.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2017-04-20 ساعت 13:47
(2017-04-20 ساعت 13:35)milad.abadani نوشته:(2017-04-20 ساعت 12:46)ostokhan نوشته: @farrokh33@سلام دوست گرامی,من موافق هستم,به خرافات هم اعتقاد ندارم,اگر لیست رو درست کردی,حتما اسم من را وارد کن,ممنون آقا @milad.abadani@ امسال که دیگه گذشت و گمون نکنم فایده ای داشته باشه . ان شااله اگه سال دیگه آمدید اینجا شما زحمتش رو بکشید. سپاس [/quote] هنوز 12 روز دیگه مونده,یک لیست معمولی از دوستان درست کنیم,خیلی دوست دارم ببینم نتایج دوستان چه میشود. [/quote] شما فکر می کنید کسی برنده بشه میاد به شما اعلام کنه؟!! فایده ای نداره این کار اصلا... و اصلا ربطی هم به ما نداره برنده میشن یا نه تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، leader-m ، hooman13 ، aram_hpanahi
2017-04-20 ساعت 14:11
امسال که دیگه گذشت و گمون نکنم فایده ای داشته باشه . ان شااله اگه سال دیگه آمدید اینجا شما زحمتش رو بکشید. سپاس
[/quote] هنوز 12 روز دیگه مونده,یک لیست معمولی از دوستان درست کنیم,خیلی دوست دارم ببینم نتایج دوستان چه میشود. [/quote] شما فکر می کنید کسی برنده بشه میاد به شما اعلام کنه؟!! فایده ای نداره این کار اصلا... و اصلا ربطی هم به ما نداره برنده میشن یا نه [/quote] این نشون دهنده حس اعتماد بین ایرانیان و هم چنین خیرخواهی این جماعت برای یکدیگر است........ وطنم پاره تنم!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: reyhaneh_h ، milad.abadani ، nargol1990 ، leader-m ، farrokh33 ، hooman13 ، shahin61 ، Farzad Immigrant ، aram_hpanahi
2017-04-20 ساعت 14:20
(2017-04-20 ساعت 14:11)ostokhan نوشته: امسال که دیگه گذشت و گمون نکنم فایده ای داشته باشه . ان شااله اگه سال دیگه آمدید اینجا شما زحمتش رو بکشید. سپاس هنوز 12 روز دیگه مونده,یک لیست معمولی از دوستان درست کنیم,خیلی دوست دارم ببینم نتایج دوستان چه میشود. [/quote] شما فکر می کنید کسی برنده بشه میاد به شما اعلام کنه؟!! فایده ای نداره این کار اصلا... و اصلا ربطی هم به ما نداره برنده میشن یا نه [/quote] این نشون دهنده حس اعتماد بین ایرانیان و هم چنین خیرخواهی این جماعت برای یکدیگر است........ وطنم پاره تنم!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote] نفهمیدم منظورتو اما به نظر بنده هرکی این حق رو داره برنده بشه و به کسی هم نگه ربطی به حس اعتمادم نداره... یکی ازین اسیری هم رها بشه حتی اگه عمومی اعلام هم نکنه ما خوشحال میشیم که رها شده... تشکر کنندگان: milad.abadani ، ostokhan ، leader-m ، shahin61 ، aram_hpanahi
(2017-04-20 ساعت 13:35)milad.abadani نوشته:(2017-04-20 ساعت 12:46)ostokhan نوشته: @farrokh33@سلام دوست گرامی,من موافق هستم,به خرافات هم اعتقاد ندارم,اگر لیست رو درست کردی,حتما اسم من را وارد کن,ممنون آقا @milad.abadani@ امسال که دیگه گذشت و گمون نکنم فایده ای داشته باشه . ان شااله اگه سال دیگه آمدید اینجا شما زحمتش رو بکشید. سپاس [/quote] هنوز 12 روز دیگه مونده,یک لیست معمولی از دوستان درست کنیم,خیلی دوست دارم ببینم نتایج دوستان چه میشود. [/quote] رک و بی پرده بگم حاضر نیستم وقت بزارم پایه تهیه چنین لیستی که هیچ کس حاضر نیست توش شرکت کنه با براش جالب نیست چنین فایلی. دوستان انقدر بی حال و بی رمق هستن که پست نمیزارن که هیچ، جواب سوالی رو که هم میگیرن بلد نیستن روی تشکر کلیلک کنن و یا هر مطلبی رو که بچه های معدودی اینجا میزارن و زحمت براش میکشن رو تشکر و لایک کنن. پست گذاشتن من و بقیه منتی بر سر کسی نیست ولی یه حس قدردانی و تشکر هم دریغ میکنن از مطلب که جدیدی یاد گرفتن. اینجا ظاهرا مد شده هر کی پست نزاره یا تشکری هم نکنه دلیل بر بالا بودن کلاس کاریش. نه!!! آقا یا خانمی که چنین طرز فکری داری اینجور افکار تو هیچ جای دنیا جز همین مملکت خودمون پیدا نمیشه. وضعیت جوریه که حتی یکی از طرف مقابلش اینجا خومشش نمیاد پاسخ پستش رو نمیده . تشکر که پیش کش. رتبه هاشونم همون مثل کاسه رود جایی که بازآید قدح در موردش حکم میکنه. رتبه بدی میدن. ندی هم نمیدن. حالا کاری هم ندارن طرف اینجا زحمتی کشیده یا نه. رتبه هم شده وسیله سرگرمی کاربران. در هر حال من مایل نیستم تو این امور شرکت کنم. آقا میلاد شما تو اون گروه تلگرامی مطرح کن اگر کسی تمایل داشت این کار رو انجام بده. خلاصه...بقول معروف خر ما از کرگی دم نداشت. موفق و پاینده باش تشکر کنندگان: reza6966 ، milad.abadani ، kits ، kits ، dv2017 ، nargol1990 ، reyhaneh_h ، امیر007 ، leader-m ، mona_ir ، farrokh33 ، hooman13 ، shahin61 ، Farzad Immigrant ، aram_hpanahi
(2017-04-20 ساعت 12:24)ostokhan نوشته:پارسال این موضوع اسامی و جمع آوریش مطرح شد ، بچه ها از یه نفر یاد میکردن که سربازه و نمیتونه دیگه اینکارو بکنه ، فکر کردم اون سرباز وطن شما بودید(2017-04-20 ساعت 10:55)dv2017 نوشته:نه من سرباز نبودم. چطور؟(2017-04-20 ساعت 00:49)ostokhan نوشته: ...شما پارسال سرباز بودی؟
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: ostokhan ، nargol1990 ، milad.abadani ، امیر007 ، leader-m ، farrokh33 ، copol
2017-04-20 ساعت 14:31
[/quote]
این نشون دهنده حس اعتماد بین ایرانیان و هم چنین خیرخواهی این جماعت برای یکدیگر است........ وطنم پاره تنم!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote] نفهمیدم منظورتو اما به نظر بنده هرکی این حق رو داره برنده بشه و به کسی هم نگه ربطی به حس اعتمادم نداره... یکی ازین اسیری هم رها بشه حتی اگه عمومی اعلام هم نکنه ما خوشحال میشیم که رها شده... [/quote] مطمئنا منظورم رو متوجه نشدی. حفظ حریم خصوصی حق هر کسی که بخواد داشته باشه. حتی در مورد این لاتاری هم حق این رو داره که نگه به کسی. منظورم این فضایی بود که تو جامعه ما شکل گرفته که طرف میترسه زیرآبش رو بزنن و کله اش کنن برای همین ترجیح میدن که بصورت خیلی ریز و پرفشنال قضیه رو جلو ببرن. بیشتر از این بازش نمیکنم چون هر چی همش بزنی بوش بیشتر در میاد. سربسته بمونه تشکر کنندگان: milad.abadani ، nargol1990 ، امیر007 ، leader-m ، mona_ir ، Farzad Immigrant ، aram_hpanahi
2017-04-20 ساعت 14:39
ممنون,یک واقعیتی وجود دارد.
-کوچکترین فعالیت های روزانه من,زندگی من را تشکیل میدهد.هر چقدر این کارها کوچک و یا بزرگ,و یا اینکه کم اهمیت و یا پر اهمیت باشه. حتی خواندن تایپیک های دوستان,و تایپ کردن. من به شخصه خوشحال میشم شادی خودم را با دوستان این تایپیک تقسیم کنم,چون حس میکنم دین دارم, زندگی من به شخصه,نیاز به لحظات شاد چه از طرف خودم یا دیگران داره
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است. تشکر کنندگان: nargol1990 ، امیر007 ، leader-m ، santaclara ، reza6966 ، farrokh33 ، hooman13 ، aram_hpanahi
2017-04-20 ساعت 14:42
(2017-04-20 ساعت 13:35)milad.abadani نوشته:(2017-04-20 ساعت 12:46)ostokhan نوشته: @farrokh33@سلام دوست گرامی,من موافق هستم,به خرافات هم اعتقاد ندارم,اگر لیست رو درست کردی,حتما اسم من را وارد کن,ممنون آقا @milad.abadani@ امسال که دیگه گذشت و گمون نکنم فایده ای داشته باشه . ان شااله اگه سال دیگه آمدید اینجا شما زحمتش رو بکشید. سپاس [/quote] هنوز 12 روز دیگه مونده,یک لیست معمولی از دوستان درست کنیم,خیلی دوست دارم ببینم نتایج دوستان چه میشود. [/quote] سلام من با دوستمون موافقم اگه امکانش باشه این لیست رو تهیه کرد خیلی عالی میشه تشکر کنندگان: santaclara ، farrokh33 ، aram_hpanahi
2017-04-20 ساعت 14:45
این حرف را کاملا جدی میگم,
من دوست دارم برنده بشم و اتفاقات جدید توی زندگیم رخ بده. ولی هیچ وقت به خاطر لاتاری,با زندگیم قمار نمیکنم
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است. تشکر کنندگان: dv2017 ، nargol1990 ، tenardie2bai ، farrokh33 ، shahin61
2017-04-20 ساعت 14:49
اصطلاحات مربوط به حیوانات
(20) Buck آهو buck: دلار ?Can you lend me five bucks میتونی پنچ دلار بهم بدی؟ DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025
مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲ 🎈🎈🎈 تشکر کنندگان: dv2017 ، nargol1990 ، tenardie2bai ، santaclara ، farrokh33 ، shahin61
2017-04-20 ساعت 14:50
(2017-04-20 ساعت 14:43)abas_kashan نوشته: لیست منتظرسرا اصلا و ابدا به چند دلیل: دوست عزیز,نیاز نیست خیلی پیچیده باشه,لیست هم نمیخواد,بهتر نیست به هر کاربر یک شماره بدیم,که هم تعداد کاربرایی رو که فعالیت دارن بشماریم,و هم زمان اعلام نتایج,هرکسی هم دوست نداشت,شماره نگیره,من به بدشانسی اعتقاد ندارم,اگه برنده نشدم که نشدم,
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است. تشکر کنندگان: امیر007 ، nargol1990 ، tenardie2bai ، ostokhan ، santaclara ، leader-m ، farrokh33 ، aram_hpanahi
2017-04-20 ساعت 14:53
(2017-04-20 ساعت 14:45)milad.abadani نوشته: این حرف را کاملا جدی میگم, دوست گرامی فکر نمیکنم کسی نظری غیر از این داشته باشه منم دارم هم کارم رو انجام میدم وهم زندگی لاتاری شد چه بهتر نشد هم چیزی رو از دست ندادم تشکر کنندگان: milad.abadani ، nargol1990 ، tenardie2bai ، ostokhan ، santaclara ، leader-m ، farrokh33 ، shahin61 ، aram_hpanahi
2017-04-20 ساعت 14:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-04-20 ساعت 14:59 توسط nargol1990.)
من که میام میگم
بسته به دید آدم هاست ممکنه یکی از خبر قبولی من خیلی خوشحال بشه یکی ام بگه حرومش من خودم اگه 11 روز دیگه ببینم فرزاد یا رضا یا مونا یا ریحانه میلاد قبول شدن خیلییییییییییییییییییی خوشحال میشم...ازین که همون آرزوهای منو داره میره دنبال کنه خوشحالم ازین که به ارزویی ک تو دل منه رسیده خوشحالمممم....کلا جند سالیه یاد گرفتم به همه چیز دید مثبتی پیدا کنم البته زیادم آسون نبوده و از قبلم اینجوری نبودم! شاید مجازی باشین هرگز هم همدیگرو نبینیم اما اسمتون همیشه تو خاطرم میمونه حتی اگه هیچوقتم قبول نشم یه روزی یه سالی ک پیر شدم و دارم پای گاز آشپزی میکنم میگم آخی روزگار یه جایی بود به اسم مهاجر سرا سال هایی که لاتاری ثبت نام میکردیم یکی بود به اسم رضا که برنده شد و رفت نیویورک فرزاد استخونم فک کنم الان دیگه حساااابی پولداره و تموم پارکای ملی امریکارو دیده همونایی که عکساشو واسمون میذاشت مونا بالاخره قبول شد و به خودکشی نرسید الان ممکنه لس انجلس باشه ریحانه هم که مث من عشق نیویورک بود الان تو خیابونای منهتنه و اصن شاید یادشم نباشه یه روزی همین خیابونا ارزوش بود راستی میلاد کجاست؟ یعنی همسرش بالاخره راضی به رفتن شد؟؟ راستی آقا شاهینم که دیگه الان ساکن آستین یادش بخیر اسم دارو دسته نیویورکی هارو اون داد به ما آقا فرخ م که مارکوپولومون بود کل امریکارو گشته لابد تا الان خدایی نامردینا همتون قبول شدین الا من
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت چه یأس بی نهایتی ندیم من بود فصل بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذشت چه قلب بی سخاوتی حریم من بود تشکر کنندگان: milad.abadani ، mona_ir ، امیر007 ، reyhaneh_h ، darabi ، ostokhan ، tenardie2bai ، santaclara ، leader-m ، limbo ، reza6966 ، farrokh33 ، hooman13 ، copol ، aristotel ، shahin61 ، aram_hpanahi
2017-04-20 ساعت 14:56
این نشون دهنده حس اعتماد بین ایرانیان و هم چنین خیرخواهی این جماعت برای یکدیگر است........
وطنم پاره تنم!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote] نفهمیدم منظورتو اما به نظر بنده هرکی این حق رو داره برنده بشه و به کسی هم نگه ربطی به حس اعتمادم نداره... یکی ازین اسیری هم رها بشه حتی اگه عمومی اعلام هم نکنه ما خوشحال میشیم که رها شده... [/quote] مطمئنا منظورم رو متوجه نشدی. حفظ حریم خصوصی حق هر کسی که بخواد داشته باشه. حتی در مورد این لاتاری هم حق این رو داره که نگه به کسی. منظورم این فضایی بود که تو جامعه ما شکل گرفته که طرف میترسه زیرآبش رو بزنن و کله اش کنن برای همین ترجیح میدن که بصورت خیلی ریز و پرفشنال قضیه رو جلو ببرن. بیشتر از این بازش نمیکنم چون هر چی همش بزنی بوش بیشتر در میاد. سربسته بمونه [/quote] شاید باورت نشه اما همین که ثبت نام کردم دردسر شده واسم و مزاحمت ایجاد میکنن....چه برسه بفهمن برنده هم شدم !!! متاسفانه تشکر کنندگان: nargol1990 ، امیر007 ، dv2017 ، ostokhan ، tenardie2bai ، leader-m ، milad.abadani ، farrokh33 ، hooman13 ، shahin61 ، aram_hpanahi
2017-04-20 ساعت 15:04
(2017-04-20 ساعت 14:54)nargol1990 نوشته: من که میام میگم حالا كه اينجوري شد من بدون شما نيويورك برو نيستم DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025
مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲ 🎈🎈🎈 تشکر کنندگان: nargol1990 ، امیر007 ، ostokhan ، tenardie2bai ، santaclara ، leader-m ، milad.abadani ، farrokh33 ، shahin61 ، aram_hpanahi
|