موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من فرم DS-260 الان داشتم چک میکردم تو فرم همسرم که کیس اصلی هست به اشتباه اون سوالی که پرسیده همسرتون هم باهاتون میاد جواب دادم نه ولی تو فرم خودم زدم بله میخوام بدونم روز مصاحبه مشکلی پیش نمیاد؟
2017AS000064xx
تعداد افراد: 2 نفر
رویت قبولی: 4 می
تکمیل فرم: 26 می
کارنت: 11 آپریل
نامه دوم: 24 آگوست
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه:6 جون
سربازی: معافیت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وقت همگی بخیر
یه سوال دوستان
من چند تا غلط تایپی دارم مثلا تو ادرس e اضافه خورده یا مثلا institute ، آخرش T جا افتاده و از این قبیل اشتباهات یا مثلا Mathematics باز وسطش E جا افتاده
به نظرتون آنلاک کنم و ادیت کنم؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
کمتر از یک ماه دیگه زمان مصاحبه ی پدر و مادرمه و زمانی که می خواستیم وقت سفارت بگیریم، متوجه شدیم که تو فرم DS-260 شماره پاسپورت مادرم رو اشتباه وارد کردیم. یه عدد اضافه نوشتیم در واقع. میشه راهنمایی کنید چکار باید بکنیم؟ زمان مصاحبه خیلی نزدیکه.
اپلیکنت برنده، پدرم هستن و مادرم همراه هستن.
اینم بگم که پدر و مادرم هردوشون پاسپورتشون رو تمدید کردن و به هر حال پاسپورتی که توش ویزا میخوره، با یه شماره ی دیگه ست.
ممنون از وقتتون.
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-05-14 ساعت 17:36)NarCssuS نوشته: سلام دوستان.
کمتر از یک ماه دیگه زمان مصاحبه ی پدر و مادرمه و زمانی که می خواستیم وقت سفارت بگیریم، متوجه شدیم که تو فرم DS-260 شماره پاسپورت مادرم رو اشتباه وارد کردیم. یه عدد اضافه نوشتیم در واقع. میشه راهنمایی کنید چکار باید بکنیم؟ زمان مصاحبه خیلی نزدیکه.
اینم بگم که پدر و مادرم هردوشون پاسپورتشون رو تمدید کردن و به هر حال پاسپورتی که توش ویزا میخوره، با یه شماره ی دیگه ست.
ممنون از وقتتون.
دوست عزیز سلام
الان دیگه پرونده شما در سفارت هست و از نظر بنده تقاضای آنلاک و تغییر اصلأ به صلاح نیست ، چون کیس نامبر بالا هست و فرصت کم ،
بهترین راه اعلام اون در روز مصاحبه و اصلاح آن همونجا در پرونده توسط آفیسر هست
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد ، شما فقط پاسپورت های قبلی رو همراه داشته باشید و قبل از شروع مصاحبه اعلام کنید
حل میشه به امید خدا.
3 may : ?
c/n : +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09 nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-05-14 ساعت 18:31)Paniz888 نوشته: (2017-05-14 ساعت 17:36)NarCssuS نوشته: سلام دوستان.
ممنون از وقتتون.
دوست عزیز سلام
الان دیگه پرونده شما در سفارت هست و از نظر بنده تقاضای آنلاک و تغییر اصلأ به صلاح نیست ، چون کیس نامبر بالا هست و فرصت کم ،
بهترین راه اعلام اون در روز مصاحبه و اصلاح آن همونجا در پرونده توسط آفیسر هست
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد ، شما فقط پاسپورت های قبلی رو همراه داشته باشید و قبل از شروع مصاحبه اعلام کنید
حل میشه به امید خدا.
ممنونم از پاسختون.
امیدوارم مشکلی پیش نیاد.می دونم اینکه پاسپورت عوض شده، مشکلی ایجاد نمیکنه. ولی اینکه شماره پاسپورت رو تو فرم اشتباه نوشتیم نمی دونم چی میشه.
مرسی از لطفتون
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-05-14 ساعت 18:59)farrokh33 نوشته: (2017-05-14 ساعت 17:36)NarCssuS نوشته: سلام دوستان.
ممنون از وقتتون.
سلام دوست عزیز اصلا مشکلی نیست پاسپورتهای قدیم رو هم باخودشون ببرند سفارت وقبل از مصاحبه موقعی که میخوان مدارک رو تحویل بدن به کارمند سفارت که فارسی هم بلد هست توضیح بدن درضمن اگر خیلی نگران هستید میتونید به سفارت ایمیل بزنید وتوضیح بدید وکپی صفحه اول پاسپورتهای قدیم وجدید رو هم براشون بفرستید.
یک سوال :نوشتید که...زمانی که میخواستم وقت سفارت بگیرم متوجه شدم ....
دوست عزیز مگه برا لاتاری باید شما نوبت سفارت بگیرید؟ تا اونجایی که میدونم نوبت مصاحبه رو سفارت میده
امیدوارم مشکلی ایجاد نکنه.
وقتی ایمیل وقت سفارت میاد، می تونید برید تو سایت سفارت و رجیستر کنید. دقیقا همون زمان مصاحبه ای که ایمیلش براتون اومده رو بهتون میده.
من وقتی رجیستر کردم، چون شماره ی پاسپورت جدید رو فرستادم، ایمیل اومد که مصاحبه تون کنسل شده. تو سایتش چک کردم، دیدم گفته اطلاعات مطابق فرم نیست. شماره پاسپورت قبلی که تو فرم ۲۶۰ بوده رو وارد کردم و همچنان همون وقت مصاحبه ای که ایمیلش از KCC اومده رو نشونم میده. ولی دیگه تاییدش نیومد برام. نمی دونم الان یعنی چی؟ داریم وقتمون رو یا نه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من برنده لاتاری 2018 هستم. کلا این سوال رو پرسیدم در فرم های دیگه کسی جواب نداده. من برای پر کردن تحصیلات فقط اخرین دانشگاه رو وارد کردم . اشتباها برای مقطع لیسانسم چیزی ننوشتم.
بنظرتون باید آنلاک کنم و کلا چطوری؟
Case#: 201829xx
seen: 2nd May
DS260 : 5th May
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-05-14 ساعت 22:55)farhhad نوشته: (2017-05-14 ساعت 22:38)akijoon نوشته: سلام. من برنده لاتاری 2018 هستم. کلا این سوال رو پرسیدم در فرم های دیگه کسی جواب نداده. من برای پر کردن تحصیلات فقط اخرین دانشگاه رو وارد کردم . اشتباها برای مقطع لیسانسم چیزی ننوشتم.
بنظرتون باید آنلاک کنم و کلا چطوری؟
سلام
منم دقیقا همین اشتباه رو داشتم.روز مصاحبه به افیسر گفتم.گفت مهم نیست.
ممنونم که جواب دادین. من آمریکا دانشجو هستم و همه مدارکم همرامه اما فقط دانشگاه اینجا رو وارد کردم که البته فوق لیسانسم رو این ترم گرفتم و ادامه داره برا دکترا. اما اصلا حواسم نبود به اونایی که تو ایران داشتم. مدرک دیپلم رو همراهم ندارم. شما مدارکتون رو نشون دادین تو مصاحبه؟
Case#: 201829xx
seen: 2nd May
DS260 : 5th May