کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
سپاس فراوان از شما دوست عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، nargol1990
(2017-04-24 ساعت 02:43)LORDAmiroo نوشته:  من نمیدونم چرا دوستان همش روی اگر قبول شدیم چکار کنیم تمرکز دارن؟! Big Grin
اگر منطقی بخوایم به قضیه نگاه کنیم شانس قبول نشدن ما در لاتاری 99.6 % هست پس چرا نمیگیم اگر قبول نشدیم چکار کنیم؟
تجربه بهم میگه هر سال به این فکر کنم که اگر قبول نشدم چکار کنم که از زندگی عقب نمونم چون بسیار بودند افرادی که توی همین تاپیک
پیگیر کارای پس از قبولی بودن ولی با دیدن جمله ی معروف به کل دپرس و تعطیل شدن و از کارو زندگی عقب موندن و چه بسا فرصت های آشکار تر زندگیشون رو هم از دست دادند Big Grin :|

کسی که قبول نشه دیگه لازم نیست کاری بکنه. همین زندگی روتین کسالت بارش رو اینور ادامه میده
نمیدونم چرا یه سری یوزرها همش فاز منفی میدن.
شانس قبولی کم اصلا میل میکنه به صفر. ولی این برای همه هست. پس اون کسی که قبول میشه چجوری بوده؟ برای همونم همین نزدیک به صفر بوده. من و شما قبول نمیشیم دلیل بر این نیست کسی دیگه قبول نمیشه
پاسخ
کسی که قبول نشه دیگه لازم نیست کاری بکنه. همین زندگی روتین کسالت بارش رو اینور ادامه میده
[/quote]

آقا این صفحه اشنایی با شهرهای امریکا که نوشتی کاره ته اصلاً بار نمیشه
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، leader-m ، nargol1990
(2017-04-24 ساعت 11:51)rezadaryadar نوشته:  کسی که قبول نشه دیگه لازم نیست کاری بکنه. همین زندگی روتین کسالت بارش رو اینور ادامه میده

آقا این صفحه اشنایی با شهرهای آمریکا که نوشتی کاره ته اصلاً بار نمیشه
[/quote]

صفحه نیست برادر من. روش کلیک میکنی وارد آپلود 7 میشی. یه فایل PDF هستش. دانلودش کن
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، jalayevatan ، leader-m ، nargol1990 ، Farzad Immigrant
(2017-04-24 ساعت 11:46)rezadaryadar نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 10:13)algh90 نوشته:  امیدوارم هرکسی بهترین سرنوشت برایش رقم بخورد... دوستان من شخصا از سال 2012 لاتاری ثبت نام میکردم... تا اینکه سال گذشته به این نتیجه رسیدم که قبولی در لاتاری شاید یک رویا باشد و سعی کردم از راه دیگری اقدام کنم .... و در کمتر از یکسال از تصمیمم الان منتظر دعوت به مصاحبه هستم

متاسفانه نمیشه پیغام خصوصی داد
با سلام انتخاب شدنتون را تبریک میگم یه سوال داشتم لول کاری و درسی تان چیه که مورد توجه شدید؟ اخه یکی از اشنایان ما نیز معلمه و مدارک مربیگری و داوری ورزشی داره .چطور میتونه اقدام کنه؟

رجوع شود به پرونده من در امضا

صرفا مدارک مربیگری و داوری مورد توجه قرار نمیگیرد... افرادی مثل علی دایی.. اصغر فرهادی... شهاب حسینی... اینجور افراد امتیاز دریافت این نوع ویزا را دارند... حالا اگر اون فرد در زمینه رشته خودش در حد مقامهای علی دایی هستش میتونه اقدام کنه... من شخصا با چندتا وکیل صحبت کردم تا به نتیجه رسیدم که میتوانم برای این نوع ویزا اقدام کنم... در رشته خودم سابقه ملی و بین المللی داشتم و داور و مربی درجه 1 در کشورم و مقالات علمی در حوزه رشته خودم کسب کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان: santaclara ، gbtm ، leader-m ، nargol1990
(2017-04-24 ساعت 11:56)algh90 نوشته:  رجوع شود به پرونده من در امضا

صرفا مدارک مربیگری و داوری مورد توجه قرار نمیگیرد... افرادی مثل علی دایی.. اصغر فرهادی... شهاب حسینی... اینجور افراد امتیاز دریافت این نوع ویزا را دارند... حالا اگر اون فرد در زمینه رشته خودش در حد مقامهای علی دایی هستش میتونه اقدام کنه... من شخصا با چندتا وکیل صحبت کردم تا به نتیجه رسیدم که میتوانم برای این نوع ویزا اقدام کنم... در رشته خودم سابقه ملی و بین المللی داشتم و داور و مربی درجه 1 در کشورم و مقالات علمی در حوزه رشته خودم کسب کردم.

لينك امضاتون باز نميشه ، درسته؟
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، shahin61 ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-24 ساعت 11:54)ostokhan نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 11:51)rezadaryadar نوشته:  کسی که قبول نشه دیگه لازم نیست کاری بکنه. همین زندگی روتین کسالت بارش رو اینور ادامه میده

صفحه نیست برادر من. روش کلیک میکنی وارد آپلود 7 میشی. یه فایل PDF هستش. دانلودش کن
[/quote]

روش که کلیک میکنی همونطور میمونه .این فایل خیلی حجیمه؟ میشه مستقیم بفرستی
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-24 ساعت 12:00)rezadaryadar نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 11:54)ostokhan نوشته:  

[/quote]

حجیم نیستش. کلا 3.6 MB هستش. من خودم چک کردم . منشکلی نداره. با یه مرورگر دیگه امتحان کن. در حد 10 ثانیه دانلود میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، milad.abadani ، امیر007 ، Farzad Immigrant
(2017-04-24 ساعت 11:58)dv2017 نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 11:56)algh90 نوشته:  رجوع شود به پرونده من در امضا

لينك امضاتون باز نميشه ، درسته؟

درست شد
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، dv2017 ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-24 ساعت 11:32)aristotel نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 10:13)algh90 نوشته:  امیدوارم هرکسی بهترین سرنوشت برایش رقم بخورد... دوستان من شخصا از سال 2012 لاتاری ثبت نام میکردم... تا اینکه سال گذشته به این نتیجه رسیدم که قبولی در لاتاری شاید یک رویا باشد و سعی کردم از راه دیگری اقدام کنم
ضمن تشکر از اشتراک گذاریتان جایی توی سایت توضیح بیشتری در باره این روش داده نشده؟
من فوق لیسانس سینما دارم و 25 سال توی صداوسیما کارکردم و یک سال هست بازنشسته شدم .الان دو  سه سالی هست در دانشگاه هنر رشته سینما و تلویزیون تدریس میکنم.
آیا این نوع ویزا شامل من میشه؟(یعنی ما هم نخبه ایم Tongue )

شاید برای ویزای eb2 بتوانید اقدام کنید... با وکیل های داخل امریکا صحبت کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، santaclara ، امیر007 ، leader-m ، aristotel
(2017-04-24 ساعت 12:04)ostokhan نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 12:00)rezadaryadar نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 11:54)ostokhan نوشته:  آقا این صفحه اشنایی با شهرهای آمریکا که نوشتی کاره ته اصلاً بار نمیشه
حجیم نیستش. کلا 3.6 MB  هستش. من خودم چک کردم . منشکلی نداره. با یه مرورگر دیگه امتحان کن. در حد 10 ثانیه دانلود میشه
[/quote]
متاسفانه با IE , FIREFOX نیز امتحان کردم موفق نشدم
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، leader-m
اصطلاحات مربوط به حیوانات
(24)

Dog سگ
?
dog:
1-آدم خیلی زشت
.She’s a real dog
خیلی بد ترکیبه.

2-آدم (به طور کلی)
You clever dog
بابا چقدر زرنگی تو!

3-پا
!My dogs are aching
پاهام درد می‌کنه.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، dv2017 ، shahin61 ، santaclara ، jalayevatan ، Ali_Hunter ، امیر007 ، leader-m ، hooman13 ، nargol1990
(2017-04-24 ساعت 12:11)algh90 نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 11:32)aristotel نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 10:13)algh90 نوشته:  امیدوارم هرکسی بهترین سرنوشت برایش رقم بخورد... دوستان من شخصا از سال 2012 لاتاری ثبت نام میکردم... تا اینکه سال گذشته به این نتیجه رسیدم که قبولی در لاتاری شاید یک رویا باشد و سعی کردم از راه دیگری اقدام کنم
ضمن تشکر از اشتراک گذاریتان جایی توی سایت توضیح بیشتری در باره این روش داده نشده؟
من فوق لیسانس سینما دارم و 25 سال توی صداوسیما کارکردم و یک سال هست بازنشسته شدم .الان دو  سه سالی هست در دانشگاه هنر رشته سینما و تلویزیون تدریس میکنم.
آیا این نوع ویزا شامل من میشه؟(یعنی ما هم نخبه ایم Tongue )

شاید برای ویزای eb2 بتوانید اقدام کنید... با وکیل های داخل آمریکا صحبت کنید.

گرفتن این ویزای EB2 خیلی مشکله. نیازمند کارفرما هستش و هیچ کارفرمایی حاضر نیست یکی رو از این سر دنیا برداره در حالیکه همون متخصص تو کشورشه.
در واقع کارفرما اصلا خودش رو درگیر اداره کار آمریکا و اداره مهاجرت برای یه نفر اینجا نمیکنه
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، milad.abadani ، shahin61 ، امیر007 ، leader-m ، copol ، nargol1990 ، Farzad Immigrant
(2017-04-24 ساعت 12:15)rezadaryadar نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 12:04)ostokhan نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 12:00)rezadaryadar نوشته:  صفحه نیست برادر من. روش کلیک میکنی وارد آپلود 7 میشی. یه فایل PDF هستش. دانلودش کن
حجیم نیستش. کلا 3.6 MB  هستش. من خودم چک کردم . منشکلی نداره. با یه مرورگر دیگه امتحان کن. در حد 10 ثانیه دانلود میشه
متاسفانه با IE , FIREFOX نیز امتحان کردم موفق نشدم
[/quote]

نمیدونم مشکل شما با دانلودش چیه. عجیبه
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، shahin61 ، امیر007 ، leader-m ، nargol1990 ، Farzad Immigrant
نتیجه ش هر چی میخواد باشه زودتر بیاد .
این یه ماه آخر خیلی روی اعصابه
کلا دیگه از انتظار تو زندگی خسته شدم......
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان