میده و تو راهنماییشم نوشته بعد از as باید 5 رقم باشه ولی کیسای لاتاری چهاررقمیه
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-12-06 ساعت 11:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-12-06 ساعت 11:18 توسط saeidsh.)
(2016-12-06 ساعت 01:26)reza3035 نوشته: سلام خدمت همه من دوتا از دوستام بچه های برنده امسال هستن و مصاحبه هم رفتن ولی کیس نامبرشونو سایت ابوظبی نمیشناسه میخواستم ببینم کسی همچین مشکلی داشته بعد از مصاحبه و اگه آره چطور رفعش کرده کیس نامبرو که میزنیم این پیغامو میده و تو راهنماییشم نوشته بعد از as باید 5 رقم باشه ولی کیسای لاتاری چهاررقمیه
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
سلام
اگه گفته 5 رقم بعد از AS فکر کنم باید مثلا اینجوری بزنه اگر شمارش 4 رقمیه قبل از 4 رقم و بعد از AS یه دونه صفر بذاره مثلا ****AS0.
البته فکر کنم اینجوری باشه تا اونجایی که میدونم. حتما دوستانی هستن که بهتر کمک میکنن.
با آرزوی کلیر شدن شما و دوستاتون و همه دوستای خوبه مهاجرسرایی.
شماره کیس: 2017AS31XX
تاریخ رویت قبولی:04 MAY
تعداد افراد:1
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان توسط خود KCC
تاریخ ارسال فرم: MAY 29
کارنت شدن کیس: 12 October
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 October
تاریخ مصاحبه: 20 Dec
تبدیل به 2 خطی: Feb 08
تبدیل به Feb 09 :or
آپدیت ها: Feb 13، Feb 09، Feb 08، Dec 23