2016-10-11 ساعت 18:07
(2016-10-11 ساعت 17:18)sf_home81 نوشته:سلام.اول اينكه اگر بهم رتبه بدين ممنون ميشم.(2016-10-11 ساعت 14:03)AbbasHTC نوشته: دوستان گرامي سلام عليكم.
خدمت اون دسته از دوستاني كه مثل بنده فرزند دارند و ميدونند كه جواب مديكال فرزندشون ٤-٥ روز طول ميكشه تا اماده بشه ميتونن يه كاري بكنند.
حالا اون كار چيه ؟ ميگم خدمتتون
اون كار اينه كه خودشون و همسرشون تشريف ببرند مديكالي كه نزديك ايستگاه مترو ابوهيل هست ،مثلا صبح اگه تشريف ببرند مديكال جوابش تا فردا عصر اون روز اماده ميشه و فرزند گراميشون رو بعد از اينكه مديكال خودشون انجام شد ببرن كلينيك دكتر مروستي مثلا ساعت ٥ عصر همون روز.جواب مديكال فرزندشون رو فرداي همون روز بهشون ميدن.
نتيجه اخلاقي اينكه دوستان محترم با اين كار ٢-٣ روز تو هزينه سفرشون صرفه جويي ميشه.
هزينه مديكال در مديكال ايستگاه ابوهيل نفري ٩٧٥ درهم هستش و هزينه مديكال كلينيك دكتر مروستي ٩٣٠ درهم هستش.
اشتباه نكنين براي أدماي بزرگ تو كلينيك دكتر مروستي هزينه نفري ١٦٣٠ درهمه...
خیلی پیشنهاد عالی بود دوست عزیز واقعا این چهار ینج روز اضافی برای ماها که بچه داریم و البته تهران هم نیستیم و از شهرمون هم مثل تهران پرواز هر روز و هر ساعت نیست خیلی خیلی معضل هست... پیشنهاد شما واقعا خیلی عالیه... میشه کمی بیشتر توضیح بدید... شما خودتون از همین روش استفاده کردید؟ این کلینیک مورد تأیید سفارت بود؟ نگفتند چرا از دو جا مدیکالتون صادر شده؟ و اینکه واقعا جواب مدیکال بچه رو ظرف چند ساعت از صبح تا عصر حاضر می کنن و تحویل میدهند؟
دوم اينكه من هنوز نرفتم ولي طَي چند روز اينده ميرم دبي برا انجام كارها.ولي يكي از دوستان كه ديروز يعني نهم اكتبر مصاحبه داشتن اين كارو كردن
من هم ديدم كه خيلي كار قشنگي كردن و خواستم دوستان در اينده اين كار رو بكنن.يعني خواستم از خودم برا ايندگان يه هديه كوچولو گذاشته باشم.