کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
چیزی به نتایج لاتاری نمونده چرا اینقدر خلوته پست های که می زارید مثل راه رفتن لاک پشته بابا فعال باشید ??????
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، امیر007 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، milad.abadani ، copol ، nargol1990 ، milade ، leader-m ، Kismet
نپالی ها
ایرانی ها
کنیایی ها
نیجریه ای ها
مراکشی ها
روسی ها
سریلانکایی ها
اکراینی ها
ترکی ها
کامرونی ها
غنایی ها

بزرگترین جامعه منتظران اعلام نتایج امشب رو تشکیل میدن.

این آمار کشورها بیانگر خیلی چیزها هست و کلی داستان تو دل خودش داره
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 12:16)milad.abadani نوشته:  خداااااا دارم از استرس میمیرم,البته استرسم مربوط به لاتاری نمیشه.
از صبح تا الان هرچقدر به شهردار زنگ میزنم جواب نمیده,کارپرداز هم از اول صبح گوشیش خاموشه.خداااااااااا چک دارم.
دوستان گلم,یک کلیه A+ دارم,کاملا سالم,نه اهل دود هستم و نه اهر زهر ماری.کلیه پاک پاکه.به بهترین پیشنهاد فروخته میشه.

آقا میلاد در این حد واقعا ز.ذ؟که حتی درد دل هم با ما میکنی
دلم خیلی برات میسوزه
اینجا که خانومت داره بهت زور میگه،فشار مالی که انقد زیاد از هر ۵ پست ۲ تاش مربوط به شغلتون
برنده هم که بشی حقوق زنان که بیشتر و عذاب آورتره که
برو ی جا فرار کن پناهنده شو به نظرم بهترین راه برای شماست
Big Grin Big Grin Cool
پاسخ
می بخشید این تصویر را برای چی گذاشتید میشو منو راهنمایی کنید اگه تو اون صفحه اعلام نتایج شماره ثبت نام را وارد کنم این تصویر بیاد یعنی من برنده شدم؟
(2017-05-02 ساعت 09:56)IranzamiN نوشته:  
[عکس: welcome%20USA.JPG]
پاسخ
برای بار سوم

دوستان خدا خواست و قبول شدید امشب حتما و حتما به یه نحوی به اطلاع بچه های شمارش معکوس برسونید

اگه به هر علتی معذوریت دارید با یه اکانتی دیگه به اطلاع برسونید که از بچه های تاپیک شمارش معکوس بوده اید.

این کار امید هممون رو بیشتر میکنه و همچنین خوشحال تر.

کسانی که این پست رو میخونید لطففا کوتاهی نفرمایید. شاید خدا امشب به شما یه نگاهی داشته
پاسخ
نمیدونم چرا ولی همش فکر میکنم milade برنده میشه Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، امیر007 ، aram_hpanahi ، limbo ، copol ، milade ، leader-m ، jalayevatan ، Kismet
(2017-05-02 ساعت 14:25)ostokhan نوشته:  برای بار سوم

دوستان خدا خواست و قبول شدید امشب حتما و حتما به یه نحوی به اطلاع بچه های شمارش معکوس برسونید

اگه به هر علتی معذوریت دارید با یه اکانتی دیگه به اطلاع برسونید که از بچه های تاپیک شمارش معکوس بوده اید.

کسانی که این پست رو میخونید لطففا کوتاهی نفرمایید. شاید خدا امشب به شما یه نگاهی داشته
دوست عزیز.
از طرف من خیالت راحت باشه. چه من و چه اطرافیانی رو که ثبت نام کردم. در صورت قبولی به اطلاع دوستان میرسونم.
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است.
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 14:16)aram_hpanahi نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 12:16)milad.abadani نوشته:  خداااااا دارم از استرس میمیرم,البته استرسم مربوط به لاتاری نمیشه.
از صبح تا الان هرچقدر به شهردار زنگ میزنم جواب نمیده,کارپرداز هم از اول صبح گوشیش خاموشه.خداااااااااا چک دارم.
دوستان گلم,یک کلیه A+ دارم,کاملا سالم,نه اهل دود هستم و نه اهر زهر ماری.کلیه پاک پاکه.به بهترین پیشنهاد فروخته میشه.

آقا میلاد در این حد واقعا ز.ذ؟که حتی درد دل هم با ما میکنی
دلم خیلی برات میسوزه
اینجا که خانومت داره بهت زور میگه،فشار مالی که انقد زیاد از هر ۵ پست ۲ تاش مربوط به شغلتون
برنده هم که بشی حقوق زنان که بیشتر و عذاب آورتره که
برو ی جا فرار کن پـنـاهــنده شو به نظرم بهترین راه برای شماست
Big Grin  Big Grin  Cool
والا به خدا
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، Rfali77 ، copol ، santaclara ، leader-m ، aram_hpanahi
از دوستان مجرد خواهشی دارم.
انشالا در صورت قبولی. تنها نروید به مصاحبه.
دست یکی از دوستان خود را بگیرید و به صورت زوج در راه رسیدن به سرزمین آرزوها قدم بردارید.
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: Rfali77 ، copol ، امیر007 ، @t@r ، santaclara ، nargol1990 ، milade ، Alizzz ، leader-m ، jalayevatan ، arman_ghasr68 ، aram_hpanahi ، Kismet
همینجا از جناب امیر 007 تشکر میکنم که خالصانه و بی ریا همه ی پست ها رو لایک میکنن
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 14:17)hamedDV نوشته:  می بخشید این تصویر را برای چی گذاشتید میشو منو راهنمایی کنید اگه تو اون صفحه اعلام نتایج شماره ثبت نام را وارد کنم این تصویر بیاد یعنی من برنده شدم؟
(2017-05-02 ساعت 09:56)IranzamiN نوشته:  
[عکس: welcome%20USA.JPG]

دوست گرامی این یک تصویر نمادین است از خوش امدگویی به مهاجرین و مسافران در امریکا اگر برنده بشوید تصویری مشابه تصویر زیر دریافت میکنید :
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid753511
>>>>> To be, or not to be? That is the question <<<<<
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، Rfali77 ، امیر007 ، dv2017 ، milad.abadani ، copol ، leader-m ، aram_hpanahi ، aristotel
(2017-05-02 ساعت 14:32)Rfali77 نوشته:  همینجا از جناب    امیر 007     تشکر میکنم که خالصانه و بی ریا همه ی پست ها رو لایک میکنن

کار پسندیده ایست...
لیک...
نه برای هر پستی. ...
بهتر هستش پستی خوانده شود و تشکر بگیرد که حداقل کمی مفید باشدو یا امیدی را در دل کسی زنده کند...
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 14:25)ostokhan نوشته:  برای بار سوم

به روی چشششششم. شما دعا کنین ما قبول بشیم... یه بار که سهله روزی سه نوبت: صبح، ظهر و شب میاییم اطلاع رسانی میکنیم Big Grin Big Grin Cool Cool Cool
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

پاسخ
(2017-05-02 ساعت 14:36)ostokhan نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 14:32)Rfali77 نوشته:  همینجا از جناب    امیر 007     تشکر میکنم که خالصانه و بی ریا همه ی پست ها رو لایک میکنن

کار پسندیده ایست...
لیک...
نه برای هر پستی. ...
بهتر هستش پستی خوانده شود و تشکر بگیرد که حداقل کمی مفید باشدو یا امیدی را در دل کسی زنده کند...

اقا هزينه سفر كلا واسه يه نفر چنده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، Kismet
(2017-05-01 ساعت 23:56)reyhaneh_h نوشته:  سلام
هرچند ديدن اسم من براي بعضي از دوستان ناخوشاينده؛ خواستم براي آخرين بار اينجا پست بذارم و آرزوي موفقيت بكنم براي دوستان مهاجرسرايي؛
اميدوارم هركس "از هر نظر" لياقتش رو داره خبرهاي خوبي تو چند روز آينده بهش برسه.
سلام
نمیشه در مورد تصمیمتون صرفنظر کنید و این چند ساعت بیایید تاپیک ؟
هر تصمیمی گرفتید موفق باشید
امیدوارم برای شما هم خبرهای خوبی در راه باشه  Smile
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان