موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-31 ساعت 01:27)mahyaparsa نوشته: Salam be Hamegi
Yek soal aya mitonim kahar zade va baradarzade be list ezafe boknim tahte en onvan ke tahte sarparstia man hastan ya be ghule khudeshun adopt kardam unharoo? mamnon az rahnayeiton
خیر دوست عزیز مگر اینکه واقعا ادوپت کرده باشید و اسمشان تو شناسنامتون باشه
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
من بعد از مصاحبه ازدواج کردم ، امکان داره در شرایط کیس تغییری بدم، فعلا AP خوردم و منتظر کلیر؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام يه سوْال داشتم من برنده اصلي هستم و فرمهارو براي همسرم و دخترم پر كردم ولي متاسفانه همسرم نمي تونه همراه من حتي براي مصاحبه بياد من چطور بايد و چه زماني به كي سي سي ايميل بزنم فرمت نامه رو داريد براي من بزاريد ممنون
أيا بايد درخواست انلاك فرم رو بدم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
سوال من از دوستانی است که تجربه تولد فرزند بعد از انجام مصاحبه را دارند . لطفا اگر اطلاعاتی دارید محبت کنید و عنوان فرمایید . باتشکر
سوال من این است که اگر بعد از اینترویو و قبل از کلیر شدن فرزند متولد شه آیا بعد از بروز رسانی فرم ها و ارسال مدارک تولد باید بچه در سفارت حاضر بشه؟ یعنی مصاحبه مجدد لازمه؟
و 2 اینکه اگر بعد از اخذ ویزا و قبل از سفر بچه متولد بشه تکلیف چیه ؟ باید برای اخذ ویزا برای بچه از سفارت اقدام کرد یا راه دیگری دارد ؟
مرسی از شما .
کیس: 2017AS38XX
تعداد اعضاء : 2 نفر
تاریخ مشاهده نتیجه: 3 May
تاریخ ارسال فرم: 24 May
کارنت شدن کیس: 12 Dec
تاریخ نامه دوم: 20 Dec
محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ابوظبی
تاریخ مصاحبه : 21 Feb
ویزا دریافت شد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
بعد از پر کردن و ارسال فرم DS-260 مادرم فوت کرد. آیا نیاز به ادیت کردن فرم DS-260 هست یا اینکه موقع مصاحبه به آفیسر اطلاع بدم کافی می باشد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستان برنده کسی هست که بعد از پر کردن فرم Ds-260 ازدواج کرده باشه؟
یه سوال دارم
من فرصت ندارم آنلاک کنم، برای اینکه همسر هم بتونه روز مصاحبه بیاد و مشکلی پیش نیاد دقیقا چکار باید کرد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اگر بعد از دريافت ويزا عقد اتفاق بيوفته ويزا براي همسر چطور ممكنه!؟
Case Number : ٤٥٠٠
? تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )
? مشاهده قبولی : 2 Of May
?تاریخ ارسال فرم : 5th Of May
?سفارت : آنکارا تغییر به ابوظبي
?تاریخ نامه دعوت به مصاحبه : ان شاء الله به زودی ?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام يه سوْال داشتم من برنده اصلي هستم و فرمهارو براي همسرم و دخترم پر كردم ولي متاسفانه همسرم نمي تونه همراه من حتي براي مصاحبه بياد اگر نیومدن همسرم نزدیک زمان مصاحبه قطعی شد چکار کنم ؟می تونم بدون همسرم برم و مصاحبه کنم؟
أيا بايد درخواست انلاك فرم رو بدم؟
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی با درود.
یک زوج از اقوام ما برنده 2017 بودند و اکتبر مصاحبه شدند ابوظبی .الان دارای فرزند شدند و البته هنوز در مراحل fbi چک هستند لطفا بفرمایید تولد فرزند به سفارت اطلاع دهند یا kcc؟ و لطفا یه متن انگلیسی بفرمایید که باید یی میل کنند.و اصولا بعداز چه مدت گزینه add member به صفحه 260 شون اضافه میشه تا برا فرزند جدید پرنمایند؟سپاسگزارم
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي