کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-17 ساعت 19:01)abas_kashan نوشته:  دکمه "گزارش " بهترین راه برای جلوگیری از اسپم وترول نویسیه.

من در این چند سال (هشت سال)جز اوایل که خدا میدونه و جناب ناظر کار اشتباهی ازم سر نزده انشاالله هم مشکلی در اینده ایجاد نشه.

کسیم دلخوره خصوصی درخذمتم پاسخگویی میکنم.

از جناب استخوانم کمال تشکر دارم بابت پست هاشون هر سال شرمندمون میکنه دست مریزاد

چجوري حساب كردي شد هشت سال؟! Big Grin
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، ostokhan ، shahin61 ، امیر007 ، tenardie2bai ، aram_hpanahi
متاسفانه علاوه بر عدم فعالیت کاربران مدیران مهاجرسرا هم گویا حضور ندارن و اصلا خبری ازشون نیست. من پستی رو حدود یک ماه پیش ریپورت کردم ولی حذف نشدش. رد بول خان ما هممون تحت فشاریم ولی انقدر بی پروا بودن در صحبت کمکی به کسی نمیکه. ردبول اگه میخونی پست رو یه کم خویشتن دار باش تا این تاپیک قفل میشه در 20 روز آینده
پاسخ
(2017-04-17 ساعت 19:23)ostokhan نوشته:  متاسفانه علاوه بر عدم فعالیت کاربران مدیران مهاجرسرا هم گویا حضور ندارن و اصلا خبری ازشون نیست. من پستی رو حدود یک ماه پیش ریپورت کردم ولی حذف نشدش. من نمیدونم دقیقا مشکل ردبول با شما چی بود و ربطی هم نداره بدونم. کلا یه ذره افکار رادیکالی داره ردبول. ما هممون تحت فشاریم ولی انقدر بی پروا بودن در صحبت کمکی به کسی نمیکه. ردبول اگه میخونی پست رو یه کم خویشتن دار باش تا این تاپیک قفل میشه در 20 روز آینده
من فکر کردم قضیه حالت شوخی داره...بهرحال یکی از دلایل بودنم در اینجا جو صمیمانه و دوستانه اعضا بود...امیدوارم سو,تفاهم باشه دلخوریها..
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
اصطلاحات مربوط به حیوانات
(7)

Butterfly پروانه
?
to have) butterflies):
عصبی و هول شده

.I always get butterflies when I speak in front of large groups
وقتی جلوی یه جمعیت زیاد حرف می‌زنم، همیشه هول می‌شم.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، shahin61 ، M0HSeN_US ، dv2017 ، nargol1990 ، leader-m ، tenardie2bai ، milad.abadani
آمار قبولی لاتاری 2016 - آفریقا

[عکس: 2b82_untitled.png]
پاسخ
‎ آمار قبولی لاتاری ‎2016 -‎ - آسیا

[عکس: u6gs_untitled1.png]
پاسخ
‎ ‎ آمار قبولی لاتاری ‎2016 -‎ - اروپا و آمریکای شمالی

[عکس: a17a_untitled2.png]
پاسخ
(2017-04-17 ساعت 07:19)dv2017 نوشته:  
(2017-04-17 ساعت 01:18)ostokhan نوشته:  
(2017-04-17 ساعت 01:13)M0HSeN_US نوشته:  آقا دمتون حسابی گرم
من فکر نمی‌کنم سالهای قبل شمارش معکوس هایی که‌بوده اینقدر پربار بوده باشه.مختصر و مفید که میگن به این میگن Tongue
امیدوارم امسال بچه های مهاجرسرا آمار قبولی شون خیلی بیشتر از سالهای قبل باشه.البته با توجه به این که شرایط ثبت نام کمی تفاوت داشته امسال خصوصا در مورد عکس و ....ناخواسته این اتفاق میفته چون خیلی ها ثبت نامشون باطل میشه.ضمنا شما کشورهای دوست و همسایه رو هم درنظر بگیرین افرادی که بیشترشون اطلاعات کافی از نحوه ثبت نام و شرایطش ندارن و اونا هم از دور خارج میشن و فقط میمونیم  ما بچه های مهاجرسرا که انشالله هممون قبولیم.پس به افتخار خودمون Tongue  Tongue

داداش شما اثری از بچه های مهاجرسرا میبینین؟؟ همه دود شدن رفتن.
ولی خودمم قبول دارم با اینکه 175 تا رفتیم جلو مطالبمون خیلی مفید تر از تاپیک های سالهای پیش بوده. من خودم امسال سعی کردم که مطالب کاربردیتر رو بزارم تا بکار کسی بیاد هرچند خواننده این مطالب فکر نکنم بیشتر از 7 - 8 تا باشن
۱.اين الان كنايه بود يا تعريف Wink Wink
۲.فارسي زبانان اين كشورها خيلي كارشون با مهاجرسرا پيش ميره

۱.نه دیگه تعریف بود
۲.واقعا به این موضوع فکر نکرده بودم که فارسی زبانان کشورهای دیگه هم میتونن از اینجا استفاده کنن.فقط امیدوارم کسانی که از مهاجرسرا استفاده میکنن و برنده لاتاری میشن واقعا بهش نیاز داشته باشند نه مثل همسایه ی ما که واسه سرگرمی با خنده مدارک خودشو بچه هاشو که همه محصلن آورد داد به کافی نتی که من داشتم ثبت نام میکردم و گفت اگه وقت داره واسه ما هم ثبت نام کن.از این ناراحتم که اگه این شغل دولتی با حقوق خوب رو با آشنا و پارتی نداشت به نون شبشم محتاج میشد و موندم با توجه به سواد و تحصیلاتی که داره میخواد بره اونجا با یه زن و دوتا بچه چیکار کنه البته مطمئنم حتی نمی‌دونه کی نتایج اعلام میشه و تاحالام حتما یادش رفته...
به امید فردا...
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، shahin61 ، dv2017 ، nargol1990 ، leader-m ، jalayevatan ، aram_hpanahi
‎ ‎ ‎ آمار قبولی لاتاری ‎2016 -‎ - اقیانوسیه - حوزه کاراییب- آمریکای مرکزی و جنوبی

[عکس: 17g_untitled3.png]
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، reyhaneh_h ، hooman13 ، shahin61 ، dv2017 ، leader-m ، copol ، aristotel ، aram_hpanahi ، Farzad Immigrant
(2017-04-17 ساعت 20:06)ostokhan نوشته:  
‎ آمار قبولی لاتاری ‎2016 -‎ - آسیا

[عکس: u6gs_untitled1.png]

ايران تقريبا هرسال بيشترين تعداد برنده رو بين همه ي كشورهاي شركت كننده داره ... Shy
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، rainlady ، nargol1990 ، aram_hpanahi
اصطلاحات مربوط به حیوانات
(8)

Cat گربه
?
Rain cats and dogs:
باران شدید

.It’s raining cats and dogs outside
بیرون عجب بارونی داره میاد. (داره مثه دم اسب بارون می‌باره)

Catnap:
چرت کوتاه

.I’ll meet you at the movies right after a little catnap
یه چرت کوتاه که زدم توی سینما می‌بینمت.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، abas_kashan ، امیر007 ، shahin61 ، rainlady ، nargol1990 ، leader-m ، jalayevatan ، aram_hpanahi
(2017-04-17 ساعت 21:02)reyhaneh_h نوشته:  اصطلاحات مربوط به حیوانات
(8)

Cat گربه
?
Rain cats and dogs:
باران شدید

Catnap:
چرت کوتاه

دو تا من بهش میزنم
CURIOSITY KILL THE CAT فضولی موقوف
HAS THE CAT EATEN YOUR TONGUE? گربه زبونت رو خورده
پاسخ
Ridding camel not possible while bend over !!!! (حالا اصطلاحات فارسی رو ترجمه وبهشون بگین تا مثه داعشیا نیگاتون کنن !!)
یادمه اولین بار که رفته بودم خرید اومدم خودمو لوس کنم به صندوقدار گفتم Don't be tired (مثلآ خسته نباشین !!!)...یهو پرید بمنو گفت I am not tired !! کوپ کردم که چی شد یهو !!! بعدآ فهمیدم چه دسته گلی به آب دادم !! انگار که یارو حال کار کردن نداشته و من ایراد گرفتم !! چی فکر میکردم میخاستم بگم چی از آب دراومد!!
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، ostokhan ، خباز ، nargol1990 ، leader-m ، jalayevatan ، aram_hpanahi
(2017-04-17 ساعت 21:14)ostokhan نوشته:  
(2017-04-17 ساعت 21:02)reyhaneh_h نوشته:  اصطلاحات مربوط به حیوانات
(8)

Cat گربه
?
Rain cats and dogs:
باران شدید

Catnap:
چرت کوتاه

دو تا من بهش میزنم
CURIOSITY KILL THE CAT  فضولی موقوف
HAVE THE CAT EATEN YOUR TONGUE?  گربه زبونت رو خورده
حالا خوبه نگفته!!??? Has the cat eaten your language

پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، abas_kashan ، aram_hpanahi
فقط 14 روز مونده......!!
- 2017     قسمت نبود
- 2018     به امید خدا  
- تاریخ چک قبولی:
- Cool Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، ostokhan ، santaclara ، leader-m ، sepideh1234 ، copol

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان