کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
دوستان یه سوال داشتم
اگر توی فرم 260 بزنیم اخرین مدرک پیش دانشگاهی و زمان مصاحبه مدرک دیپلم ارائه بدیم گیر میدن که چرا اشتباه زدی یا بد زدی ؟؟حتی با وجود این که مدرک پیش دانشگاهی داشته باشیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-12 ساعت 15:29)dv2017 نوشته:  
بيسمارك - فارگو
ايالت داكوتاي شمالي

[عکس: 7soz_map.gif][عکس: jxoc_map2.gif]

بيسمارك مركز ايالت داكوتاي شمالي

[عکس: vazi_bismarck02.jpg]

فارگو بزرگترين شهر داكوتاي شمالي

[عکس: xw92_fargo.jpg]

جدول مقايسه اين دوشهر

[عکس: 49x1_chart.png]

سلام دوست عزیز شما ایالت داکوتا هستین؟اگه اونجایین در موردش یکم توضیح بدین(اب و هواش،بازارکار،کالج ها و دانشگاه،سیستم حمل ونقل،قیمت ها مخصوصا خونه).ممنون میشم
----2019AS
EVERY DAY IS A CHANCE TO CHANGE YOUR LIFE
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan
(2017-04-12 ساعت 16:30)SHIRACO نوشته:  دوستان یه سوال داشتم
اگر توی فرم 260 بزنیم اخرین مدرک پیش دانشگاهی و زمان مصاحبه مدرک دیپلم ارائه بدیم گیر میدن که چرا اشتباه زدی یا بد زدی ؟؟حتی با وجود این که مدرک پیش دانشگاهی داشته باشیم

اینجور مسایل کیس رو ریجکت نمیکنه. منتها دلیل این کاری که شما میگی از روی عمد رو نمیفهمم. وقتی 260 را لاک کنی موقعی که بخوای برای تصحیح اطلاعاتت آنلاکش کنی مصاحبه ات به تعویق میفته. در کل فرمت رو به هیچ وجه آنلاک نکن مگر در مواردی که باعث ریجکتی کیس میشه. روز مصاحبه میتونی درست کنیش قبل از قسم
پاسخ
تشکر کنندگان: SHIRACO ، shahin61 ، dv2017 ، امیر007 ، aram_hpanahi ، Farzad Immigrant
(2017-04-12 ساعت 17:16)leader-m نوشته:  
(2017-04-12 ساعت 15:29)dv2017 نوشته:  
بيسمارك - فارگو
ايالت داكوتاي شمالي

...
جدول مقايسه اين دوشهر

[عکس: 49x1_chart.png]

سلام دوست عزیز شما ایالت داکوتا هستین؟اگه اونجایین در موردش یکم توضیح بدین(اب و هواش،بازارکار،کالج ها و دانشگاه،سیستم حمل ونقل،قیمت ها مخصوصا خونه).ممنون میشم
سلام دوست عزيز. نخير بنده هم مثل شما منتظرم قبول بشم Cool
اما تا اونجايي كه من ميدونم آب و هواش سرده همونطور كه ميبينيد چسبيده به كانادا ، كمترين نرخ بيكاري رو داره كه البته بايد با توجه به تخصصتون هم جستجو كنيد ، دانشگاه هم فارگو بهتره و اساتيد ايراني زياد داره خصوصا رشته مكانيك . قيمت ها رو هم كه توي جدول ملاحظه ميكنيد . كلا واسه كار به سايت indeed بريد ، و براي خونه بريد سايد zillow .
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، امیر007 ، leader-m ، copol
فقط 19 روز مونده تا قبول نشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi
من که امضام آماده است ...
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، امیر007
DV 2017 جات . در جواب چیام خصوصیت باید بگم والا من در جریان قضیه نیستم. متاسفانه نمیدونم چرا هر چی برا پیام خصوصی دادم ارسال نشد. خواستم اینجا بیام بگم
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، milad.abadani ، امیر007 ، Farzad Immigrant
(2017-04-12 ساعت 21:43)abas_kashan نوشته:  
دیپلم و پیش دانشگاهی از مدارک اجباریه و هردو را باید داشت.

در این چند سال ی که مهاجرسرا بودم باندازه پست های قبل مورد کم لطفی (بخوانیم ضایع) قرار نگرفته بودم

زین پس ماهم در پوسته ایرانی شامل (نمیدونم،برو بابا ،به ما چه، شاخ نشه) میروم

آقا عباس منظورت چیه؟ مشکلی پش آمده دلخور شدی؟
نمیدونم چرا دیگه جو سالهای پیش نیست اینجا
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، milad.abadani ، امیر007
(2017-04-12 ساعت 22:48)ostokhan نوشته:  DV 2017 جات . در جواب چیام خصوصیت باید بگم والا من در جریان قضیه نیستم. متاسفانه نمیدونم چرا هر چی برا پیام خصوصی دادم ارسال نشد. خواستم اینجا بیام بگم

ممنونostokhan عزیز الان سه تا ازت دریافت کردم مثل هم . نمیدونم این سیستم چش شده. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، امیر007
(2017-04-12 ساعت 21:43)abas_kashan نوشته:  
دیپلم و پیش دانشگاهی از مدارک اجباریه و هردو را باید داشت.

در این چند سال ی که مهاجرسرا بودم باندازه پست های قبل مورد کم لطفی (بخوانیم ضایع) قرار نگرفته بودم

زین پس ماهم در پوسته ایرانی شامل (نمیدونم،برو بابا ،به ما چه، شاخ نشه) میروم

عمو عباس خصوصی دادم جواب نگرفتم
چی شده اینو میگی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز امیدوارم امسال هممون قبول شیم. دو سه سال پیش همه خیلی بیشتر ذوق داشتن و صفحه های تایپیک تا ۴۰۰ و ۵۰۰ هم میرفت ولی امسال اصلا اینطور نیست البته ب همه حق میدم چون بیشتر کسایی ک میان اینجا سال اولی نیستن و مثل خودم دیگه حال و حوصله اینجارو ندارن. فقط اومدم بپرسم ک من امسال تنهایی ثبت نام کردم و چند ماه بعد ثبت نام عقد کردم خاستم ببینم اگه امریکا نظر لطفی کردو امسال قبول شدم تو فرم ۲۶۰ میتونم اسم خانوممو بیارم ک زیر مجموعه خودم شه و اینکه خانوم من دیپلم فنی داره چون اون زیر مجموعه منه ب مدرک تحصیلیش گیر نمیدن؟؟؟ ب امید قبولی همه دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، copol ، jalayevatan ، milad.abadani
هرسال ميگذره اينجا خلوت تر و جو سردتر ميشه.
فكر ميكنم اوجش شماره معكوس ٢٠١٣ بود، بعد اون افتاديم تو شيب نزولي
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، santaclara ، copol ، dv2017 ، jalayevatan ، reza6966 ، aram_hpanahi
(2017-04-13 ساعت 00:29)reyhaneh_h نوشته:  هرسال ميگذره اينجا خلوت تر و جو سردتر ميشه.

از 2و3روز مونده به اعلام نتایج طوفان شروع میشه.به قول یکی از دوستان الان آرامش قبل از طوفانه.ولی در جواب خلوت تر شدن موافقم باهاتون.بچه های دوره های پیش فعالتر بودن
----2019AS
EVERY DAY IS A CHANCE TO CHANGE YOUR LIFE
پاسخ
تشکر کنندگان: santaclara ، reyhaneh_h ، copol ، dv2017 ، امیر007 ، aram_hpanahi
(2017-04-13 ساعت 00:41)leader-m نوشته:  
(2017-04-13 ساعت 00:29)reyhaneh_h نوشته:  هرسال ميگذره اينجا خلوت تر و جو سردتر ميشه.

از 2و3روز مونده به اعلام نتایج طوفان شروع میشه.به قول یکی از دوستان الان آرامش قبل از طوفانه.ولی در جواب خلوت تر شدن موافقم باهاتون.بچه های دوره های پیش فعالتر بودن

درسته، ولي مثلا پارسال حتي طوفانش به اندازه ي آرامش 4-5 سال پيش نبود، ديگه ببينين 4-5 سال پيش طوفانش چي بوده Big Grin
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، امیر007 ، aram_hpanahi
(2017-04-12 ساعت 23:47)Alirezawee نوشته:  سلام دوستان عزیز امیدوارم امسال هممون قبول شیم. دو سه سال پیش همه خیلی بیشتر ذوق داشتن و صفحه های تایپیک تا ۴۰۰ و ۵۰۰ هم میرفت ولی امسال اصلا اینطور نیست البته ب همه حق میدم چون بیشتر کسایی ک میان اینجا سال اولی نیستن و مثل خودم دیگه حال و حوصله اینجارو ندارن. فقط اومدم بپرسم ک من امسال تنهایی ثبت نام کردم و چند ماه بعد ثبت نام عقد کردم خاستم ببینم اگه آمریکا نظر لطفی کردو امسال قبول شدم تو فرم ۲۶۰ میتونم اسم خانوممو بیارم ک زیر مجموعه خودم شه و اینکه خانوم من دیپلم فنی داره چون اون زیر مجموعه منه ب مدرک تحصیلیش گیر نمیدن؟؟؟ ب امید قبولی همه دوستان
سلام دوست عزيز 
ضمن تبريك و آرزوي خوشبختي ، جواب سوالتون توي تايپيكهاي زير هست

ازدواج بعد از قبول شدن در لاتاری

تغییر در تعداد افراد کیس (ازدواج، تولد، طلاق یا فوت)

اگر بعد از ثبت نام در لاتاري ازدواج كرده ايد همسر شما به راحتي به كيس شما اضافه ميشود و در هنگام پر كردن فرمها مشخصات ايشون را هم وارد ميكنيد.

نقل از @Szsanazsz@ از همون تاپيك اولي
به اميد قبولي
پاسخ
تشکر کنندگان: copol

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان