کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-10 ساعت 18:08)milad.abadani نوشته:  سلام دوستان گرامی, به نظر شما ممکن است در بدو ورود شرکت خدمات فنی ثبت کرد?? خدماتی شهری مثل تعمیرات برق منازل و خدمات کامپیوتری و...  و خدمات تخصصی مثل تعمیرات برق ماشین الات صنعتی و...
قبل از هز چیز بستگی به تسلط شما به زبان مخصوصآ زبان تخصصی مهارت های قنی تون داره..بعدش تبلیغات و بازار یابی و ارایه خدمات عالی با توجه به وجود رقبای قوی تر..و از همه مهمتر صیر و شکیبایی..
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، ostokhan ، Ashkan3832 ، aram_hpanahi
تا حالا شده براتون پیش بیاد
پارسال من 6 ماه بیکار بودم, بعد یهو 6 تا کار توپ بهم خورد که فقط میتونستم یکیش رو انتخاب کنم,خداییش ادم هنگ میکنه, اخر هم مجبور شدم 5 تاشونو رد کنم و یکیشونو بچسبم.خدا رو شکر فقط بعضی وقت ها پشیمون میشم از رد کردن اون کارها,بعد از پذیرش اون کار,در 3 ماه کار یکسال رو انجام دادم,تقریبا یه جورایی سرویس شدم.کلا یه وضعی بود,غیر قابل توصیف.این حرف ها رو زدم برای این که میخوام بگم.
بعد از چند سال ثبت شرکتم و گذران سختی و انجام پروژه هایی که وقتی بهش فکر میکنم اشکم در میاد,به تازگی یکم افتادم روی روال و سفارش های کاریم زیاد شده,توی این شرایط یهو خبر بدن که لاتاری برنده شدی,ادم یه جوری میشه,توی چند سال گذشته که کار خاصی نداشتم و شرایط پول در اوردن سخت بوده, خبری از لاتاری نبوده,الان که کم کم شیر پول در اوردن باز شده,یهو لاتاری هم ظاهر میشه.
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است.
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، Ashkan3832 ، aram_hpanahi
(2017-04-10 ساعت 18:18)shahin61 نوشته:  
(2017-04-10 ساعت 18:08)milad.abadani نوشته:  سلام دوستان گرامی, به نظر شما ممکن است در بدو ورود شرکت خدمات فنی ثبت کرد?? خدماتی شهری مثل تعمیرات برق منازل و خدمات کامپیوتری و...  و خدمات تخصصی مثل تعمیرات برق ماشین الات صنعتی و...
قبل از  هز چیز بستگی به تسلط شما به زبان مخصوصآ زبان تخصصی مهارت های قنی تون داره..بعدش تبلیغات و بازار یابی و ارایه خدمات عالی با توجه به وجود رقبای قوی تر..و از همه مهمتر صیر و شکیبایی..

واوووووووو,زبان انگلیسیم زیاد خوب نیست,ولی زبان بین المللم خوبه, یعنی ای امریکیل لری بلد نیستن?
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi
Rolleyes
(2017-04-10 ساعت 18:25)milad.abadani نوشته:  
(2017-04-10 ساعت 18:18)shahin61 نوشته:  
قبل از  هز چیز بستگی به تسلط شما به زبان مخصوصآ زبان تخصصی مهارت های قنی تون داره..بعدش تبلیغات و بازار یابی و ارایه خدمات عالی با توجه به وجود رقبای قوی تر..و از همه مهمتر صیر و شکیبایی..

واوووووووو,زبان انگلیسیم زیاد خوب نیست,ولی زبان بین المللم خوبه, یعنی ای امریکیل لری بلد نیستن?

Rolleyes
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، aram_hpanahi
(2017-04-10 ساعت 15:59)leader-m نوشته:  سلام به همگی
ایام به کام.
دوستان دوتا سوال داشتم.اون عکسی که موقع ثبت نام گرفتیم لازممون میشه بعد از قبولی؟دو اینکه من الان ترم پنج دانشگام ولی تو ثبت نام زدم HIGH SCHOOL degree به نظرتون مشکل ساز میشه؟
دوستان عزیز کسی نیست منو به جواب برسونه؟بگین اگه میدونین
اذیت نکنین دیگه
.مرسی اه
Big Grin Sad
----2019AS
EVERY DAY IS A CHANCE TO CHANGE YOUR LIFE
پاسخ
(2017-04-10 ساعت 18:39)leader-m نوشته:  
ایام به کام.
دوستان دوتا سوال داشتم.اون عکسی که موقع ثبت نام گرفتیم لازممون میشه بعد از قبولی؟دو اینکه من الان ترم پنج دانشگام ولی تو ثبت نام زدم HIGH SCHOOL degree به نظرتون مشکل ساز میشه؟
اذیت نکنین دیگه
.مرسی اه
Big Grin  Sad

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid750166

پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m
(2017-04-10 ساعت 18:39)leader-m نوشته:  
ایام به کام.
اذیت نکنین دیگه
.مرسی اه
Big Grin  Sad

سلام دوست گرامی,اگر عکس شما مشکلی نداشته باشه میتونی استفاده کنی و هم اینکه عکس جدید بگیری.
اخرین مدرک تحصیلی, ان مدرکی است که در حال حاظر ان مقطع را تمام کرده باشید,اگر شما ترم اخر لیسانس باشی و فقط لنگ پروژه پایانی باشید,مدرک لیسانس شما قابل قبول نیست.
اگر اخرین مدرک شما دیپلم باشد,گزینه درست را انتخاب کردید,
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، dv2017 ، aram_hpanahi
چه خلوته اينجا
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
پاسخ
به نظرم این آرامش قبل از طوفانه!
DV 2014 : NO
DV 2015 : NO
DV 2016 : NO
DV 2017 : NO
DV 2018 : NO
DV 2019 : NO
DV 2020 : NO

IF YOU WANT TO GO FAST,GO ALONE.IF YOU WANT TO GO FAR,GO TOGETHER.
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، dv2017 ، aram_hpanahi
(2017-04-10 ساعت 12:47)SHIRACO نوشته:  دوستان به نظر شما نیویورک گرونتر هست برای شروع زندگی اولیه یا شهر های نسبتا معروف کالیفورنیا مثل لس انجلس- سانفرانسیسکو- سن دیگو ‎???

ابسولوتلی Big Grin Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، milad.abadani ، SHIRACO ، aram_hpanahi
(2017-04-11 ساعت 02:01)nargol1990 نوشته:  
(2017-04-10 ساعت 12:47)SHIRACO نوشته:  دوستان به نظر شما نیویورک گرونتر هست برای شروع زندگی اولیه یا شهر های نسبتا معروف کالیفورنیا مثل لس انجلس- سانفرانسیسکو- سن دیگو ‎???

ابسولوتلی Big Grin  Cool
ینظر من این دسته نیویورک دوستان که اینجا جمع شدن همه از پولدارای مملکتمون هستن که مقصدشون نیویورکه !
شما با من بیا تگزاس !! Tongue

پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، milad.abadani ، dv2017 ، ostokhan ، SHIRACO ، nargol1990 ، aram_hpanahi
(2017-04-10 ساعت 15:35)saba713 نوشته:  سلام . دوستان من سئوالی دارم لطفا راهنمایی بکنید ممنون میشم.
من علاوه بر رشته تحصیلی خودم یک رشته دیگر را یکبار در مقطع لیسانس و یکبار در مقطع فوق لیسانس قبول شدم و بعد از چند واحد انصراف دادم
شوهرم هم علاوه بر رشته خودش دوبار در دو رشته دیگه لیسانس قبول شده و  بعد از چند واحد انصراف داده
حالا سوالم اینه آیا در فرم 260 باید در قسمت سوابق تحصیلی اینارا هم بنویسیم یا نه ؟ (البته اگر قبول بشیم)

بذار قبول بشید وقت تا دلت بخواد هست واسه پر کردن Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، abas_kashan ، mj_kh ، shahin61 ، aram_hpanahi
سلام خدمت دوستان قدیمی و جدید
شمارش معکوس به پایان نزدیک شده ، برای همتون آرزوی موفقیت دارم . امیدوارم که از سوراخ سوزن لاتاری رد بشین و اون جمله قشنگه رو ببینین
من امسال دیگه شرکت نکردم . رفتم دنبال پلن B .
امدم بگم که اگر واقعا قصدتون رسیدن به جهان خواره (: به لاتاری دل نبندین . در کنارش مطالعه کنین برای راه های دیگه
من 2 یا 3 سال کلی وقت گذاشتم و با کلی آرزو میومدم اینجا ( البته بماند که هیجان و دلشوره و دوستای خوبی که اینجا هستند خودش لذت بخشه ) اما منظورم اینه که امید زیادی
برای این موضوع نداشته باشین . گفته باشم که روز واقعه سگرمه هاتون تو هم نره
نقشه دوم فراموش نشه ( گر بر سر زلف او نشد (: بر سر زلف دیگری ) موفق باشین و پیروز
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، ostokhan ، dv2017 ، copol ، storagemeter ، shahin61 ، mona_ir ، milad.abadani ، milade
(2017-04-11 ساعت 12:26)payamshad نوشته:  سلام خدمت دوستان قدیمی و جدید
شمارش معکوس به پایان نزدیک شده ، برای همتون آرزوی موفقیت دارم . امیدوارم که از سوراخ سوزن لاتاری رد بشین و  اون جمله قشنگه رو ببینین
امدم بگم که اگر واقعا قصدتون رسیدن به جهان خواره (: به لاتاری دل نبندین . در کنارش مطالعه کنین برای راه های دیگه
من 2 یا 3 سال کلی وقت گذاشتم و با کلی آرزو میومدم اینجا ( البته بماند که هیجان و دلشوره و دوستای خوبی که اینجا هستند خودش لذت بخشه ) اما منظورم اینه که امید زیادی
نقشه دوم فراموش نشه ( گر بر سر زلف او نشد (: بر سر زلف دیگری ) موفق باشین و پیروز
سلام
نمیدونم واقعا پلن بی که همه ازش حرف میزنن چیه؟ فقط میدونم باید پول داشته باشی اگه بخوای هر جا اقدام کنی. از طریق تحصیلی هم میشه ولی متاسفانه من این راه رو هم تست کردم تا حالا نشد. بگذریم
گمونم باید بشینیم تا هر موقع که خدا بهمون عمر میده نون و ماستمون رو بخوریم. از حالا هم میدونم دقیقا 20 روز یگه فاز و قیافه همه چجوریه Sad Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، payamshad ، storagemeter ، shahin61 ، mona_ir ، milad.abadani ، Farzad Immigrant
(2017-04-11 ساعت 12:37)ostokhan نوشته:  
(2017-04-11 ساعت 12:26)payamshad نوشته:  سلام خدمت دوستان قدیمی و جدید
شمارش معکوس به پایان نزدیک شده ، برای همتون آرزوی موفقیت دارم . امیدوارم که از سوراخ سوزن لاتاری رد بشین و  اون جمله قشنگه رو ببینین
سلام
نمیدونم واقعا پلن بی که همه ازش حرف میزنن چیه؟ فقط میدونم باید پول داشته باشی اگه بخوای هر جا اقدام کنی. از طریق تحصیلی هم میشه ولی متاسفانه من این راه رو هم تست کردم تا حالا نشد. بگذریم
گمونم باید بشینیم تا هر موقع که خدا بهمون عمر میده نون و ماستمون رو بخوریم. از حالا هم میدونم دقیقا 20 روز یگه فاز و قیافه همه چجوریه  Sad   Sad

استخوان جون به هر حال هیچ چیز به راحتی به دست نمیاد . بله منم با شما موافقم همه چیز با پول حل میشه . پول مرده رو زنده میکنه . پول داشتیم خود آقای پرزیدنت میومد فرودگاه استقبال
اما هر چیزی هم یک بهایی هم داره .چیزای خوب بدون سختی بدست نمیاد . من دقیقا در تائید فرمایش شما میگم که به لاتاری دل نبندین وفای لاتاری به شما خیلی کمتر از وفای شما به لاتاریه . ازش تو ذهنمون بت نسازیم . Wink
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، ostokhan ، nargol1990 ، storagemeter ، shahin61 ، milad.abadani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان