کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-18 ساعت 18:40)dv2017 نوشته:  
(2017-04-18 ساعت 17:58)copol نوشته:  سلام.ممنون ازفرزاد ودوست عزیزم که اسمش رونمیدونم(dv2017).پیرو گفته خودتون درمورد این که کدوم شهرهارو دوست داریم که اطلاعاتی ازشون داشته باشیم میخواستم بپرسم که درمورد ایالت های مرکزی آمریکا ومخصوصا ایالت هاوشهرهایی که کشاورزی دراون ها رونق داره میتونید اطلاعات جامعی درصورت امکان ارائه بدید؟سپاس
سلام دوست عزيز  Smile
قبول دارم اين نام كاربري گفتنش سخته
دنبال تغيير اين كلمه " كاربر " زير آي دي بودم واسه همين . بهم بگيد دايي

اونم به روي چشم و حتما  Smile
حالا نمیشه بگیم دیوید !؟! Rolleyes
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :


https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، ostokhan ، jalayevatan ، leader-m
(2017-04-18 ساعت 19:13)hooman13 نوشته:  سلام .  من اطلاعاتم کمه واسه همین پست نمیزارم.
یه سوال داشتم قیمت اجاره آپارتمان تو سایت craigslist.org به صورت هفتگی هستش ؟ و به چه نکاتی به جز محل باید توجه کرد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید . البته فقط برای اطلاع داشتن میخوام بدونم .

اطلاعاتی راجع به سایت اشاره شده ندارم. معمولا رنت هاوس یا رنت استودیو و ... بصورت ماهانه هستش. پیشنهادم بشما سایت جامع تر zillow هستش که خیلی جامعیت بیشتری تو آمریکا داره.
مهم نیست اطلاعات چقدر دارید ولی سعی کنید تو مطالب شیر بشید
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، jalayevatan ، leader-m ، Farzad Immigrant ، aram_hpanahi
(2017-04-18 ساعت 19:13)hooman13 نوشته:  سلام .  من اطلاعاتم کمه واسه همین پست نمیزارم.
یه سوال داشتم قیمت اجاره آپارتمان تو سایت craigslist.org به صورت هفتگی هستش ؟ و به چه نکاتی به جز محل باید توجه کرد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید . البته فقط برای اطلاع داشتن میخوام بدونم .

سلام دوست عزیز
یه لینک ازیه نمونه بذارید لطفا
از سایت zillowهم استفاده کنید یذره گرونتره ولی مطمئنتر
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، hooman13 ، jalayevatan
س آنجلس Los Angeles

لُس‌آنجـِلِس (به انگلیسی: Los Angeles که [lɒs ˈændʒəˌlɪs] تلفظ می‌شود و به اسپانیایی [los ˈaŋxeles] لس آنخلس خوانده می‌شود) بزرگترین شهر ایالت کالیفرنیای ایالات متحده آمریکا و دومین شهر پرجمعیت ایالات متحده آمریکا پس از نیویورک است. اغلب به صورت خلاصه LA و با لقب شهر فرشتگان یاد می‌شود.جمعیت لس آنجلس ۳٫۸ملیون نفر تخمین زده می‌شود و در مساحتی بالغ بر ۱۲۹۰٫۶ کیلومتر مربع از جنوب کالیفرنیا گسترده شده‌است. کلان شهر لس آنجلس خانهٔ نزدیک به ۱۲٫۹ ملیون ساکن می‌باشد.

تاریخچه

چهارم سپتامبر سالروز استقرار ۴۴ مهاجر اسپانیایی زبان در «دره دود» در جوار یك دهكده سرخپوستی در جنوب كالیفرنیا در سال ۱۷۸۱ است كه نامش را لس آنجلس گذاشتند.

لس انجلس در ۱۷۸۱ توسط فرماندار اسپانیایی فیلیپ د'نو ایجاد شد. او ابتدا این شهر را «El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Angeles de Porciúncula» به معنای «روستای بانوی ما ،ملکه فرشتگان پورسی اونکالا» نامید.

لس آنجلس که در زبان اسپانیایی معنای «شهر فرشتگان» را دارد از شهرهای غربی کشور آمریکا است. این شهر شمار فراوانی مهاجر از تمام نقاط جهان را در خود گنجانده‌است که ایرانیان مقیم آمریکا یکی از این گروه‌ها هستند.

شهر لس‌آنجلس در سال‌های ۱۹۳۲ و ۱۹۸۴ میزبان بازی‌های المپیک تابستانی ۱۹۳۲ و بازی‌های المپیک تابستانی ۱۹۸۴ بود. این شهر در آخرین آمارها مساحتی برابر ۴۸۰۰ كیلومتر داشته و سومین شهر بزرگ دنیا بعد از نیویورك و توكیو می باشد.

ایرانیان در لس آنجلس

امروز می‌توان لس آنجلس را مهم‌ترین کانون و مرکز مهاجران ایرانی و همچنین کانون موسیقی پاپ ایرانی و یا نماد کوچ ایرانیان به بیرون از کشور دانست.

به علت حضور بسیار ایرانیان در این شهر آن را به کنایه «تهرانجلس» می‌خوانند.

از شمار ایرانیان در شهر لس آنجلس آمار دقیقی در دست نیست اما آمارها در این زمینه بین ۳۵۰ هزار تا هشتصد هزار در نوسان است.

ایرانیان مقیم شهر لس آنجلس دارای امکانات وسیع مالی و تبلیغاتی هستند، به صورتی که تنها در شهر لس آنجلس همکنون بیش از ۳۰ شبکه بیست و چهار ساعته فارسی زبان وجود دارد.

آلودگی هوا

به علت موقعیت ویژه جغرافیایی و تعداد بسیار زیاد اتومبیل‌های شخصی در این شهر، و تشکیلات صنعتی و بندری در لانگ بیچ، این شهر دارای هوایی آلوده‌است که گاهی بصورت مه‌دود و وارونگی هوا بروز می‌کند. در بسیاری از شهرهای آلوده جهان، بارش باران به پالایش هوا و زدودن ذرات معلق کمک می‌کند. اما لس آنجلس با داشتن تنها ۳۸۱ میلیمتر باران در سال، دارای هیچ عامل طبیعی برای پالایش هوا نیست.

برای کاهش آلودگی هوا و مشکلات ناشی از آن، سال‌ها است قوانین سختی برای کاهش آلودگی و مبارزه با منابع اصلی آلاینده وضع و اجرا شده‌اند. اخیرا ایالت کالیفرنیا قوانینی وضع کرده که شهروندان را به استفاده از خودروهایی با آلایندگی پایین تشویق کند. این قوانین سختگیرانه نتایج مثبتی به همراه داشته‌اند. برای مثال، در بدترین حالت خود در دهه ۱۹۷۰ میلادی، شهرداری لس آنجلس یکصد بار در سال در مورد وجود آلودگی شدید هوا، مه‌دود و وارونگی به شهروندان هشدار داده بود. نیاز به این هشدارها پس از سال ۲۰۰۰ از میان رفته‌است.

با وجود پیشرفت‌های قابل ملاحظه، آلودگی هوا و آب هنوز معضل عمده‌ای در لس آنجلس است. انجمن ریه آمریکا شهر لس آنجلس را به عنوان «آلوده‌ترین شهر آمریکا» ارزیابی کرده‌است. مواد شیمیایی مانند متیل ترت-بوتیل اتر نشت شده از پمپ بنزین‌ها و سایر مواد شیمیایی خطرناک نیز منابع آب زیرزمینی شهر را می‌آلایند. به همین علت شهرداری لس آنجلس بطور فعال برای بهبود کیفیت هوا و آب در این شهر تلاش می‌کند.

مراکز علمی و فرهنگی

علاوه بر هالیوود که مرکز صنعت هنر هفتم آمریکا می‌باشد، لس آنجلس دارای تعدد مناسبی از مراکز فرهنگی و علمی می‌باشد. مرکز گتی، یکی از مراکز هنری و فرهنگی معروف جهان در این شهر واقع شده، و رصدخانه تاریخی گریفیتس و لس‌آنجلس فیلهارمونیک نیز گردشگران بسیاری را همه ساله حول خود جذب می‌کنند.

آزمایشگاه پیشرانه جت یکی از مراکز مهم ناسا به شمار می‌رود. سه شعبه از سامانهٔ دانشگاه کالیفرنیا (دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس، دانشگاه کالیفرنیا در ایرواین، و دانشگاه کالیفرنیا در ریورساید) در منطقهٔ لس آنجلس قرار دارند. و مدرسه عالی نیروی دریایی، موسسه فناوری کالیفرنیا، و دانشگاه جنوب کالیفرنیا در این میان دارای شهرت زیادی در سطح کشور هستند.

در میان مراکز دانشگاهی سامانهٔ دانشگاه ایالتی کالیفرنیا که در منطقه لس آنجلس قرار دارند نیز می‌توان به موسسات زیر اشاره کرد:

دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در لانگ بیچ

دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در لس آنجلس

دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در چنل آیلند

دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در سن برناردینو

دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در دومینگوئزهیلز

دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در نورتریج

دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در فولرتون
پاسخ
هیوستون (هوستون)

هیوستون (هوستون) شهری است در ایالت تگزاس از کشور ایالات متحده آمریکا.

این شهر از لحاظ جمعیتی (در محدوده شهری) چهارمین شهر بزرگ آمریکاست و جمعیتی بالغ بر ۵٬۲۷۰٬۰۷۷ نفر دارد.

پیشینه

هیوستون نام خود را از ژنرال سام هیوستون گرفته است که باعث شکست نهایی ارتش مکزیک و عقب نشینی آنان از تگزاس گردید.

اقتصاد

هیوستن دارای بزرگ‌ترین مرکز درمانی دنیا به نام مرکز درمانی تکزاس (Texas Medical Center) می‌باشد . خطوط متروریل (قطار شهری هیوستون) مرکز شهر را به مرکز درمانی تکزاس متصل می‌کند.

شهر هیوستون مرکز تأسیسات نفتی آمریکا و ششمین بندر دنیا از لحاظ حجم مبادلات بشمار می‌رود.

از شرکتهای بزرگی که در این شهر مرکزیت دارند می‌توان کنتیننتال ایرلاینز، سیسکو، کونوکو فیلیپس، سیتگو، و کامپک را نام برد.

مراکز علمی-فرهنگی

مرکز فضایی جانسون در شهر هیوستن واقع است. از دانشگاههای بسیار معتبر هوستون می‌توان دانشگاه‌های رایس، مرکز سرطان ام دی اندرسون دانشگاه تگزاس، دانشگاه هیوستون، و دانشکده پزشکی بیلور را نام برد.

در سال ۲۰۰۷ مرکز سرطان ام دی اندرسون دانشگاه تگزاس برترین مرکز درمانی سرطان ایالات متحده در میان مراکز تحقیقاتی-درمانی آمریکا شناخته شد.

از دانشگاههای دیگر این شهر می‌توان دانشگاه زنان تگزاس و مرکز علوم درمانی دانشگاه تگزاس در هیوستون را نام برد.

دانشکده پزشکی بیلور در رده‌بندی‌ ۱۰ دانشگاه برتر از ۱۵۰ دانشگاه علوم پزشکی در آمریکا در سال ۲۰۰۷ قرار دارد.

سیستم کتابخانه شهری کتابخانه عمومی هیوستون ۳۷ شعبه عمومی دارد.

موزه هنرهای عالی هیوستون، مرکز هنرهای نمایشی هابی و پارک هرمان از جذبه‌های دیگر شهر می‌باشند.

ایرانیان مقیم هیوستون

ناحیه هیوستون بزرگ، جمعیت قابل توجهی ایرانی و ایرانی تبار دارد. کمال خرازی، هوشنگ انصاری، فریناز کوشانفر، شان دایوری، و ابراهیم یزدی بطور نمونه از مشاهیر این دسته (حال و گذشته) محسوب می‌گردند.

در سال ۲۰۰۶ علی و گیتا صابریون، دو ایرانی مقیم هیوستون مبلغ ۱۰ میلیون دلار به مرکز سرطان ام دی اندرسون دانشگاه تگزاس اهدا کردند. در همان سال، شهردار هیوستون از فیلم Omar Khayam: The Keeper (به کارگردانی کیوان مشایخ ساکن این شهر) رسما تقدیر بعمل آورد. و نمایشگاه آثار هنرهای اسلامی موزه هنرهای عالی هیوستون توسط چند خانواده ایرانی راه اندازی و حمایت مالی می‌شود. هوشنگ انصاری از بنیانگذاران و حامی مالی موسسه جیمز بیکر در تگزاس بوده‌است.

جشنواره فیلم ایرانی موزه هنرهای عالی هیوستون نیز در سال ۲۰۰۹، شانزدهمین دوره خود را برگزار کرد.

ورزش

تیم هیوستون راکتز، از اعضای لیگ بسکتبال ان بی ای، از هیوستون می‌باشد. تویوتا سنتر خانه این تیم است.

ورزشگاه مینت مید پارک نیز خانه تیم بیسبال هیوستون استروز (از لیگ دسته اول) آمریکا است.

در فوتبال آمریکایی نیز هیوستون خانه تیم هیوستون تکسانز است.

راه‌ها و امور نقلیه

هیوستون بدلیل وسعت خود محتاج به ۲ سیستم بزرگراه کمربندی می‌باشد که هم مرکز می‌باشند. میان‌ایالتی ۶۱۰ کمربند داخلی شهر می‌باشد.

فرودگاه بین قاره‌ای جرج بوش هیوستون، یکی از دو فرودگاه اصلی شهر، و از بزرگترین و مجهزترین فرودگاههای کشور آمریکاست. کنتیننتال ایرلاینز در این شهر و فرودگاه مرکزیت دارد. فرودگاه ویلیام پی. هابی فرودگاه مهم دوم شهر است.

پل فرد هارتمن بزرگترین پل ناحیه است و در جنوب این شهر قرار دارد.
پاسخ
معرفی 10 دانشگاه و موسسه عالی نیویورک

در این قسمت دانشگاه های معروف نیویورک را معرفی خواهیم کرد

*دانشگاه کلمبیا:*
دانشگاه کلمبیا (به انگلیسی: Columbia University) از قدیمی‌ترین و معتبرین دانشگاه‌های آمریکا و جهان به حساب می‌آید.
این دانشگاه در حال حاضر داری ۳۵۴۳ استاد و ۲۴۸۲۰ دانشجو است و معتبر ترین دانشگاه علوم سیاسی آمریکا بشمار می‌رود.

شعار: در پرتو تو نور را خواهیم یافت
تاسیس: ۱۷۵۴
نوع دانشگاه: خصوصی
ایالت: ایالت نیویورک
شهر: نیویورک
پشتوانه مالی: ۷٫۱۵ میلیارد دلار آمریکا
رئیس دانشگاه: لی بالینجر
هیئت علمی: ۳۵۴۳
دانشجویان: ۲۴۸۲۰ (پاییز ۲۰۰8)
وبگاه: www.columbia.edu

افتخارات و امکانات برجسته:
این دانشگاه عضو آیوی لیگ می‌باشد و در مرکز شهر نیویورک واقع است.
جایزه پولیتزر که معتبرترین جایزه روزنامه‌نگاری در ایالات متحده آمریکا محسوب می‌شود، هر ساله با نظارت دانشگاه کلمبیا به روزنامه‌نگاران و نیز نویسندگان، شاعران و موسیقی‌دانان برجسته اهدا می‌شود.
کتابخانه این دانشگاه شامل بیش از ۹ میلیون جلد کتاب است. یکی از نکات این کتابخانه بخش Avery Architectural and fine arts library است که بالغ بر ۴۰۰۰۰۰ جلد کتاب دارد که در آمریکا بزرگترین منبع این مبحث به حساب می‌آید.
رتبه این دانشگاه در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان همواره در میان ۱۵ دانشگاه برتر قرار دارد، و ۲۹ تیم ورزشی نیز در خود دارد.

پیشینه:
این دانشگاه در شهر نیویورک بین محلات Upper West side و هارلم که بخشهایی از منهتن است در زمینی به مساحت ۳۲ هکتار به نام King College و در سال ۱۷۹۱ میلادی ساخته شد که در آن زمان شامل تعدادی انجمن علمی بود و در سال ۱۷۸۴ به Columbia College تغییر نام داد. در واقع دانشگاه کلمبیا در سال ۱۷۵۴ میلادی و به فرمان جرج دوم پادشاه وقت بریتانیای کبیر، با نام «کینگز کالج» (کالج پادشاه) در منهتن جنوبی تأسیس شد.
ساخت ساختمانهای جدید در دانشگاه بعد از جنگ جهانی دوم شروع شد که اغلب با منازعاتی شامل مباحث آزاد در مورد ساختار جدید دانشگاه همراه می‌شد.
چند ساختمان از این دانشگاه به عنوان آثار تاریخی ثبت شده اند. ساختمان(۱۹۰۰) Low Memorial Library یکی از انهاست که در لیست شاهکارهای معماری نیز قرار دارد.

مشاهیر:
نوبلیست از جمله میلتون فریدمن را می‌توان از مشاهیر این دانشگاه دانست. برایان گرین و آیزاک آسیموف نیز از این دانشگاه بوده‌اند.
حمید دباشی، احسان یارشاطر، و پروژهٔ دانشنامه ایرانیکا در این دانشگاه خصوصی مستقر می‌باشند. فرحناز پهلوی و علی‌رضا پهلوی نیز از دانش‌آموختگان این دانشگاه هستند.
محمدرضا شاه پهلوی، پادشاه اسبق ایران، از جمله دریافت کنندگان «درجه دکترای افتخاری» از دانشگاه کلمبیا بوده است.
دو رﺌیس جمهور ایالات متحده از اعضای این دانشگاه بوده اند. ۳۹ برنده جایزه نوبل از فارغ التحصیلان این دانشگاه اند و به طور کلی ۸۲ نوبلیست از مشاهیر این دانشگاه به حساب می‌آیند. و در حال حاضر سه سناتور از سناتورهای آمریکا نیز از اعضای دانشگاه کلمبیا هستند.


*دانشگاه بعد دانشگاه راکفلر:*
دانشگاه راکفلر (به انگلیسی: Rockefeller University) از دانشگاه‌های معتبر آمریکا به حساب می‌آید. این دانشگاه در ایالت نیویورک و در شهر نیویورک واقع است.
شعار: دانش برای نفع بشریت
تاسیس: ۱۹۰۱
نوع دانشگاه: خصوصی
ایالت: نیویورک
شهر: نیویورک
پشتوانه مالی: ۲ بیلیون دلار آمریکا
رئیس دانشگاه: پال نرس
وبگاه: http://www.rockefeller.edu


*دانشگاه نیویورک:*
دانشگاه نیویورک (به انگلیسی: New York University) مشهور به NYU، تاسیس ۱۸۳۱، بزرگترین دانشگاه خصوصی ایالات متحده آمریکا بوده و در نیویورک واقع است.
دانشگاه نیویورک ۱۴ دانشکده دارد و در ۲۵ کشور از جمله در ابوظبی نیز شعبه دارد.
برنده 4جایزه نوبل و ۴ جایزه پولیتزر و ۷ جایزه لسکر از این دانشگاه بوده‌اند.
شعار: استقامت و پیشرفت
تاسیس: ۱۸۳۱
نوع دانشگاه: خصوصی
ایالت: ایالت نیویورک
شهر: نیویورک
پشتوانه مالی: ۲٬۵ میلیارد دلار آمریکا[۱]
رئیس دانشگاه: جان سکستون
هیئت علمی: ۶۷۵۵
کارکنان: ۱۶۰۰۰
دانشجویان: ۴۰۸۷۵
شگون‌نما: بابکت
وبگاه: www.nyu.edu


*کالج هانتر:*
کالج هانتر (به انگلیسی: Hunter College) یکی از کالج‌های سامانه آموزشی شهر نیویورک می‌باشد که در شمال شرقی شهر «منهتن» قرار دارد. کالج در سال 1870 توسط «توماس هانتر» جهت تعلیم و تربیت معلمان زن تاسیس گردید.
در حال حاضر کالج هانتر که بصورت مختلط دانشجو می‌پذیرد در زمینه‌های مختلفی از قبیل هنرهای آزاد، علوم، ... ارائه آموزش می‌دهد.
دانشجویان در مقاطع تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس امکان گرفتن مدرک تحصیلی را دارند.
شعار: به آینده می‌نگرم
تاسیس: 1870
نوع دانشگاه: عمومی
ایالت: نیویورک
شهر: نیویورک
رئیس دانشگاه: جنیفر رب
هیئت علمی: 673
دانشجویان: بیش از 20000 دانشجو
شگون‌نما: Hawk
وبگاه: http://www.hunter.cuny.edu


*دانشگاه استونی بروک:*
دانشگاه استونی بروک (به انگلیسی: Stony Brook University)، سابقا مشهور به SUNY-Stony Brook، یکی از دانشگاه‌های دولتی ایالات متحده آمریکا بوده و در شهر استونی بروک در لانگ آیلند در نیویورک واقع است.
دپارتمان فیزیک این دانشگاه به ویژه دارای رتبه و اعتبار فراوان است. نوبلیست مشهور چن نینگ یانگ عضو هیئت علمی آن است.
این دانشگاه عضوی از دانشگاه ایالتی نیویورک است.
تاسیس: 1957
نوع دانشگاه: عمومی
ایالت: نیویورک
شهر: استونی‌بروک
پشتوانه مالی: 201 میلیون دلار آمریکا
رئیس دانشگاه: شرلی کنی
هیئت علمی: 1902
دانشجویان: بیش از 23000 دانشجو
شگون‌نما: Wolfie the Seawolf
وبگاه: http://www.stonybrook.edu


*دانشگاه ایالتی نیویورک در آلبانی:*
دانشگاه ایالتی نیویورک در آلبانی (به انگلیسی: University at Albany, SUNY) یکی از دانشگاه‌های ایالت ایالت نیویورک در ایالات متحده آمریکا می‌باشد.
این دانشگاه در شهر آلبانی قرار دارد، و عضوی از دانشگاه ایالتی نیویورک است.
شعار: حکمت برای خویش و برای آموزش
تاسیس: ۱۸۴۴
نوع دانشگاه: عمومی
ایالت: نیویورک
شهر: آلبانی
هیئت علمی: ۹۴۰
دانشجویان: بیش از ۱۸۰۰۰ دانشجو
شگون‌نما: Great Dane
وبگاه: http://www.albany.edu


*دانشگاه ایالتی نیویورک در بوفالو:*
دانشگاه ایالتی نیویورک در بوفالو (به انگلیسی: University at Buffalo, The State University of New York) مشهور به SUNY-Buffalo، یکی از دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا و از دانشگاه‌های اصلی دانشگاه ایالتی نیویورک است که در شهر بوفالو در نیویورک واقع است.
شعار به فارسی: عقل سالم در بدن سالم
تاسیس: ۱۸۴۶
نوع دانشگاه: عمومی
ایالت: نیویورک
شهر: بوفالو
پشتوانه مالی: ۵۶۶٫۴ میلیون دلار آمریکا
رئیس دانشگاه: جان سیمپسون
هیئت علمی: ۲۶۶۷
دانشجویان: بیش از ۲۸۰۰۰ دانشجو
شگون‌نما: Victor E. Bull
وبگاه: http://www.buffalo.edu


*دانشگاه پلی تکنیک (نیویورک):*
دانشگاه پلی تکنیک (به انگلیسی: Polytechnic University, New York) نیویورک در بخش بروکلین شهر نیویورک ایالات متحده آمریکا قرار دارد. این دانشگاه دومین دانشگاه فنی خصوصی در آمریکاست که در سال ۱۸۵۴ بنیان گذاری شده‌است.
در رشته‌های مهندسی برق، شیمی پلیمر، مهندسی هوافضا و مایکروویو سابقهٔ برجسته‌ای دارد و اینک در ارتباطات ،علوم اطلاعات و مدیریت فن آوری پیشتاز می‌باشد .
این دانشگاه همچنین برای مراکز پژوهشی و تحقیقاتی و برنامه‌هایی که برای توسعه و تشویق آموزش ریاضیات و علوم در مدارس ابتدایی و دبیرستان نیویورک دارد شناخته شده‌است.
مارتین ال پرل برندهٔ جایزه نوبل فیزیک در سال ۱۹۹۵ و گرترود ب الیون برندهٔ جایزه نوبل پزشکی در سال ۱۹۸۸ از دانش آموختگان این موسسه می‌باشند.
شعار: بشر و عملش بخشی از طبیعت است
تاسیس: 1854
نوع دانشگاه: خصوصی
ایالت: نیویورک
شهر: بروکلین
پشتوانه مالی: 173.3 میلیون دلار آمریکا
رئیس دانشگاه: جری هیوتین
هیئت علمی: بیش از 125
دانشجویان: بیش از 4000 دانشجو
شگون‌نما: Fighting Blue Jays
وبگاه: http://www.poly.edu


*موسسه جولیارد:*
مدرسه جولیارد (به انگلیسی: Juilliard School) از صاحبنام ترین مدارس عالی موسیقی، رقص، و تئاتر در آمریکا برای سطوح کودکان، نوجوانان، پیش دانشگاهی، و کالج است.
این موسسه در منهتن در شهر نیویورک قرار دارد، و شهرتش بخاطر تربیت هنرمندان برجسته در سطح ملی است.افراد مشهوری همچون کوین اسپیسی، وال کیلمر، رابین ویلیامز، مایلز دیویس،‌ یو-یو ما، وینتون مارسلس، جردن رودس، چیک کوریا، میدوری گوتو و سارا چنگ از این مدرسه اند.
تاسیس: ۱۹۰۵
ایالت: نیویورک
شهر: نیویورک
دانشجویان: ۸۰۰ هنرجو
وبگاه: http://www.julliard.edu


*آکادمی نظامی وست‌پوینت:*
مدرسه نظامی ایالات متحده معروف به وست پوینت (در انگلیسی: West Point) نام پر پرستیژترین و قدیمی‌ترین.دانشگاه افسری در کشور ایالات متحده آمریکا است. این مدرسه در سال ۱۸۰۲ میلادی در ایالت نیویورک آمریکا تأسیس شد. مساحت فعلی مدرسه نظامی وست پوینت در حدود ۶۵ کیلومتر مربع است. این مدرسه یکی از بزرگ‌ترین مدارس نظامی در جهان است.
دانش‌آموختگان مدرسه نظامی وست پوینت در پایان تحصیلات مدرک کارشناسی علوم دریافت می‌کنند و اکثراً با درجه ستوان دومی جذب ارتش ایالات متحده آمریکا می‌شوند.
شعار رسمی مدرسه نظامی وست پوینت «وظیفه، افتخار، میهن» است.
آکادمی نظامی وست‌پوینت در پائیز سال ۲۰۰۶ میلادی، برای افسران مسلمانی که پایبند به مناسک اسلامی هستند، نمازخانه‌ای را که مفروش است و دارای کتابخانه، منبر و رو به قبله است را افتتاح کرد.

شرایط ورود:
بر طبق لایحه‌ای که کنگره ایالات متحده آمریکا در سال ۱۹۰۳ وضع کرد، هر سناتور و نماینده کنگره می‌توانست سالیانه تنها پنج نفر از سراسر آمریکا (دو نفر از ایالت ناحیهٔ کلمبیا و سه نفر از نواحی دیگر) را که در عین حال واجد شرایط لازم بدنی و سنی مناسب باشند را به عنوان دانشجوی دانشگاه افسری به مدرسه نظامی وست‌پوینت معرفی کند. اما اکنون با تغییر قوانین معاون رئیس جمهور ایالات متحده و نمایندگان کنگره می‌توانند تنها پنج نفر را به عنوان دانشجوی دانشگاه افسری وست‌پوینت معرفی کنند. انتصاب‌ها به صورت سالیانه انجام نمی‌گردند به صورتی که اگر یک نفر از این افراد معرفی‌شده بعد از مدت چهار سال فارغ‌التحصیل شود و یا در میانه راه ترک تحصیل کند آنگاه نماینده کنگره و یا معاون رئیس‌جمهور آمریکا می‌تواند شخص دیگری را به جای آن شخص معرفی کند. نمایندگان کنگره و یا سنا همچنین اغلب اعمال نفوذ نمی‌کنند و معمولاً برای یک جای خالی ده داوطلب را به طور هم‌زمان به مدرسه نظامی وست‌پوینت توصیه می‌کنند. به این ترتیب که انتخاب آن یک تن از بین بقیه متقاضیان بنا بر نمرات درخشان تحصیلی و شرایط روحی و بدنی آنها را به عهده مدیران و مربیان مدرسه نظامی وست‌پوینت میگزارند. اما اگر سناتور و یا نماینده کنگره شخص خاصی را به عنوان داوطلب اصلی به همراه بقیه متقاظیان به مدرسه نظامی وست‌پوینت معرفی کند, تا زمانی که آن شخص منتخب سناتور و یا نماینده کنگره شرایط بدنی و روحی لازم را داشته باشد، حتا اگر شایستگی‌هایش از دیگر کاندیدها کمتر باشد باز می‌تواند به مدرسه وارد شود.

بقیه سهمیه‌های مدرسه نظامی وست پوینت به صورت ذیل تقسیم‌بندی می‌شوند:

* ۱۰۰ سهمیه سالیانه برای فرزندان خانواده‌های نظامیان شاغل و یا بازنشسته ارتش آمریکا.
* ۱۷۰ سهمیه سالیانه برای سربازان مستعد در حال خدمت ارتش آمریکا.
* ۲۰ سهمیه برای افسران مستعد ذخیره ارتش آمریکا.
* ۶۵ سهمیه برای فرزندان نظامیانی که پدر و یا مادر ارتشی‌شان در هنگام نبرد با دشمن کشته و یا معلول شده‌اند.
* فرزندان افسرانی که مدال افتخار ایالات متحده آمریکا را دریافت کرده‌اند نیازی به معرفی به وسیله سناتور و یا نماینده کنگره را ندارند و فقط باید شرایط بدنی و روحی مناسب به همراه نمرات درخشان تحصیلی را در کارنامه خود داشته باشند.

وست پوینت و جنگ داخلی آمریکا:
در دوران جنگ داخلی آمریکا افسران و ژنرال‌های شمالی و جنوبی که بنا به مقتضای زمان با تاکتیک های نظامی در مقابل هم صف آرایی می‌کردند همگی از دانش‌آموختگان مدرسه نظامی وست پوینت بودند. آنها در دوران مدرسه افسری در وست پوینت اکثرا همکلاسی های سابق و دوستان قدیمی در این مدرسه مدرن نظامی بودند.

اهمیت وست پوینت:
وست پوینت تا امروزه اهمیت تاریخی و استراتژیک خود را حفظ کرده است به طوری که هر ساله روسای جمهور ایالات متحده آمریکا در جشن فارغ‌التحصیلی افسران این دانشگاه نظامی شرکت و در آنجا مهم‌ترین نطق های کشوری و ملی را در جمع دانشجویان و دانش‌آموختگان این مدرسه نظامی قرائت می‌کنند.

افتخارات:
تعداد زیادی از روسای جمهور و بیشترین تعداد از ژنرالهای تاریخ ارتش آمریکا از این مدرسه نظامی فارغ‌التحصیل شده اند. همچنین افراد بسیار مشهور و قدرتمندی از سیاست‌مداران تا روسای ارشد اقتصادی آمریکا از این مدرسه نظامی فارغ‌التحصیل شده اند.

شعار به فارسی: وظیفه، افتخار، کشور
تاسیس: 1802
نوع دانشگاه: فدرال
ایالت: نیویورک
شهر: وست‌پوینت
هیئت علمی: 600
دانشجویان: بیش از 4000 دانشجو
وبگاه: http://www.westpoint.edu


تمامی مطالب گرد آوری شده از دانشنامه آزاد wikipedia میباشد.


=================================================================== ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
پاسخ
West Point دهن سرویس کنه از سختی..
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :


https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، امیر007 ، dv2017 ، M0HSeN_US ، hooman13 ، leader-m ، aram_hpanahi
اقتصاد آمریکا

ایالات متحدهٔ آمریکا اقتصاد کاپتالیستی از نوع سرمایه‌داری انحصاری دارد. خصلت ویژه اقتصاد ایالات متحدهٔ آمریکا عبارتست از تسلط انحصارها در رشته‌های مختلف، که بر مبنای منابع طبیعی فراوان، زیربنای توسعه‌یافته، تولید انبوه، و مصرف زیاد استوار است. تولید ناخالص داخلی ایالات متحدهٔ آمریکا با بیش از ۱۳ تریلیون دلار، یعنی حدود ۲۰٪ تولید ناخالص جهان، نخستین اقتصاد بزرگ جهان است.

ایالات متحده بزرگ‌ترین واردکننده، و - پس از آلمان و چین - سومین صادرکنندهٔ بزرگ جهان است. کانادا، چین، مکزیک، ژاپن و آلمان، به ترتیب بزرگ‌ترین شرکای تجاری آمریکا هستند. آمریکا در دههٔ اخیر بزرگ‌ترین بدهی جهان را نیز بر شانه داشته‌است.

بزرگ‌ترین اقلام صادراتی آمریکا بترتیب تجهیزات صنعتی (۲۹٫۸٪)، ماشین‌آلات (۲۹٫۵٪)، کالاهای مصرفی غیر اتومبیل (۱۲٫۴٪)، خودرو و تولیدات وابسته (۹٫۳٪)، تولیدات صنایع غذایی (۸٫۳٪)، و تولیدات صنایع هوایی (۶٫۶٪) هستند، در حالی که بزرگ‌ترین اقلام وارداتی به آمریکا کالاهای مصرفی غیر اتومبیل (۲۳٪)، سوخت (۲۲٫۱٪)، ماشین‌آلات (۱۹٫۹٪)، تجهیزات صنعتی (۱۴٫۸٪)، تولیدات خودرو (۱۱٫۱٪)، صنایع غذایی (۴٫۲٪)، و صنایع هوایی (۱٫۷٪) هستند.

اما بزرگ‌ترین محصولات تولیدی آمریکا مواد شیمیایی، تولیدات نفتی، فولاد، خودرو، تولیدات صنایع هوایی، ارتباطات، الکترونیک، تولیدات غذایی و مصرفی، و صنایع معدن و چوب هستند. آمریکا همچنین در تولید برق، ظرفیت پالایش نفت، ذخیره‌های ذغال سنگ، تولید انرژی بادی، و انرژی هسته‌ای در جهان، رتبه نخست را دارا است.

بیشتر چرخ‌های اقتصادی آمریکا متعلق به بخش خصوصی است، تا جاییکه بخش دولتی فقط ۱۲٫۴٪ تولید ناخالص ملی را سالیانه باعث می‌شود. با اینحال ۷۵٪ تولید ناخالص ملی محصول بخش خدماتی بوده‌است. با اینکه تولیدات کشاورزی آمریکا حدود ۱٪ تولید ناخالص ملی این کشور است، همین سطح تولید حدود ۶۰٪ کل تولیدات کشاورزی جهان را تشکیل می‌دهد.

بخش بهداشت و خدمات اجتماعی با داشتن ۱۶ میلیون نفر شاغل، بزرگ ترین بخش اشتغال آمریکا را تشکیل می‌دهد. از لحاظ مجموع ساعات کاری در طول سال، آمریکایی‌ها بیشترین تعداد روز در سال را کار می‌کنند. با این حال در مقایسه با کشورهای صنعتی دیگر، از نظر تولید بر حسب ساعات کاری آمریکایی‌ها از برخی کشورهای اروپایی عقب‌ترند.
در میان ۵۰ ایالت آمریکا، از لحاظ درآمد سرانه، ایالت نیوجرسی در رتبه اول، و ایالت میسیسیپی در رتبه آخر در مقایسه با ایالات دیگر قرار دارند. نزدیک به ۱۳٪ آمریکاییان در زیر خط فقر تعیین شده توسط دولت فدرال قرار دارند و فاصله طبقاتی بین بالاترین و پایین ترین اقشار جامعه آمریکا همچنان در حال افزایش است.

=================================================================== ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
پاسخ
دین در آمریکا

آمریکا به طور رسمی یک کشور سکولار می‌باشد. در ایالات متحده آمریکا بر اساس متمم اول قانون اساسی ایالات متحده آمریکا، هیچ دینی بطور رسمی وجود ندارد، اما همین متمم نیز آزادی تمام ادیان را تضمین کرده‌است. به همین دلیل است که (بطور مثال) زنان محجبهٔ مسلمان آمریکایی اجازه حضور در مراکز دولتی و دانشگاهی کشور را از نظر قانونی دارند.

با وجود جدایی دین از سیاست در آمریکا، دین اهمیت ونقش مهمی در این کشور دارد که نماد آن جمله ما به خدا ایمان داریم شعار کشور آمریکا است که بر روی اسکناس دلار آمریکا نیز نقش بسته استگروه‌های مذهبی قدرت اثر گذاری قابل توجهی در آمریکا دارند در دهه ۱۹۲۰ این گروهها توانستند دولت را ترغیب به ممنوعیت تولید و مصرف مشروبات الکلی کنند (اصلاحیه بیستم قانون اساسی آمریکا که در اصلاحیه بیست و یکم برداشته شد)و بر تدریس نظریه تکامل در مدارس آمریکا بصورت محدود و در برخی ایالات محدودیت ایجاد کنند. ولی با افزایش خشونت‌ها در پی گسترش قاچاق مشروبات الکلی این قوانین برداشته شد.گروههای مذهبی به خصوص پروتستانهای اونجلیکال و کاتولیک‌ها، مواضع سرسختانه‌ای را دربرابر موضوعات چون همجنسگرایی،سقط جنین و آموزش مختلط در مدارس آمریکا، اتخاذ کرده‌اند.

بر اساس آمار سال ۲۰۰۲، ترکیب مذهبی مردم آمریکا به شرح زیر بوده‌است: پروتستان ۵۲٪، کاتولیک ۲۴٪، مورمون ۲٪، یهودی ۲٪، مسلمان ۱٪، دیگران ۱۰٪، بدون دین ۱۰٪.

پروتستان‌های آمریکا نیز به فرقه‌های متعددی تقسیم می‌شوند. برخی از آنان میلیون‌ها نفر را دربر می‌گیرند، در حالی که کلیساهای کوچک، تنها هزاران عضو دارند.

برخی از فرقه‌های مذهبی معروف آمریکا عبارت‌اند از:

اپیسکوپلین‌ها، پرسبیترین‌ها، متدیست‌ها، باپتیست‌ها، یونیتارین‌ها، مریدان مسیح، کلیسای اصلاحی هلندی، کوایکرها و کانگروگیشنالیست‌ها.




=================================================================== ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
پاسخ
دوست دختر مورمونی هم نگیرید!!
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :


https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، ostokhan ، M0HSeN_US ، leader-m ، aram_hpanahi
لحظه ی ناب از روز شمار امروز.
سعی می کنم هر روز این لحظه ناب رو اینجا قرار بدم.


فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

DV 2014 : NO
DV 2015 : NO
DV 2016 : NO
DV 2017 : NO
DV 2018 : NO
DV 2019 : NO
DV 2020 : NO

IF YOU WANT TO GO FAST,GO ALONE.IF YOU WANT TO GO FAR,GO TOGETHER.
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، dv2017 ، ostokhan ، M0HSeN_US ، hooman13 ، sepideh1234 ، copol ، leader-m ، aram_hpanahi
(2017-04-18 ساعت 20:15)shahin61 نوشته:  دوست دختر مورمونی هم نگیرید!!
چرا؟
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، امیر007 ، M0HSeN_US
(2017-04-18 ساعت 19:58)shahin61 نوشته:  
(2017-04-18 ساعت 18:40)dv2017 نوشته:  
(2017-04-18 ساعت 17:58)copol نوشته:  سلام.ممنون ازفرزاد ودوست عزیزم که اسمش رونمیدونم(dv2017).پیرو گفته خودتون درمورد این که کدوم شهرهارو دوست داریم که اطلاعاتی ازشون داشته باشیم میخواستم بپرسم که درمورد ایالت های مرکزی آمریکا ومخصوصا ایالت هاوشهرهایی که کشاورزی دراون ها رونق داره میتونید اطلاعات جامعی درصورت امکان ارائه بدید؟سپاس
سلام دوست عزيز  Smile
قبول دارم اين نام كاربري گفتنش سخته
دنبال تغيير اين كلمه " كاربر " زير آي دي بودم واسه همين . بهم بگيد دايي

اونم به روي چشم و حتما  Smile
حالا نمیشه بگیم دیوید !؟! Rolleyes
آقا شما صاحب اختیارید.
شنیده بودم تگزاس لهجه خاص خودش رو داره اما نه دیگه اینقدر به دایی بگیم دیوید Wink
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، ostokhan ، M0HSeN_US ، farrokh33 ، hooman13 ، leader-m
(2017-04-18 ساعت 20:46)dv2017 نوشته:  
(2017-04-18 ساعت 20:15)shahin61 نوشته:  دوست دختر مورمونی هم نگیرید!!
چرا؟
خیلی تعصب دارن روی روایط.
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :


https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، امیر007 ، ostokhan ، M0HSeN_US ، leader-m ، aram_hpanahi
@santaclara@ عزیز ، ممنون
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، M0HSeN_US ، leader-m




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان