کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
وقتی صدور هر ویزایی رو لغو می کنن دیگه لاتاری بی ارزش میشه فکرنکنم امسال از ایران کسی لاتاری برنده شه خود زن ترامپ مهاجر پذیره. Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، limbo ، alirezanz ، محبوبه. 68
(2017-03-10 ساعت 02:00)Phoenix7 نوشته:  
(2017-03-10 ساعت 01:27)LORDAmiroo نوشته:  
(2017-03-10 ساعت 00:36)Phoenix7 نوشته:  والا این جاستین هم مثل مرکل برا این  اعراب کله خراب و آواره توئیت میکنه و کارت دعوت میفرسته
براشون هواپیما اختصاصی می فرسته
تو فرودگاه هم که دستشون گل میده و تا کمر جلوشون خم میشه و تمام امکانات کانادا رو بسیج میکنه که یه وخ آب تو دلشون تکون نخوره تا اونها مشغول زاد و ولد بشن تا وقته جهادشون تو بلاد غربی برسه نمیدونم ای بابا که کلی دزد و اختلاس گر رو جمع کرده دور خودش از این تند رو ها چی دیده؟ شاید می خواد یه لشکر زامبی از اینا تشکیل بده
ولی همین شخص بسیار دلسوز و عاطفی و سایر دست اندرکاران اونجا  با ما( یعنی  من و شمای  سالم و پاکدست و بی خطر ) با سیاست امتیاز بندی و نمره  زبان و تمکن مالی و ....هزار و یک جور مسخره بازی دیگه برخورد می کنن! مائی که این همه ادعای نخبه گی و این جور مزخرفات رو هم داریم(بلا نسبت  1دونه فضانورد و یکی دوتا دانشمندی که الان دم دمای بازنشستگی شونه)
باور میکنی نصف کانادا رو چینی هائی اشغال کردن که حتی یک کلام انگلیسی بلد نیستن؟ سندش هم موجوده ! Shy
جاستین و نارنجی و مرکل و اوبی و ...همشون سر و ته یه کرباسن و شیطان رو درس میدن و تمام فتنه های عالم کاره همین هاست
من فکر میکنم یه دفعه و به طور ناگهانی مرض نارنجی سرایت کنه به جاستینو و اونم واس خودش یه لیستی درست کنه که دسته بر قضا اسم ما هم اون تو ها باشه اونوخ باید دور جاستین و ماستین هم یه خط بکشی !
دیگه کجا می خوای بری؟
Big Fear
Cool

شما از حسن و جواد جوون بگیر تا مو قشنگ و آنگلا و جاستین همه تو یه چیز مشترکن!
پدر سوختگی Big Grin
اصن یکی از پیشنیاز های سیاست مدار شدن اینه که یه بعد پدر سوخته و شارلاتانم داشته باشی تو شخصیتت.
همه ی دوستانیم که گفتم دارن واسه منافع کشورشون(حالا شاید بعضیاشونم منافع خودشون مهم تر باشه) تلاش میکنن و منو شما رو به حساب نمیارن اصن. به نظرم ما هم اگر میخوایم به یه جایی برسیم باید خودمونو یه تکونی بدیم بریم یه جایی که فک کنیم میتونیم توش پیشرفت کنیم و این موضوع رو درک کنیم که وقتی مهاجرت میکنی باید زیر بار خیلی از مسائل دیگه هم بری Smile

یکی از فانتزیام اینه که برم و تو یه جزیره  بی صاحب زندگی کنم
صبح ها با زر زر پرندگان بیدار بشم
و شبها هم  با خُر خُر درنده گان بترسم.
طعم ناب یه زندگی بی دغ دغه
Big Fear
Cool

میخای بترسی راه دور چرا خب برو پرند
امیدوارم هرجا میری یکی مثل خودت سرراهت باشه این جمله میتونه زیباترین دعای خیر ، یا بدترین اتفاق ممکن باشه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، jalayevatan
خوب به نظر من اگه سهمیه لاتاری 200 برابر هم بکنند اینجا شلوغ نمیشه
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: limbo ، alirezanz ، Farzad Immigrant ، jalayevatan
(2017-02-23 ساعت 10:38)dv2017 نوشته:  
(2017-02-22 ساعت 17:23)Reza2018 نوشته:  Alirezann چرا نیستش یه مدت نبود دیگه کسی در مورد نییورک حرف نزده
@alirezanz@
@sheghi@
@LORDAmiroo@
با اون زلزله موقشنگ كم رنگ شدند ، ميان Wink

مو قشنگ رو خوب اومدی دوست عزیز, حاضر Big Grin
2014  -  2015  -  2017  -  2018  -   2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، copol ، alirezanz ، dv2017 ، milad.abadani
(2017-03-11 ساعت 14:12)sheghi نوشته:  
(2017-02-22 ساعت 17:23)Reza2018 نوشته:  Alirezann چرا نیستش یه مدت نبود دیگه کسی در مورد نییورک حرف نزده
@alirezanz@
@sheghi@
@LORDAmiroo@

سلاممممممممممممممم Big Grin

پست بعدی میشه 1k متنمو ایراد میکنم Big Grin Wink

دوست قدیمی دیدم Big Grin
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
پاسخ
تشکر کنندگان: Hoseinu ، dv2017 ، limbo ، LORDAmiroo ، copol
(2017-03-11 ساعت 20:42)alirezanz نوشته:  
(2017-03-11 ساعت 14:12)sheghi نوشته:  
(2017-02-23 ساعت 10:38)dv2017 نوشته:  @alirezanz@
@sheghi@
@LORDAmiroo@

سلاممممممممممممممم Big Grin

پست بعدی میشه 1k  متنمو ایراد میکنم Big Grin  Wink

دوست قدیمی دیدم  Big Grin

به به دوستان همه اومدند و دارن حاضری میزنن Smile خوش اومدین

خوب علیرضای عزیز پارسال که نطقتو نگفتی
امسال بگو کی پست هزارم رو میزاری تا تاکسیدو هامونو بپوشیم Wink
درضمن این آپارتمانه هنوز به اجاره نرفته. Cool
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، copol ، alirezanz
@alirezanz@
@sheghi@
@LORDAmiroo@

من گفته بودم علیرضا جام حاضری بزنه از وقتی یه سری مسائلو شفاف سازی کردم دیگه محل نمیزاره Big Grin Big Grin
خودم اومدم نگن سر بمون نمیزنه Big Grin Cool
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: limbo ، copol ، dv2017 ، alirezanz ، milad.abadani
دم عیده الکی سر شلوغی و بدوبدو!!!فک کنم تا سیزده وضع تاپیک همین باشه بعد تعطیلات همه یادشون بیفته لاتاری هم درکاره
امیدوارم هرجا میری یکی مثل خودت سرراهت باشه این جمله میتونه زیباترین دعای خیر ، یا بدترین اتفاق ممکن باشه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، Reza2018 ، dv2017
LOTTERY IS SO CLOSER THAN YOU MIGHT THINK. ONLY 51 DAYS دیگه عید که برسه کم کم عطر و بوی لاتاری هم باهاش میاد هرچند اگه امسال عطر و بویی داشته باشه. اســـــــــــــــــــــــــــــــتـــــــــــــــــــــــخــــــــــــــــــــــــــــــــوان
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، LORDAmiroo ، limbo ، dv2017 ، alirezanz
سلام دوستان فقط 50 روز مانده...... !!!
- 2017     قسمت نبود
- 2018     به امید خدا  
- تاریخ چک قبولی:
- Cool Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Farzad Immigrant ، copol ، dv2017 ، alirezanz ، milad.abadani
(2017-03-12 ساعت 13:32)Farzad Immigrant نوشته:   LOTTERY IS SO CLOSER THAN YOU MIGHT THINK. ONLY 51 DAYS  دیگه عید که برسه کم کم عطر و بوی لاتاری هم باهاش میاد هرچند اگه امسال عطر و بویی داشته باشه. اســـــــــــــــــــــــــــــــتـــــــــــــــــــــــخــــــــــــــــــــــــــــــــوان

اميدوارم امسال همه شركت كننده ها برنده بشن و همچنين منتهي به دريافت ويزا بشن
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، Farzad Immigrant ، copol ، jalayevatan ، dv2017 ، limbo ، saeed_gh ، ebrahim1e ، alirezanz ، milad.abadani ، sheghi
(2017-03-13 ساعت 00:44)1362amin1362 نوشته:  
(2017-03-12 ساعت 13:32)Farzad Immigrant نوشته:   LOTTERY IS SO CLOSER THAN YOU MIGHT THINK. ONLY 51 DAYS  دیگه عید که برسه کم کم عطر و بوی لاتاری هم باهاش میاد هرچند اگه امسال عطر و بویی داشته باشه. اســـــــــــــــــــــــــــــــتـــــــــــــــــــــــخــــــــــــــــــــــــــــــــوان

اميدوارم امسال همه شركت كننده ها برنده بشن و همچنين منتهي به دريافت ويزا بشن

آرزوی شیرین و غریبیست نازنین، لیک لاممکن. علی ایحال 3 تا برنده هم اینجا داشته باشیم و بتونیم سنت سالهای پیش رو بشکنیم که هیچ سلکتد نداشتیم نیاز به جــــــــــــــــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــغ، ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ و هـــــــــــــــــــــورا داره
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، Reza2018 ، dv2017 ، limbo ، alirezanz ، milad.abadani ، sheghi ، 1362amin1362
(2017-03-10 ساعت 22:59)Reza2018 نوشته:  خوب به نظر من اگه سهمیه لاتاری 200 برابر هم بکنند اینجا شلوغ نمیشه

حقیقت اینه دل و دماغی واسه کسی نمونده. سالهای متمادی قبول نشدن + این داستان امسال حاجی ترامپ و مابقی مسایلی که در آینده پیش میاره. واقعا یاد دو سه سال پیش بخیر. جو خوب و شلوغی بود و خیلی بچه های باحالب بودن همه. متاسفانه همه پراکنده شدن و فهمیدن لاتری مثل شنی هستش که هیچیش تو مشت آدم نمیمونه و فقط دل خوش میکنه افراد. فقط امیدوارم برای یه سال هم شده قرعه قبولی به اسم بچه های منتظر مهاجرسرا بیفته و دلشون شاد بشه نه افرادی که قبول میشن و گذرشون به اینجا میفته. برام سوال چرا از بین اون همه برنده ایران هیچ کدوم از مهاجرسرایی ها چیزی کاسب نمیشن و کنف میشن
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، navidyazdan ، Hoseinu ، jalayevatan ، dv2017 ، LORDAmiroo ، storagemeter ، limbo ، Reza2018 ، alirezanz ، sheghi
(2017-03-13 ساعت 03:26)Farzad Immigrant نوشته:  
(2017-03-10 ساعت 22:59)Reza2018 نوشته:  خوب به نظر من اگه سهمیه لاتاری 200 برابر هم بکنند اینجا شلوغ نمیشه

حقیقت اینه دل و دماغی واسه کسی نمونده. سالهای متمادی قبول نشدن + این داستان امسال حاجی ترامپ و مابقی مسایلی که در آینده پیش میاره. واقعا یاد دو سه سال پیش بخیر. جو خوب و شلوغی بود و خیلی بچه های باحالب بودن همه. متاسفانه همه پراکنده شدن و فهمیدن لاتری مثل شنی هستش که هیچیش تو مشت آدم نمیمونه و فقط دل خوش میکنه افراد. فقط امیدوارم برای یه سال هم شده قرعه قبولی به اسم بچه های منتظر مهاجرسرا بیفته و دلشون شاد بشه نه افرادی که قبول میشن و گذرشون به اینجا میفته. برام سوال چرا از بین اون همه برنده ایران هیچ کدوم از مهاجرسرایی ها چیزی کاسب نمیشن و کنف میشن

داش فرهاد نگران نباش به امید خدا امسال قبولی داریم.
2018
پاسخ
تشکر کنندگان: limbo ، Reza2018 ، Farzad Immigrant ، alirezanz
آقا میگن بیماری خاموش فشار خون . دروغ میگن . در اصل رویای مهاجرت هستش. چون ذره ذره نابودت میکنه. خودم رو بگم. زیاد سنم باا نیست و بالای بیست و شش. ولی این رویای مهاجرت نمیزاره که تضمیم جدی رو تو ایران بگیرم و پشتش رو محکم بگیرم برم جلو. مداوم منتظرم که امروز یا ماه دیگه یا سال دیگه میرم ولی نمیشه. حالا که فکر میکنم میبینم اینجوری آینده رو هم از دست میدم. گمون نمیکنم سال دیگه تو لاتری شرکت کنم و امسال آخرین. چون وقتی اسم نویسی میکنم یه وعده الکی به خودم میدم که شاید قبول بشم و با این شانس کم هم خودتون میدونید نمیشه. در کل اگه تا سال دیگه نتونم از طریق تحصیلی برم واسه ph.D اونطرف کلا فکر مهاجرت رو از سرم بیرون میکنم. مدتی بود که داشتم مقاله ام رو مینوشتم و الانم زبان میخونم تا بتونم پیش زمینه های تحصیلی رو جور کنم ولی اگه نشه دیگه شاید سرنوشت و تقدیر همینجا باشیم و گذران عمر کنیم
پاسخ
تشکر کنندگان: Hoseinu ، copol ، Reza2018 ، limbo ، امیر007 ، dv2017 ، alirezanz ، sheghi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان