موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-02-22 ساعت 02:25)a_cute65 نوشته: (2017-02-21 ساعت 18:44)shahin41 نوشته: دوستان عزیز الان از مصاحبه در ارمنستان برگشتیم و در هتل هستیم . AP خوردیم. غیر از ما دو تا کیس لاتاری دیگه هم بود که اونا هم AP خوردن.
سوالات عینا همون بود که دیگر دوستان نوشتن. برخورد کنسول بسیار عالی بود. سوالی باشد در خدمتم.
پیام
با سلام
دوست عزیز محبت کنید امضاتون رو کامل کنید ( جالب اینجاست شما مصاحبه هم شدید ولی هنوز امضاتون رو کامل نکردید و تاریخ عضویّت شما برمیگرده به 2016-11-11 )
اگر شناختی ندارید از نحوه درست کردن امضاء اطّلاع بدید که دوستان راهنماییتون کنند
با تشکّر قبلی
سلام،
انجام شد.
کیس نامبر: 2017AS3xxx
تعداد نفرات کیس 3
برنده اصلی: خانم
رویت نامه قبولی: 4 May
تکمیل فرم 260: 4 May
نامه دوم :دسامبر
تاریخ مصاحبه: 21 فوریه
محل مصاحبه: ايروان ( تغییر از آنکارا به ايروان توسط KCC)
آپدیت دو خطی برنده اصلی و فرزند: 12 جون
کلیر برنده اصلی و دخترم : 14 جون
وضعیت بنده: همچنان AP
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
منم ٢٨ فوريه وقت دارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
مرسي از پاسخ گويي كاملتون
من زنگ زدم بهم واسه ٢٧ فوريه وقت دادن واقعا سپاس گذارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مرسي از توضيحات كاملتون
كاشكي سفارتتونم توضيح مي داديد?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان يكهفته قبل از دستور تعليق زمان مصاحبه من ١٤ مارچ تعيين شد.بعد از تعليق ازKCC ايميل با فرمت كلي اومد كه بر اساس دستور تعليق تمام مصاحبه هفت كشور معلق است.بعد از را افتادن مجدد ايميل جديدي نيومد ولي نامه دوم هنوز در سيستم هست و در سايت رسيد پستي وضعيت كيس ما attend to appointment هست.ايا نياز است مجدد استعلام كنم از سفارت؟ممنون از پاسخ شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان ..من و همسرم سه شنبه اای که گذشت مصاحبه داشتیم و اِی پی خوردیم...همه چیز همونطوری که دوستان توضیح دادن بود..اگه سوالی بود من در خدمتم و اگه سرنامه به درد دوستان میخوره حتما مینویسم...
تشکر میکنم از همه ی دوستان که تو این مدت کلی کمکم کردن من هیچی از پروسه نمیدونستم با خوندن فرومها همه اطلاعات رو گرفتم ...واقعا ممنونم از همگی..
به امید موفقیت برای همه ی دوستانم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز رسيد پستي بك تاپيك مخصوص داره كه كاملا توضيح داده شده.اگر مشكلي داشتيد من در خدمت هستم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به تمامی دوستان
اگه کسی سوالی داره میتونم راهنمایی کنم .یادمه پارسال همین موقع خودم هم این شرایط سخت را داشتم و این وب سایت خیلی به من کمک کرد
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس 2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری
کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزيز مي شه به من كمك كنيد
كنسولگري از من يه مدرك خواسته من ميلش كردم
الان نمي دونم بايد چي كار كنم؟ كجا برم چك كنم
گفت پاستم بفرست
چه طوري بفرستم
مي سه كمكم كنيد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-01 ساعت 11:40)Noiman نوشته: سلام دوست عزيز مي شه به من كمك كنيد
كنسولگري از من يه مدرك خواسته من ميلش كردم
الان نمي دونم بايد چي كار كنم؟ كجا برم چك كنم
گفت پاستم بفرست
چه طوري بفرستم
مي سه كمكم كنيد
سلام
اول باید برید تو سایت usvisa-info وارد شوید.
سفارت ارمنستان به فارسی را انتخاب کنید.
وارد حساب کاربری خود شوید.
گزینه کنسولگری از من مدارک بیشتری خواسته است را انتخاب کنید.
دکمه سبز ادامه را بزنید. در اینجا 2 کادر میبینید. کادر اول اسم و شماره کیس نامبرتون میاد. جلو اسمتون یه مربع کوچولو هست. اونو کلیک کنید.
در کادر دوم از شما میخواد که یه چیزی را تایپ کنید و تا تایپ نکنید نمیتونین برید صفحه بعد. اینو به انگلیسی بنویسید که طبق مواردی که تو برگه آبی اشاره شده من کیس نامبرم را در سایت دیده ام و درخواست دریافت ویزای خود را دارم. بعد دکمه ارسال را بزنید. در اینجا میگه ارسال شما تایید شد.
در همان صفحه پایین سمت راست دنبال یه گزینه بگردید که توش نوشته مشاهده رسید پیک یا مجوز پیک یه چیزی تو این مایه ها پیک داره. اونو کلیک کنید.
یک pdf دارای 2 صفحه باز می شود. آن را دانلود کرده پرینت کنید. ضمنا پایین همان صفحه که گفتم دنبال اون گزینه بگردید میتونین زبان pdf را با انگلیسی تغییر دهید. در این pdf آدرس پست DHL را زده که برای پیکاپ به آن نیاز دارید.
نکته1: تو سایت سفارت ارمنستان که کیس نامبرتون را دیدید اگر این گزینه # جلو شمارتون هست چیزی که من اون بالا خوندم در مورد توضیحات # دو تا عکس پشت نویسی شده هم فکر میکنم میخواد. من که فرستادم.
نکته2: ببینید تو برگه آبی چه چیزایی براتون تیک خورده اونا را هم به همراه پاسپورت بفرستید.
در آخر وقتی مدارکتون را سفارت تحویل گرفت شماره کیس نامبرتون از تو جدول سفارت برداشته میشه. طبق گفته پست DHL این فرآیند 3 روز کاری طول می کشد.
شماره کیس: 2017AS31XX
تاریخ رویت قبولی:04 MAY
تعداد افراد:1
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان توسط خود KCC
تاریخ ارسال فرم: MAY 29
کارنت شدن کیس: 12 October
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 October
تاریخ مصاحبه: 20 Dec
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به 2 خطی: Feb 08
تبدیل به Feb 09 :or
آپدیت ها: Feb 13، Feb 09، Feb 08، Dec 23