کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
@ostokhan@
اگر شما یک گروه تاسیس کنید که خودتون مدیریت کنید ما هم پایه ایم
هدف اینه دور هم جمع بشیم...
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، امیر007 ، aram_hpanahi
[عکس: q4u7_38-kings-canyon-matador-seo.jpg]

پارک ملی دره پادشاهان (Kings Canyon National Park) ایالت کارولینای جنوبی ۲۰۰۳

[عکس: md1g_39_badlands-matador-seo-768x384.jpg]

پارک ملی بدلندز (Badlands National Park) ایالت داکوتای جنوبی سال ۱۹۷۸

[عکس: ib2x_40-lassen-volcanic-matador-seo-768x349.jpg]

پارک ملی آتشفشانی لاسن (Lassen Volcanic National Park) ایالت کالیفرنیا سال ۱۹۱۶

[عکس: wqr6_41_bryce-canyon-matador-seo.jpg]

پارک ملی برایس کنیون (Bryce Canyon National Park) ایالت یوتا ۱۹۲۸

[عکس: tfws_42_glacier-bay-matador-seo-768x512.jpg]

پارک و منطقه حفاظت شده ملی خلیج گلیشر (Glacier Bay National Park) ایالت آلاسکا سال ۱۹۸۰
پاسخ
(2017-04-15 ساعت 12:58)darabi نوشته:  @ostokhan@

راستیتش من زیاد حوصله ادمین بازی ها رو ندارم. تو گروه باید مدام مراقب بود کسبی مطلب ناجور نزاره و کنترلش سخته . همین گروه که زدید خوبه. منم بهتون ملحق خواهم شد. در کل بخواید در نظر بگیرید این گروه فکر نکنم بیشتر از 20 روز دیگه دووم بیاره چون وقتی نتایج اعلام میشه یه سوونامی از لفت ها ایجاد میشه و در گروه رو تخته میکنه. همونطور که خودت گفتی مراد اینه که این 17 روز باقیمونده بچه ها رویاهاشون رو به اوج برسونن. امیدوارم فقط درگیری و دعوا راه نیفته تو گروهی که تشکیل دادین
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، امیر007 ، M0HSeN_US ، aram_hpanahi ، Farzad Immigrant
(2017-04-15 ساعت 13:07)ostokhan نوشته:  

راستیتش من زیاد حوصله ادمین بازی ها رو ندارم. تو گروه باید مدام مراقب بود کسبی مطلب ناجور نزاره و کنترلش سخته . همین گروه که زدید خوبه. منم بهتون ملحق خواهم شد. در کل بخواید در نظر بگیرید این گروه فکر نکنم بیشتر از 20 روز دیگه دووم بیاره چون وقتی نتایج اعلام میشه یه سوونامی از لفت ها ایجاد میشه و در گروه رو تخته میکنه. همونطور که خودت گفتی مراد اینه که این 17 روز باقیمونده بچه ها رویاهاشون رو به اوج برسونن. امیدوارم فقط درگیری و دعوا راه نیفته تو گروهی که تشکیل دادین

بعد از اعلام نتایج کسی کاری به گروه ندارم
آدمین همین گروه هم الان دو سه‌روزه غیبش زده ...

چیز خاصی نیست . یک دورهمی بگیم بخندیم اطلاعات کسب کنیم ... ««««وقت بگذرونیم»»»»
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، امیر007 ، aram_hpanahi
[عکس: fqcm_44-petrified-forest-matador-seo-768x512.jpg]

پارک ملی جنگل سنگی (Petrified Forest National Park) ایالت آریزونا سال ۱۹۶۲

[عکس: o5ff_45_dry-tortugas-matador-seo-768x512.jpg]

پارک ملی درای تورتوگز (Dry Tortugas National Park) ایالت فلوریدا سال ۱۹۹۲

[عکس: mur8_46_gates-of-arctic-matador-seo.jpg]

پارک و منطقه حفاظت شده ملی دروازه‌های شمالگان (Gates of the Arctic National Park and Preserve) ایالت آلاسکا سال ۱۹۸۰

[عکس: fwiq_47-north-cascades-matador-seo-768x576.jpg]

پارک ملی کسکیدز شمالی (North Cascades National Park ) ایالت واشنگتن سال ۱۹۶۸

[عکس: cps2_48_everglades-matador-seo-768x511.jpg]

پارک ملی اورگلیدز (Everglades National Park) ایالت فلوریدا سال ۱۹۴۷
پاسخ
(2017-04-15 ساعت 13:17)darabi نوشته:  
(2017-04-15 ساعت 13:07)ostokhan نوشته:  

دارابی جان لینک دعوتتون خرابه. میزنه broken یا expired شده. ظاهرا امکان ورود نیستش
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، milad.abadani ، shahin61 ، aram_hpanahi ، Farzad Immigrant
17 روز تا نتایج و انقدر خلوت؟؟؟ مگه داریم؟؟ مگه میشه؟؟

قشنگ با زیرشلواری میشه اینجا قلیون کشید از بس که خلوت شده!!!!!!!!!

Holly Shit
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، shahin61 ، aza90 ، nargol1990 ، moxtar88 ، aram_hpanahi ، Farzad Immigrant
[عکس: 5yot_49-haleakala-matador-seo.jpg]

پارک ملی هالیاکالا (Haleakala National Park) ایالت هاوایی سال ۱۹۱۶

[عکس: xk4n_50.jpg]

پارک ملی آیل رویال (Isle Royale National Park) ایالت میشیگان سال ۱۹۴۰
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، shahin61 ، milad.abadani ، Ashkan3832 ، copol ، aram_hpanahi ، Farzad Immigrant
(2017-04-15 ساعت 19:36)ostokhan نوشته:  17 روز تا نتایج و انقدر خلوت؟؟؟ مگه داریم؟؟ مگه میشه؟؟

Holly Shit

آره والا
من که فقط بلدم آمار بدم. اینقدر هم تاپیک زیاده که فکر نمیکنم برای دوستان جالب باشه. یه جورایی یک طرفه هست مطالبی که میذارم. اگه اینجا بیان دوستان اقلا از حرفاشون آدم چیز یاد میگیره و شاید بشه اطلاعاتی مفید به اشتراگ گذاشت.
اینجوری صدای آدم توی تالار میپیچه Sad
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، milad.abadani ، M0HSeN_US ، copol
(2017-04-15 ساعت 19:44)dv2017 نوشته:  
(2017-04-15 ساعت 19:36)ostokhan نوشته:  17 روز تا نتایج و انقدر خلوت؟؟؟ مگه داریم؟؟ مگه میشه؟؟

Holly Shit

آره والا
من که فقط بلدم آمار بدم. اینقدر هم تاپیک زیاده که فکر نمیکنم برای دوستان جالب باشه. یه جورایی یک طرفه هست مطالبی که میذارم. اگه اینجا بیان دوستان اقلا از حرفاشون آدم چیز یاد میگیره و شاید بشه اطلاعاتی مفید به اشتراگ گذاشت.
اینجوری صدای آدم توی تالار میپیچه  Sad

عیب نداره داداش. بقول خودشون keep going on. کلا شانزده روز هستش قضیه تا نتایج و بعدش قفل میشه اینجا. کاربرا سالهای پیش خودشون با شور و هیجانشون اینجا رو گرم یکردن که امسال خبری نیستش. گمون نکنم تا 200 صفحه هم پیش بریم امسال. منم امسال سال آخر هست که اینجا فعالیت میکنم و سال های دیگه اگه عمری داشتم فقط میام سلام عرض میکنم اول کاری و آخرش هم دوباره یه خداحافظی و موفقیت برای همه Shy Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، dv2017 ، milad.abadani ، copol ، aram_hpanahi ، Farzad Immigrant
(2017-04-15 ساعت 19:51)ostokhan نوشته:  

Holly Shit

آره والا

عیب نداره داداش. بقول خودشون keep going on. کلا شانزده روز هستش قضیه تا نتایج و بعدش قفل میشه اینجا. کاربرا سالهای پیش خودشون با شور و هیجانشون اینجا رو گرم یکردن که امسال خبری نیستش. گمون نکنم تا 200 صفحه هم پیش بریم امسال. منم امسال سال آخر هست که اینجا فعالیت میکنم و سال های دیگه اگه عمری داشتم فقط میام سلام عرض میکنم اول کاری و آخرش هم دوباره یه خداحافظی و موفقیت  برای همه  Shy  Shy
لابد دوستان در حال دعا و نیایش هستن Rolleyes
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، ostokhan ، milad.abadani ، aram_hpanahi

Holly Shit

آره والا

عیب نداره داداش. بقول خودشون keep going on. کلا شانزده روز هستش قضیه تا نتایج و بعدش قفل میشه اینجا. کاربرا سالهای پیش خودشون با شور و هیجانشون اینجا رو گرم یکردن که امسال خبری نیستش. گمون نکنم تا 200 صفحه هم پیش بریم امسال. منم امسال سال آخر هست که اینجا فعالیت میکنم و سال های دیگه اگه عمری داشتم فقط میام سلام عرض میکنم اول کاری و آخرش هم دوباره یه خداحافظی و موفقیت  برای همه  Shy  Shy

باشه آقا فرزاد، پس بزن بریم Wink
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، milad.abadani
(2017-04-15 ساعت 20:16)shahin61 نوشته:  
(2017-04-15 ساعت 19:44)dv2017 نوشته:  آره والا

لابد دوستان در حال دعا و نیایش هستن    Rolleyes

دعا کنن. دعا شاید بکار آید.
شانس و شانس و شانس فقط دخیله تو این کار نه با دخیل بستن. با این کارها بود الان کل ایرانی ها رفته بودن اونور. بنظرم خداوند در امور لاتاری هیچ گونه کمکی به بندگانش نمیکند. Big Grin Big Grin Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، milad.abadani ، dv2017 ، M0HSeN_US ، copol ، Farzad Immigrant
(2017-04-15 ساعت 15:27)ostokhan نوشته:  
(2017-04-15 ساعت 13:17)darabi نوشته:  
(2017-04-15 ساعت 13:07)ostokhan نوشته:  راستیتش من زیاد حوصله ادمین بازی ها رو ندارم. تو گروه باید مدام مراقب بود کسبی مطلب ناجور نزاره و کنترلش سخته . همین گروه که زدید خوبه. منم بهتون ملحق خواهم شد. در کل بخواید در نظر بگیرید این گروه فکر نکنم بیشتر از 20 روز دیگه دووم بیاره چون وقتی نتایج اعلام میشه یه سوونامی از لفت ها ایجاد میشه و در گروه رو تخته میکنه. همونطور که خودت گفتی مراد اینه که این 17 روز باقیمونده بچه ها رویاهاشون رو به اوج برسونن. امیدوارم فقط درگیری و دعوا راه نیفته تو گروهی که تشکیل دادین

دارابی جان لینک دعوتتون خرابه. میزنه broken یا expired شده. ظاهرا امکان ورود نیستش

بلی چک کردم - متاسفانه admin اصلی گروه معلوم نیست کجاست که بگیم لینک جدید بده
باید یک فکر دیگه کرد
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، milad.abadani ، copol ، aram_hpanahi
(2017-04-15 ساعت 20:21)darabi نوشته:  
(2017-04-15 ساعت 15:27)ostokhan نوشته:  
(2017-04-15 ساعت 13:17)darabi نوشته:  بعد از اعلام نتایج کسی کاری به گروه ندارم

بلی چک کردم - متاسفانه admin اصلی گروه معلوم نیست کجاست که بگیم لینک جدید بده
باید یک فکر دیگه کرد

رفت شمار های رند و پایین کیس نامبر رو گلچین کنه Big Grin موفق و خوشبخت شه انشااله
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، milad.abadani ، aram_hpanahi ، Farzad Immigrant

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان