موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Mohammad Khezri:
سوال
همسرم حقالتدریسی هفته ای دو روز پیام نور درس می دن، به نظرتون فرم رو آنلاک کنیم و بزنیم بیکار؟ ممکنه چک بخوره ؟
منم تاریخ فارغالتحصیلی کاردانی مو یک سال اشتباه زدم، آنلاک کنم و اصلاح کنم یا موقه مصاحبه بگم به افیسر؟
Mohammad Khezri:
تاریخ مصاحبه مون عقب نمیفته خیلی اگه آنلاک کنیم؟
کیس نامبرمون زیر ۱۸۰۰ هست،
Mohammad Khezri:
اگر فرم رو آنلاک کنیم، نمیان تفاوت فرم اول و فرم تغییر کرده رو چک کنن و بگن که چرا اول زدید شاغل بعد عوضش کردید و بیکار ثبت کردید؟
حساسیت ایجاد نمی کنه تغییر دادن فرم؟
نظرتون چیه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سوال
همسرم حقالتدریسی هفته ای دو روز پیام نور درس می دن، به نظرتون فرم رو آنلاک کنیم و بزنیم بیکار؟ ممکنه چک بخوره ؟
منم تاریخ فارغالتحصیلی کاردانی مو یک سال اشتباه زدم، آنلاک کنم و اصلاح کنم یا موقه مصاحبه بگم به افیسر؟
تاریخ مصاحبه مون عقب نمیفته خیلی اگه آنلاک کنیم؟
کیس نامبرمون زیر ۱۸۰۰ هست،
اگر فرم رو آنلاک کنیم، نمیان تفاوت فرم اول و فرم تغییر کرده رو چک کنن و بگن که چرا اول زدید شاغل بعد عوضش کردید و بیکار ثبت کردید؟
حساسیت ایجاد نمی کنه تغییر دادن فرم؟
نظرتون چیه؟l
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-12 ساعت 10:47)dark.side نوشته: سلام دوستان
خواستم لطف کنید و بهم بگید در قسمت social security چه جوابهایی باید بدم؟ به سوال 2 و 3 باید چه پاسخی بدم؟ ممنون
سلام و تبریک بابت قبولی در لاتاری
سوال اول که میپرسه آیا تا حالا برای سوشال اقدام کردی رو اگه اقدام کردی بزن بله ولی اگه اقدام نکردی No
سوال دوم و سوم هم YES
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برای تکمیل فرم DS-260 داشتن پاسپورت لازمه یا نه؟ اگه پاسپورت نداشته باشیم برای تکمیل فرم مشکلی پیش نمیاد؟ مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منم همین سوال رو دارم لطفا همینجا راهنمایی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. واقعا تشکر میکنم از سایت خوبتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلامی دوبااااره? ببخشید من همچنان برام سوال پیش اومده که تو فرمه 260 همسرم که انلاکش کردم در مورده دیپلمش چطو بنویسم این که ایشون 14سال پیش دیپلمشون ناقص بوده به خاطره چندتا واحد که این روزا رفتن پاسش کردن منتها من تاریخ اخذ دیپلم رو باید از 2000 بزنم تا 2016 برا یه دیپلم؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان عزیز و گرامی یه سوال داشتم لطفا نظرتون رو بفرمایید این کار رو انجام بدم یا نه :
فرم 260 رو تو 9 ام می پر کردیم فرستادیم بعدا متوجه شدم این موارد رو اینطور می نوشتم بهتر بود »
1. بنده به عنوان self employed کار می کنم توی خونه کسب درآمد می کنم اسم کمپانیو کارفرما رو اسم خودم نوشتم و آدرس آدرس خونه اینا فردا نیان بگن ایراد هست این مورد چرا اینطور نوشتی؟! Employed date from هم که از 5 سال پیش شروع کردم زدم تو مصاحبه می خوان ازم که اثبات کنم چیزی رو؟ مدارک چی می خوان؟
2. قسمت مربوط به خدمت سربازی Branch of service باید می نوشتیم مثلا ارتش ، نیروی هوایی فلان ..... من به اشتباه رسته ای که تو خدمت بودمو نوشتم (کامپیوتر) باز این ایراد می کنه؟ البته فید بعدیش که Military speciality درست نوشتم ستوان .....
به خاطر موارد فوق علی الخصوص مورد 2 نیاز هست فرم رو آنلاک کنم یا نگه دارم تو روز مصاحبه قبل سوگند بگم؟ اگه آنلاک کنم پروسه تاریخ تو سفارت از موقع سابمیت بعد اصلاحیه ملاک می شه یا اولین تاریخی که ارسال کردم؟ چون بعد کارنت شدن اگه دیر فرمو بفرستیم دیر نامه دوم میاد حتی تا 1-2 ماه پست داره به خاطر این تاخیر در ارسال فرم نامه دوم بیاد .
لطفا اساتید بزرگوار و با تجربه نظرشون رو اعلام کنن .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،من در فرم 260 در قسمت تحصیلات مدرک دانشگاهی رو قید کردم و از مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی چیزی ننوشتم.مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟