کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
ایالت ویسکونیک یک ایالت صنعتیه؟؟؟؟ از دوستان کسی خبر داره؟؟؟ همسایه ایالت الینویز
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است.
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، santaclara ، leader-m
سلام و خدا قوت به بچه هایی که اینجا رو گرم نگه میدارن
دوستان
همه کسانی که انتخاب میشن تو همون روز اول معلوم میشه؟
یا تا همون ۳۰سپتامبر ادامه داره روند قبولیها
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، ostokhan ، jalayevatan ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-29 ساعت 12:29)Lucky.samira نوشته:  سلام و خدا قوت به بچه هایی که اینجا رو گرم نگه میدارن
دوستان

تموم برنده ها همون روز اعلام میشن
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، jalayevatan ، shahin61 ، امیر007 ، Lucky.samira ، santaclara ، copol ، leader-m ، Farzad Immigrant
(2017-04-29 ساعت 12:29)Lucky.samira نوشته:  سلام و خدا قوت به بچه هایی که اینجا رو گرم نگه میدارن
دوستان
نتیجه روز اول معلوم میشه و تا زمانی که شما آن را روییت نکردید باقی میماند. البته تا پایان آن دوره.
البته من در مورد مرحله دوم قرعه کشی مطالبی خواندم. ولی تا حالا نشنیدم که مرحله دوم هم قرعه کشی کرده باشند.
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، pishtaz611 ، هووخشتره ، shahin61 ، امیر007 ، santaclara ، copol
(2017-04-29 ساعت 12:27)milad.abadani نوشته:  ایالت ویسکونیک یک ایالت صنعتیه؟؟؟؟ از دوستان کسی خبر داره؟؟؟ همسایه ایالت الینویز

منظورت لابد ویسکانسین هستش

یه لحظه هنگیدم از اسمی که گفتی

من اطلاعی راجع بهش ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، milad.abadani ، shahin61 ، امیر007 ، leader-m ، Farzad Immigrant
(2017-04-29 ساعت 12:32)milad.abadani نوشته:  
دوستان
نتیجه روز اول معلوم میشه و تا زمانی که شما آن را روییت نکردید باقی میماند. البته تا پایان آن دوره.
البته من در مورد مرحله دوم قرعه کشی مطالبی خواندم. ولی تا حالا نشنیدم که مرحله دوم هم قرعه کشی کرده باشند.

یک مرتبه 2013 و یک مرتبه هم 2017 سپتامبر حدود 10 هزار نفر اعلام کردن بدلیل اینکه سقف ویزاها پر نشده بود
البته اصلا عمومیت نداره مرحله دوم و فقط همین دوسال بوده
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، jalayevatan ، shahin61 ، امیر007 ، santaclara ، leader-m ، sadeghi897 ، copol ، Farzad Immigrant
(2017-04-29 ساعت 12:33)ostokhan نوشته:  
(2017-04-29 ساعت 12:27)milad.abadani نوشته:  ایالت ویسکونیک یک ایالت صنعتیه؟؟؟؟ از دوستان کسی خبر داره؟؟؟ همسایه ایالت الینویز

منظورت لابد ویسکانسین هستش

یه لحظه هنگیدم از اسمی که گفتی

من اطلاعی راجع بهش ندارم
ممنون.
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، santaclara ، leader-m ، ostokhan
اقا میلاد ، صنایع مهم ویسکانسین عبارتند از
Kohler Company; Mercury Marine; Rockwell Automation; Johnson Controls; John Deere; Briggs & Stratton; Milwaukee Electric Tool Company; Caterpillar Inc.; Joy Global; The Manitowoc Company; Oshkosh Corporation; Harley-Davidson; Case IH; S. C. Johnson & Son; Ashley Furniture; Ariens; and Evinrude Outboard Motors
.

کاترپیلار رو داری که ؟ Wink

نرخ بیکاریش خوبه و دارای رتبه 11 ایالات متحده هست از نظر پایین بودن نرخ بیکاری

اما اینو هم در نظر بگیرید که نوار زنگ زده ( همون نواری که مناطقی که دارای افول اقتصادی شدن ) تا جنوب شرقی این ایالت میرسه.
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، امیر007 ، leader-m ، copol
The Manitowoc Company-Caterpillar Inc
محصولات این دو شرکت رو میتونم تعمیرات کنم.
منظورتون در مورد نوار زنگ زده چیه؟ بیشتر توضیح میدید؟؟؟
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، امیر007 ، santaclara ، leader-m
آب و هواش چطوره؟؟؟
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، امیر007 ، santaclara ، leader-m
یه شهری هست به نام منیتواک که یک شهر ساحلیه. و یک شرکت تولید جرثقیل هم داخلش هست. البته بهترین حالت برای اشتغال من. کار در شرکت های خدماتیه. خدمات تعمیرات برق و الکترونیک بهترین گزینه است.
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، امیر007 ، santaclara ، leader-m ، ostokhan
(2017-04-29 ساعت 13:00)milad.abadani نوشته:  The Manitowoc Company-Caterpillar Inc
محصولات این دو شرکت رو میتونم تعمیرات کنم.
منظورتون در مورد نوار زنگ زده چیه؟ بیشتر توضیح میدید؟؟؟
کمربند زنگ زده لفظی‌ست برای منطقه‌ای که بخش بالایی شمال شرق ایالات متحده آمریکا، دریاچه‌های بزرگ، و ایالت‌های غرب میانه آمریکا را پوشش می‌دهد، و به افول اقتصادی، از دست دادن جمعیت و زوال شهرها به دلیل کوچک شدن بخش صنعتی آن که زمانی قوی بود، اشاره دارد.کمربند زنگ زده از ایالت نیویورک آغاز می‌شود و از پنسیلوانیا، ویرجینیای غربی، اوهایو، ایندیانا، و شبه جزیرهٔ پایین میشیگان، عبور کرده در شمال ایلینوی و شرق ویسکانسین خاتمه می‌یابد. این منطقه سابقاً قلب صنعتی آمریکا بود. در میانهٔ قرن بیستم به دلایل متعدد از قبیل انتقال تولید به غرب آمریکا، افزایش اتوماسیون و افول صنایع فولاد و زغال سنگ آمریکا، جهانی شدن و بین‌المللی شدن صنعت رو به افول نهاد.

Rust Belt رو سرچ کنید

از نظر آب و هوا اختلاف دمای بسیار میان فصل‌ها و داشتن تابستان‌های گرم یا داغ و اغلب مرطوب و زمستان‌های سرد و گاهی خشن است. ولی شما بهتره برای آب و هوا روی شهر تمرکز کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: afshin007x ، shahin61 ، milad.abadani ، امیر007 ، santaclara ، leader-m ، copol ، ostokhan
[عکس: l2jf_new-mexico-576x330.jpg]

ایالت نیومکزیکو
مختصری از ایالت نیومکزیکو

مرکز »» سنتافه
بزرگترین شهر »» آلبوکرکی
جمعیت »» ۲۱۰۰۰۰۰
منطقه زمانی »» کوهستان

جمعیت منحصر به فرد و متنوع نیومکزیکو فرصت ها و تجربه های هیجان انگیزی را برای مهاجران فراهم می کند. با داشتن جمعیت خارجی ۸٫۲ ٪ و مردم دو زبانه که تقریباً ۳۶٫۵ ٪ از آنها به یک زبان غیر انگلیسی در خانه صحبت می کنند.

ایالت نیومکزیکو با ایالت کلرادو، آریزونا، یوتا در چهار گوشه و با اوکلاهما، تگزاس و کشور مکزیک هم مرز بوده، نیومکزیکو یک قطب مسافرتی درسراسر جنوب غربی آمریکا است. با داشتن بیابان های خشک، تپه های بلند، رودخانه ریو گراند ریور و قله های جنگلی پوشیده از برف کوه های راکی​​، نیومکزیکو چیزهای زیادی برای ارائه دارد.

نیومکزیکو یک مقصد گردشگری محبوب است و برخی از شرکت ها حتی به دنبال احتمال گردشگری فضایی نیز هستند.

[عکس: 2bd_new-mexico_4.jpg]

آلبوکرکی، بزرگترین شهر در نیومکزیکو و ششمین شهر از نظر سرعت رشد در کشور، دارای جمعیت شهری بیش از ۸۸۷۰۰۰ نفر است. این شهر در مرکز فناوری کریدور نیومکزیکو قرار دارد و یک مرکز اصلی فعالیت شرکت ها و نهادهای با تکنولوژی بالا است. این به معنی فرصت های فراوان برای افراد علاقه مند به توسعه فن آوری های جدید و کار با برخی از بزرگترین نامها در صنعت می باشد. در سال ۲۰۰۶، مجله فوربس، این شهر کویری را به عنوان بهترین شهر برای کسب و کار قرار دارد.

[عکس: 7il8_albuquerque-vacation.jpg]

اقتصاد ایالت نیومکزیکو توسط صنایع قدرتمند نفت و گاز، پروژه های دولت فدرال، و گردشگری و بخش خدمات تقویت شده است. نیومکزیکو دارای ذخایر گسترده ای از سوخت های فسیلی و بسیاری از مزیت های جغرافیایی برای منابع انرژی تجدید پذیر می باشد. این امر باعث شده بسیاری از زمینه های جالب تحصیلی برای دانش آموزان علاقه مند به علوم زیست محیطی، علوم زمین و زمین شناسی و شیمی و علوم مرتبط فراهم باشد. هزینه های دولت فدرال با عملیات نظامی ارتباط نزدیک دارد، و این ایالت محل تعدادی از پایگاه های نیروی هوایی و دیگر تجهیزات نظامی است. دولت ایالات متحده بیش از ۲۵ درصد از جمعیت اینجا را استخدام می کند.

[عکس: qv2e_new-mexico_3.jpg]
پاسخ
(2017-04-29 ساعت 13:09)milad.abadani نوشته:  یه شهری هست به نام منیتواک که یک شهر ساحلیه. و یک شرکت تولید جرثقیل هم داخلش هست. البته بهترین حالت برای اشتغال من. کار در شرکت های خدماتیه. خدمات تعمیرات برق و الکترونیک بهترین گزینه است.
به نظر من شهرهایی که کارخانه این محصولات درش هست بدرد شما نمیخوره ، شما با توجه به تواناییها و خلق و خویی که دارید بهتر ببینید محصولاتشون کجاها بیشتر استفاه میشه و اینکه این ها کجاها نمایندگی میخوان یا خدمات پس از فروش .
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، shahin61 ، امیر007 ، santaclara ، copol
تجربه دانشجوی ایرانی در مورد ایالت میسیسیپی

می‏سی‏سی‏پی فقیرترین ایالت امریکاست. بسیاری از ساکنان این ایالت که بیشتر آنها سیاه‏پوست هستندبه دلیل کمیِ درآمد از دولت کوپن غذای رایگان (food stamps) دریافت می‏کنند . اِورِت (Everet)، یکی از دوستان سفید پوستی که باهم والیبال بازی می‏کردیم و اوضاع مالی‏اش چندان خوب هم نیست یک بار پس از بازی به آرامی و در گوش من نارضایتی خود را از دولت در باره‏ی این موضوع این گونه ابراز می‏کرد که این جماعت (با اشاره به سیاه‏پوستانی که مشغول بسکتبال بودند) کار نمی‏کنند و ما که کار می‏کنیم باید مالیات بدهیم تا ایشان پول رایگان دریافت کنند.
ایالتی که در امریکا فقیر باشد مالیاتی هم که می‏پردازد کمتر است و در نتیجه پول کمتری برای هزینه کردن در راستای بهبود زیرساخت‏های توسعه خواهد داشت و این وضعیت، عقب‏مانگی آن را تشدید خواهد کرد. به همین خاطر دولت فدرال در راستای برقراری تعادل در کل کشور کمک‏های ویژه‏ای به این ایالت‏ها می‏کند. ولی از آن جا که در امریکا نظامِ حاکم اقتصادِ بازار آزاد و حاکمیتِ سرمایه است، این کمک‏ها محدود است تا مانع مفت‏خور پروری شود.
در امریکا میوه و سبزی و غذاهای سالم و طبیعی (organic) از غذاهای چرب و چاق‏کننده گران‏تر است، به همین دلیل این ایالت چاق‏ترین (obese) ایالت امریکا نیز هست و ساکنان آن در داشتن اضافه وزن نیز رتبه‏ی نخست را دربین تمامی پنجاه ایالت امریکا دارا هستند.
همچنین میانگین سطح تحصیلات ساکنان ایالت می‏سی‏سی‏پی (Mississippians) در مقایسه با دیگر ایالت‏ها در پایین‏ترین رتبه قرار دارد. به همین دلیل و پاره‏ای باورهای سنتی و مذهبی، بالاترین آمار بارداری در دوران نوجوانی (teen pregnancy) هم متعلق به دختران این ایالت است. همین چند هفته پیش مقاله‏ای در روزنامه‏ دانشگاه ایالتی می‏سی‏سی‏پی درباره‏ی پیشگیری از بارداری چاپ شد که در نوع خود خیلی خواندنی بود. جایی از آن نوشته بود که هنوز هم برخی از دختران این‏جا بر این باورند که پس از نزدیکی بدون استفاده از وسایل پیشگیرانه، اگر با دست راست کمی نمک به شانه‏ی چپ خود بپاشند باردار نخواهند شد!
می‏سی‏سی‏پی مذهبی‏ترین (از نوع تندرو) ایالت امریکا هم هست؛ یعنی بیشترین نسبت تعداد کلیسا به جمعیت را داراست. لازم به ذکر است که کلیساها در امریکا تماما با پول خود مردم تاسیس و اداره می‏شوند و هیچ کمکی از دولت دریافت نمی‏کنند.
این ایالت محافظه‏کار‏ترین ایالت امریکا هم هست. از چهل سال پیش تا‏کنون این ایالت همیشه به راست‏های جمهوری‏خواه (Republican) رای داده است. همین چند ماه پیش که مرحله‏ی مقدماتی انتخاب نامزد حزب جمهوری‏خواه بود، مردم ایالت‏های می‏سی‏سی‏پی و آلاباما از میان چهار نفر به ریک سنتورم (Rick Santorum) یعنی راست‏ترین، تندروترین و بی‏خرَدترین نامزد حزب جمهوری‏خواه رای دادند.
برقراریِ هر گونه ارتباط منطقی بین واقعیت‏هایی که در بالا گفته شد را به خودتان واگذار می‏کنم. ولی هر چه که هست فقط قصه‏ی این جماعت نیست. هر جای دیگری که فقر و جهل باهم همراه شوند ظلم، تندروی‏های متعصبانه و جاهلانه و ناهنجاری‏های فرهنگی و اجتماعی کمترین فرزندانی است که به ساکنان خود هدیه می‏کنند.
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان