کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
یه چیز بگم خارج از بحث!
کیا اینجا درگیر نظام هماهنگن(حقوق)!؟
توی ارگانتون اجرا شده؟
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، milade ، امیر007 ، leader-m ، aram_hpanahi
(2017-05-01 ساعت 19:43)milad.abadani نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 19:40)khatarnak نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 19:39)milad.abadani نوشته:  اگه قرار باشه کسی توی زندگیش اشتباهی نکنه,مشخص میشه زندگی خودش نیست.

راستشو  بگو  چه  کار  کردی  ؟؟

Big Grin
خیلی وقت ها مسخره ترین حماقت هایی که ما انجام میدیم.بزرگترین ضربه ها رو به دیگران میزنه.
مراقب حماقت های خودمون باشیم.

نه اینو درست گفتی

اره منم حماقت کردم در بعضی از کارها و هروقت فکر می کنم اعصابم خورد میشه

ولی درس زندگی همینه تا ادم تجربه نداشته باشه نمی تونه زندگیشو اصلاح کنیم

البته ضربه هایی که دیگران از ما می بینند بیشترین ضربه را نصیب خودمان کردیم تا به دیگران و یک عمر وجدا ن مون ناراحته
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، aram_hpanahi ، farrokh33
موقع اعلام نتایج
اعصاب ها ضعیف شده

چه خبره بابا ، بی‌خیال
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: milade ، Kismet ، امیر007 ، dv2017 ، milad.abadani ، leader-m ، santaclara ، aram_hpanahi ، farrokh33 ، copol ، jalayevatan
(2017-05-01 ساعت 20:42)milade نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 20:28)azimi1989 نوشته:  اینجا چه خبره؟!!!! پست هاتون رو خوندم ، این هم از خصوصیات ایرانیا هست که هیچ وقت یه جا با هم کنار نمیان به قول ما ترک ها ایرانلی لارین ایکی سی بیر یرده چوخ ،بیری آز!

دوست عزیز شما الان دقیقا دنبال چی میگردی؟! بچه هایی که اینجا هستن که بی سواد نیستن که قربون شکلت! اکثر ماها دانشگاه رفتیم حداقل چند واحد هم آمار خوندیم ، از آمار احتمالات هم کمو بیش سر درمیاریم، میدونیم احتمال برنده شدن چقدره ، اینجا دور هم جمع شدیم به هم دیگه امید بدیم، نه اینکه همدیگه رو نا امید کنیم!!! شما هم بهتره بجای درگیری و تشنج ایجاد کردن چند تا پست مفید بذاری که همه استفاده کنن، اگه با امید دادن مشکل داری حداقل ناامید نکن ملتو!

واقعا نمیتونم درک کنم چرا همش تو حاشیه هستین؟! بابا الان همه با شور و شوق منتظر نتایج هستن ، حالا نتیجه هرچی که میخواد بشه !
شما میای اینجا با این حرفا و متهم کردن ملت چی رو ثابت کنی؟ که امار احتمالات بلدی؟ یا اینکه ثابت کنی که ماها برنده نمیشیم؟ فکر میکنی ما نمیدونیم چقدر شانس داریم؟! من خودم آخر ناامیدها هستم خخخخخخ ولی انقدر به ملت انرژی منفی نمیدم حداقل!!!

بیخیال ، امیدوارم این بحث ها در تمامی موارد بین ایرانی ها تموم بشه و یکم هم دیگه رو درک کنیم، ایشالا برنده میشیم ، اگه هم نشد ، هر چی خدا بخواد ایشالا خیره.
لطفا این لجبازی ها رو هم تموم کنید فروم رو به همون حالت عادی و مفید برگردونید.
با هم دیگه هم مهربون باشید. باشد که برنده شوید Big Grin

من توصیه میکنم به فرزندمون واقع بینی رو یاد بدیم تا امید! فردا یا قبول میشیم یا نمیشیم! اما دلیل نداره بابتش به دیگران توهین کنیم به دلیل اینکه ممکنه به حرف فلان کس امید ما نا امید بشه! به حرف نیست دوست عزیز. همچنین زندگی باید کرد و نه در امید زندگی اینده، زندگی فعلی رو از دست بدیم!

من عذرخواهی خودم رو بابت پیشامد چند صحفه پیش از دوستان کردم، اما حقیقت هیچ وقت تغییر نمیکنه.

ضمن اینکه مساله احتمالی دوستان غلظ بود که ما هر کردوم 1% شانس داریم! برای همین من امار  و احتمال رو وارد کردم تا در سالهای دیگه دچار مشکل نشوند و مثل امثال اوباما رو به دخالت متهم کنند!

نخیر انگار مرغ شما یه پا داره! برادر اینجا یه جمعی هست که هر کسی میاد نظریات ذهنی خودش رو میگه ، اما کسی رو نا امید نمیکنه ! تشنج ایجاد نمیکنه،
فارغ از اینکه نظریاتش درست یا غلط باشه! اما شما گیر دادی که هیچ کسی برنده نمیشه کوتاه هم نمیای!!!!!

آقا شما این نظریات منفی خودت رو واسه خودت نگه دار، ما به اندازه کافی ناامید هستیم بعد از چند سال برنده نشدن!!!
اگه مطلب به درد بخوری داری که همه استفاده کنن و یه چیزی در مورد مهاجرت و امریکا و شهرهاش و ... یاد بگیرن ما سرو پا گوشیم ، در غیر این صورت مزاحمت ایجاد نکن لطفا !!!

بنده هم در کمال احترام دیگه جواب پست های شما رو نمیدم چون احساس میکنم حرف زدن با شما بیفایدست.

موفق باشید
اگه لاتاری شد که خیلی هم عالی ، اگه نشد اسکیل وورکر کانادا یا استرالیا ، بازم نشد میزنیم به جاده ، اونم نشد ، خب نمیشه دیگه چیکار کنم زوری که نیست!

خر ما از کرگی کره خر بود
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: ali258 ، leader-m ، سینا جکسون
(2017-05-01 ساعت 20:43)azimi1989 نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 20:34)milade نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 20:25)hooman13 نوشته:  ببخشید این حرفو میزنم منظورم کس خاصی نیست ولی یکی از دلایلی که من تصمیم به مهاجرت گرفتم همین جرو بحث هاست که کاملا بی ارزش هست و متاسفانه دور و ور من زیاد .
توی این تاپیک اگه 2 نفر با هم مشکل داشته باشن چیزی نمیشه ولی وقتی این حجم کاربر باهم درگیر باشن حال هر خواننده ای که به موضوع ربط نداره هم گرفته میشه
امیدوارم همه دوستان رودتر به صمیمیت قبل برسن و این روزای آخر امیدشون واسه قبولی از دست ندن .

من سالهای گذشته فان داشتم با دوستان اما امسال رو تصمیم گرفتم فاز منفی نگری و یا واقع بینی رو پیاده کنم؛ مثلاً اگر شخصی میگفت من قبول میشم، من به لحاظ آماری میگفتم عمراً! حالا یا به اون شخص بر میخورد و یا نه که در هر صورت بهش اثبات میکردم.

اما استخوان که تا امروز هم "فرزاد عزیز" خطابش میکردم، به دلایلی مجهول هر سری خودش رو وارد بحث و به عنوان مدافع عموم سعی میکرد من این جملات رو نگم! دلیلش رو نمیدونم اما اینکه انسان واقع نگر باشه چیز بدی نیست! و اینکه من به شما در "آیا قبول میشم" پاسخ "حتماً" "انشالله" "عمراً" رو بدم دلیل بر قبولی و عدم قبولی شما نداره! متاسفانه من تا این روز همین طور چیزی نگفتم و سعی کردم واقعیت تلخ رو متذکر بشم اما ایشون گویا کاسه از آش داغ تر شدند و به دلایلی مجهول امروز به من لقب احمق و سادیسمی و ... دادند.

در کل پنج تا انگشت مثل هم نیستند و شمایی که نمیتونی یه سال مخالف بشنوی چطور در اینده میخوای زندگی کنی مثل مرد و بابت هر چیزی قهر و بحث و دلخوری پیش نیاری؟ شما بگو همه قبولید من میگم همه مردود! مطمعن باش به حرف هیچکدوم نیست، چه بسا واقعیت مهم تر هست و اگر کسی با شانس 0.004%ی خودش رو به رو بشه شاید روشی بهتر از شانسی رو در پیش بگیره!

و واقعاً هم تعجب  میکردم و میکنم که چطور برخی افتخار میکنند که 11 ساله ثبت نام میکنند و قبول نمیشن! دوست عزیز 11 سال اگر پیاده حرکت کرده بودی و از سییبری به قطب و  کانادا و الاسکا رفته بودی الان آمریکا بودی! پس بهتر در این روز آخر واقع نگر باشیم بچای اینکه چشممون رو ببندیم و در رویا سیر کنیم.

در آخر از همگی افراد عذر خواهی میکنم حتی استخوان عزیز! امیدوارم همه برنده بشوند هرچند غییر ممکن است!
شاد باشید.

تو واقعا ادم جالبی هستی! یا حرفهای مارو متوجه نمیشی یا خودتو زدی به اون راه!
دوست عزیز اینهمه آدم اینجا میگن با این مدل پست دادن شما مشکل دارن! شما بازم دست برنمیداری؟!!!!
هیچ کسی نگفته با مردود گفتن شما کسی مردود میشه یا با قبول گفتن فرزاد کسی قبول میشه، حرف ما اینه که ضد حال نزن !
انتظار امید الکی دادن هم نداریم ، جای این حرفا اطلاعاتی که راجع به آمریکا داری بین بچه ها به اشتراک بذار! همه دوستان استقبال میکنن و استفاده میکنن ، یه دعای خیری هم پشت خودت میشه!

این بهتر نیست به نظرت؟!

بهتر هست اما مشکل اینجاست که اینجا شمارش معکوس هست و نه دانستنی های آمریکا! کسی نمیاد پست های طویل رو اینجا بخونه و بیشتر اگر هستند واسه پر کردن وقت میان، اما وقتی که میتونه جای دیگه استفاده بهتر بشه بهتره تا اینکه اینجا با حرفهای صدمن یه غاز بسوزه.

همون طور که شما از شنیدن ایشالله برنده بشی خوشحال میشی، سعی کن از شنیدن عمراً برنده بشی ناراحت نشی بلکه به حقیقت وجودی لاتاری پی ببری که حقیقت انتخاب 50 هزار نفر از چند میلیون شرکت کنندست. پس واقعیت به حرف من نزدیکتره گویا و ما خودمون رو داریم خسته میکنیم. خیلی سادست. به جای اینکار بهتره برای فرصت شغلی کشورهای دیگه و ... حتی ساختن کشور خودمون و بالا بردن مهارتمون وقت صرف کنیم که اینده بهتری داره تا احتمال به این پایینی!

در هر صورت اونها پایان منفی نگری من بود تا بعد از اعلام نتایج که احوالتون رو بپرسم انشالله.

از استخوان عزیز هم استدعا دارم برگرده که دوستان ایشون رو بیشتر دوست دارند و به خاطر هوادارانشون هم که شده من رو کلاً در نظر نگیرند! : )
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، farrokh33 ، jalayevatan
سلام من reza2018 هستم من اکانت فیک ساختم به خودم امتیاز الکی بدم ولی حالا رمز اکانت اصلیم یادم رفته خخخخخ خواستم اخرین پستم قبل از اعلام نتایج بزارم
خوب مثل اینکه دکتر ظریف اسم بعضی هارو رد کرده مارو یادش رفته منو باش همین جور چاپلوسی ترامپ می کردم تو اینستا نگو اشتباه میزدم باید رو مخ ظریف میرفتم خخخخخ خوب یکی گفت شانس تقریبا صفر به سه روش براش اثبات= میکنم نیست ( به فرض برابر بودن شانس همه) Cool
فرض کنید یه صف 500000 نفره داریم میخوایم به 5000 نفر اول ابنبات بدیم تعداد کل حالات صف 500000! تعداد حالات که اقای x اول صف یاشه 499999! تعداد حالاتی که نفر دوم صف باشه 499999! ...... تعداد حالاتی که نفر 5000 باشه 499999! تعداد حالاتی که جزوع 5000 نفر اول باشه
5000*499999!
فرمول احتمال = 100*(حالات مطلوب/کل حالات)
5000*!499999/ 500000!)*100=1%
شما گفتید 5000 بار قرعه کشی میشه و شانس ما 1 در 500000 در هر قرعه کشی حالا من میگم شانس برنده نشدن 499999در 500000 در هرقرعه کشی پس شانس برنده نشدن یکی در همه قرعه کشی ها( 499999^5000/ 500000^5000)*100
که یکم بیشتر از 99 درصد پس شانس یک درصد چرا بیشتر از 99 شد چون در هر قرعه کشی یک نفر برنده میشه و شانس میره بالاتر برای نفرات بعدی تعداد کمتر شد دیگه
روش سوم این 500000 نفر 5000 دسته 100 نفری قسمت میکنیم بعد هر دسته یه تعداد برنده داره یه دست سه تا مثلا برنده ها میشند تو اون دسته 3 درصد یک دسته هیچی برنده میشند تو اون دسته صفر چون تعداد افراد دسته ها یکسان برای ایکه شانس یک نفر بدست بیاریم باید میانگین درصد برنده هارو در دسته ها بگریم مجموع درصد برنده های تمام 5000 دسته تقسیم بر5000 که مجموعه درصد 5000 دسته برابر با 5000 چون که اگر یک دستهx نفر برنده داشته باشه درصد برنده هاش میشه x درصد درنتیجه مجموع کل دسته ها میشه 5000 درنتیجه تقیسم بر 5000 میشه یک درصد برا اینکه این روش در ک بکنید مثال میزنم فرض کنید دوتا کلاس داریم هر کلاس صد نفر میخوایم سه نفر انتخاب بکنیم اگر هر سه تارو از یک کلاس انخاب کنیم شانس دانش اموزان کلاس اول میشه سه درصد و کلاس دوم صفر درصد و شانس دانش اموزان مدرسه 1/5 حالا اگر دو نفر از کلاس اول شانس کلاس اول دو درصد کلاس دوم یک درصد ولی شانس مدرسه یک و نیم درصد همیشه باقی میمونه
بیسن 201 نفر شانس برنده شدن دو نفر بیشتر از یک نفر بین 401 نفر شانس برنده شدن سه نفر بیشتر از دو نفر و یک نفر به صورت جداست مثلا بین یک میلیون نفر شما انتظار ندارید یکی دو نفر برنده بشند انتظار دارید صد ها نقر برنده بشند
لاتاری گرین کارت کاملا شانسی نیست چون که باید کانفرم نامبر فقط از عدد تشکیل میشد مثل بقیه لاتاری ها که تیکتش فقط از عدد اگه در اینترنت بزنید قوانین لاتاری به انگلیسی یکی از شرایطش برابری همه است که شرایط تحقق برابری اینکه همه تیکتشون فقط عدد داشته باشه تعداد اعداد همه افرا تعدا ارقامش برابر باشه مثلا یکی تیکتش ده رقمی نباشه یکی نه رقمی پس از کانفرم نامبرنتیجه میگریم افراد بر اساس سوابغ و زمان ثبت نام و .... دسته بندی میشند و شانس هر دسته متفاوت مثلا در لاتاری واقعی میگند ما صد تا برنده داریم دقیقا صد نفر اعلام میشند ولی اینجا میگند 100000 برنده داریم یک سال 122039 نفر برنده میشه سال بعد 113897 و اینکه امسال شهریور دوباره برنده اعلام شد میتونه دلیلش وجود کیس های سفارشی دولت اوباما باشه که دقیقا اواخر دولت اوباما این اتفاق افتاد زیاد نگران نباشید امسال کیس های سفارشی ترامپ داریم
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، ali258 ، aristotel ، jalayevatan
(2017-05-01 ساعت 20:49)azimi1989 نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 20:42)milade نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 20:28)azimi1989 نوشته:  اینجا چه خبره؟!!!! پست هاتون رو خوندم ، این هم از خصوصیات ایرانیا هست که هیچ وقت یه جا با هم کنار نمیان به قول ما ترک ها ایرانلی لارین ایکی سی بیر یرده چوخ ،بیری آز!

دوست عزیز شما الان دقیقا دنبال چی میگردی؟! بچه هایی که اینجا هستن که بی سواد نیستن که قربون شکلت! اکثر ماها دانشگاه رفتیم حداقل چند واحد هم آمار خوندیم ، از آمار احتمالات هم کمو بیش سر درمیاریم، میدونیم احتمال برنده شدن چقدره ، اینجا دور هم جمع شدیم به هم دیگه امید بدیم، نه اینکه همدیگه رو نا امید کنیم!!! شما هم بهتره بجای درگیری و تشنج ایجاد کردن چند تا پست مفید بذاری که همه استفاده کنن، اگه با امید دادن مشکل داری حداقل ناامید نکن ملتو!

واقعا نمیتونم درک کنم چرا همش تو حاشیه هستین؟! بابا الان همه با شور و شوق منتظر نتایج هستن ، حالا نتیجه هرچی که میخواد بشه !
شما میای اینجا با این حرفا و متهم کردن ملت چی رو ثابت کنی؟ که امار احتمالات بلدی؟ یا اینکه ثابت کنی که ماها برنده نمیشیم؟ فکر میکنی ما نمیدونیم چقدر شانس داریم؟! من خودم آخر ناامیدها هستم خخخخخخ ولی انقدر به ملت انرژی منفی نمیدم حداقل!!!

بیخیال ، امیدوارم این بحث ها در تمامی موارد بین ایرانی ها تموم بشه و یکم هم دیگه رو درک کنیم، ایشالا برنده میشیم ، اگه هم نشد ، هر چی خدا بخواد ایشالا خیره.
لطفا این لجبازی ها رو هم تموم کنید فروم رو به همون حالت عادی و مفید برگردونید.
با هم دیگه هم مهربون باشید. باشد که برنده شوید Big Grin

من توصیه میکنم به فرزندمون واقع بینی رو یاد بدیم تا امید! فردا یا قبول میشیم یا نمیشیم! اما دلیل نداره بابتش به دیگران توهین کنیم به دلیل اینکه ممکنه به حرف فلان کس امید ما نا امید بشه! به حرف نیست دوست عزیز. همچنین زندگی باید کرد و نه در امید زندگی اینده، زندگی فعلی رو از دست بدیم!

من عذرخواهی خودم رو بابت پیشامد چند صحفه پیش از دوستان کردم، اما حقیقت هیچ وقت تغییر نمیکنه.

ضمن اینکه مساله احتمالی دوستان غلظ بود که ما هر کردوم 1% شانس داریم! برای همین من امار  و احتمال رو وارد کردم تا در سالهای دیگه دچار مشکل نشوند و مثل امثال اوباما رو به دخالت متهم کنند!

نخیر انگار مرغ شما یه پا داره!  برادر اینجا یه جمعی هست که هر کسی میاد نظریات ذهنی خودش رو میگه ، اما کسی رو نا امید نمیکنه ! تشنج ایجاد نمیکنه،
فارغ از اینکه نظریاتش درست یا غلط باشه! اما شما گیر دادی که هیچ کسی برنده نمیشه کوتاه هم نمیای!!!!!

آقا شما این نظریات منفی خودت رو واسه خودت نگه دار، ما به اندازه کافی ناامید هستیم بعد از چند سال برنده نشدن!!!
اگه مطلب به درد بخوری داری که همه استفاده کنن و یه چیزی در مورد مهاجرت و آمریکا و شهرهاش و ... یاد بگیرن ما سرو پا گوشیم ، در غیر این صورت مزاحمت ایجاد نکن لطفا !!!

بنده هم در کمال احترام دیگه جواب پست های شما رو نمیدم چون احساس میکنم حرف زدن با شما بیفایدست.

موفق باشید

ببخشید اما شما قانون تایین نمیکنید و من فکر نمیکنم بیان واقعیات کار نادرستی باشه. همین چند سال برنده نشدن شما و چندصد کاربر دیگه پرده از این حقیقت بر میداره.
من هم به جهت حفظ فروم دیگه پست شما رو پاسخ نمیدم!
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، aram_hpanahi ، jalayevatan
@milade@

ممنون بابت یاد آوری حقایق

@ostokhan@

بی‌خیال بابا
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: milade ، ali258 ، aram_hpanahi ، copol ، jalayevatan
واااااا؟؟؟؟چه خبره اینجا امشب؟؟؟ Smile
(2017-05-01 ساعت 20:50)Alimm20h نوشته:  سلام من reza2018 هستم من اکانت فیک ساختم به خودم امتیاز الکی بدم ولی حالا رمز اکانت اصلیم یادم رفته خخخخخ خواستم اخرین پستم قبل از اعلام نتایج بزارم
خوب مثل اینکه دکتر ظریف اسم بعضی هارو رد کرده مارو یادش رفته منو باش همین جور چاپلوسی ترامپ می کردم تو اینستا نگو اشتباه میزدم باید رو مخ ظریف میرفتم خخخخخ خوب یکی گفت شانس تقریبا صفر به سه روش براش اثبات= میکنم نیست ( به فرض برابر بودن شانس همه)  Cool
فرض کنید یه صف  500000 نفره داریم میخوایم به 5000 نفر اول ابنبات بدیم تعداد کل حالات صف 500000! تعداد حالات که اقای x اول صف یاشه 499999! تعداد حالاتی که نفر دوم صف باشه 499999! ...... تعداد حالاتی که نفر 5000 باشه 499999! تعداد حالاتی که جزوع 5000 نفر اول باشه
5000*499999!
فرمول احتمال = 100*(حالات مطلوب/کل حالات)
5000*!499999/ 500000!)*100=1%
شما گفتید 5000 بار قرعه کشی میشه و شانس ما 1 در 500000 در هر قرعه کشی حالا من میگم شانس برنده نشدن 499999در 500000 در هرقرعه کشی پس شانس برنده نشدن یکی در همه قرعه کشی ها( 499999^5000/ 500000^5000)*100
که یکم بیشتر از 99 درصد پس شانس یک درصد چرا بیشتر از 99 شد چون در هر قرعه کشی یک نفر برنده میشه و شانس میره بالاتر برای نفرات بعدی تعداد کمتر شد دیگه
روش سوم این 500000 نفر 5000 دسته 100 نفری قسمت میکنیم بعد هر دسته یه تعداد برنده داره یه دست سه تا مثلا برنده ها میشند تو اون دسته 3 درصد یک دسته هیچی برنده میشند تو اون دسته صفر چون تعداد افراد دسته ها یکسان برای ایکه شانس یک نفر بدست بیاریم باید میانگین درصد برنده هارو در دسته ها بگریم مجموع درصد برنده های تمام 5000 دسته تقسیم بر5000 که مجموعه درصد 5000 دسته برابر با 5000 چون که اگر یک دستهx نفر برنده داشته باشه درصد برنده هاش میشه x درصد درنتیجه مجموع کل دسته ها میشه 5000 درنتیجه تقیسم بر 5000 میشه یک درصد برا اینکه این روش در ک بکنید مثال میزنم فرض کنید دوتا کلاس داریم هر کلاس صد نفر میخوایم سه نفر انتخاب بکنیم اگر هر  سه تارو از یک کلاس انخاب کنیم شانس دانش اموزان کلاس اول میشه سه درصد و کلاس دوم صفر درصد و شانس دانش اموزان مدرسه 1/5 حالا اگر دو نفر از کلاس اول شانس کلاس اول دو درصد کلاس دوم یک درصد ولی شانس مدرسه یک و نیم درصد همیشه باقی میمونه
بیسن 201 نفر شانس برنده شدن دو نفر بیشتر از یک نفر بین 401 نفر شانس برنده شدن سه نفر بیشتر از دو نفر و یک نفر به صورت جداست مثلا بین یک میلیون نفر شما انتظار ندارید یکی دو نفر برنده بشند انتظار دارید صد ها نقر برنده بشند
لاتاری گرین کارت کاملا شانسی نیست چون که باید کانفرم نامبر فقط از عدد تشکیل میشد مثل بقیه لاتاری ها که تیکتش فقط از عدد اگه در اینترنت بزنید  قوانین لاتاری به انگلیسی یکی از شرایطش برابری همه است که شرایط تحقق برابری اینکه همه تیکتشون فقط عدد داشته باشه تعداد اعداد همه افرا تعدا ارقامش برابر باشه مثلا یکی تیکتش ده رقمی نباشه یکی نه رقمی پس از کانفرم نامبرنتیجه میگریم افراد بر اساس سوابغ و زمان ثبت نام و .... دسته بندی میشند  و شانس هر دسته متفاوت مثلا در لاتاری واقعی میگند ما صد تا برنده  داریم دقیقا صد نفر اعلام میشند ولی اینجا میگند 100000 برنده داریم یک سال 122039 نفر برنده میشه سال بعد 113897 و اینکه امسال شهریور دوباره برنده اعلام شد میتونه دلیلش وجود کیس های سفارشی دولت اوباما باشه  که دقیقا اواخر دولت اوباما این اتفاق افتاد زیاد نگران نباشید امسال کیس های سفارشی ترامپ داریم
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi
سلام دوستان
فردا این موقع
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سایت اعلام نتایج بالا نمیاد Big Grin
2018
پاسخ
تشکر کنندگان: milade ، alireza_guitar ، Kismet ، ali258 ، dv2017 ، aram_hpanahi ، copol ، jalayevatan
و اینم بگم خیلی های دیگه اینجا بهتر از من اینارو میدونند ولی حوصله جواب دادن ندارن
پاسخ
تشکر کنندگان: milade ، milad.abadani ، jalayevatan
(2017-05-01 ساعت 20:50)milade نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 20:43)azimi1989 نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 20:34)milade نوشته:  من سالهای گذشته فان داشتم با دوستان اما امسال رو تصمیم گرفتم فاز منفی نگری و یا واقع بینی رو پیاده کنم؛ مثلاً اگر شخصی میگفت من قبول میشم، من به لحاظ آماری میگفتم عمراً! حالا یا به اون شخص بر میخورد و یا نه که در هر صورت بهش اثبات میکردم.

اما استخوان که تا امروز هم "فرزاد عزیز" خطابش میکردم، به دلایلی مجهول هر سری خودش رو وارد بحث و به عنوان مدافع عموم سعی میکرد من این جملات رو نگم! دلیلش رو نمیدونم اما اینکه انسان واقع نگر باشه چیز بدی نیست! و اینکه من به شما در "آیا قبول میشم" پاسخ "حتماً" "انشالله" "عمراً" رو بدم دلیل بر قبولی و عدم قبولی شما نداره! متاسفانه من تا این روز همین طور چیزی نگفتم و سعی کردم واقعیت تلخ رو متذکر بشم اما ایشون گویا کاسه از آش داغ تر شدند و به دلایلی مجهول امروز به من لقب احمق و سادیسمی و ... دادند.

در کل پنج تا انگشت مثل هم نیستند و شمایی که نمیتونی یه سال مخالف بشنوی چطور در اینده میخوای زندگی کنی مثل مرد و بابت هر چیزی قهر و بحث و دلخوری پیش نیاری؟ شما بگو همه قبولید من میگم همه مردود! مطمعن باش به حرف هیچکدوم نیست، چه بسا واقعیت مهم تر هست و اگر کسی با شانس 0.004%ی خودش رو به رو بشه شاید روشی بهتر از شانسی رو در پیش بگیره!

و واقعاً هم تعجب  میکردم و میکنم که چطور برخی افتخار میکنند که 11 ساله ثبت نام میکنند و قبول نمیشن! دوست عزیز 11 سال اگر پیاده حرکت کرده بودی و از سییبری به قطب و  کانادا و الاسکا رفته بودی الان آمریکا بودی! پس بهتر در این روز آخر واقع نگر باشیم بچای اینکه چشممون رو ببندیم و در رویا سیر کنیم.

در آخر از همگی افراد عذر خواهی میکنم حتی استخوان عزیز! امیدوارم همه برنده بشوند هرچند غییر ممکن است!
شاد باشید.

تو واقعا ادم جالبی هستی! یا حرفهای مارو متوجه نمیشی یا خودتو زدی به اون راه!
دوست عزیز اینهمه آدم اینجا میگن با این مدل پست دادن شما مشکل دارن! شما بازم دست برنمیداری؟!!!!
هیچ کسی نگفته با مردود گفتن شما کسی مردود میشه یا با قبول گفتن فرزاد کسی قبول میشه، حرف ما اینه که ضد حال نزن !
انتظار امید الکی دادن هم نداریم ، جای این حرفا اطلاعاتی که راجع به آمریکا داری بین بچه ها به اشتراک بذار! همه دوستان استقبال میکنن و استفاده میکنن ، یه دعای خیری هم پشت خودت میشه!

این بهتر نیست به نظرت؟!

بهتر هست اما مشکل اینجاست که اینجا شمارش معکوس هست و نه دانستنی های آمریکا! کسی نمیاد پست های طویل رو اینجا بخونه و بیشتر اگر هستند واسه پر کردن وقت میان، اما وقتی که میتونه جای دیگه استفاده بهتر بشه بهتره تا اینکه اینجا با حرفهای صدمن یه غاز بسوزه.

همون طور که شما از شنیدن ایشالله برنده بشی خوشحال میشی، سعی کن از شنیدن عمراً برنده بشی ناراحت نشی بلکه به حقیقت وجودی لاتاری پی ببری که حقیقت انتخاب 50 هزار نفر از چند میلیون شرکت کنندست. پس واقعیت به حرف من نزدیکتره گویا و ما خودمون رو داریم خسته میکنیم. خیلی سادست. به جای اینکار بهتره برای فرصت شغلی کشورهای دیگه و ... حتی ساختن کشور خودمون و بالا بردن مهارتمون وقت صرف کنیم که اینده بهتری داره تا احتمال به این پایینی!

در هر صورت اونها پایان منفی نگری من بود تا بعد از اعلام نتایج که احوالتون رو بپرسم انشالله.

از استخوان عزیز هم استدعا دارم برگرده که دوستان ایشون رو بیشتر دوست دارند و به خاطر هوادارانشون هم که شده من رو کلاً در نظر نگیرند! : )

متاسفانه مجبورم جواب این پستت رو بدم

پسرم ، هیچ کسی اینجا بیکار ننشسته! همه دارن زندگیشونو پیش میبرن ، در کنارش لاتاری هم شرکت میکنن ، شاید شما چون خودت کل وقتتو اینجا گذروندی فکر میکنی همه مثل خودتن!
مثلا خود من ضمن شاغل بودنم ، دانشجوی ارشد هم هستم ، زبان هم دارم میخونم ، دنبال برنامه اسکیل وورکر هم هستم تا در بدترین شرایط تا دوسال دیگه برم ، خیلی از دوستان هم اینجا دارن همین کار رو میکنن ، اما دلیلی نداره بیان و زندگیشونو توضیح بدن ، و این توضیح ندادن دلیل نمیشه شما فکر کنی ما فقط و فقط به لاتاری دل بستیم ، ضمن اینکه نیازی نیست شما احوال کسی رو بپرسید ، این افکار شما واقعا زشت و زننده هست!!!

حالا مثلا اصلا یکی فقط به لاتاری امید بسته و برنده هم نشده ، دلیل میشه شما اینجوری حرف بزنی؟!

دوست عزیز حقیقت اینه که شما یه سوپر نا امیدی و میخوای همه مثل خودت ناامید باشن.

فقط جهت اطلاع میگم آقای ناامید، سال گذشته فقط دوتا از همکارای خودم برنده شدن و رفتن ! یکی دیگه از همکارام در عین ناباوری با وجود رشته حساس و کار در شرکت نفت ، همین دو هفته پیش برای دکتری ویزا تحصیلی گرفت و رفت و الان سن آنتونیو هست (من خودم فکر نمیکردم بهش ویزا بدن ولی با تلاش و پشتکار و امید بالاخره گرفت و رفت)و چندین دوست دیگه که سالهای گدشته به استرالیا و کانادا رفتن، شما انگار تا حالا کسی رو ندیدی که مهاجرت کرده باشه!!! یا لاتاری برنده شده باشه!!!!!!

یه کم به خدا اعتقاد و اعتماد داشته باشد ، اگه برنده هم نشدی ناامید نشو، گر ز حکمت ببند دری ز رحمت گشاید در دیگری.

بدرود
اگه لاتاری شد که خیلی هم عالی ، اگه نشد اسکیل وورکر کانادا یا استرالیا ، بازم نشد میزنیم به جاده ، اونم نشد ، خب نمیشه دیگه چیکار کنم زوری که نیست!

خر ما از کرگی کره خر بود
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، farrokh33 ، aristotel
بچه ها
یکسال یادتونه نتایج رو باطل اعلام کردند و دوباره قرعه کشی شد!
فک کنم سال ۲۰۱۲ بود!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، milade ، Kismet ، dv2017 ، leader-m ، aram_hpanahi ، Malmal60 ، copol ، jalayevatan
(2017-05-01 ساعت 21:07)alireza_guitar نوشته:  بچه ها
یکسال یادتونه نتایج رو باطل اعلام کردند و دوباره قرعه کشی شد!
فک کنم سال ۲۰۱۲ بود!

آره اونایی که اول کار ثبت نام کرده بودند پشت سر هم قبول شدند :دی
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، alireza_guitar ، milad.abadani ، aram_hpanahi ، ostokhan ، copol
Take it easy
آروم...بیخیال...فک کنین دو سه شب دیگه نتایج میاد...خودم که میخوام جمعه برم سایتو ببینم Big Grin
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: Kismet ، امیر007 ، alireza_guitar ، dv2017 ، milad.abadani ، aram_hpanahi ، ostokhan ، copol

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان