.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html (2017-05-03 ساعت 03:38)aram_hpanahi نوشته:(2017-05-03 ساعت 03:34)Hitman908 نوشته: فقط یه جمله به اونایی که میگن آمریکا بده فلانه کاره سخته و .... دوستان من الان ٣ ساله كه اينجا زندگي مي كنم. خب البته كه اول كار براي ما كه از كشوري پر از رابطه و زير ميزي و پارتي بازي ميايم انجام دادن هر كاري با قوانين جديد و البته بدون پارتي خيلي آسون نيست. ولي اونقدرا هم كه مي گن بد نيست. دوستي كه حساب كتاب كردن فراموش كردن كه بگن يه چيزي بعنوان تكس ريفاندم هست كه تو شرايطي كه ايشون متصور شدن كلي از پولايي كه پرداختن بهشون بر مي گرده و البته با گذروندن دوره هاي كوتاه مدت ميتونيد كارهاي خوبتري از ساعتي ١٠-١٢ دلار پيدا كنيد. فقط زبان انگليسيتونو تقويت كنيد و با انرژي مثبت تشريف بياريد كه اينجا اگه سخت كوش و مثبت باشيد و از افكار منفي فاصله بگيريد بهترين جاي دنيا براي ساختن يه زندگي آروم و موفقه. بهترين خاصيت زندگي تو امريكا اينه كه شما ميتونيد برنامه ريزي بلند مدت كنيد. مثل ايران نيست كه شما برنامه ريزي مي كنيد مثلا ٨ ميليون جمع كنيد كه پرايد بخريد وقتي پولتون جمع شد پرايد يهو بشه بيست ميليون( مثال فرضي بود!)اينجا همه چيز حساب و كتاب داره. تحصيل ولو كوتاه مدت تو هر رشته اي كه علاقه داريد رو شديدا توصيه ميكنم. اكثر شهر ها ادالت اسكول دارن كه بصورت مجاني فقط با پرداخت پول كتاب ميتونيد شركت كنيد. اكثر كتابخونه ها خدمات توترينگ و معلم خصوصي رو بصورت مجاني ارائه ميدن. من اورنج كانتي هستم اگه سوالي داشتيد در خدمتم. تشکر کنندگان:
2017-05-03 ساعت 04:46
تشکر کنندگان: dxmt ، leader-m ، daeialborz ، aram_hpanahi
2017-05-03 ساعت 04:52
(2017-05-03 ساعت 04:42)siavash78hu نوشته: من از هشت و نیم تا الان که ساعت چهارونیم هست پای لپ تاپ نشستم تا چند دقیقه پیش به زور وارد شد. الان سایت بهتر باز میشه و فکر میکنم بتونید چک کن از مرورگر فایر فاکس استفاده کنید ما هم قبول نشدیم به امید قبولی سایر دوستان
2017-05-03 ساعت 04:52
الان کار میکنه. چک کنید!
2017-05-03 ساعت 04:55
(2017-05-02 ساعت 22:10)setin نوشته: نگران نباشید از آمریکا هم باز نمیشه حسابی شلوغ پلوغه (2017-05-03 ساعت 04:41)Siinakt نوشته: سایت از داخل آمریکا هم باز نمیشه مال منو از آمریکا چک کردن یکی از آشنایان .که جواب هم گرفتم.قبول نشدم
----2019AS
EVERY DAY IS A CHANCE TO CHANGE YOUR LIFE تشکر کنندگان: jalayevatan ، aram_hpanahi
2017-05-03 ساعت 05:05
الآن چک کردم. سایت به راحتی باز شد. HAS NOT BEEN SELECTED
2017-05-03 ساعت 05:08
سایت کلا باز نمیشه
من یک بار باز کردم و موفق دیدن نتیجه هم شدم که not select بهم داد ولی با یکی از دوستانم نتیجش نا مشخص دوباره مال خودم و مال اون بابا را امتحان کردم Time out داده تا این لحظه که دارم گزارش میدم به شماااااااااااااااا سایت باز بشووووووووو نیست با تشکر خطر ناک خبر نگار زجر سراااااااااااا تشکر کنندگان: jalayevatan ، aram_hpanahi
2017-05-03 ساعت 05:09
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
برم به کار و بار خودم برسم ... امیدوارم بقیه مهاجرسرایی ها انتخاب شن تا بعد ... «هی فلانی! زندگی شاید همین باشد»
تشکر کنندگان: Kismet ،
2017-05-03 ساعت 05:10
من چك كردم برام اين رانوشته.
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time. Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below. تشکر کنندگان:
2017-05-03 ساعت 05:12
منم قبول نشدم.
ولی واقعا برام سواله مگه چند نفر از ایران شرکت میکنن که از یه جامعه 300 نفره مثل اعضای این سایت 5 تا قبولی هم نمیبینیم حتی! راستی، تعداد برنده هایی که برای هر کشور اعلام میکنن؛ تعداد کیس هست یا نفر؟ یعنی مثلا یه زن و شوهر که دوتا ثبت نام دارن وقتی یکیشون برنده میشن و دو نفره میرن؛ اینا رو 2 تا ویزای برنده حساب میکنن یعنی؟ چون اونطوری تعداد 3500 ویزا معنیش 3500 اپلیکیشن برنده نمیشه دیگه..چون خانواده ها و.. تعداد ویزای بیشتری رو میگیرن از اپلیکیشن های تک نفره.
2016 نشد که بشه
2018 نشد که بشه 2020 نشد که بشه دیگه میرم واسه کارآفرینی! تشکر کنندگان: Kismet ،
2017-05-03 ساعت 05:15
دوستان سایت برا من هنوزم ارور تایم اوت میده فعلا خبری از برنده ها نشده؟
تشکر کنندگان:
2017-05-03 ساعت 05:25
(2017-05-03 ساعت 04:45)مهر٢٠١٧ نوشته:(2017-05-03 ساعت 03:38)aram_hpanahi نوشته:(2017-05-03 ساعت 03:34)Hitman908 نوشته: فقط یه جمله به اونایی که میگن آمریکا بده فلانه کاره سخته و .... اتفاقا من همیشه می گم امریکا خیلی بهتر از ایرانه اما ای هموطن اگر قبول شدی اومدی نیایی اینجا هی توی گوش ما غر بزنی این جور نبود این جور بود والا اتفاقا بنده هم به ایرانی های غرغرو دقیقا همیشه همینو می گم اقا دوس نداری برگرد دوست ندای شغلتو عوض کن هر چی دوس نداری یک تغییری ایجاد کن نیا توی گوش ما غر بزن ما گاها می گم که بابا تغییر از خودتون شروع کنید دلیلش اینه که خیلی غر میشنویم اکثر هم وطنان توقع دارن وقتی میان امریکا از روی زمین صد دلار جمع کنن بعدم من فقط توی ایرانی جماعت دیدم که می گن پول همه چیز نیست و پول پرست هستن به هر قیمتی والا بقیه اگر پول پرست هستن اقلا اقرار می کنن که پول همه چیزه
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه. تشکر کنندگان: daeialborz ، lighthouse ، dv2017 ، jalayevatan ، nargol1990 ، aram_hpanahi
2017-05-03 ساعت 05:25
خبری نیست
2017-05-03 ساعت 05:26
(2017-05-03 ساعت 05:15)Leafy نوشته: دوستان سایت برا من هنوزم ارور تایم اوت میده فعلا خبری از برنده ها نشده؟ من می تونم ببینم سایت واسه من راحت باز می شه هر کسی خواست واسش می بینم
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه. تشکر کنندگان:
2017-05-03 ساعت 05:30
site az dakhele amrika belakhare alan shod ke baz konam
7 nafaro chek kardam motasefane barande nadashtim
کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : 1 / ارسال فرمهای سری اول: 19 May / کارنت شدن کیس: March / مصاحبه: 6 May - ویزا یک ضرب / ورود ۷ جولای ۲۰۱۵
|