موضوعها: 126
رتبه:
43
12 تشکر در 6 ارسال
2016-10-07 ساعت 01:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-20 ساعت 10:37 توسط Siamak.)
.
در این تاپیک می توانید تجربه و نکات مهمی که در سفر و مصاحبه ایروان کسب کردید، در اختیار سایر دوستان قرار دهید.
انجام هرگونه پرسش و پاسخ و در مجموع هر پستی به جز موضوع سفرنامه در این تاپیک ممنوع است و حذف خواهد شد
.
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2016-10-07 ساعت 18:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-17 ساعت 12:33 توسط h.mgh.)
باسلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان من امروز برای انجام آزمایشات مدیکال رفتم از ساعت ۱۱ که قرار داشتیم تا ۱ طول کشید اول رفتیم پیش دکتر کریستین که منشیشون که واقعا خانم خوبی بودند چندتا سوال پرسید که چه جراحی هایی داشتید و تاحالا تو بیمارستان بستری بودی با نه و تتو دارید یا نه و چه بیماری هایی دارید چه حساسیتی و ... بعد رفتیم پیش دکتر همه اون چیزایی که ازمون پرسیده بود به دکتر گفت قد و وزن و فشار خون گرفتند و چند تا معاینه جزیی بعد رفتیم طبقه پایین برای گرفتن عکس از شش و آزمایش خون بعد یه نشانی دادند که از بیمارستان دور بود و گفت تاکسی ۲۰۰۰ درام میگیره میبرتون ولی ما چون از نرم افزار یاندکس تاکسی میگرفتیم ۱۱۰۰ درام شد البته اونجا با یه آقای دیگه آشنا شدیم که چون ایشونم باید میرفت اونجا برای آزمایش با هم رفتیم و هزینه تاکسی هم برامون نصف شد. اونجا آزمایش بیماریهای مقاربتی رو میگیرن که هزینش ۱۰.۰۰۰ درامه و دلیل افزایش هزینه های مدیکال هم برای اضافه شدن همین آزمایشه جوابم گفتند میدند به دکتر و نیازی نیست ما بگیریم قرار شد دوشنبه بریم از دکتر جواب بگیریم.
در مورد یاندکس که مثل نرم افزار اسنپ تو ایران میمونه و اگه اینترنت داشته باشی خیلی به صرفست .
در مورد اقامت ما از طریق یکی ازآشناها با آقایی به نام واناند آشنا شدیم از ایران باهاش هماهنگ کردیم چند تا خونه برامون عکسشو فرستاد و یکیشو اوکی کردیم یک خوابه نزدیک میدون جمهوری شبی ۴۰ دلار که خیلی راضی هستیم همه چی توی خونه هست اتو سشوار جاروبرقی و .... و همه ظروف برای آشپزی و حتی ماشین لباسشویی در ضمن چای و قهوه و شکر و قند و ....هم بود از فرودگاه هم برامون یه تاکسی فرستاد چون تاکسی های فرودگاه خیلی گرون میگیرن تازه یه مودوم وایفای همراه هم بهمون داد که همیشه آنلاین باشیم دو تا هم سیم کارت بهمون داد بابت بقیه چیزا پولی نگرفت فقط پول خونه و تاکسی رو حساب کردیم اگه خواستید شمارش ۰۰۳۷۴۹۹۹۸۰۲۰۲ هست از طریق وایبر میتونید باهاش ارتباط برقرار کنید. بازم اگه نکته ای بود تو سفرنامه بعدیم که مصاحبه رو میگم اضافه میکنم.
کیس نامبر:2017as1xxx
رویت قبولی:3 may
اعضای کیس: 2 نفر (برنده اصلی آقا)
شروع فرم: 4 may
ارسال فرم: 8 may
مصاحبه: انكارا بود كه تغيير دادم به ارمنستان
کارنتی اکتبر
وقت مصاحبه : 2016-oct-11
نتیجه مصاحبه :AP
سفرنامه
آپدیت :6 فوریه در اثر ارسال ایمیل
آپدیت: 10 مارچ در اثر ارسال ایمیل
آپدیت:16 می
کلییر :16 می
ایشود: 26 می
دریافت ویزا:26 می
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد ببخشید یکم دیر شد در ادامه سفرنامه ارمنستان باید بگم ما روز سفارت صبح یکم فرم ۲۶۰ رو مرور کردیم و تاریخ ها رو به میلادی حفظ کردیم و رفتیم سفارت . سفارت خیلی دور نیست ولی با تاکسی معمولی ۱۰۰۰ درام با یاندکس ۶۰۰ درام و با اتوبوس خط ۶۷ با ۱۰۰ درام میتونید برید اونجا خیلی زود نرید ما تقریبا یک ربع زودتر رسیدیم ولی گفتند مثل بقیه توی ایستگاه اتوبوس منتظر بمونیم تا خبر بدن وقت ما ساعت ۱.۵ بود و همون موقع ها گفتند به صف بریم جلو پاسپورت هارو میدید و با لیست خودشون چک میکردن و راه میدادن بازم میگم اصلا فکرشم نکنید که بخواید از سفارت و یا حتی حول و حوش اون عکس بندازید که توی دردسر میافتید و در نهایت ممکنه مهر قرمز بخوره تو پاستون خلاصه اینکه رفتیم تو و نوبت گرفتیم همونجوری که بقیه دوستان گفته بودن اول تحویل مدارک بعد پرداخت ۳۳۰ دلار بابت هر نفر بعدم رفتیم تو اتاقی که همون آقای چشم آبی بود همه اونجا کاملا به فارسی مسلط بودن حتی افیسر و خیلی جالب بود که از ما اصلا سوال نپرسید فقط در مورد سربازی پرسید که کجا بودی و چیکار میکردی و اینکه چند ساله ازدواج کردین همین!!! بعدم گفت پروندتون خوبه ولی باید مراحل اداری رو طی کنه ۳ تا ۶ ماه دیگه ویزاتون میاد که با توجه به اینکه تا آخر سپتامبر وقت هست شما حتما تا ماه اپریل ویزاتونو دریافت خواهید کرد?یه کاغذ آبی بهمون داد که توش به زبان فارسی راهنمایی کرده بود که چیکار کنیو و گفت از سه ماه دیگه توی سایت مذکور شمارمونو که دیدیم پاسپورت و بفرستیم برای زدن ویزا همین! ما اومدیم بیرون همش نیم ساعت طول کشید اصلا استرس نداشته باشید من اونجا شنیدم توی زمانیکه تو سالن نشستید تا نوبتتون اعلام بشه با دوربین مورد بررسی روانشناسی قرار میگیرید پس خیلی عادی باشید نه سعی کنبد خیلی آروم و ساکت باشید که مرموز به نظر بیاید و نه اینکه تیک عصبی و استرس نشون بدید اصلا کار سختی نیست خیلی هم جالبه.با ارزوی موفقیت برای همه دوستان
کارنتی اکتبر
سفرنامه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2016-10-17 ساعت 18:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-17 ساعت 18:11 توسط h.mgh.)
این هزینه هایی بوده که برای دونفرمون شده:
هزینه رفت و برگشت با پرواز ماهان 20.000.000 ریال
هزینه اقامت در آپارتمان 6 شب به همراه ترانسفر فرودگاه رفت و برگشت 250 دلار
هزینه مدیکال نفری 60.000 درام جمعا 120.000 درام
هزینه مصاحبه نفری 330 دلار جمعا 660 دلار
هزینه ایاب ذهاب داخل شهر بسیار ناچیز بود چون هر سفری میانگین 300 درام میشد نهایت دورترین مسیر که آزمایشگاه بود 1100 درام (با نرم افزار یاندکس)
هزینه خورد و خوراک هم از تهران ارزانتر بود که بستگی به خودتون داره چه جور رستوران هایی برید
کارنتی اکتبر
سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برعکس دوستان من با اتوبوس و زمینی مصاحبه رفتم.
20ساعت حدودا راه در پیش دارید که حدود 3ساعت اون در مرز معطلی هست.
بلیط در همه روز ها از دیدار سیر گیتی در ترمنال آزادی قابل دریافته و حتی با 7تا مصافر هم حرکت میکنه.
کرایه هم از 150 تا 200متغییره باتوجه به زمان رزرو.
در ایران یکبار در قزوین و یکبار بعد از تبریز یعنی نزدیک مرند برای ناهار و شام توقف دارن.
و در ارمنستان در رستوران میشا که حدود 3ساعت بعد از مرز هست توقف دارن . واین مکان ها برای تمام اتوبوس ها ثابته.قیمت و کیفیت غذا ها هم خوبه.
از آزادی تا مرز به صورت اتوبان و کفی هست و در ارمنستان بیشتر مسیر مثل جاده چالوسه اما خیلی خوب و با صفاست.
اتوبوس ها هم کیفیت خوبی دارن و راحتن.
ایروان یک آپارتمان لوکس در تومانیان و بقل فروشگاه ساس گرفتم از طریق bookingشبی 33دلار که اونجا با توجه به فصل و نبود مسافر با چونه به شبی 30 دلار رسوندم.
از منزل تا بیمارستان موراتسان 600درام از طریق یاندکس تاکسی گرفتم.مختصات بیمارستان موراتسان طول 40.14888و عرض جغرافیایی 44.51572 هستش
دکتر کریستین طبقه 2 انتهای راهرو دست راست اتاق 222 هست که منشی شون خانوم جنیس فارسی صحبت میکنه 35000درام دکتر گرفت و بعد فرستاد پایین برای رادیولوژی و تست خون و یه برگه برای آزمایش سوزاک در درمانگاه نرمد (normed)که بیرون شهره میده و دوتا نقشه که اولی محل رادیولوژی و تست خون رو در همون بیمارستان مشخص میکنه و دومی آدرس نرمد رو و که باید به تاکسی ها نشون بدین تا شمارو اونجا ببرن و تاکسی2000درام میبره ویاندکس 1300درام که برای یاندکس باید آدرس مقصد رو nersisian street 14/1بدین.
برای خون و راذیولوژی یه 13000و2000درام در موراتسان پرداخت میکنید و در نرمد 10000درام.
و فردای روز کاری ساعت 12.30میاین و خانوم جنیس از روی لیست اسم هارو میخونه و برگه ها و cd رادیو لوژی رو تحویل میده اما نباید اونارو به سفارت ببرین بلکهه برای بردن به خاک امریکاست. و تمام موارد مورد نیاز سفارت به صورت اتئماسیون ارسال میشه براشون . حتی آزمایش خون و رادیولوژی و سوزاک رو هم که داده بودین فقط یه رسید پرداخت بهتون میدن و جواب هارو با اتوماسیون میفرستن برای دکتر.
فرداش صبح 8.30نوبت سفارت بود که من زودتر رفتم و راه ندادن تا 8.20که از روی لیست پاسپورت رو چک کردن و اجازه ورود دادن.اما این رو بگم که تمامی مراحل ا احترام کامل انجام میشه کا ملا برخورد خوبی دارن حتی اگه متوجه نشین چی میگن دوباره براتون توضیح میدن . بعد بهتون شماره میدن که 2برگه و میشینید. وقتی شمارتون از مونیتور پخش شد بهتون میگه کدوم اطاق باید برید.ار اول اطاق 8 روشن میشه که یه خانوم که فک میکنم ایرانی باشه مدارک رو ازتون میگیره.
2تا کپی پاسپورت
شناسنامه +کپی و ترجمه
+کارت ملی نمیخواین؟-نه +مطمین؟- نه نمیخواد
2تا عکس 5*5 زمینه سفید گوش معلوم.
مدارک تحصیلی +کپی و ترجمه
پایان خدمت +کپی و ترجمه
-کجا بودی خدمت؟- -----
-متاهل؟----
-فرزند؟----
-اوکی لطفا 330 دلار باجه 3 پرداخت کنین.ورسید بیارید+مرسی
باجه 3 پرداخت میکنید اگه خرد هم نداشتید باقی شومیدن.
فک کنم بشه به درام هم داد چون تو رسید مبلغ معادل پرداختی رو به درام هم میزنه.
رسید رو باجه 8 تحویل میدین و منتظر میمونین.
تا شمارو برای اطاق 11 بخوان و اون برگه دوم شماره رو اونجا نشون بدین.
افسر مربوطه جوون و خوش اخلاق و خیلی مودب و بانشاطه.
از محل کار می پرسه و محل خدمت و مدارک تحصیلی. و بعد هم برگه آبی و روز خوش.تمام.
اون روز به یک خانم تنها لاتاری ویزا یک ضرت دادن.
یک خانم تنها شاغل AP شدن(AP= Administrative processing=برگه آبی =طی شدن مراحل اداری)
2 کیس دونفره زن و شوهر یکی لاتاری سن حدود 28 خانوم یک ضرب آقا AP و دیگری کیس خانواده سیتی زن آقا Ap و خانوم یک ضرب دادن
ویک کیس دیگه هم که لاتاری بود Ap خورد.
مکان های دیدنی هم
1.کاساکاد یا هزار پله -------------------------------------------------طول 40.19290و عرض 44.51574
2.خیابان نورترن------------------------------------------------------طول 40.18191 و عرض 44.51478
3.میدان ریپالیک یا جمهوری یا راپاراک-------------------------------طول 40.17768و عرض 44.51261
4.ساختمان اپرا-------------------------------------------------------40.18602 و 44.51508
5.کلیسا سن گریگور--------------------------------------------------طول 40.17203 و عرض44.51682
6.خیابان فردوسی(مرکز خرید)----------------------------------------40.17496 و عرض 44.51424
7.فروشگاه یروان ستی ------------------------------------------------40.17448 و 44.51360
8.فروشگاه ساس (دارای بهترین قیمت صرافی)-------------------------40.18592 و 44.51222
9.فست فود تاشیر(پیتزا عالی)------------------------------------------40.18079 و 44.51435
10.نمایشگاه نقاشی در روز های شنبه در میدان پشت اپرا---------------40.18730 و 44.51422
11.یازار سنتی ورنیساج در یکشنبه و دیدن رقص موزیکال سرخ پوست—40.17714 و44.51652
12.موزه میدان جمهوری ---------------------------------------------40.17828 و 44.51351
13.مانومنت( نرفتم)
14. بازار بنگلادش(کفش چرم مرغوب و ارزان) با تاکسی 1100 درام---40.17541 و 44.45275
15. ایستگاه اتوبوس(ترمینال .ساعت 10 برای ایران همه روزه)------40.17227 و 44.49085
کیس نامبر: 2017AS2xxx
تاریخ رویت قبولی: May 5
تعداد اعضای کیس: 1 نفر
محل مصاحبه: ایروان
کارنت شدن کیس: Sep 22
دریافت نامه دوم: Oct 22
وقت مصاحبه: 2016-Novایروان
نتیجه مصاحبه Administrative processing
آپدیت ها : --------
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
2017-03-24 ساعت 12:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-05-01 ساعت 01:52 توسط behrad78.)
سلام
الان که اینو مینویسم ویزامو یکضرب گرفتم گذاشتم تو چمدونم و منتظرم که برگردم به ایران با توجه اینکه هر کیس شرایطی داره،منم شرایط کیس خودمو مینویسم که بهتر کمک کنه و سعیمو میکنم تکرار مکررات نباشه.
#دانشجو #کارشناسی #معافیت_تحصیلی #مجرد #عید
از برنده شدن شروع میشه و جمع کردن مدارک و ترجمه در مورد کیس من مدارک تحصیلی دبیرستان و پیش دانشگاهی(برای گرفتن مدارک پیش دانشگاهی و دبیرستان دوتا نامه اشتغال به تحصیل عکسدار از دانشگاه گرفتم بردم برای دبیرستان و پیش دانشگاهیم و اصل مدارکم رو گرفتم ازشون.) و هم چنین نامه اشتغال به تحصیل از دفتر روابط بین الملل دانشگاه که به انگلیسی صادر میشه. برای هر دانشجو سربازی نرفته مسئله پاسپورت و وثیقه هست که قطعا کچل میشید تا تموم شه ?
شما باید یه نامه خروج از کشور از دانشگاه بگیرید، ببرید به اداره نظام وظیفه، اونجا یه پوشه به شما میدن که چه مدارکی لازمه و توی چه بانکی باید حساب باز کنید(که بعد از سفر پولتون برگرده) و هم چنین شماره حساب جهت واریز ۱۵ میلیون تومان به عنوان وثیقه، بعد از طی کردن این مراحل شمارو به پلیس ۱۰+ میفرستن و اونجا باید درخواست پاسپورت بدید و هزینه هاشو پرداخت کنید و حدود یک هفته بعد پاسپورت شما به دستتون میرسه یه برگه هم همراهشه که روش نوشته شده شما حق استفاده از این پاسپورت برای سفر به فلان جا در فلان تاریخ رو دارید .
خب ترجمه مدارک که تو بقیه سفرنامه ها هست، فقط بگم مدرک اضافی ترجمه نکنید و نیازی به تایید دادگستری هم ندارید.
اینم بگم که ریز نمراتم رو بردم ولی از من نگرفتن و اضافی بود عملا، همچنین ترجمه کارت ملی هم اضافی انجام شد.
یه نامه معافیت تحصیلی هم روی پرونده شما در آموزش دانشکده تون هست که باید بگیرید و ترجمه کنید که گرفتن از من.
کارت زرد رو من در مرکز واکسیناسیون هلال احمر اصفهان در نزدیکی فرایبورگ گرفتم و اونجا راهنماییتون میکنن هرچند واکسن هایی که نیاز نیست هم باید بزنید تا کارت زرد بدن بهتون ??? و البته آزمایش آنتی بادی...
در مورد تمکنمالی من به بانک پاسارگاد رفتم گفتن ما با مانده حساب روز قبل بهتون تمکن میدیم
من ۶۵ میلیون تومان یک روز در بانک پاسارگاد گذاشتم (حساب همون روز باز کردم) روز بعد رفتم و درخواست تمکن مالی به انگلیسی کردم و یکنامه تمکن مالی با نرخ دلار دولتی برای من صادر کردن و همون موقع هم پولم رو از اون حساب برداشتم و منتقل کردم.
خرید بلیط و سفر، من سفرم به عید خورد با این اوصاف خیلی بلیطا گرون شد ولی خب خداروشکر تونستم خودمو برسونم،من بلیط رفتمو از وبسایت ماهان ایر خریدم،تهران به ایروان (۸۴۰هزارتومان)که تقریبا دوبرابر قیمت معمول شد... :/ و برای برگشت از رویال سفر بلیط اتوبوس به تبریز (۱۴۰هزارتومان) و از تبریز هواپیما به تهران( ۱۲۰هزارتومان) گرفتم. چون مجرد بودم یه هاسل به مدت ۸ شب به قیمت ۱۰۲ دلار گرفتم که خیلیم بهم خوش گذشت و خیلی مهمون نواز بودن و واقعا حال داد. به محض رسیدن و به لطف اخلاقی که ملت ایران از خودش نشون داده هزاران دلال به سمت شما خواهند اومد با پیشنهادات متفاوت از خونه تا دیسکو و هر چیز بیشرمانه دیگر.
خلاصه بعد از رسیدن، توی فرودگاه پول چنج کردم و یه سیمکارت ویواسل با اینترنت گرفتم و درجا هم فعال شد (گوشیمو داد دستم همچی وصل بود). برای رفتن هم آدرس داشتم و تاکسی فرودگاه گفتن ۶هزار درام (که نجومیه) و اخر یاندیکس گرفتم برای ۱۲۰۰ درام.
بجز فرودگاه قیمت تاکسی متر توی شهر و یاندیکس خیلی فرق نداره و بخاطر همین قبل سوار شدن دقت کنید تاکسی متر داشته باشن و روشن کنن (که گیر یاندیکس نشید، البته این روش من بود)
بعد از رسیدن توی تختم با شماره تلفن ارمنستانم ثبت نام پست رو انجام دادم که به مشکلی برنخورم، خیلی نگران نباشید کار سختی نیست.
مدیکال یه روز آروم بود با چندتا از برنده های خیلی خوب دیگه اونجا آشنا شدم و پروسه توی همه سفرنامه ها هست. فقط امسال تست بیماری های مقاربتی اضافه شده به قیمت ۱۰۰۰۰ درام که در یک کلینیک به اسم نُرمِد و خارج بیمارستان انجام میشه و درد هم داره(مشخصا برای آقایون فقط درد داره ??? )
من کپی کارت واکسن نداشتم؛ دقیقا روبروی درب ورودی بیمارستان زیراکسی بود و سه سوت کپی گرفتم
آدرس آمریکاتون رو یا بنویسین پرینت بگیرین یا مثل من از فرم ۲۶۰ استفاده کنید بجاش
۳روز بعد نتایج مدیکال ما آماده بود و ما رفتیم گرفتیم و همچیز آماده مصاحبه شد. بیمارستان پر دکتر خانواده (family doctor ) و در نتیجه پر بچه اس که مامان باباشدن آوردنشون دکتر ?? خیلی جالب بود در کل...
مصاحبه خیلی چیز خاصی نیست من استرس نداشتم و واقعا بعدش دیدم نیازی هم نبوده. طبق معمول همه زودتر میرسن به صف میشن و به ترتیب نگهبانا راتون میدن و بعد از گرفتن وسایل اضافی میربد داخل سالن سفارت اونجا چند نفر هستن که راهنماییتون میکنن پس نگران نباشید.
اول عکسرو ازتون میگیرن، بعد ۳۳۰ دلار، بعدم یه دستگاه نوبت مثه بانک داره که بهتون شماره نوبت میده...
بعد که نوبتتون شد میرید باجه تحویل مدارک و اون خانوم که فارسیم بلده به ترتیب مدارکو میگیره و در پروندتون قرار میده و هرجا رو نمیدونه سوال میپرسه، اگر جایی در فرم ایراد دارید به ایشون بگید میتونه اصلاح کنه (البته آفیسر هم میتونه اینکارو کنه) و زبان مصاحبتونم میپرسه که فارسی یا انگلیسی؟
نوبت مصاحبه میشه و میرید به باجه آفیسر، یه مرد جوون خیلی خوش اخلاق چیز خاصی نپرسید گفتم چندجا فرمم ایراد داره و نگاه کرد و بعدشم گفت موردی نیست، قسم خوردم، یه مقدار سوال در مورد آینده ازم پرسید که دانشگاه میخوای بری ادامه بدی یا نه و... یسری سوال در مورد گذشته و سوابق نوازندگی و... اینو بگم بعد ۵ دیقه رفیق شدیم و نشستیم به تعریف??... فرم selective service رو داد امضا کردم و تمام. گفت ویزاتون پنجشنبه یا جمعه آماده است و باید برید پست dhl مرکز شهر ایروان برا پیکاپ.
دوروز بعد ایمیلش اومد و به کمک لینک رهگیری توش فهمیدم حوالی ساعت ۱۲ظهر باید بسته ام به پست برسه و اماده باشه که رفتم و حدود ۱۲ و نیم رسیدم و آماده بود.
پست هم برای پیکآپ، رسید لازم نیست ببرید فقط باید شماره مرسوله که توی ایمیل سفارت بعد از ارسال ویزا هست؛ رو بدونید.
یه پاکت سفید خیلی گنده بتون میدن توش پاستون،پرونده مهاجرتیتون، اضافی مدارکتون، دستور عمل های سوشال و پرداخت هزینه گرین کارت هم توشه (تو هیچجای کیفم جا نشد؛ آخر تا هاسل گرفتمش دستم ??)
دوستان من جز همون کیس های ۴۰۰۰ بودم که مصاحبم یکباره کنسل شد و واقعا فشار روانی شدیدی روم بود.
در مجموع بگم که گرفتن ویزا مثل دو استقامتیه و اونایی که فشار زیاد بیارن واقعا سختتر میگذره بشون.
از ایروان هم بگم که پر کافه و غذا های خوبه
اینجا غذا ها فوقالعاده شور هست پس اگر مشکل فشار دارید حتما موقع سفارش بگید نمک نریزن. ملتش خیلی خوبن من اینجا چندین دوست پیدا کردم، خونه هاشون مهمونی رفتم چندبار و کلا خیلی انسان های خوبین، جای مورد علاقمم یادگاری فروشی های خیابون آبوویان هست.
در مورد چنج هم بگم که فروشگاه های sas واکسچنج ها و بانک ها همه جا هستن ویه نرخ بودن همه( حداقل تا وقتی که من اونجا بودم) یسری مغازه ها حتی به دلار قبول میکنن.
هزینه ها؛
سفر: حدود ۱۲۰۰هزارتومان
هرینه های ایروان(سفارت و غذا و تفریح و مدیکال وهاسل و سوغاتی و کلا همچیز...): ۸۵۰ دلار (بجز ۲۲۰ دلار که آمریکا پرداخت خواهم کرد)
ترجمه: حدود ۲۲۰ هزارتومان
پاسپورت: حدود ۱۲۰ هزار تومان
هزینه های واکسیناسیون و کارت زرد: حدود ۲۵۰ هزار تومان
عوارض سفر هوایی: ۷۵ هزارتومان
عکاسی: ۳۵ هرارتومان (سه سایز مختلف برای پاسپورت، مدیکال و سفارت)
بودجه اضطراری سفر حدود ۱۰۰ دلار که استفاده هم نشد.
مدارک؛
۱.نامه اول
۲.نامه دوم+کپی
۳.اشتغال به تحصیل
۴.تمکن مالی
۵.ترجمه شناسنامه
۶.گواهی معافیت تحصیلی
۷.مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمراتش ( ریز نمرات نگرفتن)
۸.مدرک دبیرستان و ریزنمراتش(ریز نمرات نگرفتن)
۹.عکس ۲ قطعه ۵در۵ (سفارت) و۶ قطعه ۳در۴(مدیکال)
۱۰.کارت زرد واکسیناسیون + کپی
۱۱.آدرسهای آمریکا( من از کپی صفحه آدرس های فرم ۲۶۰ استفاده کردم)
۱۳. سه کپی از پاسپورت (یکی مدیکال و ۲تا سفارت)
*بعد از برگشت رفتم نظام وظیفه برای آزادکردن وثیقه که گویا خودشون چندروز پیش برگردونده بودن به حسابم(دمشون گرم انصافا?)
** لباس مصاحبه والا فکنکنم اصلا اهمیتی داشته باشه که به چه سبکیه فقط ادب و احترام حکممیکنه مرتب و تمیز باشه لباستون، من باهمون جین تیشرت و پیرهن جلوباز و بوتام که دانشگاه میرم مصاحبه رفتم و اصلا هیچکس توجهی هم نکرد.
***توصیه اکید میکنم از این مدل طی کردن قیمت قبل از سوار شدن با راننده تاکسیا استفاده نکنید که در هر صورت بیشتر میگیرن ازتون و تاکسیمتر بهترین گزینه اس. اگه تاکسیمتر ندارن سوار نشید اصن
****برای گرفتن هتل; نزدیک سفارت اگه بگیرید وسط ناکجاآباد خواهید بود (که سفارت حاشیه شهره و نه داخل شهر و شماهم یکبار بیشتر سفارت قرارنیست برید!) بهتره توی مرکزشهر یجایی بگیرید (من خودم ویو اتاقم دقیقا روبه آپراهوس بود و همه تاکسیدارا واژه اپرا بشنون میبرنتون اونجا (واینطور خیلی کمک شد بهم چرا که انگلیسی بلد نیستن)
سعی کردم تکرار نکنم مطالب سفرنامه های دیگرآنرو ولی اگر هرکسی سوالی داشت حتما بهم بگه
سفرنامه رو هم کمکم ویرایش و تکمیل میکنم
مرسی مهاجرسرا.
حدود کیس ۴۰۰۰
ویزا یکضرب ۲۲ مارچ
سفرنامه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2017-04-30 ساعت 19:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-05-03 ساعت 17:19 توسط saeidsh.)
سلام دوستان عزیز و گلم در مهاجرسرا
وضعیت و شرایط: مجرد، فوق لیسانس مهندسی شیمی، سربازی معاف، کار دولتی و غیر دولتی نداشتم
زیاد سرتونو درد نمیارم اینم سفرنامه من فقط مدیکال و مصاحبه و بعد از مصاحبه را مینویسم:
روز مدیکال
روز مدیکال من 7 دسامبر بود. همونطور که میدونین مدیکال در بیمارستان موراتسان انجام میشه. جنیس منشی مهربون و دوس داشتنی خانم دکتر کریستینه همه جوره راهنماییتون میکنه. اول مدارکتون را تحویل میگیره. مدارک شامل:
1) کارت واکسیناسیون
2) کپی، پاسپورت+ کپی
3) 6 قطعه عکس (پشت عکس این 4 مورد رو بنویسید: نام به انگلیسی، نام خانوادگی به انگلیسی ، کیس نامبر و امضا)
4) کاغذی تایپ شده شامل آدرس آمریکا و ایران و همچنین آدرس ایمیل
5) نامه دوم یا دعوت نامه سفارت
6) مدارک شامل تست آنتی بادی و سوابق پزشکی که این مورد برای هر کسی فرق داره
بعد از این مرحله کارای ابتدایی توسط جنیس انجام میشه که شامل فشارخون، قد، وزن و تست بینایی هست. البته در مورد وضعیت سربازی، مدرک تحصیلیتون و اینکه آیا شکستگی از قبل دارین و چه داروهایی مصرف میکنین و چند تا سوال دیگه و همه رو یادداشت میکنه. بعد از اون 2 تا کاغذ بهتون میدن یکیش برای آزمایش خون و یکیش هم برای رادیوگرافی و یک کاغذ که مکان این دو قسمت رو نشون میده.
رادیو گرافی: واقع در طبقه همکف، 8000 درام باید پرداخت کنید و یک کاغذ که از جنیس گرفتید را باید تحویل بدید. بعد از عکس منتظر شید تا پاسپورتتون رو بهتون بدن و خودشون CD رو به منشی دکتر می دهند.
آزمایش خون: واقع در حیاط، مبلغ 2000 درام باید بدید و یک کاغذ که از جنیس گرفتید را باید تحویل بدید.
بعد از اینا برمیگردین پیش جنیس خانم. حالا نوبت خود خانم دکتر کریستینه هس که ازتون سوالایی رو میکنن و معاینه سرپایی مثل گوش کردن به ضربان قلب و سوالاتی در مورد شکستگی ها که داشتین و اگر آلرژی فصلی دارید و همینا. ضمنا مبلغ 40000 درام هم پرداخت میکنین. بعد اصل مدارک مثل کارت واکسیناسیون و پاسپورتتون و سوابق پزشکیتون رو بهتون پس میدن.
تا اینجا 50000 درام پرداخت شد. حالا جنیس خانم بهتون یه کاغذ میدن که اسمتون و سال تولدتون و آدرس روشه برا یه آزمایشگاه به اسم normad و میرید اونجا. از بیمارستان موراتسان تا اونجا نفری 1000 درامه. توی اون آزمایشگاه هم 10000 درام میدید. یه نفر راهنماییتون میکنه میرید تست مربوط به بیماری های مقاربتی رو انجام میدین. تست ساده ای هست فقط با استفاده از یک چیزی شبیه گوش پاکن از مجاری ادراری نمونه برداری می شود و همین کلا 2 دقیقه و تمام.
بعد از یک هفته رفتم و کاغذ مربوط به واکسیناسیون و CD رو که در آمریکا باید تحویل داد رو از منشی خانم دکتر گرفتم. در زیر میخوام یه مقایسه رو انجام بدم.
تفاوت مدیکال در 3 شهر ایروان، ابوظبی و آنکارا:
قیمت مدیکال در این 3 شهر به ترتیب در ایروان 60000 درام یعنی 420000 تومان، در ابوظبی 975 درهم یعنی حدودا 975000 تومان و در آنکارا 270 دلار (با دلار 3900 امروز) چیزی حدود 1 میلیون می شود. پس هزینه مدیکال در ارمنستان از همه جا ارزونتره حالا اگر رفت و آمد ها و واکسیناسیون رو هم به قیمتهای بالا اضافه کنم که دیگه هیچی.
تفاوت دیگر در اینه که در مدیکال ارمنستان انقدر انسان هستند که از شما هزینه اضافی بابت واکسیناسیون (البته در صورت لزوم که مثلا شما واکسنی را نزده باشید به شما واکسن تزریق خواهد شد مثلا واکسن هپاتیت 11000 درام و واکسن Td میشه 12000 درام حالا فک کن ما ایران مجانی زدیم) و همچنین هزینه ای بابت واکسن آبله مرغان (قیمتشو تو ارمنستان نمیدونم ولی تو ابوظبی یکی از دوستان نوشته 250 درهم) از شما نمیگیرند. منظورم از این که هزینه واکسن آبله مرغان رو نمیگیرند در صورتی که زده باشید گفتم. در روز مدیکال من نتیجه آزمایش آنتی بادی در ایران که نشون میداد من آبله مرغان گرفتم رو نشون دادم و گفت اوکیه در حالیکه دوستان در سفارت آنکارا یا ابوظبی میگویند که دکترها در سفارت های ذکر شده تست آنتی بادی ایران رو قبول ندارند و فقط فکر پول هستند.
در نهایت با توجه به مشاهدات خودم و نکاتی که در بالا ذکر شد به دوستان توصیه میکنم اونایی که امسال میتونن یا کسانی که سال دیگر از قبولی های لاتاری 2018 هستند(انشالا) در فرم ds260 سفارت خودشون رو ارمنستان انتخاب کنند(البته این یه پیشنهاده هر کسی دوس داره جای دیگه باشه، خودش میدونه).
روز مصاحبه:
روز 20 دسامبر ساعت 8:30 صبح مصاحبه من بود. کت و شلوار پوشیدم (بدون کراوات). زنگ زدم آژانس اومد و رفتم. ساعت 7:40 دقیقه در سفارت بودم و 2000 درام به راننده دادم. از وقتی که رسیدم در سفارت تا وقتی که در را باز کردند از سرما به همراه چند دوست دیگر یخ زدیم. بعد وارد شدیم بعد از چند چک امنیتی شماره منو بهم دادند. به همراه دوستان رفتم نشستیم. تنها کیس لاتاری اون روز من بودم. همون لحظه یکی از ایرانی ها یک خانم بودند بنده خدا 30 دلار از اون مبلغ 330 دلار که باید پرداخت کنه را کم داشت بهش گفتند باید از سفارت بری بیرون پولتو چنج کنی برگردی. چند تا ایرانی بودند و این بنده خدا بهشون گفت حتی سرشونو بلند نکردند جواب این بنده خدا را بدند. پول همرام بود بهشون دادم.
بعد منو صدا زدند رفتم 330 دلار را پرداخت کردم. بعدش رفتم مدارکمو تحویل دادم موقع تحویل مدارک پرسید:
1) سفر خارجی کجا ها رفتی؟
2) سربازی رفتی یا نه؟
3) اسم مادرت چی هست؟
4) این آدرس که نوشتی عوض نشده؟
اصل مدارک و ترجمه ها را تحویل دادم برگشتم نشستم. ساعت 10:30 صدام زدند. ضمنا تو این فاصله ویزا 2 تا از دوستان ایرانی که نامزذی بودند بهشون دادند. منو صدا زدند. رفتم داخل یه جوان باحال خوشرو اونجا بود. رفتم نشستم یکم احوال پرسی کرد بعد شروع کرد.
1) آخرین مدرکت چیه؟
2) سربازی رفتی یا نه؟ که نرفته بودم.
3) بار چندم هست که لاتاری ثبت نام کردی؟ گفتم بار اول گفت خیلی خوش شانسی و خندید.
4) آمریکا میخوای بری چیکار کنی؟ (منظور درس یا کار)
5) در مورد پایان نامه فوق توضیح بده که در چه موردی بوده؟
تند وتند تایپ میکرد. گفتم یک ضرب رو گرفتم که رفت اون کاغذ آبی را آورد. بهم گفت هیچ مشکلی نداری حتما آمریکا میبینمت. 3 هفته تا 2 ماه دیگه سایت را چک کن.
مدارکی که از من گرفت:
ترجمه: مدارک دبیرستان و پیش دانشگاهی، لیسانس، فوق لیسانس، شناسنامه، تمکن مالی
اصل: اصل ریزنمرات دبیرستان و پیش دانشگاهی
دوستان کیس ها با هم فرق میکنه. مثلا از من اصل ریز نمرات دبیرستان و پیش دانشگاهی را فقط گرفتند. فک کنم از من فقط این دو تا را گرفتند. بعد از خداحافظی هم دیگه رفتم.
بعد از مصاحبه:
روز بعد از مصاحبه یک ایمیل اومد 10 سوالی. برای اکثر دوستان اومده این ایمیل و بیشتر در مورد رزومه افراد هست. بلافاصله پر کردم فرستادم و سریع اولین آپدیت را تو سایت CEAS داشتم. اولین آپدیت 23 دسامبر. البته یک ژانویه متوجه شدم چون تا اون موقع سایت CEAS کار نمیکرد. پنجاه روز گذشت. روز 8 فوریه آپدیت دوم بلافاصله بعد از لغو فرمان مهاجرتی. آپدیت سوم 9 فوریه و تبدیل به OR شدم. یه ایمیل از سفارت اومد که برو پاسپورت و مدارک کسری(من کسری مدارک نداشتم) و برگه آبی را بده به پست. ضمنا شماره کیس نامبرم هم تو سایت https://armenia.usembassy.gov/casenumber.html دیدم.
بعد از مشاهده کیس نامبرتون، اول باید برید تو سایت usvisa-info وارد شوید. سفارت ارمنستان به فارسی را انتخاب کنید. وارد حساب کاربری خود شوید. گزینه کنسولگری از من مدارک بیشتری خواسته است را انتخاب کنید. دکمه سبز ادامه را بزنید. در اینجا 2 کادر میبینید. کادر اول اسم و شماره کیس نامبرتون میاد. جلو اسمتون یه مربع کوچولو هست. اونو کلیک کنید. در کادر دوم از شما میخواد که یه چیزی را تایپ کنید و تا تایپ نکنید نمیتونین برید صفحه بعد. اینو به انگلیسی بنویسید که طبق مواردی که تو برگه آبی اشاره شده من کیس نامبرم را در سایت دیده ام و درخواست دریافت ویزای خود را دارم. بعد دکمه ارسال را بزنید. در اینجا میگه ارسال شما تایید شد. در همان صفحه پایین سمت راست دنبال یه گزینه بگردید که توش نوشته مشاهده رسید پیک یا مجوز پیک یه چیزی تو این مایه ها پیک داره. اونو کلیک کنید. یک pdf دارای 2 صفحه باز می شود. آن را دانلود کرده پرینت کنید. ضمنا پایین همان صفحه که گفتم دنبال اون گزینه بگردید میتونین زبان pdf را با انگلیسی تغییر دهید. در این pdf آدرس پست DHL را زده که برای پیکاپ به آن نیاز دارید. رفتم پست همه را تحویل دادم و بعد پست بهم یه شماره داد که از طریق سایت umaks.am مرسوله خود را دنبال کنید.
نکته1: تو سایت سفارت ارمنستان که کیس نامبرتون را دیدید اگر این گزینه # جلو شمارتون هست چیزی که من اون بالا خوندم در مورد توضیحات # دو تا عکس پشت نویسی شده هم فکر میکنم میخواد. من که فرستادم.
نکته2: ببینید تو برگه آبی چه چیزایی براتون تیک خورده اونا را هم به همراه پاسپورت بفرستید.
در آخر وقتی مدارکتون را سفارت تحویل گرفت شماره کیس نامبرتون از تو جدول سفارت برداشته میشه. طبق گفته پست DHL این فرآیند 3 روز کاری طول می کشد. البته برای من 5 روز طول کشید.
پنج روز طول کشید تا اینکه دیدم تو سایت umaks.am مدارکم رسیده به پست رفتم گرفتم. در مدارکی که از پست گرفتم پاسپورت، اصل مدارک دبیرستان و پیش دانشگاهی، پاکت زرد و 2 تا کاغذ. تو یکی از این کاغذا اشاره شده که باید برای دریافت SSN یا social security number چکار کنید. تو کاغذ اشاره شده که یا مبلغ 220 دلار را قبل از ورود به آمریکا پرداخت کنید یا به محض ورود در فرودگاه. ولی بهتر اینه که از قبل پرداخت کنید. رسید پرداخت هم براتون ایمیل میشه و از اون یه پرینت بگیرین داشته باشین.
دیگه چی بگم. رفتم بلیط گرفتم و رفتم آمریکا 16 فوریه. تو فرودگاه اصلا هیچ اتفاقی نیفتاد و راحت اومدم بیرون از فرودگاه. 3 هفته بعد از ورود به آمریکا، گرین کارد و social security number اومد به اون آدرسی که قبلا تو فرم ds-260 اشاره کرده بودم.
دوستان عزیز مهاجرسرایی ببخشید که دیر سفرنامه نوشتم. من فقط قسمتایی را نوشتم که قبلا دوستان اشاره نکردند.
شماره کیس: 2017AS31XX
تاریخ رویت قبولی:04 MAY
تعداد افراد:1
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان توسط خود KCC
تاریخ ارسال فرم: MAY 29
کارنت شدن کیس: 12 October
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 October
تاریخ مصاحبه: 20 Dec
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به 2 خطی: Feb 08
تبدیل به Feb 09 :or
آپدیت ها: Feb 13، Feb 09، Feb 08، Dec 23
ورود به آمریکا: Feb 16
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان برای تبدیل دلار به درام و بالعکس در ارمنستان کجا رو پیشنهاد میدین؟
نرخ چنده الان؟
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، آیا هنوز امیدی به گرفتن ویزا در سفارت ایروان هست؟ یکی از اقوام ما برای مادرش اقدام کرده .... ؟
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره