موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-07 ساعت 18:46)h.mgh نوشته: سفرنامه مو توی سفرنامه گذاشتم?
توی امضاء خودتون هم میتونید اضافه کنید.
3 may : ?
c/n : +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09 nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-07 ساعت 23:42)h.mgh نوشته: (2016-10-06 ساعت 02:50)a_cute65 نوشته: (2016-10-02 ساعت 20:08)Kaveh نوشته: 1. کیسهایی ایروان که نقص مدارک داشته باشند و یا مشمول کلینرس شوند، می توانند از لینک زیر وضعیت خود را پیگیری کنند:
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
در این صفحه لیست کیس های کلیر شده یا مدارک ناقص را مشاهده میکنید که چند روز یکبار آپدیت می شود و در صورت کلیر شدن، معمولاً کیس نامبر در این لیست قرار میگیرد.
همچنین علاوه بر سایت سفارت، از طریق بخش پیگیری سایت ceac.state.gov نیز می توانید اطلاعات مفیدی در مورد کیس بدست آورید ولی متأسفانه تا قبل از ژانویه، کیسهای دوره فعلی (DV-2017) شناسایی نمیشود.
2. ویزای یکضرب بلافاصله بعد از مصاحبه و کلیر شدن از طریق ایمیل (یا در مواقع اضطراری با تماس تلفنی) اطلاع داده می شود.
همچنین اگر تا آپدیت بعدی سایت، پاسپورت را ارسال نکرده باشید، کیس نامبر شما از طریق سایت سفارت (لینک بالا) اعلام می شود.
در هر دو حالت (یکضرب و اتمام کلیرنس) پاسپورت را همراه برگه بارکد دار که از usvisa-info.com دریافت می کنید به پست تحویل می دهید (جهت ارسال به سفارت) که کد پیگیری و برگه ای توسط پست به شما برای پیگیری داده می شود.
پس از صدور ویزا و تحویل به پست توسط سفارت، در سایت usvisa-info.com کد پیگیری پستی جدید ظاهر می شود که میتوانید از این طریق از رسیدن پاسپورت حاوی ویزا به شعبه پستی مطلع شده و تحویل بگیرید.
3. آدرش شعبه DHL Express (Umaks)
27 Amiryan St
Yerevan, 0002
Armenia
ساعات کاری: دوشنبه تا جمعه ساعت 9 صبح تا 6 عصر
موارد 4 و 5 را هم که در پیام خصوصی اشاره کردید، در اولین فرصت در سایت آپلود میکنم.
با سلام
دوستان هرچه زودتر برای ثبت نام در سایت usvisa اقدام کنید
یا حق
برای چی باید توی این سایت عصو شیم؟؟؟
چون دیگه نمیشه مستقیمت پاس رو برد داد به سفارت. بعد از ثبت نام در پست ارمنستان یه کد رهگیری به شما میدن (فکر کنم ایمیل میشه بهتون) که پرینت میگیرین و با پاسها به پست ایروان که فقط یه شعبه داره ! تحویل میدین. پست پاس شما رو به سفارت میده اونها هم ویزا رو صادر کرده و با پاسها به پست تحویل میدن و شما میرین ویزا و پاستون رو از پست تحویل میگیرین.
کیس:2017AS42XX رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2 نظام وظیفه:معافیت سفارت: ایروان اولین ارسال: 28 می 2016 کارنت:10 ژانویه2017 نامه دوم:20 ژانویه2017 مصاحبه: 16مارچ 2017 نتیجه:AP اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-07 ساعت 23:35)h.mgh نوشته: (2016-10-07 ساعت 19:45)Paniz888 نوشته: (2016-10-07 ساعت 18:46)h.mgh نوشته: سفرنامه مو توی سفرنامه گذاشتم?
توی امضاء خودتون هم میتونید اضافه کنید.
نمیدونم چجوری میتونم تو امضام اضافه کنم
راستش رو بخوای من هم الان نمیدونم چطوری میشه این کار رو کرد ، ولی دیدم امضا ها یی رو که توش سفر نامه بوده
متوجه شدم اولین فرصت میگم به شما
c/n : +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09 nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر میرسه که پست کردن مدارک از طریق DHL جدیدا در ارمنستان انجام میشه و اگر بعد از مصاحبه کسی بخواد در وبسایت اکانت درست کنه با مشکل مواجه میشه و باید باهاشون تماس بگیره که اکانت رو درست کنند. درست کردن اکانت حداکثر ۳-۴ روز کاری طول میکشه.
با وجود اینکه در دستورالعمل مصاحبه برای ایروان گفته نشده که باید قبل از مصاحبه توی این وبسایت اکانت درست کنند. شاید کسایی که میخوان از این به بعد مصاحبه برن در ایروان بد نباشه که قبل مصاحبه توی این سایت اکانت درست کنند که بعدش اگر مدرک اضافه ازشون خواسته شد (و بهشون برگه آبی یا فرم 221g دادن) به مشکل بر نخورند. البته من در این باره مطمئن نیستم ولی طبق تجربه ما، بعد از مصاحبه مدتی طول میکشه که در وبسایت اکانت درست بشه و این باعث میشه مجبور بشن چند روز اضافه در ایروان بمونند.
نقل قول از سایت Apply Abroad - زیر گروه لاتاری ۲۰۱۷ - البته که مهاجر سرا یهترین کلاس بندی موضوع رو داره !
کیس:2017AS42XX رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2 نظام وظیفه:معافیت سفارت: ایروان اولین ارسال: 28 می 2016 کارنت:10 ژانویه2017 نامه دوم:20 ژانویه2017 مصاحبه: 16مارچ 2017 نتیجه:AP اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-08 ساعت 23:35)sabmn نوشته: به نظر میرسه که پست کردن مدارک از طریق DHL جدیدا در ارمنستان انجام میشه و اگر بعد از مصاحبه کسی بخواد در وبسایت اکانت درست کنه با مشکل مواجه میشه و باید باهاشون تماس بگیره که اکانت رو درست کنند. درست کردن اکانت حداکثر ۳-۴ روز کاری طول میکشه.
با وجود اینکه در دستورالعمل مصاحبه برای ایروان گفته نشده که باید قبل از مصاحبه توی این وبسایت اکانت درست کنند. شاید کسایی که میخوان از این به بعد مصاحبه برن در ایروان بد نباشه که قبل مصاحبه توی این سایت اکانت درست کنند که بعدش اگر مدرک اضافه ازشون خواسته شد (و بهشون برگه آبی یا فرم 221g دادن) به مشکل بر نخورند. البته من در این باره مطمئن نیستم ولی طبق تجربه ما، بعد از مصاحبه مدتی طول میکشه که در وبسایت اکانت درست بشه و این باعث میشه مجبور بشن چند روز اضافه در ایروان بمونند.
نقل قول از سایت Apply Abroad - زیر گروه لاتاری ۲۰۱۷ - البته که مهاجر سرا یهترین کلاس بندی موضوع رو داره !
با سلام به دوستان عزیز
اشخاصی که ارمنستان مکان مصاحبه شون هستش بهتره که قبل از مصاحبه ( 3 الی 2 هفته مانده به تاریخ مصاحبشون ) در سایت USVISA ثبت نام به عمل بیارن .
با تشکر : علی
در پناه حق
#تجربه
به امید خدا
Case Number : AS000014$$
+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )
+ ارسال فرم : May 17
+ سفارت : ایروان
+ دریافت نامه دوم September 23 :
+ تاریخ مصاحبه November :
+ نتیجه مصاحبه : AP
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستاني كه وقت دكتر ارمنستان گرفتن و يا اطلاعاتي از نحوه پروسه و مشكلات ارمنستان دارن لطفاً اطلاع بدن ممنون
**11 case number
ارسال فرم 260: 3 jun
كانت : 12 November
نامه دوم : 15 oct
تاريخ مصاحب :6 Dec
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لازمه ترجمه ی مدارک به تایید دادگستری هم برسه؟
برای سفارت ارمنستان میخام
کیس نامبر: 2017AS31xx
تعداد اعضای کیس: 1 نفر
تاریخ ارسال فرم: May 6
وقت مصاحبه: 2016-Dec-15ایروان
سربازی: سپاه
نتیجه مصاحبه: AP
تاریخ کلیرنس: ؟؟؟