کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
آقا فرخ تشکر ویژه
تایپ کردن این مطالب تو سه شب گذشته خیلی زمانبر بود و گاهی هم خارج از حوصله.
سپاس
پاسخ
جالبه بدونید که:
حدود یک سالی است که برخی گیت های پروازی ورود به آمریکا جهت ساپورت مهاجران خارجی که وارد این کشور میشوند مترجمانی رو به کار گرفته اند که به یاری تازه وارد می شتابند. زبان پارسی نیز ساپورت میشود. لازم به ذکر هستش که این امکان در تمامی فرودگاههای ایالت متحده اکتیو نیست ولی بسیاری از فرودگاه ها این مهم رو انجام میدن. برای مثال یکی از این گیت های ورودی فرودگاه آتلانتا است. بنابراین ورودی آتلانتا میتونه خوب باشه برای مهاجران. این مترجمان امور مربوط به پرسش و پاسخ آفیسر مرزبانی رو برای مسافر ترجمه و هم چنین در پر کردن اپلیکیشن های در بدو ورود کمک شایانی میکنند.
پاسخ
(2017-04-21 ساعت 01:22)ostokhan نوشته:  جالبه بدونید که:
حدود یک سالی است که برخی گیت های پروازی ورود به آمریکا جهت ساپورت مهاجران خارجی که وارد این کشور میشوند مترجمانی رو به کار گرفته اند که به یاری تازه وارد می شتابند. زبان پارسی نیز ساپورت میشود. لازم به ذکر هستش که این امکان در تمامی فرودگاههای ایالت متحده اکتیو نیست ولی بسیاری از فرودگاه ها این مهم رو انجام میدن. برای مثال یکی از این گیت های ورودی فرودگاه آتلانتا است. بنابراین ورودی آتلانتا میتونه خوب باشه برای مهاجران. این مترجمان امور مربوط به پرسش و پاسخ آفیسر مرزبانی رو برای مسافر ترجمه و هم چنین در پر کردن اپلیکیشن های در بدو ورود کمک شایانی میکنند.

فرزاد عزیز.بابت پست ها و فعالیتت نهایت تشکر رو دارم.ی سوال برام پیش اومد.افیسر های فرودگاه معمولا چه سوالاتی میپرسن؟؟؟؟اگه کسی تا حالا تجربه کرده ممنون میشم تجربه شو با ما در میان بزاره.سپاس
----2019AS
EVERY DAY IS A CHANCE TO CHANGE YOUR LIFE
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali_Hunter ، santaclara ، ostokhan ، farrokh33 ، M0HSeN_US
(2017-04-20 ساعت 19:51)dv2017 نوشته:  
ایالت نبراسکا

نبراسکا  یکی از ایالت‌های غرب میانه آمریکا به‌شمار می‌رود که در منطقه زمانی مرکزی واقع شده است . با جمعیت  1900000 سی و هفتمین ایالت و با مساحت 203365 کیلومتر مربع مقام شانزدهم در بین ایالتها از نظر وسعت را داراست .

[عکس: 0och_nebraska_map.jpg]

...

در ارسال بعدی راجع به شغل بویژه کشاورزی در این ایالت مطلب میارم .
موفق باشید
[/quote]

سلام.ممنون فرزاد جان.منتظرپست تکمیلی هستیم.سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، saeed_gh ، Sky of NY ، farrokh33 ، hooman13 ، رضا٨٦ ، leader-m ، M0HSeN_US ، shahin61
(2017-04-21 ساعت 05:14)copol نوشته:  
(2017-04-20 ساعت 19:51)dv2017 نوشته:  
ایالت نبراسکا

در ارسال بعدی راجع به شغل بویژه کشاورزی در این ایالت مطلب میارم .
موفق باشید

سلام.ممنون فرزاد جان.منتظرپست تکمیلی هستیم.سپاس
[/quote]

Big Grin
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، farrokh33 ، copol ، leader-m ، elahe mousavi ، M0HSeN_US
ممنون @farrokh33@ عزیز

@ostokhan@ جان این آواتار جدیده ؟ متوجش نبودم ، زیباست
پاسخ
تشکر کنندگان: farrokh33 ، leader-m
سلام دوستان عزیز
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است.
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، copol ، nargol1990 ، leader-m ، M0HSeN_US
همه خواب هستن,بیدار بشید,شمارش معکوس داره تک رقمی میشه,خداییش برای سال تحویل اینقدر پیگیر نبودم.
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، Sky of NY ، farrokh33 ، nargol1990 ، leader-m ، M0HSeN_US ، shahin61
(2017-04-21 ساعت 10:22)milad.abadani نوشته:  همه خواب هستن,بیدار بشید,شمارش معکوس داره تک رقمی میشه,خداییش برای سال تحویل اینقدر پیگیر نبودم.
سال تحویلو جالب گفتید Smile

سلام آقا میلاد
اونجا کولرها رو راه انداختید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، leader-m ، M0HSeN_US
(2017-04-20 ساعت 23:10)milad.abadani نوشته:  به نظر شما شرایط کاری برای من چطوره?
تخصصم الکترونیکه,البته تعمیرات سیستم های کنترلی و الکترونیکی ماشین الات(جرثقیل ها) و تجهیزات صنعتی, البته یه زمانی خدمات شهری هم انجام میدادم,مثل تعمیرات برق ساختمان و لوازم خانگی و از اینجور چیزا,  تقریبا تعمیرات اکثر لوازم الکترونیکی. ایالت کالیفرنیا مناسب است??? البته بگم که مهارت و تخصص کافی دارم.و در حال حاظر هم یک شرکت فنی و خدماتی دارم.

سلام

سعی کنید در رشته و تخصص کاری خودتون مدارک بین المللی معتبر بگیرید.
تا کارفرما در آمریکا بتواندمدرک شما را ارزیابی کند.
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، ostokhan ، dv2017 ، copol ، nargol1990 ، leader-m ، M0HSeN_US ، shahin61
(2017-04-20 ساعت 22:52)nargol1990 نوشته:  
(2017-04-20 ساعت 21:51)dv2017 نوشته:  یه کار توی سوپرمارکت حساب کنید ساعتی 10 تا و هفته ای 50 ساعت میشه ماهی 2000 تا . این کار برای روزهای اول

نمیدونم که چند خوابه انتخاب کردید توی سرچ ولی یکخوابه با 750 تا هست

بله کرایه های متاسفانه کاملا طبیعیه  Cool

ممنون

یعنی 5 روز در هفته و روزی 10 ساعت؟؟

اینجوری که من تو اکثر سوپرمارکتها و فروشگاه های زنحیره ای نگاه میکنم ساعت کاری معمولا 10 صبح تا 6 بعد از ظهره حالا از 8 صبح هم هست...یعنی بعد 6 کار دیگه ای نیس؟؟

اینجوری که نیویورک خیلی دست نیافتنیه Sad

کسی میدونه شعل مرتبط با رشته چقدر درامدش؟؟؟مثلا من که معماری خوندم
یا کسی که مهندس شبکه س اینجا و سابقه کار داره...اگر کار مرتبط پیدا کنیم چی؟؟کسی میدونه اون ساعتی چقدره؟؟

سلام

نیویورک برای افرادی که درآمد بالایی دارند برای شروع مناسب می باشد.
به اصطلاح عامیانه نیویورک شهر گرگ ها است.
یعنی باید خیلی زرنگ باشید که بتونید در این شهر کار پیدا کنید و درآمد خوبی هم داشته باشید، و یا اینکه اینقدر تخصص بالایی داشته باشید که در بدو ورود جذب شرکت های معتبر شوید.
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، ostokhan ، dv2017 ، farrokh33 ، copol ، nargol1990 ، leader-m ، elahe mousavi ، M0HSeN_US ، shahin61
سلام دوستان

شما میتونید در یوتیوب تایپ کنید drive downtown و از این طریق اسامی شهرهای مختلف میاد.
شما میتونید شهر مورد نظر رو انتخاب کنید و در خیابان های شهر به گشت و گذار بپردازید.
از این طریق یه کم با مناطق مختلف شهر آشنا میشید.
این ویدئوها معمولا با dash cam گرفته شده.

Try it
پاسخ
(2017-04-21 ساعت 10:33)dv2017 نوشته:  
(2017-04-21 ساعت 10:22)milad.abadani نوشته:  همه خواب هستن,بیدار بشید,شمارش معکوس داره تک رقمی میشه,خداییش برای سال تحویل اینقدر پیگیر نبودم.
سال تحویلو جالب گفتید  Smile

سلام آقا میلاد
اونجا کولرها رو راه انداختید؟

سلام,از یک ماه و نیم پیش,کولر ها رو روشن کردیم.البته تا الان نیاز نبوده در حالت سرمایش زیاد بزاریم
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، hosseinix ، santaclara ، copol ، nargol1990 ، reza6966 ، leader-m ، sepideh1234 ، M0HSeN_US
(2017-04-21 ساعت 02:43)leader-m نوشته:  
(2017-04-21 ساعت 01:22)ostokhan نوشته:  جالبه بدونید که:

فرزاد عزیز.بابت پست ها و فعالیتت نهایت تشکر رو دارم.ی سوال برام پیش اومد.افیسر های فرودگاه معمولا چه سوالاتی میپرسن؟؟؟؟اگه کسی تا حالا تجربه کرده ممنون میشم تجربه شو با ما در میان بزاره.سپاس

صبحتون بخیر. من تجربه چنین سفری نداشتم ولی طبق شنیده ها:
پاکت زرد رنگی رو که سفارت داده به فرد همراه ویزا، این پاکت باید تحویل داده باشه.
آدرس محل سکونت برای پست هارد گرین کارد
پر کردن اپلیکیشنی مربوط به میزان پولی که با خودتون اوردید
پاسخ
(2017-04-21 ساعت 08:47)dv2017 نوشته:  ممنون @farrokh33@  عزیز

@ostokhan@  جان این آواتار جدیده ؟ متوجش نبودم ، زیباست

آره از قبلی خسته شدم. در ضمن اون پست نبراسکا رو من نزاشتم. شما گذاشتی. اون دوستمون مثل اینکه اشتباه گرفت
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان