کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
امروز باید برم شهرداری,تا طراحی هایی رو که توی این چند روزه انجام دادم.را نشون شهردار بدم,امیدوارم طراحی های من نظر انها را جلب کند.
امسال در جهت روئیت نتایج لاتاری,مثل سالهای قبل نیستم.در سالهای گذشته چند روز بعد از اعلام نتایج, وضعیت خودم رو چک میکردم.نمیدونم امسال چی شده که به پیشواز رفتم.البته این رو هم بگم که هر سال حس میکردم که قبول میشم,که حس با من یار نبود.
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است.
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018
(2017-04-08 ساعت 09:51)milad.abadani نوشته:  امروز باید برم شهرداری,تا طراحی هایی رو که توی این چند روزه انجام دادم.را نشون شهردار بدم,امیدوارم طراحی های من نظر انها را جلب کند.
امسال در جهت روئیت نتایج لاتاری,مثل سالهای قبل نیستم.در سالهای گذشته چند روز بعد از اعلام نتایج, وضعیت خودم رو چک میکردم.نمیدونم امسال چی شده که به پیشواز رفتم.البته این رو هم بگم که هر سال حس میکردم که قبول میشم,که حس با من یار نبود.

انشالله موفق باشین
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، alirezanz ، aram_hpanahi
اقا من الان کتاب ک لیمبو فرمود خوندم
به این نتیجه رسیدم تو امریکا من زن نمیگیرم .... یکدونه وطنی رو از همین جا انتخاب میکنم و همینجا میمونم Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
اگر حقوق زن تو امریکا اینطوری ...مرگ بر امریکا .....زنده باد ایران Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، limbo ، milad.abadani ، LORDAmiroo ، alirezanz ، aram_hpanahi
(2017-04-08 ساعت 06:44)khatarnak نوشته:  خانمها  بیشتر از اقایون  توی لاتاری  برنده  میشن  
دلیلشم  خودتون  بگید  :

کاش که من هم خانم  بودم  تا پام می رسید به آمریکا .... Sad

دنیای بدی شده  توی ایران  اگر  خانم  باشی  زود استخدامت  می کنند  اگر مرد باشی  سوابق  کاری ازت می خوان

توی آمریکا  اگر زن باشی بهت  پاداش  میدن  

توی آمریکا  مرد با مرد  نمی تونه  به عنوان  دو رفیق  یا دو دوست  یا دو برادر  همدیگرو در اغ و ش  بگیرن چون  بد می دونند

ولی خانمها  ازادند  .

توی ایران  شیر تو شیره  بعدشم  دعواشون  میشه

بیشتر  تروریستها  از جنس  مردن  

بیشتر  کارفرمایان  خانم  هستند  

قسم  خوردم  اگر این بار  Not  select  بشم  یا  دیگه  قید  آمریکارو بزنم  یا  کلی دارایمو  صرف  ویزای  e5  کنم

شنیدم  ویزای  سرمایه گزاری  از 500 هزار دلار  افزایش  بیدا می کنه  اینم  شانس  ما ایرونی هاست

اگر  فکر  سرمایه گزاری را  20  سال بیش  توی ذهنم  می  پروراندم  الان جام  آمریکا بود  ارزش  دلار  را ندانستم  دلاری که  700  تومان بود  می خریدم  برای  یک لحظه  ایران

وای  نمیستادم  .  اما چی  شد  عمرمون  فنا  شد  .

قیمت دلار سال ۹۶ بین سه و نهصد تا چهار و پونصد هستش. تو تحلیلها خوندم
امیدوارم هرجا میری یکی مثل خودت سرراهت باشه این جمله میتونه زیباترین دعای خیر ، یا بدترین اتفاق ممکن باشه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، milad.abadani ، alirezanz ، aram_hpanahi
(2017-04-08 ساعت 11:07)redbull نوشته:  
(2017-04-08 ساعت 01:22)limbo نوشته:  اگه وقت داشتی کتاب جنس ضعیف اوریانا فالاچی بخون قسمت آخر کتاب در مورد جایگاه زنها تو آمریکا. یوقت میری یو اس شوکه نشی و من الله توفیق!فاتحه مع الصلوات

[عکس: glyt_زن.png]

این عکس از کتابی که شما فرمودید
این زاییده ی ذهن باطل نویسنده هست ...!!!!!!1 این دیگه چه خذعبلاتی هست  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad
الکی وقت طلایی من رو گرفتی ....اااااههههه

دعا میکنم لاتاری برنده نشی  Big Grin  Big Grin  Big Grin

من نمیدونم شما این کتاب از کجا پیدا کردی ...ولی غیرواقیعه
دعا میکنم لاتاری برنده نشی  Big Grin  Big Grin  Big Grin الکی وقت طلایی من رو گرفتی ....اااااههههه

میریم امریکا یادشون میدیدم چجوری زندگی بکنند
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: redbull ، milad.abadani
[img][عکس: i7io_og-aa204_census_e_20130917120108.jpg][/img]
البته جدید ترشو پیدا نکردم ولی مطعنم مال مردا بیشتر ساعتی چهار دلار چون که bbc  دو سه ماه پیش گفت یخورده هم در موردش حرف زد و گفت هنوز 170 سال تا برابری دست مزد فاصله هست البته بعضی شغل ها مخصوص خانوم هاست مثل منشی بودن ولی بعضی ها هم مخصوص اقایون مثلا کارگری تازه از 1800 بیلیونر در جهان 197 تاش فقط خانومند خوب پس دیگه بیشتر کارفرما ها اقایونند این که تو ایران بیشتر خانوم ها بدون سوابق استخدام میشند برای منشی بودن برا اقایونم اگه بخوای بری کارگری بدون سابغه استخدام میشی ولی برای بقیه شغل هاو از همه سابغه میخواند
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، milad.abadani ، aram_hpanahi
(2017-04-08 ساعت 01:22)limbo نوشته:  اگه وقت داشتی کتاب جنس ضعیف اوریانا فالاچی بخون قسمت آخر کتاب در مورد جایگاه زنها تو آمریکا. یوقت میری یو اس شوکه نشی و من الله توفیق!فاتحه مع الصلوات

این زاییده ی ذهن باطل نویسنده هست ...!!!!!!1 این دیگه چه خذعبلاتی هست  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad

دعا میکنم لاتاری برنده نشی  Big Grin  Big Grin  Big Grin الکی وقت طلایی من رو گرفتی ....اااااههههه

لینک کتابشو برام بفرست لطفا
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، babak_m ، aram_hpanahi

چرا!!!؟اوریانا فالاچی ژورنالیسته نصف کتاباش مصاحبه و بقیه ش گزارش هستش خب اینکه زن تو امریکا جنس برتر هستش ربطی به نویسنده نداره
امیدوارم هرجا میری یکی مثل خودت سرراهت باشه این جمله میتونه زیباترین دعای خیر ، یا بدترین اتفاق ممکن باشه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، milad.abadani ، babak_m ، alirezanz
کتاب یک مرد هم ازین نویسنده عالیه البته چاپ اوایل انقلابه
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، milad.abadani ، babak_m ، alirezanz ، aram_hpanahi
من فقط میخوام امسال برنده بشم همین
2014  -  2015  -  2017  -  2018  -   2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
پاسخ
تشکر کنندگان: jalayevatan ، dv2017 ، milad.abadani ، ostokhan ، LORDAmiroo ، limbo ، copol ، babak_m ، alirezanz ، aram_hpanahi
(2017-04-08 ساعت 12:11)sheghi نوشته:  من فقط میخوام امسال برنده بشم همین
امیدوارم همینطور بشه دوست گرامی.
از سیاتلی ها امسال فقط شما دارید پست میذارید بقیشون نظاره گرند
موفق باشید
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، ostokhan ، LORDAmiroo ، copol ، babak_m ، sheghi ، alirezanz ، iSalar
کتاب قشنگی بود یه سری مشکلات هستند 20 قرن حل نشدن و هرچی میگذره بدتر میشه
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، limbo ، babak_m ، alirezanz
دوستان کسی اینجا Got رو دنبال میکنه؟ میدونین فصل هفتمش کی میاد؟ Cool
بدجور وابستش شدم Big Grin Cool
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: babak_m ، alirezanz ، aram_hpanahi
(2017-04-08 ساعت 00:45)Reza2018 نوشته:  
(2017-04-08 ساعت 00:25)limbo نوشته:  
(2017-04-07 ساعت 23:22)redbull نوشته:  شما امسال رزومتو ببری سفارت قول میدم ویزاتو بدن.
رکورد گینس هزنات رو هم امسال میزنی ... Big Grin

اینکه میگن هرکی دوازده سال اسم نوشته باشه برنده میشه درسته یا شایعه س؟ایشالا جناب لرد برنده بشن بعد هم دوشس بارونس پرنسس ها اسمشون دربیاد

لرد دو سال ننوشته همون موقع باید برنده میشده

آره دیگه خودم کردم که لعنت بر خودم باد Big Grin حالا هم تا ابد اگه در نیمد اسمم مهم نیس دارم کفاره اون 2 سالی که شرکت نکردمو میدم Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، limbo ، dv2017 ، babak_m ، alirezanz
(2017-04-07 ساعت 13:09)alirezanz نوشته:  
(2017-04-06 ساعت 01:18)redbull نوشته:  
(2017-04-06 ساعت 00:45)babak_m نوشته:  بنده همچنان بزرگترین شانس زندگیم این بود که یه بار تو قرعه کشی بانک یه قابلمه برنده شدم ...
باز هم خیلی خوش شانسی . خدارو شکر کن همون رو بردی  Tongue
من اوج ارزوهام اینه یک کاری بتونم پیدا کنم ! واقعا اینجا واسه من یک جهنم شانس اوردم راه تحصیلی رو برا خودم نگه داشتم.

سه ساله اینجا بودم فکر نکنم عضوی فعال باشه و برنده شده باشه .
باز هم خیلی خوش شانسی قابلمه رو بردی من تا حالا یک ته دیگ هم نبردم

تو کل خاندانمون خالم ی بار 15 هزارتومن بانک برده??? پدر بزرگمم 5 هزارتومن از بانک برده??????

همین دیگه تموم شد Big Grin

شما باز شخصا ی قابلمه بردی Wink

من 14 سالم بود ربع سکه از بانک بردم Big Grin ربع اون موقع خیلیییییییییییی بودااااا Cool Big Grin امیدی تو لاتاری دارم؟؟؟ Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، Reza2018 ، babak_m ، alirezanz ، aram_hpanahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان