.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
نکاتی جالب درباره آمریکا و جامعه انسانی آن
ویژهنامه نوروزی پنجره گزارشی جالب از سفر سه روزه جوادییگانه به آمریکا (ایالتهای لسآنجلس، سانفرانسیسکو، شیکاگو، کلیولند، واشنگتن و نیویورک) را در 5 صفحه منتشر کرده است. این گزارش جالب است چون در آن به نکات ریزی از جامعه آمریکایی اشاره شده که برای خیلی از ماها اعجاب آفرین است! مثلا ما تعجب میکنیم وقتی که میفهمیم در آمریکا مزد یک روز یک کارگر ساختمانی 400 دلار است برای همین مردم آنجا تا میتوانند کارهای لولهکشی، برقکاری، بنایی و غیره را خودشان انجام میدهند! تمام این نکات جالب را به صورت کوتاه در ادامه بخوانید: در شهرکها منطقه عمومی وجود ندارد، همه جا خصوصی است. امکان قدم زدن وجود ندارد. در این شهرکها هیچ جای ایستادن و گردشی نیست، همه جا خانه است و ملک خصوصی. خیابان باریک است و برای قدم زدن باید بروی به یک فروشگاه یا پارک و یا مرکز شهر. موقع رانندگی در حومه شهر نمیتوانی کنار خیابان بایستی و نمیتوانی در خروجیهای خانههای مردم بایستی بنابراین عملا فقط باید پارک بروی. شاید باورش سخت باشد ولی در زندگی امروز هم باید کارهای خودت را خودت انجام بدهی. در مصالح فروشیها هر چیزی که به کار خانه بیاید و میتوان تصور کرد موجود است. هر کس هر چیزی که لازم دارد میخرد و خودش آنها را به کار میبرد. انواع راهنماییها هم هست، هم فیلم ویدئویی، هم اینترنت و هم آموزش حضوری وجود دارد. تقریبا باید تمام کارها را خودت انجام بدهی، رنگ کردن، جدول چیدن، سیمان کاری، سیم کشی، لوله کشی و ... را باید خودت انجام بدهی و این الزام از آنجا نشات میگیرد که بدانی مزد یک کارگر ساده 400 دلار در روز است! یکی از دوستان به من گفت که تازگی سیستم هیدرولیک اتومبیلش را خودش تعویض کرده!! چون برای تعویض آن باید 500 دلار دستمزد میداده اما او با هر زحمت و ترسی بوده این کار را انجام داده است. آمریکاییها خلاف آن چیزی که در فیلمهایشان نشان میدهند در آخر هفتهها و تعطیلات تنها فرصت انجام امور ذکر شده را دارند و برای پیک نیک و تفریح زمانی باقی نمیماند. آمریکاییها حسابگرند. در پروازهای داخلی هیچ نمیدهند! در مسیر طولانی سان فرانسیسکو به شیکاگو هم فقط آبمیوه دادند و بیسکوییت یا بسته 50 گرمی پسته شامی! اکثر مسافران ساکهای بزرگی را با خود به داخل هواپیما میآورند تا مجبور نشوند 25 دلار برای هر ساک بپردازند. فیلم "داستاناسباببازی3" تازه اکران شده و در همه فروشگاهها، تمام موارد مربوط به بچهها به نوعی با داستان اسباببازی ربط دارد. دستمال جیبی، خط کش، مداد، دفتر و ... . تمایز طبقاتی بسیار زیاد است. در مرکز شهر لس آنجلس، سطل زباله را به ستونها زنجیر کردهاند!! و شهرها پر است از بیخانمانها و در همان شهر خانههای ویلایی بزرگ. یکی از دوستان ساکن در لس آنجلس میگوید: بعضی از بیخانمانها قبلا بیمه بودهاند و برای مخارج بیمه یکی از اعضای خانواده که مریض شده خانهشان را از دست دادهاند. یک بلیط یک طرفه مترو 2/25 دلار است، یعنی چیزی حدود 8000 تومان در آمریکا بدون نقشه یا جی پی اس نمیشود جایی را پیدا کرد. همه چیز اینترنتی شده است. برای پرداخت عوارض اتوبانها میتوانید از IPSS استفاده کنید. برای سوار شدن هواپیما کاملا بازرسی میشوید، حتی باید کفشها را هم در بیاورید. یک تکه از تیرآهن و سنگهای برجهای دوقلو را به همراه عکس در مکان بنای تخریب شده آنها قرار دادهاند. در خیابانهای گران قیمت، اتوبوس، مترو و هیچ وسیله نقلیه عمومی وجود ندارد لذا فقرا نمیتوانند به این خیابانها بروند. شبکه مترو بسیار وسیع و پیچیده است. تفریح ایرانیان دیدن سریالهای ایرانی است. یکی از دوستان میگوید: ما هر شب سر شام یک سریال میبینیم و اگر بخواهیم بچهها را تنبیه کنیم میگوییم که امشب سریال نداریم. دوست من میگفت از سایت ایران پراود سریالها را دانلود میکنیم. سایت صدا و سیما خیلی مشکل دارد، یک روز هست یک روز نیست و ضعیف است و ای کاش بهتر میشد چرا که نباید از ایران پراود استفاده کنیم، چون فیلمها مبتذل هم دارد.(چشم ضرغامعلیشاه روشن) اتوبوسها در لس آنجلس، در چهار صندلی جلو، روی یکی از آنها نوشته که بر اساس فلان قانون فدرال، اولویت نشستن با سالمندان و ناتوانان است و روی یکی دیگر نوشته جایتان را به سالمندان و ناتوانان بدهید و من دیدم که وقتی یک سالمند وارد اتوبوس میشد کسی که روی این صندلیها نشسته بود بلند میشد و به عقب میرفت. (حالا ما در تهران خودمان وقتی یک پیرمرد وارد اتوبوس میشه هزار بار سر خدا و پیغمبر منت میذاریم و چهارصد تا گزارههای اخلاقی و غیر اخلاقی را برای خودمان متصور میشویم بعد شاید بلند شویم در صورتی که در آمریکا موظف به این کار هستی) اما یک اتفاق بد و آن، ایرانیهایی هستند که اصرار دارند در ملا عام الکل بخورند! میگویند خسته شدیم از بس در پستو الکل خوردیم! در آمریکا نه تنها رانندگی در حالت مستی جریمه دارد بلکه الکل خوردن در ملا عام هم جریمه دارد و حتی گذاشتن الکل روی صندلی عقب جرم است چون ممکن است دستت را دراز کنی و آن را برداری و بخوری. حتی اگر پلمپ الکل هم باز نشده باشد باز هم جرم است، الکل حتما باید در صندوق عقب باشد. منبع: tavalaei.ir من خودم با خیلی چیزهایی که نویسنده گفته هم نظر نیستم و قبول ندارم. صرفا یه نکاتی هست که نویسنده از دید خودش مطلب زده دوستان این نوشته مربوط به سال 1390 هستش و قیمت های ذکر شده مربوط به همون سال
2017-04-22 ساعت 00:32
تشکر کنندگان: ostokhan ، dv2017 ، leader-m ، milad.abadani ، nargol1990 ، M0HSeN_US ، shahin61
2017-04-22 ساعت 00:34
(2017-04-22 ساعت 00:10)arminqt نوشته: سلام دوستان ... چه خبرا ؟؟؟؟؟به به، آرمین عزیز رسیدن بخیر. اینوری یا اونور؟ اره ، امسال خیلی کساد اینجا خدا بگم این مو قشنگ رو چیکارش نکنه که حسابی اینجارو تکوند
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: ostokhan ، arminqt ، leader-m ، milad.abadani ، sepideh1234 ، M0HSeN_US ، shahin61
2017-04-22 ساعت 00:36
(2017-04-22 ساعت 00:13)ostokhan نوشته: @dv2017@فقط قسمت آخرش بدرد بخوره داره تک رقمی میشه این شمارش معکوس
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: ostokhan ، arminqt ، limbo ، leader-m ، milad.abadani ، sepideh1234 ، M0HSeN_US ، shahin61
2017-04-22 ساعت 00:38
(2017-04-22 ساعت 00:32)rezadaryadar نوشته:(2017-04-21 ساعت 22:44)darabi نوشته:(2017-04-21 ساعت 22:42)rezadaryadar نوشته: یه سوال مقدار پول نقدی که میشه بعنوان همراه برد چقدره؟ شما منعی برای ورود دلار به آمریکا ندارید. در واقع فرودگاه ایران اجازه بیشتر از 10 هزار تا نمیدن ببری. البته خیلی ها پولشون رو جا ساز میکنن و میبرن صرافی هایی در تهران هست که پول رو نیز اونور حواله میکنن منتها حدودای 150 تومنی برای هر دلار میگیرن. این قیمت رو من شنیدم و در موردش مطمئن نیستم تشکر کنندگان: dv2017 ، arminqt ، reza6966 ، leader-m ، milad.abadani ، copol ، aristotel ، nargol1990 ، M0HSeN_US ، shahin61 ، Farzad Immigrant
2017-04-22 ساعت 00:39
(2017-04-22 ساعت 00:34)dv2017 نوشته:(2017-04-22 ساعت 00:10)arminqt نوشته: سلام دوستان ... چه خبرا ؟؟؟؟؟به به، آرمین عزیز سلام . من ديگه اينجا موندني شدم و اقامت دائم گرفتم . راستش ديگه شركت نكردم امسال لاتاري . الان گفتم بيام اينجا يك سر بزنم ببينم دوستان در چه حال هستند. اما دريغ از كمي هيجان
زندگي را روي شانس نبايد بست
WINTER IS COMING تشکر کنندگان: ostokhan ، dv2017 ، leader-m ، milad.abadani ، copol ، sepideh1234 ، nargol1990 ، M0HSeN_US
2017-04-22 ساعت 00:40
پارسال اینموقع تو جو بودیم
از خیالات من این بود که قسمت آخر GoT رو امریکا ببینیم
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: ostokhan ، arminqt ، leader-m ، milad.abadani ، sepideh1234 ، nargol1990 ، M0HSeN_US ، shahin61
2017-04-22 ساعت 00:41
(2017-04-22 ساعت 00:39)arminqt نوشته:تبریک میگم(2017-04-22 ساعت 00:34)dv2017 نوشته:سلام . من ديگه اينجا موندني شدم و اقامت دائم گرفتم .(2017-04-22 ساعت 00:10)arminqt نوشته: سلام دوستان ... چه خبرا ؟؟؟؟؟به به، آرمین عزیز باز به شما . یادی از دوستان کردید امیدوارم همیشه موفق باشید
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: arminqt ، ostokhan ، leader-m ، milad.abadani ، sepideh1234 ، nargol1990 ، M0HSeN_US ، shahin61
2017-04-22 ساعت 00:42
(2017-04-21 ساعت 16:07)ostokhan نوشته: اول که کالیفرنیا لس آنجلس اگه نشد نورت داکوتا
----2019AS
EVERY DAY IS A CHANCE TO CHANGE YOUR LIFE تشکر کنندگان: dv2017 ، milad.abadani ، copol ، M0HSeN_US
2017-04-22 ساعت 00:42
(2017-04-22 ساعت 00:39)arminqt نوشته:(2017-04-22 ساعت 00:34)dv2017 نوشته:(2017-04-22 ساعت 00:10)arminqt نوشته: سلام دوستان ... چه خبرا ؟؟؟؟؟به به، آرمین عزیز من گمون کردم اینطرفی. تو امضات اثری از اونور ندیدم تشکر کنندگان: arminqt ، leader-m ، milad.abadani ، sepideh1234 ، M0HSeN_US
(2017-04-22 ساعت 00:42)leader-m نوشته:(2017-04-21 ساعت 16:07)ostokhan نوشته: علت انتخاب داکوتی شمالی چیه؟ جالبه برام. کمتر مهاجری اونورا میره تشکر کنندگان: dv2017 ، leader-m ، milad.abadani ، M0HSeN_US
2017-04-22 ساعت 00:46
(2017-04-22 ساعت 00:42)ostokhan نوشته:(2017-04-22 ساعت 00:39)arminqt نوشته:(2017-04-22 ساعت 00:34)dv2017 نوشته: به به، آرمین عزیز زندگي رو رو شانس نبستم ديگه . شخصا اقدام كردم ديگه
زندگي را روي شانس نبايد بست
WINTER IS COMING تشکر کنندگان: dv2017 ، ostokhan ، leader-m ، milad.abadani ، copol ، sepideh1234 ، M0HSeN_US
2017-04-22 ساعت 00:49
(2017-04-22 ساعت 00:46)arminqt نوشته:(2017-04-22 ساعت 00:42)ostokhan نوشته:(2017-04-22 ساعت 00:39)arminqt نوشته: سلام . من ديگه اينجا موندني شدم و اقامت دائم گرفتم . راه و روشش مهم نیست . در هر کاری مهم رسیدن به غایت هستش نه راه و روش که شما انجامش دادی. موفق باشی تشکر کنندگان: arminqt ، dv2017 ، leader-m ، milad.abadani ، sepideh1234 ، M0HSeN_US
2017-04-22 ساعت 00:55
(2017-04-22 ساعت 00:43)ostokhan نوشته:(2017-04-22 ساعت 00:42)leader-m نوشته:(2017-04-21 ساعت 16:07)ostokhan نوشته: نورت داکوتا یکی از دوستام هست که اونجا تنهایی زندگی میکنه.اگه خدا بخاد قبول شیم انتخاب دومم اونجاست.
----2019AS
EVERY DAY IS A CHANCE TO CHANGE YOUR LIFE تشکر کنندگان: ostokhan ، dv2017 ، arminqt ، milad.abadani ، sheghi
2017-04-22 ساعت 00:59
گرفتن Social Security Number
Social Security Number یا به طور اختصار SSN عملکردی مشابه شماره ملی دارد و برای انجام بسیاری از امور از قبیل دریافت حقوق از دانشگاه، گرفتن کارت اعتباری، دریافت انواع وام از بانکها، حتی گاهی دریافت خط تلفن و بسیاری از موارد دیگر ضروری است. دریافت SSN و یا Social Security Number در صورتی امکان دارد که شما توسط کسی استخدام شده باشید و درآمدی دریافت کنید. این شماره در حقیقت شماره ی رکورد شما برای پرداخت مالیات است. این شماره سری است یعنی اینکه شما نباید آن را در دسترس سایر افراد بگذارید، در غیر این صورت ممکن است آن افراد از آن سوء استفاده کنند. دریافت SSN برای استخدام در دانشگاه (وقتی شما TA یا RA یک استاد هستید، کارمند دانشگاه محسوب می شوید ) و دریافت حقوق ماهانه از دانشگاه ضروری است. همچنین قبل از دریافت SSN و اعلام آن به دانشگاه شهریه ترم شما (Tuition) به صورت خودکار لغو (waive) نمی شود، (البته دفتر دانشکده شما را در این زمینه راهنمایی خواهد کرد) بنابراین مهم ترین اقدام شما بعد از ورود به آمریکا درخواست برای صدور SSN خواهد بود. البته توجه داشته باشید که قبل از درخواست باید حداقل 10 روز از ورود شما به آمریکا گذشته باشد، بنابراین بعد از ورود، 10 روز صبر کنید و بلافاصله بعد از آن برای دریافت SSN اقدام کنید. برای دریافت SSN مدارک زیر را آماده نمایید و به نزدیکترین مرکز Social Security Administration مراجعه نمایید: گذرنامه کارت I-94 I-20 : I-20 مدرک رسمی پذیرش در دانشگاه های آمریکا است. این مدرک توسط دانشگاه ها از طرف Department of Homeland Security صادر می شود. دانشجویان متقاضی دریافت هر نوع از ویزای دانشجویی برای ورود به آمریکا موظف هستند در هنگام مصاحبه I-20 خود را به سفارت آمریکا تحویل دهند. I-20 شامل سه صفحه است. صفحه اول شامل اطلاعات مربوط به دانشجو، دانشگاه، رشته تحصیلی، طول مدت تحصیل، حداکثر تاریخ ورود به دانشگاه، هزینه ها و نحوه حمایت مالی از دانشجو است. نامهای از طرف دانشگاه که مشخص نماید شما به استخدام دانشگاه در آمدهاید ( نامه کارفرما ) تاییدیه از طرف دانشگاه که نشان دهد شما دانشجوی تمام وقت هستید نامهای از طرف مرکز امور بینالمللِ دانشگاه که تایید نماید شما دانشجوی F-1 هستید پس از اقدام معمولا ظرف کمتر از یک ماه SSN خود را دریافت خواهید کرد. یادآوری: استخدام شدن در دانشگاه برای دریافت SSN لازم است و دانشجویانی که بدون کمک هزینه پذیرش میگیرند، معمولاً امکان دریافت SSN را ندارند و متاسفانه این امر محدودیتهایی برایشان ایجاد خواهد کرد. تشکر کنندگان: arminqt ، dv2017 ، leader-m ، خباز ، hooman13 ، milad.abadani ، copol ، sepideh1234 ، sheghi ، nargol1990 ، daeialborz ، pishtaz611 ، M0HSeN_US ، shahin61
|